|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
14.7.2011 10:34:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Kako pa je ime tej babici?

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam. user posted image

Bom svakinjo vrašala, ker mi je ona zrihtala cifro... Samo če se ne motim je imela dva imena.

Čuj kako pa je tvoji "vezi" ime. Ker če se ne motim je glavna sestra bila od moje kolegica mama. user posted image No, vsaj na spletni strani od UKCja je bila napisana...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
14.7.2011 10:34:55   
tasa_m
PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tulipan, rabim teeeee. Javi seuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
14.7.2011 10:38:23   
PERSIDA
Čuj moj je dobil tudi bon za kopanje,masaža,sauna v biotermah tak,da daj mu ,pa naj se greta onadva masirat ,ker sta res izmučena od družinskega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.7.2011 10:40:04   
PERSIDA
Mimogrede jutri baje lahko grem na piruser posted image .Upam,da nebo kaih preobratov user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.7.2011 10:40:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čuj moj je dobil tudi bon za kopanje,masaža,sauna v biotermah tak,da daj mu ,pa naj se greta onadva masirat ,ker sta res izmučena od družinskega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmejeno, midve pa se bove zunaj dalje življensko življene igrali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.7.2011 10:41:48   
PERSIDA
Nič fajn se imejte jaz grem izležavat .Imamo spet nočne žurke tak,da imam probleme s koncentracijouser posted image user posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
14.7.2011 10:42:13   
KOKICA32

Mimogrede jutri baje lahko grem na piruser posted image .Upam,da nebo kaih preobratov user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupijej!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.7.2011 10:42:18   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klanjam se gospodu možu user posted image user posted image user posted image user posted image

FELIX jutri boš imela kompletne Mariborčanke tam. To pa je res čast, tak da vzemi fotoaparat cuj, ker to ni kuj tak user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.7.2011 10:42:38   
tasa_m

Nič fajn se imejte jaz grem izležavat .Imamo spet nočne žurke tak,da imam probleme s koncentracijouser posted image user posted image .
user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
14.7.2011 10:43:08   
tasa_m
Ma kira kake veze v kaki avto trgovini? Rabim akumolator za mojga Twingota-bingota user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
14.7.2011 10:43:11   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmejeno, midve pa se bove zunaj dalje življensko življene igrali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo,pa sem se mogla do solz nasmejatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
14.7.2011 10:44:00   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Prijetno izležavanje želim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
14.7.2011 10:44:56   
KOKICA32

Ma kira kake veze v kaki avto trgovini? Rabim akumolator za mojga Twingota-bingota user posted image

Ne, nažalost. Kliči Avtoroma, Miklavž! Drugače pa Tulipan ja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
14.7.2011 10:45:07   
PERSIDA

Na vsaki črpalki dobiš ,pa še strici ti pomagajo.Nič bat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
14.7.2011 10:45:46   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klanjam se gospodu možu user posted image user posted image user posted image user posted image

FELIX jutri boš imela kompletne Mariborčanke tam. To pa je res čast, tak da vzemi fotoaparat cuj, ker to ni kuj tak user posted image user posted image

Jaaaa, kaj pa MČ je še na dopustu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
14.7.2011 10:46:23   
KOKICA32

Hahahhaha, verjetno jo bolj zaradi cene zanima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
14.7.2011 10:46:53   
trezika
dan!

Kje se že jutri dobimo? Sem pozabila za kaj ste se potem odločile, nazaj pa si me ne da it iskat??? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
14.7.2011 10:47:43   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Kako pa je ime tej babici?

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam. user posted image

Bom svakinjo vrašala, ker mi je ona zrihtala cifro... Samo če se ne motim je imela dva imena.

Čuj kako pa je tvoji "vezi" ime. Ker če se ne motim je glavna sestra bila od moje kolegica mama. user posted image No, vsaj na spletni strani od UKCja je bila napisana...

Danijela je. Ena pa je baje Rozemarie Franc. Če je to smešno ime...meni je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
14.7.2011 10:48:00   
tasa_m

P so 3-kraat dražji. Saj pa te upam,da moj ata zna tud menjat. Jutri moram tak pelat avtek k vulkanizerju, da mi menjajo ventilček. Spušča user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
14.7.2011 10:48:09   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dan!

Kje se že jutri dobimo? Sem pozabila za kaj ste se potem odločile, nazaj pa si me ne da it iskat??? user posted image user posted image

Hotel Betnava, Trezika.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
14.7.2011 10:48:36   
tasa_m

Danijela je. Ena pa je baje Rozemarie Franc. Če je to smešno ime...meni je. user posted image user posted image user posted image

Ja, ja to je ona. user posted image Meni je tudi, smešno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
14.7.2011 10:49:15   
KOKICA32
Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
14.7.2011 10:50:12   
tasa_m
Aha, vidim da so se malo spremenili. Ni od kolegice mama več...Sem mal na spletni strani od UKCja pogledla.. 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
14.7.2011 10:50:39   
trezika

Nahajate se:
Forum > [Otrok] > Čvekamo o naših otrocih > RE: Marčevke 2009 - 3.del

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dan!

Hotel Betnava, Trezika.

hvala

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
14.7.2011 10:50:47   
KOKICA32

Ja, ja to je ona. user posted image Meni je tudi, smešno user posted image

Aha, njo hvalijo ja. Jaz sem imela pa neko Andrejo al kak že user posted image (ta je bila čisto na koncu, ker sem tak 3 smene skozi dala, pa sem jih imela več)...Pa mi je bila fajna ta moja a nikjer ne najdem priimka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.