![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 0:01:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa ,šnops rukni porka do torka ,ne moreš bit v taki vročini prehlajena trezika- Maruša zmaga kokica - kaj že?ne vem taša- vse se zgodi z razlogom.Glavo gor brez slabe volje .Zdrava si fali ti nič seksala ,pa ja boš še .Sem ,pa glavna navijačica itak. tulipan- Lukeju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 8:06:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 8:09:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
Poleg zajtrka sem prebrala spis in prav pasalo je. Hvala, Persida! Tulipan, kaj pa 5. bolezen?..to je imel Valentin, vročina 3 dni, potem pa je bil tudi ves zatečen v obraz in osip po telesu, največ po hrbtu in trebuhu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 8:56:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Če je katera slučajno slabe volje, imam Marušino izjavo stoletja sva prej pobirali cote in mi je na štriku ostal še en modrček.... Maruša pa se zadere: mami, eni zizeki so ti še gor ostali dobro, da sem šla pred tem odtočit, ker bi mi ga drugače od sile v hlače ušlo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 8:59:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Moram še to povedat ,da sem danes jokala ker sem dobila tak lep sms ,da ga ni lepšega na svetu.Ena punčka z imenom Lija mi je pela vse najboljše in hvala za majčko.Malo je prehitevala z voščilom ,ampak res lepšega smsa še nisem dobila ,pasem že nekaj časa na svetu .Bi vam ga predvajala ,pa imam tak moderen telefon ,da se ene morem priklopit na komp. Ja ona je mislila, da imaš roj.dan in je zato ona dobila HK majčko Sem jo mogla dat prat ker bo jo ona na morje imela zraven.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 9:06:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Cote se perejo, kavč sem posesala, kavico na pol spila, klima laufa...zdaj pa grem še neke delat, da boma jutri res z Lijico max.dan izkoristile No, dajte mi rečt kje za naši tamali pobirajo izjave. Lija je imela predvčerajšnem in včeraj "grozne" izjave Včeraj ko sem po Lijo šla po službi, mi je tašča rekla,da sta šle v mesto in ji je rekla, da če bo imela kakšno novo majčko ali pa hlačke. In je nekaj hodla gor in dol po S.Oliverju (imajo baje -60%) pol pa prišla do babi in rekla:" Nič ne rabim,imam vsega dovolj. Greva ven". Babi je bila baje v šoku pol pa greta prosti domu mimo McDonalds pa ji reče Lija: "grema na toast?" Seveda da sta šle. In pol ko sta šibale proti domu ji babi reče, če pa nisi hotela nič imet pa ti bota babi in dedi dala dinarčke da boš mela za sladoled na morju, pa ji reče: "Babi ni treba, bo mi mamica dala" . Včeraj pa ko se domov pelama pa mi reče: "mamica, boš mi dala dinarčke za morje, da bom lahko teti Sari sladoled kupla?" Saj nisem vedla al se naj smejat na ves glas začnem al ostanem resna. FALOTI MALI
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.7.2011 9:07:29 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 9:23:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lija
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 9:55:25
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lija čisti naravni talent- brez komentarja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 9:58:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
Danes sem naredila že veliko ,otroka peljala v vrtec ,bla v trgovini ,s sosedom spila kavo, bila pri frizerju,mislim,da bo dovolj za danes.Edino kako muho še pokoljem . Ne vem ,če bi vsak dan zdržala tak tempo . Po domače povedano ne da se mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:06:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:07:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
In ja drage moje po novem kupujem HK.Od majč ,šamponov,šmink ,nalepk ni ,da ni. Kdo si je zmislu to mačko . Vikend bo pester že vem v naprej. Aja še to včeraj zvečer smo se mi še zunaj kopali ko eni vidim ,da že spijo.In sta tako delala ,vsi trije smo se zbasali v čoln ,ki ga na morju nismo utegnili uporabljat in sta tako delala ,da sem mislila ,da se bosta cela polomla. Aja predtem ,pa še jaz nisem utegnila si kopalk gor navlečt kar direkt v spodnjih hlačah v čoln, ki še te ma človek cajt za preoblačenje . Sem,pa tak žalostna sem naročila en malo večji bazen taki ,še fajn ko ima sedeže noter ,ker velikega bazena mi ni za postavljat -beri več razlogov,pa so ga razprodali.Res sem fejst žalostna. Če ne bo druge bomo mogli pač velikega zalaufat.Ponavadi ko jaz bazen postavim se zčne grdo vreme .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:08:10
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska? Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:15:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska? Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicat . Vseeno boš 2 dni že na dopustu ko bom jaz komaj prav zadihala z dopustniškim zrakom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:18:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska? Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicat . Uuuu, takrat jaz zaključim s prvo etapo. No, jaz že 16.08. začnem delati.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:22:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem pa sedaj zvedela za eno novico in sicer je sodelavčeva žena gl. med. sestra v porodnišnici v MB, pa mi je rekel naj mu sms pošljem, ko bo šlo zares.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska? Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicat . Uuuu, takrat jaz zaključim s prvo etapo. No, jaz že 16.08. začnem delati. No počasi pa boš tak pol la na porodniško
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:24:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj zvedela za eno novico in sicer je sodelavčeva žena gl. med. sestra v porodnišnici v MB, pa mi je rekel naj mu sms pošljem, ko bo šlo zares. da neboš tak nardila kot jaz, ko sem dobila cifro od ene ful dobre babice, pa je rekla da ko bo zares šlo da jo naj kar pokličem in če nebo delala bo vseeno prišla in me vzpodbujela. Ko pa je prišel tist nepričakovan dan D pa sem vse pozabla in sem njeno cifro našla, ko je Lija bila stara že mesec dni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:25:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj! Še imaš dopust ali si popoldanska? Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicat . Uuuu, takrat jaz zaključim s prvo etapo. No, jaz že 16.08. začnem delati. No počasi pa boš tak pol la na porodniško Še dobrih 14 dni dopusta bom imela v septembru, od srede septembra pa porodniška ja. Si mi fauš? Hitro delati s T., da boš še ti kmalu kot jaz.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:26:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem pa sedaj zvedela za eno novico in sicer je sodelavčeva žena gl. med. sestra v porodnišnici v MB, pa mi je rekel naj mu sms pošljem, ko bo šlo zares. da neboš tak nardila kot jaz, ko sem dobila cifro od ene ful dobre babice, pa je rekla da ko bo zares šlo da jo naj kar pokličem in če nebo delala bo vseeno prišla in me vzpodbujela. Ko pa je prišel tist nepričakovan dan D pa sem vse pozabla in sem njeno cifro našla, ko je Lija bila stara že mesec dni Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit. Kako pa je ime tej babici?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.7.2011 10:27:22 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:27:26
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak zdaj pa še to vprašanje: Tomaž ima čez 14 dni roj.dan. Kaj mu naj kupim? Razmišljala sem kak bon za masažo (je pr dveh babah je res nujno potreben ), želi si en gsm (jaz imam možnost da podaljšam naročnino in dobim tist gsm ceneje), lahko pa se še jaz cuj vštulim in zakupim kak wellnes pr Lešniku. In ja letos bom prvič nardile z Lijico torto Tomažu. Ga je včeraj spraševala, če ima roj.dan mogoče ,ko ji je rekel da ga ima takrat ko iz morja pride je pa bila cela nora. Saj ni čudno, da je vse najboljše Persidi pela
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.7.2011 10:28:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:29:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Še dobrih 14 dni dopusta bom imela v septembru, od srede septembra pa porodniška ja. Si mi fauš? Hitro delati s T., da boš še ti kmalu kot jaz. Pa saj ni da nebome vsaj malo skup v porodniški uživale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:30:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit. Kako pa je ime tej babici? Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... sam nisem ziher, al pa je mela dva imena Nekaj je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:31:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Še dobrih 14 dni dopusta bom imela v septembru, od srede septembra pa porodniška ja. Si mi fauš? Hitro delati s T., da boš še ti kmalu kot jaz. Pa saj ni da nebome vsaj malo skup v porodniški uživale Jupijej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:32:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit. Kako pa je ime tej babici? Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... sam nisem ziher, al pa je mela dva imena Nekaj je... Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 14.7.2011 10:33:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz bi bla kuj za kak welness ali masažo, ker gsm si bo tak kupo, ko ga bo rabil, masaže pa si ponavadi ne privoščimo kar tako.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.