|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
14.7.2011 0:01:37   
PERSIDA
Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,šnops rukni porka do torka ,ne moreš bit v taki vročini prehlajena
trezika- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša zmaga
kokica - kaj že?ne vemuser posted image
taša- vse se zgodi z razlogom.Glavo gor brez slabe volje .Zdrava si fali ti nič seksala ,pa ja boš še user posted image .Sem ,pa glavna navijačica itak.
tulipan- user posted image user posted image user posted image Lukeju

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
14.7.2011 8:06:29   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
14.7.2011 8:09:31   
KOKICA32
Poleg zajtrka sem prebrala spis in prav pasalo je. Hvala, Persida!user posted image

Tulipan, kaj pa 5. bolezen?..to je imel Valentin, vročina 3 dni, potem pa je bil tudi ves zatečen v obraz in osip po telesu, največ po hrbtu in trebuhu...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
14.7.2011 8:56:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Če je katera slučajno slabe volje, imam Marušino izjavo stoletja user posted image user posted image user posted image user posted image   sva prej pobirali cote in mi je na štriku ostal še en modrček.... Maruša pa se zadere: mami, eni zizeki so ti še gor ostali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro, da sem šla pred tem odtočit, ker bi mi ga drugače od sile v hlače ušlo user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
14.7.2011 8:59:30   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Moram še to povedat ,da sem danes jokala ker sem dobila tak lep sms ,da ga ni lepšega na svetu.Ena punčka z imenom Lija mi je pela vse najboljše in hvala za majčko.Malo je prehitevala z voščilomuser posted image ,ampak res lepšega smsa še nisem dobila ,pasem že nekaj časa na svetuuser posted image .Bi vam ga predvajala ,pa imam tak moderen telefon ,da se ene morem priklopit na komp.
Ja ona je mislila, da imaš roj.dan in je zato ona dobila HK majčkouser posted image
Sem jo mogla dat prat ker bo jo ona na morje imela zraven.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
14.7.2011 9:06:28   
tasa_m
Dobro jutro.

Cote se perejo, kavč sem posesala, kavico na pol spila, klima laufa...zdaj pa grem še neke delat, da boma jutri res z Lijico max.dan izkoristile user posted image user posted image

No, dajte mi rečt kje za user posted image naši tamali pobirajo izjave.  Lija je imela predvčerajšnem in včeraj "grozne" izjave user posted image
Včeraj ko sem po Lijo šla po službi, mi je tašča rekla,da sta šle v mesto in ji je rekla, da če bo imela kakšno novo majčko ali pa hlačke. In je nekaj hodla gor in dol po S.Oliverju (imajo baje -60%) pol pa prišla do babi in rekla:" Nič ne rabim,imam vsega dovolj. Greva ven".
Babi je bila baje v šoku user posted image pol pa greta prosti domu mimo McDonalds pa ji reče Lija: "grema na toast?" user posted image user posted image user posted image Seveda da sta šle.
In pol ko sta šibale proti domu ji babi reče, če pa nisi hotela nič imet pa ti bota babi in dedi dala dinarčke da boš mela za sladoled na morju, pa ji reče: "Babi ni treba, bo mi mamica dala" user posted image user posted image .
Včeraj pa ko se domov pelama pa mi reče: "mamica, boš mi dala dinarčke za morje, da bom lahko teti Sari sladoled kupla?"
Saj nisem vedla al se naj smejat na ves glas začnem al ostanem resna. user posted image

FALOTI MALI user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.7.2011 9:07:29 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
14.7.2011 9:23:32   
KOKICA32
Lija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
14.7.2011 9:55:25   
PERSIDA
Lija čisti naravni talent- brez komentarja.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
14.7.2011 9:58:24   
PERSIDA
Danes sem naredila že veliko ,otroka peljala v vrtec ,bla v trgovini  ,s sosedom spila kavo, bila pri frizerju,mislim,da bo dovolj za danes.Edino kako muho še pokoljemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne vem ,če bi vsak dan zdržala tak tempouser posted image user posted image user posted image .
Po domače povedano ne da se mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič.user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
14.7.2011 10:06:28   
KOKICA32
Dovolj pridna si že bila, kar lepo noge v luft in počivaj!user posted image

Še imaš dopust ali si popoldanska?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
14.7.2011 10:07:02   
PERSIDA
In ja drage moje po novem kupujem HK.Od majč ,šamponov,šmink ,nalepk ni ,da ni.
Kdo si je zmislu to mačko user posted image   user posted image user posted image user posted image .
Vikend bo pester že vem v naprej.

Aja še to včeraj zvečer smo se mi še zunaj kopali ko eni vidim ,da že spijo.In sta tako delala ,vsi trije smo se zbasali v čoln ,ki ga na morju nismo utegnili uporabljat in sta tako delala ,da sem mislila ,da se bosta cela polomla.
Aja predtem ,pa še jaz nisem utegnila si kopalk gor navlečt kar direkt v spodnjih hlačah v čoln, ki še te ma človek cajt za preoblačenjeuser posted image .
Sem,pa tak žalostna sem naročila en malo večji bazen taki ,še fajn ko ima sedeže noter ,ker velikega bazena mi ni za postavljat -beri več razlogov,pa so ga razprodali.Res sem fejst žalostna.
Če ne bo druge bomo mogli pač velikega zalaufat.Ponavadi ko jaz bazen postavim se zčne grdo vremeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
14.7.2011 10:08:10   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dopust začnem ,pa z 18.8. Še bom mogla do takrat malo švicatuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
14.7.2011 10:15:22   
tasa_m

Vseeno boš 2 dni že na dopustu ko bom jaz komaj prav zadihala z dopustniškim zrakom user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
14.7.2011 10:18:34   
KOKICA32

Uuuu, takrat jaz zaključim s prvo etapo. No, jaz že 16.08. začnem delati.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
14.7.2011 10:22:01   
KOKICA32
Sem pa sedaj zvedela za eno novico in sicer je sodelavčeva žena gl. med. sestra v porodnišnici v MB, pa mi je rekel naj mu sms pošljem, ko bo šlo zares. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
14.7.2011 10:23:20   
tasa_m

No počasi pa boš tak pol la na porodniško user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
14.7.2011 10:24:58   
tasa_m

Sem pa sedaj zvedela za eno novico in sicer je sodelavčeva žena gl. med. sestra v porodnišnici v MB, pa mi je rekel naj mu sms pošljem, ko bo šlo zares. user posted image
user posted image user posted image
da neboš tak nardila kot jaz, ko sem dobila cifro od ene ful dobre babice, pa je rekla da ko bo zares šlo da jo naj kar pokličem in če nebo delala bo vseeno prišla in me vzpodbujela. Ko pa je prišel tist nepričakovan dan D pa sem vse pozabla in sem njeno cifro našla, ko je Lija bila stara že mesec dni user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
14.7.2011 10:25:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No počasi pa boš tak pol la na porodniško user posted image

Še dobrih 14 dni dopusta bom imela v septembru, od srede septembra pa porodniška ja.user posted image Si mi fauš?

Hitro delati s T., da boš še ti kmalu kot jaz.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
14.7.2011 10:26:35   
KOKICA32

user posted image user posted image
da neboš tak nardila kot jaz, ko sem dobila cifro od ene ful dobre babice, pa je rekla da ko bo zares šlo da jo naj kar pokličem in če nebo delala bo vseeno prišla in me vzpodbujela. Ko pa je prišel tist nepričakovan dan D pa sem vse pozabla in sem njeno cifro našla, ko je Lija bila stara že mesec dni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Kako pa je ime tej babici?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 14.7.2011 10:27:22 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
14.7.2011 10:27:26   
tasa_m
Tak zdaj pa še to vprašanje: Tomaž ima čez 14 dni roj.dan. Kaj mu naj kupim? Razmišljala sem kak bon za masažo (je pr dveh babah je res nujno potreben user posted image ), želi si en gsm (jaz imam možnost da podaljšam naročnino in dobim tist gsm ceneje), lahko pa se še jaz cuj vštulim in zakupim kak wellnes pr Lešniku. user posted image

In ja letos bom prvič nardile z Lijico torto Tomažu. Ga je včeraj spraševala, če ima roj.dan mogoče user posted image user posted image ,ko ji je rekel da ga ima takrat ko iz morja pride je pa bila cela nora. Saj ni čudno, da je vse najboljše Persidi pela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 14.7.2011 10:28:32 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
14.7.2011 10:29:17   
tasa_m

Še dobrih 14 dni dopusta bom imela v septembru, od srede septembra pa porodniška ja.user posted image Si mi fauš?

Pa saj ni user posted image da nebome vsaj malo skup v porodniški uživale user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
14.7.2011 10:30:05   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
14.7.2011 10:31:37   
KOKICA32

Pa saj ni user posted image da nebome vsaj malo skup v porodniški uživale user posted image user posted image

Jupijej!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
14.7.2011 10:32:04   
KOKICA32

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
14.7.2011 10:33:10   
KOKICA32
Jaz bi bla kuj za kak welness ali masažo, ker gsm si bo tak kupo, ko ga bo rabil, masaže pa si ponavadi ne privoščimo kar tako. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.