DannyS
|
Ojla pozdravljene... Hvala za čestitke... res smo 29.6. dobili naš drugi največji zakladek Viktorijo... v bolnico so me sprejeli že v ponedeljek, ker sem bla že nekaj dni čez rok, čeprav bog ve kateri datum je bil sploh pravi, zaradi mojih ciklusov, ki so tam na 42-45 dni... tako sem imela uradno rok 14.6., po UZ 20.6., ko sem bila na 3D v Postojni, pa mi je dr. rekel, da po njegovo do 25.6. sigurno še ne bo nič... tako da vedi ti,... tudi Viktorija nima nobenih znakov prenošenosti, pa lih en dan preden bi mi sprožli so se mi začeli pojavljat moji popadki, sicer bolj švoh, pa tudi na dan poroda sem jih imela... smo pa bli zdaj v drugo ekspresni, klistir ob 6.30, ob 8.00 so mi predrli mehur in počakali, če se bojo moji popadki kaj bolj ojačali. Ker se niso so mi ob 9.00 dali umetne, odprta sem bila samo 2-3 cm. Potem pa se je ob 10.00 uri začelo kar dogajat, popadki boleli kot ne vem kaj, vmes sem ustajala in hodla okoli postelje, ker sem mislila da mi bo ob ležanju raztrgalo križ... in očitno je tudi to pripomoglo k temu, da sem se ful hitro odprla, pa tudi Viktorija se je spustila dol in ob 11.37 sem že rodila. Tako da dejansko je porod trajal 1.37, še sama nisem mogla verjet, da sem se tako hitro rešla... in bi se lahko še hitreje, če bi bla bolj pridna pri potiskanju na koncu... dobila sem lih dva šivčka, ker sem se malo raztrgala in proti prvemu porodu sem zdaj kot rožica, ok energije nimaš ne vem kolko, hitro se utrudim ampak počasi se bo vse uredilo. Viktorija je zaenkrat ful ful pridna, samo je in spi, ponoči spi v kosu 5-6 ur, pol poje in spi naprej še kake 3 urce, tako da upam da bo tako tudi ostalo.
|