Mica Potica
|
Zivjo. vroceeee, ja. Jaz dopoldne zaprem vsa okna, spustim senčila in tako pustim do večera, ko se da zadihati. zvečer mi je pa mega... ven na teraso, na te ratanove stolčke, zunanjo svečko in gledat zvezdice in luno. pravi mir in svež zrak. Sem v 27 4/7 in koooomaj čakam. Morda samo zato, ker mi res dolgcas takole prezivljati dneve in cakati, da ob 17h moj pride domov. Potem pa itak gre delat na podstresje, kjer urejava dodatna prostore. tak da... komaj čakam našo čebelco. Ste tudi ve tako jokave? Možek se je zadnjič kar naenkrat spomnil pesmice Mamica je kakor zarja in jo začel brundati. Naslednej jutro pa je z youtuba potegnil original in zavrtel. Seveda - kaj druga - kot v debele solze.. sem se cmerla kot ne vem kaj. In še zdaj ne morem pozabiti kako lep občutek sem začutila. In zdaj naši pipiki pojemo vsak dan, ko postane fejst nemirna to pesmico. Še ati ji poje.. Po moje bo napamet znala prve besede :"ati tu"... kajti vedno ko se začne z njo pogovarjati in jo božati, jo tako pozdravi, nato pa ji zapoje tisto pesmico. hehehe,... smo otročji. Tak da ja, vsak ima zdaj svojo pesmico, jaz Vse naše pravljice ( čisto pravi gusar ), on pa to o mamici. In potem si jo, ko sva sami, igrava na klavir in pojeva. Me res zanima koliko je to res, da potem to ostane v spominu in otroka pomiri. bomo testirali. :) Sem pa bila danes v knjižnici in si domov privlekla celo goro knjig. itak jih bom bolj ko ne prelistala, ker mi ni do nekega globokega strokovnega branja. Potem sem sam še bolj zmedena in strahopetna. Mojemu možeku pa sem prinesla tako na veliko opevano knjižno uspešnico Hura, očka bom. Ki sem mu jo hotela kupiti za roj.dan, pa je vsepovsod razprodana. Ja nč, jo bo pa iz knjižnice bral. Edino da moram zdej še nekaj za darilo vseeno nagruntati. Drugače sem pa to knjigo pričela brati najprej sama, da sploh vidim ali je zanj, da ga ne silim nekaj po nepotrebnem. menda je bolj humoristična. bomo vidli. Sabina bina - lepo pozdravljena. smola, sem slišala ja, da to res ful boli. Mogoče povprašaš zdravnico kaj ti svetuje ali kakšne domače babice. brižitka - tudi jaz uporabljam te tampone. namenjeni so prav kopanju za nosečnice. jaz sem zadovoljna. le da, ne vem zakaj to - mene zdaj tako boli, če si vstavljam te tampone. Kljub temu, da sem jih prej redno brez težav uporabljala. Tudi, ko mi je ginek.delala preizkave, me je tako bolelo. tako, da sreča, da zdaj dela le UZ preko trebuha. jagodka - saj še imaš čas za nakupe, razen če si boš izmišljevala reči, ki niso na zalogi. potem je bolje da pohitiš. sicer je pa spet zelo različno. jaz sem bila cela prestrašena od vseh teh trgovk, da se na vozičke mutsy čaka do 10tednov in na ozdelke od Lip poljčane še dlje. Nato pa sem naletela na eno prodajalko v BCju, ki mi je vzela vsa moja naročila in me po5 dneh klicala, da že ima vse v prodajlni, razen ogrodja za voziček. Tega so ji pa tudi kmalu obljubili, le da je sedaj neka izpopolnitev in je bolje počakati. Tako da, še plačali nismo, pa me že vse čaka. Dogovor je, da lahko pridem dvigniti čez 1 mesec in takrat plačam. Doma namreč še nimamo pripravljene sobice, plačam pa raje tudi kasneje, saj dobim še za 10% vrednosti bonov, ki jih moraš izkoristiti v 2mes. tak da, malo zavlačujemo. Itak sem pa naročila le voziček, posteljico z jogijem, lupinco in previjalno. vse drobnarije pa bodo verjetno konec avgusta ali v zač.sept. glede poslušanja srčeka - pri meni ga posluša preko UZja. Ko gleda na ekran, vedno nekaj vklopi, da se za kratek čas sliši tudi utrip srčeka in nekaj riše na ekranu. do sedaj je to naredila vedno, razen nazadnje. shilou, po moje ti kaj podobnega ne bodo svetovale na CSDju, saj je to v njihovo slabo. po moje je bolje, da one tega ne vedo. Če obstaja kakšna možnost, mogoče poskusiš najti podobne primere tistih, ki jim je to uspelo, preko foruma. zagotovo se oglasi kakšna. Joj sem se razpisala - se vidi, da imam čas in sem doma. :)
|