Tulipan12
|
Dober dan! Boljša noč je za nami, Hiconcil je zgleda naredil svoje, spala 6 ur z 2 prekinitvama-ni slabo glede na prejšnje dneve! Orhideje jaz ne režem korenin proč, razen res onih suhih, po mojem jih je boljše v večji lonec preselit-presadit. Sem pa taka mačehovska do njih, zalivanje na 14 dni-beri, ko se spomnim , pa mi res full uspevajo! Pa nisem neka rožica, ampak na njih sem pa prav ponosna, tak da Kokica ne se bat, so zelo nezahtevne, pa 2x na leto te lepo osrečijo za pol leta! Morje prehitro je minilo, itak. Samo me ne skrbi preveč, ker gremo čez 2 tedna spet za 16 dni in se tega dopusta bistveno bolj veselim, ker obožujem Dalmacijo, pa še dobra družba bo... Lia se je kopala full različno-kak dan je morje od daleč gledala , spet drugi dan je nismo dobili iz vode kljub plavim ustnicam . Opazila sem, da ji kamenčki ne šmekajo, mivka je zakon, je pa tak, ko ima dan, gre z rokavčki ali brez, ko pa nima dneva, pa ji tut rešilni jopič ne bi pomagal. Večinoma je bila na majhnem čolničku ali v naročju, se je pa tudi sprostila in žogala in skakala kot da je že ne vem kakšna plavalka. Za Luko je bila voda prehladna, sem mu jo pa v bazenček natočila in je užival. Perside nismo srečali/obiskali, smo imeli zelo pester urnik in včasih je bilo otrokom kar preveč, se mi zdi. Tista igrala v Luciji so zakon, a je bilo full prevroče za nevodne aktivnosti, sta bila Lia in njen prijatelj Filip kar hitro utrujena od vseh vragolij. Pa večerno dirkanje s poganjalčki na Tartiniju, vožnja s čolnom, sprehodi Portorož-Piran, ja, akcija na polno. Smo starši vsak večer komaj čakali, da zaspijo, potem pa akcija imenovana Radler! Citroeni: sem kot smrklja razbila enega AX-a, katastrofa, pri nesreči pri 40/h je zgledal kot neseser! No, zdaj je res smešno. Imamo pa zdaj C8, ni ravno lep, je pa zeeeelooooooo prostoren, zeloooooooo pregleden in kar udoben. O nesreči ne razmišljam. Imam pa občutek varnosti, verjetno zato, ker je velik in visok. Ko se vsedem v golfa, mi je kot v gokardu. V glavnem, zaenkrat imam rada našega citroena. Tasa, upam, da je Žan že ok. Eucerin hmmmmmmm, Lia ima čisto droben osip po celem telesu, ste mi dale zdaj za mislit, ker namreč imamo Eucerin 50, ravno zaradi tega, da ne kupujem zilijon različnih krem... Bom menjala! Kokica že imate ime za novo družinsko članico? No, zdaj boš videla, zakj smo mame, ki imamo punčke, tolko jamrale!
|