felix7
|
hvala, punce, za namige glede hotelov. No, pol sem na Booking.com gledala predvsem cene, pa še mal sem se s sodelavcem posvetovala, ki je s Ptuja in sva zaključila, da se mi najbolj splača prespat v hotelu Betnava v MBju. Sem sicer hotla v Gostišču Golob v Zg. Polskavi, kjer imajo res ful ugodno, pa je čiiiiiiiiiiiiiist polno. Pa na splošno so hoteli po MBju popolnoma zasedeni ta vikend. A mate kakšno prireditev, al kaj? Skratka, s Tašo sva se menili, da bi se dobili v petek zvečer (jaz imam izobraževanje do 21h), ker ona v soboto pač dela, tko da če je še katera za stvar in vam ura ni prepozna (dan je dolg ), bom ful vesela, če se vidimo. Sicer še nisva dorekli lokacije in čist točne ure. Persida in Tulipan - zihr sta že lepo zagoreli in spočiti, k sta z morja prišli, a ne? Sem pa prejle šla v Špar med malico, pa glih pred blagajno vidim, da majo Uniona za 50% znižanega in sem tut naložila pol vozička flaš sej ne, da smo neki pivci (jaz itak nič ), ampak kar naprej neki obiski, pa to kar gre. So me tut čukasto gledali - noseča, pa poln voziček piva Najaa - jest mam tut mal paranoje, kar se tega tiče zanč v Čatežu je en ata neki slikal un otroški bazenček, pa sej so bili otroci najmanj v pleničkah, pa tut čist možno, da je slikal samo bazen pa ladjico, ampak mi ni bilo prijetno. Sem ga gledala sa sokoljim okom trezika - to je pa res lepo od tvojega strica, da bo tako poskrbel za sestro. Izpit za avto tudi ni majhen strošek, pa še na dopust ne bo šel res pohvale vredno . Za naraščaj pa le dejte poskrbet vidiš, tvoj dragi se nič ne sekira, pa se tudi tebi ni treba. Zdejle 4 marčevke pričakujemo, za Tašo navijamo, ti sam povej, če zate tut začnemo Taša - nič se ti ne sekiraj, če ne rata v prvo, vse ob svojem času mogoče smo premal navijale, al je T. premalo aktiven? Sej zdej bosta sama doma, pa bosta lahko romantiko zganjala