![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:09:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem te hotela vprašati Tasa koliko stane karta za Ptuj ja....Ker smo se hoteli iti kopati v soboto najprej na Ptuj in smo se potem odločili za Izolo. Sedaj pa sem trdno prepričana, da se vsekakor bolj splača iti kopati na morje, ker si doli v 2.5h (iz Bistrice), za bencin smo dali 26,00 EUR, za kopanje nič, parkirng cel dan pa 2,00 EUR, kosilo pa tak ješ in tu in tam...pa te pride ceneje kot Terme pa še v morju se kopaš!!!! p.s. če ste vi imeli ceneje karte je to potem seveda izjema....Jaz pa imam iz Mercatorja 2 kupona za gratis kosilo, če kupiš celodnevno karto. To je to kar jaz Tomažu stalno govorim pa mu ne morem dopovedat Mi smo imeli tist kupon ja, drugače jaz definitivno nebi šla sploh pa ne na Ptuj, ki je svinjko drag. Za moje ojme predrag. Grem raje v Malo nedeljo kjer s koilom plačam 14€ pa imam porcijo, ne pa da čakaš na pico 1 uro. Tudi mi smo imeli tist kupon iz Mercatorja in izbral si si lahko-- testenine ali pico. Po več kot 40 minutnem čakanju sem si na koncu izbrala testenine za Lijo, ker se mi ni dalo čakat še 20 min na pico Organizacijo imajo pa res na nuli, še šunke jim je zmanjkalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:14:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro, da vem to o Ptuju. KAsirali bi, logistika pa v ****u! Sem pa včeraj zvedela, da je v B. vseeno odprt mali bazenček za otroke in drug teden ga z Valentinom napadeva!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:16:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro, da vem to o Ptuju. KAsirali bi, logistika pa v ****u! Sem pa včeraj zvedela, da je v B. vseeno odprt mali bazenček za otroke in drug teden ga z Valentinom napadeva! Super, pa še daleč nimata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:16:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa UŽIVAJTEEEEE!!!! Tudi Valentin se me letos skoz za roko drži in stoji v vodi, ki mu sega le do kolen, globje noče, kljub rokavčkom. Lani pa je celo iz pomola skakal. Upam, da se mu čimprej odpre!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:17:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro, da vem to o Ptuju. KAsirali bi, logistika pa v ****u! Sem pa včeraj zvedela, da je v B. vseeno odprt mali bazenček za otroke in drug teden ga z Valentinom napadeva! Super, pa še daleč nimata Ja, saj to ja.... Ej, kako pa bodo tvoji sedaj šli na morje (zaradi avta mislim)? Kako je bratec?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:40:34
|
|
|
|
tasa_m
|
Imajo drug avto že. So si ga zdaj na leasing vzeli, ker jim druga ni preostalo. Žan je okej, edino roka ga ful boli. 25. začne z fizioterapijami, pol pa bo vido kak dalje. Je pa včeraj reko, da mu je traktorit reko, ko je traktor vido: čuj mali, celo osovje si mi pozvija Saj veš tak v narečju. Mali zna to ful dobro oponašat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 10:46:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uuuu, to je je bila hitra akcija za avto. Pa so vzeli Citroena? za izjavo pa:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 11:33:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem sedaj malo poguglala..tega pa res nisem poznala. In to spremljaš porte vsak dan, da vidiš, če je kje kaj zate uporabnega? Kokica, lahko dobivaš tudi obvestila na mejl. Imaš pa ful teh variant, 1nadan je samo ena od njih: kuponko.si kolektiva.net privoscite.si kupujmo.si bigdeal.si zbitacena.si e-kupon.si moj-kuponcek.si pa verjetno obstaja še kakšna jaz dobim zjutraj celo goro teh mejlov, pa ene 4x sem pa clo že kej kupila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 11:45:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Uuuu, hvala felix....nisem vedela...jaz se pa na te reči raje ne bom prijavljala, ker mi potem res samo smetijo poštni račun... Bom raje kdaj pa kdaj sama tja pogledala. Kako si? Te kaj ubija ta vročina? Mene že, pa še klima v pisarni mi ne dela okej in mi nič kaj ne ohladi prostora. Mi je šef začasno ponudil drugo/prazno pisarno, tam pa mi mora računalničar še računalnik poštimati.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.7.2011 11:46:46 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:11:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuu, hvala felix....nisem vedela...jaz se pa na te reči raje ne bom prijavljala, ker mi potem res samo smetijo poštni račun... Bom raje kdaj pa kdaj sama tja pogledala. Kako si? Te kaj ubija ta vročina? Mene že, pa še klima v pisarni mi ne dela okej in mi nič kaj ne ohladi prostora. Mi je šef začasno ponudil drugo/prazno pisarno, tam pa mi mora računalničar še računalnik poštimati. evo, zdele sem si kupila pedikuro, prvič v življenju Ma, včasih si pa mora človek kaj privoščit, a ne? ja, drugače pa kar zasmetijo račun, ampak itak že po "zadevi" vidim, kaj je tisti dan na popustu in pol samo brišem 90% vseh. Drugače pa je še ena stran, kjer pa je nekak povzetek večine teh spletnih popustov, čaki, grem poguglat... hudopoceni.si kar se pa vročine tiče, pa imam srečo, jest sem itak neka atipična nosečnica in mi vročina včasih celo paše če pa postane prehudo, se pa za par minut v bazenčka namočim in dalje Če klimo vžgem, pa itak takoj grlo čutim Sicer pa maš super šefa , ko tako lepo skrbi za mamice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:29:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
Glede šefa imaš pa prav. Res je 1A. Mi je zadnjič rekel, da še ni srečal take nosečnice kot sem jaz, ko nič ne jamram, samo lepo delam in rešujem spise. Je pasalo. Ja, bazen zna pasati seveda. Mi imamo samo onega malega, kjer pa si jaz lahko glih pol nog namočim. Zato pa večkrat na dan skočim pod hladen tuš, potem pa se še namažem s hladilnim gelom za telo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:32:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes so se začele razprodaje. Ste že kaj hodile? Jaz sem danes šla iskati izkjučno zame..nekaj ohlapnega, bombažnega.... pa sem v C&A dobila kar nekaj cunj in za vse skupaj dala 40,00 EUR..pa sta dve oblekci zraven, 2 kr. hlačk, nekaj majic,... Se mi res ni zdelo drago...po 4 EUR imajo kr. majčke.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:32:58
|
|
|
|
trezika
|
eni pa res vedo, kako človeku dan ali dva pokvarit u p............. m................ naj gre vse skup
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:34:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes so se začele razprodaje. Ste že kaj hodile? Jaz sem danes šla iskati izkjučno zame..nekaj ohlapnega, bombažnega.... pa sem v C&A dobila kar nekaj cunj in za vse skupaj dala 40,00 EUR..pa sta dve oblekci zraven, 2 kr. hlačk, nekaj majic,... Se mi res ni zdelo drago...po 4 EUR imajo kr. majčke. ne maram razprodaj... pa letos HB ne rabim kaj, tako da me trgovine ne bodo videle....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:34:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Trezika???? Kaj se je zgodilo?????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:35:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes so se začele razprodaje. Ste že kaj hodile? Jaz sem danes šla iskati izkjučno zame..nekaj ohlapnega, bombažnega.... pa sem v C&A dobila kar nekaj cunj in za vse skupaj dala 40,00 EUR..pa sta dve oblekci zraven, 2 kr. hlačk, nekaj majic,... Se mi res ni zdelo drago...po 4 EUR imajo kr. majčke. ne maram razprodaj... pa letos HB ne rabim kaj, tako da me trgovine ne bodo videle.... se strinjam....saj tak so vso leto neke akcije, pa lahko človek najde kaj zase...Jaz pa sem res rabila, ker mi je bila največja muka vsako jutro se oblečti za službo, ko mi več nič ni prav....pa ne spodaj..zgoraj...zaradi teh balonov.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 11.7.2011 13:36:45 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:40:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika???? Kaj se je zgodilo????? stric me je raz...... sestra je že nekaj dni pri njemu... si je sam prišel po njo (iz Ljubljane je drugače), ko je ugotovil, da pride ata domov... ker mama je trenutno preveč utrujena (psihično in fizično), da bi se še z njo ukvarjala, ki ji enostavno teži iz dneva v dan, niti malo ji ni v oporo, bognedaj da bi doma kaj po stanovanju postorila,.... v glavnem, prej me je stric klical in začel nabijat, kako ima sestra probleme, da pri njemu tudi na skrivaj pije, da je očitno ful v stiski.... pa sem mu rekla, da to z mamo že nekaj časa veva, da sva ji že milijonkrat poskušali pomagat, mama ji je že nevemkoliko pogojev postavila, ampak je enostavno preveč slaba, da bi kateregakoli tudi uresničila.... skratka, potem pa stric reče: ja, samo za to je tako tvoja mama kriva !!!!!!!! tega pa od njega ne bi pričakovala.... kriva je edino tega, da je najboljša mama kar jih svet pozna!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:45:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
Joj... Kaj to je mamin brat drugače? Zakaj je takega mnenja? Pa še bo ostala pri njem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 13:49:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj... Kaj to je mamin brat drugače? Zakaj je takega mnenja? Pa še bo ostala pri njem? ja, njen brat je.... saj je potem začel besede nazaj jemat, ampak sem bla preveč jezna, da bi ga sploh poslušala.... sestra pa bo nekaj časa še pri njemu... je rekel, da bo poskusil vključit pomoč, ima neke znance, ki se ukvarjajo s svetovanjem.... upam, da mu uspe... drugače pa bom šla jaz do nje in jo parkrat v rit zbrcala...mogoče bo to pomagalo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 14:14:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
Seveda, da imate sedaj poleg vsega še težave z njo. Da jo čimprej sreča pamet.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 14:17:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes so se začele razprodaje. Ste že kaj hodile? Jaz sem danes šla iskati izkjučno zame..nekaj ohlapnega, bombažnega.... pa sem v C&A dobila kar nekaj cunj in za vse skupaj dala 40,00 EUR..pa sta dve oblekci zraven, 2 kr. hlačk, nekaj majic,... Se mi res ni zdelo drago...po 4 EUR imajo kr. majčke. ne maram razprodaj... pa letos HB ne rabim kaj, tako da me trgovine ne bodo videle.... sa že dve. Izključno zarad tega ker je sam drek naprodaj in ker je taka giužva Jaz si bom raje privoščla nov telefonček
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 14:18:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Seveda, da imate sedaj poleg vsega še težave z njo. Da jo čimprej sreča pamet. preden bo prepozno, seveda! Tebi pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 14:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes ob 12h v centru MB ni bilo v 3 trgovinah nobene gužve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 15:16:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ob 12h v centru MB ni bilo v 3 trgovinah nobene gužve. te pa res zanimivo... Nič zdaj pa gem v službo medtem ko gredo vsi normalni domov, grem jaz delat Lepo bodite se tipkamo jutri. Čao bao.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 11.7.2011 15:26:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa, saj bo hitro minilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.