felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jaaaa, Sara in Jaka - tko kot v risanki Gasilec Samo. Jst sem tudi Sara. Takrat nas je bilo tako malo, da je moja nona rekla mami, da Sara ni nobeno ime. Gasilec Samo je pri nas doma aktualen ravno v tem trenutku so mi všeč takšne "lepe" risanke in upam, da še dolgo ne bo kakšnega navdušenja za Ben10, Bakugane, Gormite ali pa Winxice IZVIRNO SPOROČILO: lananai Še ena sveža informacija. V CE porordnišnici imajo baje te dni tako gužvo, da jih skor ne vejo več kam dajat. Bodo moral širit tud porodnišnice, ker novembra bo zgleda še vedno velika gužva. saj res, kaj se je pa zgodilo z načrtovanimi zapiranji nekaterih porodnišnic? A je zadeva kar potihnila? IZVIRNO SPOROČILO: Cari Le glede velikih nakupov sem vas hotela opozoriti na nekaj - enkrat mislim da septembra je BTC-jada in takrat hmmm se ne spomnim več točno, mislim da v Baby centru za vsakih 50 eur nakupa dobiš bon za 10 eur. mislim, da ima BC takšno akcijo vsake toliko, po mojem 1x na 3 mesece. Jaz dobim obvestilo kar po sms-u. In se kar splača, v bistvu je podobno, kot bi ti dali 17% popust. Dobre se mi pa zdijo tudi dnevne akcije na spletu, na ta način sem kupila lupinico, voziček, prenosno posteljico, pa verjetno še kaj. IZVIRNO SPOROČILO: punsha Joj punce, jaz se pa redim . No do 12 tedna sem bila na nuli. Najhuje se je začelo po 18. tednu. Sedaj sem v 23t in je šlo v enem tednu gor skor za 1,5kg. Ok, saj na splošno ni kake krize, če pogledam vse skupaj, pa še suha sem, hujšanje me ne skrbi...le to mi je hecno, da gre v enem tednu toliko gor Če bom tako nadaljevala pa bo kriza . Ne bi rekla, če bi res veliko jedla, pa sploh ne. No v enem mesecu se mi je obseg trebuha zvečal za 6 cm. To pa je nekaj . jaz sem tudi začela bolj konkretno vzhajat do zdaj še šlo komaj kaj gor, no, zdej pa je malce poskočilo. Ampak jem še vedno isto kot prej. Ja ni kej, joške so zrastle, trebuh je zrastu, neki se pa mora na kilah poznat IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Punce, eno off topic vprašanje: ali katera od vas kaj ve, v katerem domu za upokojence še sprejemajo?? Že cel mesec kličemo po domovih, pa so samo negativni odgovori, našo staro mamo pa hočejo čimprej odpustiti iz negovalne bolnice. Domov jo bolj težko vzamemo, ker ne bi bilo nikogar, saj moji starši še vedno hodijo v službo in bodo še kar nekaj časa.Je sicer v treh domovih na prvem mestu na čakalni listi, samo to lahko traja tudi mesece, da se kaj odpre. jaz sem pa mislila, da v takšnih primerih bolnišnica najde prosto mesto vsaj v naši žlahti je bilo tako, sicer nekaj let nazaj, pa vseeno. IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka Glede vozičkov sm pa tud jst nardila že celo študijo čeprav mi je že od vsega začetka včeč voziček lux4kids vendar ne vem če bom lahko šla do Mb da bi si ga v živo ogledala. Kaj mislite je pametno naročit voziček kar po spletu brez da ga v živo vidiš?? Punce kakšen pa jogi priporočate? malo po forumih pobrskaj, kaj pravijo uporabnice tega vozička. Če so kritike dobre, pol verjetno tudi ti ne boš dosti falila pri jogiju se pa po moje ne splača preveč šparat, otročiček namreč veliko časa preživi na njem. Mi smo najprej dobili enega rabljenega od kolegov, ki je dal čez že nekaj otrok, ampak ko semi videla, kako je zmatran, da ima kar nekakšne neenakomerne vdrtine, sem ga popokala in šla kupit novega. IZVIRNO SPOROČILO: voxaja Eno vprašanje: a ste že morale it drugič v laboratorij oddat kri? V prvi je moj G kr pozabu, tako da sem bila v laboratoriju samo enkrat-na prvem pregledu. Se mi pa zdi da naj bi v nosečnosti 2x dale kri. na prvem pregledu so mi vzeli kri za vse možne preiskave, zdaj pred morfologijo pa jo moram spet dat. A se ne da celo 3x kri? Se mi zdi, da toxo 3x preverjajo, nisem pa zihr. IZVIRNO SPOROČILO: pedikerka jst na morfologiji tudi nisem dala krvi v laboratoriju,ker sem tokso že prebolela, in mi je sestra kr v ambulanti pogledla kri za železo tko da me je pičla v prst. drugače je bilo na morfologiji vse okej in super,naš poba prehiteva v rasti,sem bila pa razočarana ker ni pustila parterja poleg,potem sem jo pa prosila še za slikico (že pri začetku ko sva začeli,da potem ne bi bilo prepozno), pa je rekla da če hočem se lahko s partenrjem naročiva na delanje slikic ki pride 70evrov (50slikic in video), jaz pa sem hotela samo eno slikico kot sem jo dobila na prvem pregledu, in plačala 5evrov za sptintano na A4. no, mene se je vseeno dalo potolažiti ker sem videla malega bimbota, fant, bodoči dedki in babice pa so vsi razočarani. sploh se mi zdi to glede parterja, ker je tu zelo zapostavljen, pa je najin prvi otrok. pa lep pozdrav in veselo nosečnost vsem! kakšna nečloveška G pa je to??? a dej no, ful nesramno. Moja G še vzpodbuja, da pride partner zraven, lahko pa tudi veliki bratec/sestrica. Ampak eni pa res povsod samo na denar mislijo, da ti sprinta tisto bogo slikico, je pa res nič ne stane IZVIRNO SPOROČILO: hopsala poslikava sobe - zanima me če bo katera risala na steno otroške sobe oz. tam kjer bo spal? jaz imam namen narisati s pomočjo grafoskopa in natisnjene prosojnice.. me pa zanima če ima že katera kakšne iskušnje s kakšnimi barvami in to..? še eno vprašanje: vas še kaj občasno špika in boli v trebuhu? meni se to še vedno dogaja, občasno spijem tudi magnesol, ampak nevem, ali je to še vedno zaradi raztezanja maternice? ker itak sem G pozabila vprašat al je to normalno ali ne, ker ko sem notri vedno vse pozabim starejšemu sem poslikala eno steno kar s pomočjo šablone. Uporabiš lahko čisto navadne akrilne barve. Potem sem mu pa porisala še 4 manjša platna z otroškimi motivi živalic in ti zdaj visijo v sobici špikne pa tudi mene sem in tja. evo, sem malo prekomentirala, da boste imele kej za brat danes sem sicer precej utrujena, ker sem po službi bila še enkrat v LJ v šopingu in tisto letanje po BTCju me je kar zdelalo. Joj, šele zdaj vidim, koliko je ura, jutri zjutraj bom pa spet čisto zalimana Lepe sanje in božajte trebuščke