|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
5.7.2011 12:51:39   
voxaja
Kilogrami ja... bomo vidli kaj bo tehtnica pokazala v četrtek ko imam pregled. Po domači vagi sem sedaj prišla na težo pred zanositvijo (vmes sem shujšala zaradi bruhanja). Vendar je blo to zdaj v 6 tednih, da sem dobila kar 3 kg goruser posted image Je pa res da se je moj apetit povečal za 300% in bi kar naprej nekaj jedla..predvsem mi pašejo sladkarijeuser posted image čeprav vem da ni najboljš prevelik sladkarij. A to pomeni da pričakujem še eno punčko?user posted image user posted image Tudi v 1.user posted image mi je pasalo sladko pa smo dobili pupiko. Bomo vidli...mogoče že v četrtek zvem kaj nosim pod srcem. Možek seveda bolj navija za fantka, ampak glavno nama je da bo dete zdravo.
Glede aktivnosti- za to poskrbi hčerka, ker moram skos za njo letatuser posted image drugače pa nisem prav aktivna- športanje mi nekak ne diši oz niti nimam časa.

Oblekce- že prvič nisem veliko nabavljala, ker sem dobila ogromno cotk od sestre ki ima parček, tako da je bilo oblekc vseh barv. Kupla sem ene par stvari za dušouser posted image pa potem po potrebi oz ko se nisem mogla upret kakim lepim stvarem, ki jih je za punčke res ful. Sedaj pa če bo fantek bom verjetno še kaj dokupla, ker imam večinoma pinki stvari, za punčko pa res ne rabim. Edino je mal problem ker se križajo letni časi. Sara je bila rojena maja, tako da bom vidla kak bo s številkami, kolk bo prav prišlo. Drugače pa največ oblekc kupujem v Kiku, C&A, tudi v Babycentru ko imajo kaka posezonska znižanja. Se mi zdi škoda da bi ne vem koliko denarja dala za kako stvar ki jo tako hitro prerastejo.

Eno vprašanje: a ste že morale it drugič v laboratorij oddat kri? V prvi user posted image je moj G kr pozabu, tako da sem bila v laboratoriju samo enkrat-na prvem pregledu. Se mi pa zdi da naj bi v nosečnosti 2x dale kri.

< Sporočilo je popravil voxaja -- 5.7.2011 12:52:51 >

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.7.2011 13:04:08   
pedikerka
jst na morfologiji tudi nisem dala krvi v laboratoriju,ker sem tokso že prebolela, in mi je sestra kr v ambulanti pogledla kri za železo tko da me je pičla v prst.
drugače je bilo na morfologiji vse okej in super,naš poba prehiteva v rasti,sem bila pa razočarana ker ni pustila parterja poleg,potem sem jo pa prosila še za slikico (že pri začetku ko sva začeli,da potem ne bi bilo prepozno), pa je rekla da če hočem se lahko s partenrjem naročiva na delanje slikic ki pride 70evrov (50slikic in video), jaz pa sem hotela samo eno slikico kot sem jo dobila na prvem pregledu, in plačala 5evrov za sptintano na A4. user posted image no, mene se je vseeno dalo potolažiti ker sem videla malega bimbota, fant, bodoči dedki in babice pa so vsi razočarani. sploh se mi zdi to glede parterja, ker je tu zelo zapostavljen, pa je najin prvi otrok. pa lep pozdrav in veselo nosečnost vsem!

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.7.2011 13:25:24   
jagodaaa
zojatisa: 
sama sem tudi močnejše postave in to da ne čutiš brc (še posebno v prvi nosečnosti) je čisto normalno. sama sem sicer že v 18 tednu čutila neke mehurčke in skelenje. a brce pa nikakor ne in ne. šele v 21 tednu sem začutila prve brce in to je enkrat do dvakrat na dan. zdaj v 23 tednu so se pa okrepile.
odvisno je tudi od lege otroka. tako da... vse je ok! :)

naslednji pregled:
- morfologija je že kar nekaj časa za mano
- zdaj sledi 11.7. za sladkor in pa ultrazvok

oblekice:
- bova kupila, ker si nimam nikjer za sposoditi in priznam, oba s partnerjem imava željo stvari kupiti (saj ne bo edini otrok)
- oprema je v večjem že kupljena (ko vidim kakšno akcijo grem kar kupiti)
- z oblekami bova še malo počakala ker zdaj prodajajo predvsem poletne stvari

(odgovor članu pedikerka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.7.2011 13:40:46   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: voxaja
Eno vprašanje: a ste že morale it drugič v laboratorij oddat kri? V prvi user posted image je moj G kr pozabu, tako da sem bila v laboratoriju samo enkrat-na prvem pregledu. Se mi pa zdi da naj bi v nosečnosti 2x dale kri.

Jaz sem jo v prvi nosečnosti dala 3x - se mi zdi (ali pa 2x), že zaradi toxe, ker je nisem prebolela, sedaj bo pa enako.

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.7.2011 13:49:00   
Zojatisa
Hvala za tolažbice ja sej res tudi se je že nekaj časa nazaj zdelo da sem čutila te mehurčke in to potem nič pol s mi je zazdel da je padla tu pa tam že kaka rahla brcika ampak nisem ziher sem pa sedaj 21tednu tako da upam da bodo se kmalu okrepile in postale močnejše.
Aja pa še to a tebi je lahko kamot naredil morfologijo kljub močnejši postavi ni nič jamral-jamrala da se slabše vidi.
No sej na koncu mi je reku da na to vse kar se je videlo je vse ok. A srček ko ti posluša s tisto napravco takoj najde mi ga moremo kr lep čas iskat, na zadnje sm acelo obuplala in potem naredila Uz ker z napravco ni našu. Sm pa saj za par sekund videla svojo pikico.
Glede krvi in vode sm jz mogla dati na prvem pregledu in na pregledu pred morfologijo tako da moslim da bodo sedaj 15. ko imam pregled izvid in upam da ok.

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.7.2011 14:29:20   
diamantina
Kri sem jaz dala že dvakrat, ker še nisem prebolela tokse, zdaj jo bom za sladkor v krvi, ker moja G kar vse pošilja na ta pregled, pa še enkrat za tokso, enako kot prvič, torej 4x.

Oprema, obleke - nič od nič, vse od tamalega, ker bo zdaj spet fantek in podoben letni čas, ne bom od začetka kupovala ničesar, razen ene 5 tetra pleničk, za nego in pleničke za enkratno u. Ostalo vse imam, na srečo.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.7.2011 16:37:32   
twiggi
jaz sem do sedaj dala kri 2x. po prvem pregledu in prejšnji teden ( 3 tedne pred morfologijo. je rekla da bodo izvidi do takrat pri njej ). sem pa takrat dala tudi kri za sladkor. sama še tudi nisem prebolela toksoplazmoze, tako da se zna zgodit da dam kri še 1x. vodo sem pa do sedaj dala tudi že 2x, tik pred morfologijo pa bom dala še 1x.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
5.7.2011 17:27:59   
jagodaaa
zojatisa:

ja morfologijo smo lepo speljali. jo bomo pa ponovili zaradi lege dojenčka in ne zaradi postave. mislim da to ne igra vloge. prav tako pri poslušanju srčka. enkrat smo ga tudi dolgo iskali, drugič pa je bil takoj. G je rekla da je to zaradi lege in premikanje ploda. pri mofrologiji pa ravno zaradi lege ni mogla zmeriti npr. obseg trebuščka, ker je bil dojenček čisto zvit v klobčič.
ti se ne sekiraj zaradi močnejše postave. tudi me bova normalno zaključili nosečnost, le na brcike sva morali malo bolj počakati. sem se pa tudi sama bala ker nisem in nisem začutila, tu na forumu so pa vse pisale kako veselo plešejo po trebuhu. no pa se je le začelo in to prav močno! :) le počakaj kakšen teden in boš vidla kako živahen je tvoj dojenček! :) user posted image

kri:
- dala sem jo na prvem pregledu in zdaj jo bom pri sladkorju

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.7.2011 17:56:02   
hopsala
zdravo souser posted image !

joj, komaj sem prišla do računalnika.. doma obnavljamo celo stanovanje in je bilo kot da bi bomba vdarilauser posted image  grozno, računalnika nisem niti našla do danes ko se počasi normalizira vse skupajuser posted image  tako da sem tud kr malo zmatranauser posted image  ste pa zelo pridne s pisanjem user posted image user posted image  

brcike- ja, jaz že konkretno čutim akrobacijeuser posted image  pa tudi vidi se navzvenuser posted image  nevem, ali je to normalno tako kmalu (sem v 21. tednu)? je pa res da imam trebuh čisto napet in tudi prej me ni bilo nič v trebuh (sem bolj v bokeuser posted image )

slikica trebuščka pa tudi pride user posted image  če se mi danes porata slikati jo jutri (če jo bom sploh znala) nalimam user posted image

kri - ja, tudi jaz sem jo dala do zdaj 2x, na naslednjem pregledu bodo verjetno izvidi, trenutno pa odštevam in komaj čakam na 14. 7. -morfologija

savinjčanjke - sem zafrknila ker nisem imela računalnika, tako da ko se boste/bomo ponovno menile sem itak za user posted image

poslikava sobe - zanima me če bo katera risala na steno otroške sobe oz. tam kjer bo user posted image  spal? jaz imam namen narisati s pomočjo grafoskopa in natisnjene prosojnice.. me pa zanima če ima že katera kakšne iskušnje s kakšnimi barvami in to..?

še eno vprašanje: vas še kaj občasno špika in boli v trebuhu? meni se to še vedno dogaja, občasno spijem tudi magnesol, ampak nevem, ali je to še vedno zaradi raztezanja maternice? ker itak sem G pozabila vprašat al je to normalno ali ne, ker ko sem notri vedno vse pozabimuser posted image user posted image

imena: ja, tudi midva imava zbrana imena, in sicer če bo user posted image  bo Hana če bo pa user posted image  bo pa Miha, ampak sva se odločila da bližnjim ne govoriva ker ziher komu ne bo všeč...

kg: pred slabim tednom sem bila na +5user posted image  sestra me ni nič okregala, jaz pa se tudi ne sekiram prevečuser posted image

Lepo bodite, jaz grem pa malo nadzornega igrat, da ne bo kdo preveč počival user posted image

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.7.2011 18:03:51   
Maja_V.
user posted image FANTEK BO!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ps. saj karkoli bi bilo, bi bila najsrečnejša na tem svetu, da bo le vse ok!

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.7.2011 18:04:09   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
poslikava sobe - zanima me če bo katera risala na steno otroške sobe oz. tam kjer bo user posted image  spal? jaz imam namen narisati s pomočjo grafoskopa in natisnjene prosojnice.. me pa zanima če ima že katera kakšne iskušnje s kakšnimi barvami in to..?

Jst sem ji v najini sobi samo nalepila črke TISA in eno slikico angelčka je dobila nad posteljico. V njeni sobi, kamor se je selila okrog enega leta, sem ji pa enega smrkca narisala. S tvojo metodo, z grafoskopom. user posted image In to kar z navadnimi temperkami. Sicer še ni končan (je že eno leto v fazi izdelave user posted image user posted image ), ampak temperke so zakon.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.7.2011 18:06:56   
lananai
imena: ja, tudi midva imava zbrana imena, in sicer če bo user posted image  bo Hana če bo pa user posted image  bo pa Miha, ampak sva se odločila da bližnjim ne govoriva ker ziher komu ne bo všeč...

Obojno zelo všeč. Moj brat bi bil Hana, če bi bil punčka (25 let nazaj - ja, sem imela kar napredno mamo user posted image ). Če bi midva šla v to smer, bi izbrala Lano, ki mi je še malo bolj všeč. Miha je pa moj nečak, tako da tudi odpade (no, pa še en moj bivši... user posted image ).

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.7.2011 18:07:43   
lananai
Maja, čestitke za fantka! user posted image A se meni samo zdi, al fantki močno vodijo??

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.7.2011 19:56:55   
spominčica
No da ne bojo fantki v večini vam sporočam da bomo pri nas imeli punčico.Noben ne ve razen mene in vas. Moj noče vedet. Sicer smo si močno želeli poba ampak tako pač je. Včeraj na morfi je blo vse v najlepšem redu, vse normalno. Slikce nisem pa nobene dobila user posted image . Sicer pupa ni bogve kolk sodelovala, zgleda da je privrženka joge, je bla nazaj prekucnjena(noge čez glavo)user posted image .

Brcike čutim in tudi vidim. Moj pa ne eno ne drugo, hehe.

Šibam. Fajn bodite

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.7.2011 20:42:01   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Obojno zelo všeč. Moj brat bi bil Hana, če bi bil punčka (25 let nazaj - ja, sem imela kar napredno mamo user posted image ). Če bi midva šla v to smer, bi izbrala Lano, ki mi je še malo bolj všeč. Miha je pa moj nečak, tako da tudi odpade (no, pa še en moj bivši... user posted image ).

jaz bi pa takoj dala Mihael sineku ime, sam je njegov ati že in tričetrt najinih prijateljov je Miha oz dalajša verzijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men je super imeuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.7.2011 22:35:19   
felix7

Jaaaa, Sara in Jaka - tko kot v risanki Gasilec Samo. user posted image Jst sem tudi Sara. Takrat nas je bilo tako malo, da je moja nona rekla mami, da Sara ni nobeno ime. user posted image

Gasilec Samo je pri nas doma aktualen ravno v tem trenutku user posted image so mi všeč takšne "lepe" risanke in upam, da še dolgo ne bo kakšnega navdušenja za Ben10, Bakugane, Gormite ali pa Winxice user posted image

Še ena sveža informacija. V CE porordnišnici imajo baje te dni tako gužvo, da jih skor ne vejo več kam dajat. Bodo moral širit tud porodnišnice, ker novembra bo zgleda še vedno velika gužva. user posted image

saj res, kaj se je pa zgodilo z načrtovanimi zapiranji nekaterih porodnišnic? A je zadeva kar potihnila?

IZVIRNO SPOROČILO: Cari
Le glede velikih nakupov sem vas hotela opozoriti na nekaj - enkrat mislim da septembra je BTC-jada in takrat hmmm se ne spomnim več točno, mislim da v Baby centru za vsakih 50 eur nakupa dobiš bon za 10 eur.

mislim, da ima BC takšno akcijo vsake toliko, po mojem 1x na 3 mesece. Jaz dobim obvestilo kar po sms-u. In se kar splača, v bistvu je podobno, kot bi ti dali 17% popust. Dobre se mi pa zdijo tudi dnevne akcije na spletu, na ta način sem kupila lupinico, voziček, prenosno posteljico, pa verjetno še kaj.

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Joj punce, jaz se pa redim user posted image . No do 12 tedna sem bila na nuli. Najhuje se je začelo po 18. tednu. Sedaj sem v 23t in je šlo v enem tednu gor skor za 1,5kg. Ok, saj na splošno ni kake krize, če pogledam vse skupaj, pa še suha sem, hujšanje me ne skrbi...le to mi je hecno, da gre v enem tednu toliko gor user posted image Če bom tako nadaljevala pa bo kriza user posted image . Ne bi rekla, če bi res veliko jedla, pa sploh ne. No v enem mesecu se mi je obseg trebuha zvečal za 6 cm. To pa je nekaj user posted image .

jaz sem tudi začela bolj konkretno vzhajat user posted image do zdaj še šlo komaj kaj gor, no, zdej pa je malce poskočilo. Ampak jem še vedno isto kot prej. Ja ni kej, joške so zrastle, trebuh je zrastu, neki se pa mora na kilah poznat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Punce, eno off topic vprašanje: ali katera od vas kaj ve, v katerem domu za upokojence še sprejemajo?? Že cel mesec kličemo po domovih, pa so samo negativni odgovori, našo staro mamo pa hočejo čimprej odpustiti iz negovalne bolnice. Domov jo bolj težko vzamemo, ker ne bi bilo nikogar, saj moji starši še vedno hodijo v službo in bodo še kar nekaj časa.Je sicer v treh domovih na prvem mestu na čakalni listi, samo to lahko traja tudi mesece, da se kaj odpre.

jaz sem pa mislila, da v takšnih primerih bolnišnica najde prosto mesto user posted image vsaj v naši žlahti je bilo tako, sicer nekaj let nazaj, pa vseeno.

IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka

Glede vozičkov sm pa tud jst nardila že celo študijo čeprav mi je že od vsega začetka včeč voziček lux4kids vendar ne vem če bom lahko šla do Mb da bi si ga v živo ogledala. Kaj mislite je pametno naročit voziček kar po spletu brez da ga v živo vidiš??

Punce kakšen pa jogi priporočate?

malo po forumih pobrskaj, kaj pravijo uporabnice tega vozička. Če so kritike dobre, pol verjetno tudi ti ne boš dosti falila user posted image
pri jogiju se pa po moje ne splača preveč šparat, otročiček namreč veliko časa preživi na njem. Mi smo najprej dobili enega rabljenega od kolegov, ki je dal čez že nekaj otrok, ampak ko semi videla, kako je zmatran, da ima kar nekakšne neenakomerne vdrtine, sem ga popokala in šla kupit novega.

IZVIRNO SPOROČILO: voxaja

na prvem pregledu so mi vzeli kri za vse možne preiskave, zdaj pred morfologijo pa jo moram spet dat. A se ne da celo 3x kri? Se mi zdi, da toxo 3x preverjajo, nisem pa zihr.

IZVIRNO SPOROČILO: pedikerka

jst na morfologiji tudi nisem dala krvi v laboratoriju,ker sem tokso že prebolela, in mi je sestra kr v ambulanti pogledla kri za železo tko da me je pičla v prst.
drugače je bilo na morfologiji vse okej in super,naš poba prehiteva v rasti,sem bila pa razočarana ker ni pustila parterja poleg,potem sem jo pa prosila še za slikico (že pri začetku ko sva začeli,da potem ne bi bilo prepozno), pa je rekla da če hočem se lahko s partenrjem naročiva na delanje slikic ki pride 70evrov (50slikic in video), jaz pa sem hotela samo eno slikico kot sem jo dobila na prvem pregledu, in plačala 5evrov za sptintano na A4. user posted image no, mene se je vseeno dalo potolažiti ker sem videla malega bimbota, fant, bodoči dedki in babice pa so vsi razočarani. sploh se mi zdi to glede parterja, ker je tu zelo zapostavljen, pa je najin prvi otrok. pa lep pozdrav in veselo nosečnost vsem!

kakšna nečloveška G pa je to??? a dej no, ful nesramno. Moja G še vzpodbuja, da pride partner zraven, lahko pa tudi veliki bratec/sestrica. Ampak eni pa res povsod samo na denar mislijo, da ti sprinta tisto bogo slikico, je pa res nič ne stane user posted image

poslikava sobe - zanima me če bo katera risala na steno otroške sobe oz. tam kjer bo user posted image spal? jaz imam namen narisati s pomočjo grafoskopa in natisnjene prosojnice.. me pa zanima če ima že katera kakšne iskušnje s kakšnimi barvami in to..?

še eno vprašanje: vas še kaj občasno špika in boli v trebuhu? meni se to še vedno dogaja, občasno spijem tudi magnesol, ampak nevem, ali je to še vedno zaradi raztezanja maternice? ker itak sem G pozabila vprašat al je to normalno ali ne, ker ko sem notri vedno vse pozabimuser posted image user posted image

starejšemu sem poslikala eno steno kar s pomočjo šablone. Uporabiš lahko čisto navadne akrilne barve. Potem sem mu pa porisala še 4 manjša platna z otroškimi motivi živalic in ti zdaj visijo v sobici user posted image
špikne pa tudi mene sem in tja.

evo, sem malo prekomentirala, da boste imele kej za brat user posted image danes sem sicer precej utrujena, ker sem po službi bila še enkrat v LJ v šopingu in tisto letanje po BTCju me je kar zdelalo. Joj, šele zdaj vidim, koliko je ura, jutri zjutraj bom pa spet čisto zalimana user posted image
Lepe sanje in božajte trebuščke user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
6.7.2011 7:21:07   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Še ena sveža informacija. V CE porordnišnici imajo baje te dni tako gužvo, da jih skor ne vejo več kam dajat. Bodo moral širit tud porodnišnice, ker novembra bo zgleda še vedno velika gužva. user posted image

saj res, kaj se je pa zgodilo z načrtovanimi zapiranji nekaterih porodnišnic? A je zadeva kar potihnila?

Nimam pojma. Poznam punce, ki še kar nameravajo rodit v Trbovljah. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Oblačka

Glede vozičkov sm pa tud jst nardila že celo študijo čeprav mi je že od vsega začetka včeč voziček lux4kids vendar ne vem če bom lahko šla do Mb da bi si ga v živo ogledala. Kaj mislite je pametno naročit voziček kar po spletu brez da ga v živo vidiš??

Punce kakšen pa jogi priporočate?

malo po forumih pobrskaj, kaj pravijo uporabnice tega vozička. Če so kritike dobre, pol verjetno tudi ti ne boš dosti falila
pri jogiju se pa po moje ne splača preveč šparat, otročiček namreč veliko časa preživi na njem. Mi smo najprej dobili enega rabljenega od kolegov, ki je dal čez že nekaj otrok, ampak ko semi videla, kako je zmatran, da ima kar nekakšne neenakomerne vdrtine, sem ga popokala in šla kupit novega.

Midva sva pa vzela tistega tankega, ki je kot ena pena, v Ikei. Tistih par kilc že zdrži. Je pa poceni, dobrih 10€, se mi zdi... Na njem je ležala do dveh let, zdej ga ima pa v prenosni posteljici, ker je ful tanek in se ga komot pospravi.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
6.7.2011 8:18:47   
smrketa24
Mi smo pa kar Dormeo kupili - za vse. Meni je zelo všeč, sin lepo spi na njem, tako da smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
6.7.2011 8:36:23   
punsha
Hej,
jaz sem pa mnenja, da jogi pa mora biti dober in mi ni škoda dati malo več denarja za takšno stvar. Ok, saj pretiravam ne, ampak midva imava dobrega, tako ima tudi mali dobrega. V mali posteljici je imel od Dormea in kar smo bili zadovoljni, smo tudi sedaj za veliko posteljo kupili ravno takšnega.
Kri, ravno danes jo grem drugič dati. Tudi v prvi nosečnosti sem jo dala 2x.
Drugače ima pa moja mala žurko v trebuhu, kar fest se premika že cel user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
6.7.2011 8:38:43   
Tjasa27
mi imamo tud vsi dormeo in smo zadovoljni.

ja men se tud zdi, da fantki vodijo, mogoče se bo pa zdej odprla sezona punčk user posted image (upam user posted image ) se spomnim pri marčevkah je bilo pa ravno obratno, so bile same punce na začetku, na konc se je pa čisto izenačilo user posted image

moj user posted image je pa zelo živahen, tam okoli 13,14 začne brcat in skoraj ne neha do večera. zgleda bomo imeli še enega hiperaktivca doma

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
6.7.2011 10:01:30   
kristidream
Pozdravljene punce!

Ravno iz morfologije, vse je OK, smo spremenili datum PDP na 20.11.user posted image No, pa da malo pokvarim povprečje z več fantki, mi bomo imeli punčko user posted image To nama je sicer povedala že na NS,...no, zdaj smo to potrdili. Sva fuuul vesela, ker sva si želela user posted image , no, sicer bi bla pa (ITAK!!!) vesela tudi fantka (samo, da je vse ok)...bo pa naslednjič  user posted image user posted image
Slikce nisva dobila user posted image (res je smotano k moreš rečt za slikco in potem v tisti vnemi, ko  ti razlaga kako in kaj in si čist navdušen, pozabiš in potem je že prepozno...) Eh, sicer je pomembno, da sva jo midva vidla, ostali bodo pa že počakali user posted image   Ampak to, da bi mogu pa slikce plačat...to je pa višek!?

Kri - jst (na žalost) nisem prebolela toksoplazme, tako da sem danes že drugič dala kri za tole (če je nisi prebolel ti jo vzamejo 3x, če si jo samo 1x), pa tudi že drugič kri za hemogram, vsakič, ko imam pregled pa dam tudi urin. Pa sestra mi je rekla, da me bodo naslednjič poslali v laboratorij za n. sladkorno.

špikanje v trebuhu - tudi mene občasno še špika, ampak manj kot me je na začetku, in ker mam buscopan od začetka, ga včasih kr vzamem (in potem neha), ker sem manj pod stresom, če neha, kokr če me špika...mene je neki časa ful v nožnici špikal, pa je preveru m. vrat, pa je blo vse ok...zdaj kakšne 2 tedna je to minilo. Me pa večkrat boli trtica in v dimljah na obeh straneh, če se premaknem oz. če kakšen malo bolj "neroden" gib nardim, pa če se prepognem,...pa je reku moj G, da mi pri tem ne more pomagat, ker je to v nosečnosti pač pogosto user posted image
jogi - js sm nameravala kupit v Ikeju unga k stane okol 29 evrov...in če ti praviš lanani, da je bil že un za 10 evrov ok, potem sklepam, da bo ta čist kul!?

Joj...spet nism slikala bušija...včeraj sm cel popoldne strigla psa, potem se mi ni pa čist nč več dal...danes bom pa res!!! Morem...da bom tut zase imela slikco user posted image

Aja...kilogrami...danes mi je sestra rekla, da je kot po knjigi...zdaj se redim pol kile na teden (po njihovi tehtnici), kar je menda čist ok...sm se kr bala, da mi bo kaj težila...
Brce - premikanje - čutim jih vsak dan...zjutraj v službi se bolj ko ne premika (to čutim po vsej dolžini spodnjega dela trebuha), proti večeru pa brca, to pa čutim na eni strani in sicer na levo stran (brce so že kar močne, jih čutiš, če položiš roko gor)...je pa res, da ma včasih cel žur in je več časa aktivna, kakšen dan je pa malo manj...
Lep dan vsem...jaz moram še kaj nardit v službi, če ne bom v zaostanku....

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
6.7.2011 12:21:10   
Oblačka
Hey, en lep sonček pozdravček od meneuser posted image . Jst sm čist prekuhana sm pelala mojga kužija na sprehod pa je že ful ful vroče ne vem kdo težji diha on al jstuser posted image .

Hvala za vse nasvete glede jogija, tud jst mislem da se splača dat mal več dnarčka in kupit dober jogiji tko, da mislim da bom nabavla kar Dormeo. Sama nimam kakega posebnega jogija je verjetn že tooolk star. user posted image pa hočem da se počut dobr tko, da mi ni škoda mal več odštet.

Oh ja tile vozičkiuser posted image . Ja felix 7 o teh vozičkih berem same pozitivne kritike in me prav zato skoz bel mamijo po drug stran me je pa strah, da pol to le ne bo to.

tviggi: ti si iz Mb kajne si si jih mogoče ogledala? Nekje sem brala, da je po Mb res velik teh vozičkov in kot sm že rekla punce so ful zadovoljne.

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2472
6.7.2011 12:24:11   
kristidream
ne znam popravit že oddanega sporočila user posted image
sem se zmotila pri tipkanju imena...oprosti lananai

Neposredna povezava do sporočila: 2473
6.7.2011 12:28:06   
Zojatisa
No sedaj pa res upam da so to to prve brcke občutek koda bi me nekdo od znotraj butal.
A bo danes tudi tako zoperno vreme kot včeraj upam saj da ne bo deževalo takrat ko mi pripeljejo omaro za našo dete.
lp

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
6.7.2011 12:45:16   
twiggi
oblačka: sem si ogledala vozičeke in so mi zelo dobri ( samo na mojo veliko žalost preveliki za moj mali prtljažnik. pred tem sem imela že izbran model in barvo ( črnega z belimi rožicami ) ). si ga pa je kolegica kupila in zdaj čaka da ji ga dostavijo.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......