|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
2.7.2011 11:42:08   
punsha
Sama sreča, da ima vsaka svoje mnenje o imenih. Je pa tako, da se prav vsakega imena navadiš (pa naj se prvič zdi še tako nenavadno) in si potem ne predstavljaš, da bi mu bilo drugače ime. Niti me ne moti, ali je ime pogosto ali ne. Če mi je všeč ja pač to to.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.7.2011 11:48:43   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: melona27

Vit je nekaj posebnega, lepše kot kakšen Gaj, Maj, Gal, k jih je res ogromn zdle..poznam eno, ki je svojmu sinčku dala ime Mark Antoni...obup...to je men katastrofa, sploh, če si iz vasi in daš takšno imeuser posted image da ne govorim o raznoraznih y, x v imenu, k v Slovenijo res ne paše:)vsaj meni se tko zdi, naj pa vsaj dela, kakor mu pašeuser posted image

se podpišem pod tole...user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.7.2011 19:33:35   
Natka23
OJ!

Ime naša punčka je Tjaša(pomen:tiha molčeča-če verjamešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), naš fantek bo pa Žiga (pomen-obramba varnost-bomo videluser posted image user posted image user posted image )

Drugače pa se moja imena otrok, moji eni kolegici zdijo kao staromodna, glede na to da ima ona Taja in Nika.

Men osebno je poembno samo, da je ime nama všeč, res je da se mi zdi prav, da ostanejo slovenska imena in ne kaka privzeta, ampak na koncu vsak jih sam izbira.Nekje sem prebrala članek,da bi moral izbirat imena glede na to v kakem okolju bo otrok odraščal in recimo naprimer če bo poslovno potoval, pač kak Boštjan recimo naj bi bil francozom težakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.7.2011 20:11:02   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Men osebno je poembno samo, da je ime nama všeč, res je da se mi zdi prav, da ostanejo slovenska imena in ne kaka privzeta, ampak na koncu vsak jih sam izbira.Nekje sem prebrala članek,da bi moral izbirat imena glede na to v kakem okolju bo otrok odraščal in recimo naprimer če bo poslovno potoval, pač kak Boštjan recimo naj bi bil francozom težakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tale trditev v članku si pa res zasluži en user posted image  user posted image user posted image . Naj mi nekdo prosim našteje npr. kitajske starše, ki tako mislijo - ime Xuixandubiompao  se bo v poslevnem svetu čudno slišalo, naj bo raje Nick ... user posted image  user posted image  user posted image   Meni je pa prav simpatično klicat ljudi po njihovih tujih imenih, poznam namreč veliko tujih državljanovzaradi svojega dela in so mi njihova imena, čeprav imam s kakšnimi albanskimi, kitajskimi, norveškimi kdaj pa kdaj težave, ampak je to izključno moj problem, čisto normalna, pač njihova. Če bo vaš Boštjan, ga bodo tujci prav lepo poklicali, za domače kolege bo pa Bošti ...

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.7.2011 21:28:01   
3masha
Vidim da imate celo debato o imenihuser posted image

Za hčerko sva imela ime izbrano že 2 leti preden se je rodila, vendar je vmes njegov kolega dobil punčko in ji dal tako ime, na srečo sva samo eno črko spremenila pa nama je še bolj všeč - sploh nisva bila v dilemi za ime.
Zdaj za fantka pa jaz hočem "starejše" ime, ki morda ni več tako pogosto vendar ga poznajo v več državah, moj pa bi rad okrajšavo tega imena, in bi potem bilo "moderno" . In res nevem katera bo na koncu obveljalauser posted image

Meni pa nekako ne potegnejo imena ala Kiara (ali Chiara), Tian, Taras, pa tista Elvis, Elvira, Milodanka, Slađana...ampak vsak narod pač po svoje. Je pa včasih malo neprijetno meni, ker moram 5x prosit da ponovi mama ime svojega otroka recimo. Pa potem še kako se to sploh napiše. Sploh se ti zmeša pri Jeanin/Žanin, pa dobro, tisti primeri z x,y znajo biti tudi zabavniuser posted image .
Aja pa imena po naravnih pojavih/naravi kot so Val, Bor, Tisa, Luna, Jelka, Zarja, Rosa, ... mi sicer lepo zvenijo in so mi všeč, samo svojemu otroku nekako ne bi dala tko ime, no mogoče, če bi moj vztrajaluser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.7.2011 3:43:59   
mimsi
Helou, trebuščkarce...user posted image , sem prebrala par dobrih debat in tale z imeni je še posebej zanimiva. Jah, midva sva najprej imela za tegale pobčka izbrano ime Maks, vendar, so ga vsi bližnji spljuvali in sva si seveda premislila, tako da bo po vsej verjetnosti Jan. Prvi je pa Maj. Sta pa ti dve imeni povezani z najinima in sicer mojemu je odvzeta črka A, Jan pa je skrajšano moževo ime...tako nekako. user posted image . Če je pa zdej po kakršnem koli čudežu deklica, bo pa Ana. Imela sva dolgo časa izbrano ime Zala, vendar se nama ne dopade več. ↲A, ja, mislim da sem dolžna še datume pregledov in sicer imam redni pregled 12., morfo pa 15. 07. Pa da še povem, da sem se v 1 mescu zredila za kilo in pol, imam pa 4 kile manj, kot v enakem obdobju v 1.nos. user posted image jaz. user posted image se pozna da več delam. Pa mažem se tudi redno in sicer imam lek. mazilo za nosečnice. Ma kakavovo maslo, lanolin in pa olivno olje not in meni osebno super fajn diši,user posted image in ga v bistvu uporabljam kar za celo telo.user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.7.2011 8:15:48   
Zojatisa
jutro kako smo?
Mene je pa ,malce strah ker zadnič se mi je zdel da sm že čutila rahle brcike potem pa par dni nič ali je to normaln?
S tem da sm vmws bla pri G in ni nič umenil da bi bilo kaj narobe.
Lep pozdravček

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.7.2011 8:19:50   
lananai

Lananai: mogoče misliva res isto, mamica je iz Dobove oz.okoliceuser posted image ker mislim da mora bit njen sinček star toliko kot tvoja punčka:)

Ne, ni ista. Ta fant ima že kakih 9 let. user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.7.2011 8:30:46   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
Ime naša punčka je Tjaša(pomen:tiha molčeča-če verjamešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), naš fantek bo pa Žiga (pomen-obramba varnost-bomo videluser posted image user posted image user posted image )

Drugače pa se moja imena otrok, moji eni kolegici zdijo kao staromodna, glede na to da ima ona Taja in Nika.

Hehe, so mi pa že bolj všeč tvoja imena kot pa Taj in Nik. user posted image Čeprav meni npr. ne odgovarjajo šumniki v imenih. Pa mi imena sama niso grda, samo taka trda je njihova izgovorjava. user posted image

mimsi, jst pa pravim, da je Maks lepše kot Jan. A moje mnenje tud kaj velja? user posted image

zojatisa, na začetku ne čuriš brcik vsak dan. Ker včasih se user posted image malo drugač v trebuščku obrne in ne čutiš več. Ko je večji, ima vedno manj prostora in ga čutiš vedno bolj. Uh, me je kar strah, da bo naš razgrajač premočan zame. Pa še ko se rodijo, naj bi imeli podoben ritem kot v trebuščku. In če bo v trebuščku razgrajač, bo najbrž tudi kot dojenček živahen.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.7.2011 8:48:36   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

mimsi, jst pa pravim, da je Maks lepše kot Jan. A moje mnenje tud kaj velja? user posted image

Tudi meni je maks zelo lepo ime user posted image Čeprav mi je tudi Jan všeč, samo mi je Maks za odtenek bolj user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.7.2011 9:43:11   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa še ko se rodijo, naj bi imeli podoben ritem kot v trebuščku. In če bo v trebuščku razgrajač, bo najbrž tudi kot dojenček živahen.

Tole kar drži, meni je brcala še v porodni in imam doma eneo veliko razgrajačko, niti sekunde ni pri miruuser posted image  Danes ji pa sestavljava veliko posteljo, ima od lip poljčane frančesko, ki se razstavi v mladinsko. Včeraj je skoraj vn padla, ko sem jo kazensko dala notri in zgleda da je čas, da damo ograjico stranuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.7.2011 9:46:40   
twiggi
Meni osebno je Maks tudi lepo ime. user posted image za odtenek lepše kot Jan. Drugače pa mi v imenih nekako ne sede črka R, ker mi ful grobo zveni. Pa oba z mojim jo imava v imenu, čeprav celotno ime redko uporabljama ( drugi tudi ). Naju lepo kličejo po skarjšanem imenu ( HB da se da user posted image ). 

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.7.2011 22:38:26   
Manja87
Hej hoj, punce :) Evo, še ena novembrka...sem nova na tem forumu in tudi srečka nosečka:) Čisto po naključju me je malo zaneslo na tale forum, pa sem ga začela brat in mi je postal tako zanimiv, da sem se preprosto mogla pridružit :) PDP imam 29.11., torej čisto na koncu novembra in je čisto možno, da bom že decembrka:) Veselim se čvekanja z vami...:)

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.7.2011 22:40:50   
melona27
Manja87, dobrodošla!!;)user posted image Iz kje pa si?pa koliko si stara, a maš že kakšnega otročka doma?user posted image Novemberk nas je res ogromno, pa še najlepši seznam imamouser posted image

(odgovor članu Manja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.7.2011 22:49:57   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

jutro kako smo?
Mene je pa ,malce strah ker zadnič se mi je zdel da sm že čutila rahle brcike potem pa par dni nič ali je to normaln?
S tem da sm vmws bla pri G in ni nič umenil da bi bilo kaj narobe.
Lep pozdravček

ja, čisto normalno je user posted image nikar ne skrbi, ko se bodo brce krepile, jih boš tudi pogosteje čutila.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.7.2011 22:51:32   
felix7

Manja87, dobrodošla!!;)user posted image Iz kje pa si?pa koliko si stara, a maš že kakšnega otročka doma?user posted image Novemberk nas je res ogromno, pa še najlepši seznam imamouser posted image

user posted image user posted image user posted image dobrodošla. Zdaj pa le čvekaj z nami user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.7.2011 23:01:26   
Manja87
Hvala, punce :) Sem iz okolice Radelj, stara pa sem 24 let. Doma nimam še nobenega sončka, ta bo prvi in se ga že neizmerno veselim:)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.7.2011 0:34:11   
mimsi
manja, welcome...user posted image

a dejte no punce...zdej sem pa čist zmedena, kar se imena tiče...user posted image jao, to bo še zanimivo...še dobro, da imam pol nosečnosti še pred sabo, da se bom odločala nekej časa, kako dat otroku ime...user posted image user posted image

hej, jes bi šla na sladoled...dejmo se kej zment, no...user posted image

jao, dans mam zadnjo nočno v tem sklopu, pol pa še 1x 4 in 1x 3, torej še 7, pol pa koneeeeec...avgusta mam sam čez dan...aleluja...sem ša trenutno tooook lačna, komej čakam jutro, da grem na burek. Tok paše po šihtu it nekej pojest, sploh topu, frišen sirov burek z Miklošičeve...user posted image

(odgovor članu Manja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.7.2011 8:13:24   
lananai
mimsi, dober tek in lahko noč. user posted image
manja, dobrodošla!

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.7.2011 8:15:18   
smrketa24
Pozdravljena manja!!!

sladoled oz. srečanje - tudi jaz sem za. Kdaj bi se kaj dobile??

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.7.2011 9:01:06   
Zojatisa
Manja dobrodošla
Je pa mogoče tudi možn da tisto kar sm čutla sploh n bil otroček kaj pa vem sej tk ko praviš ko bo dost močn bom že vedla.
Itak pa bo mogu oring brcat da bo se čutilo ker sm med močnejšimi, upam pa da čim prej.
lp čeprav bol oblačn

(odgovor članu Manja87)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.7.2011 9:17:30   
twiggi
dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image vedno več nas je. user posted image

mi2 sva imeni izbrala konkretno pred nosečnostjo. Neja je takoj bila na seznamu, za fanteka pa je bilo potrebno veliko prigovarjanja. jaz sem bila za Jakoba moj pa za Lukeca. no na koncu bo Luka. user posted image če bo pa še kdaj kakšen fantek pa ima ime itak izbrano. Jakob!

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.7.2011 9:55:06   
kristidream
user posted image Super ideja za trebuščke...se bom popoldan tudi jaz slikala... user posted image Meni se tvoj buši Smrketa24 ne zdi velik, sploh ker ga primerjam s svojim user posted image Moj je sicer malo manjši, ampak sem tudi manj tednov noseča...sem pa tudi malo brskala po netu in nekatere imajo v teh tednih že fuuuuul večje, nekatere pa manjše...js sem bolj med "suhimi" in manjšimi, pa zgleda ni nikamor drugam placa kokr naprej user posted image
Za imena pa je moje mnenje tako, da mora biti všeč staršem...ostali se bodo že navadili...midva imava zbrana imena za oba spola, je pa tako, da sta oba dvojna, ker je vsak za vsak spol izbral po enega user posted image   Moja sestrična je rodila konec aprila in je dala svojemu sinu ime Lovrenc (njen partner je Portugalec in še zdej ne "zna" pravilno izgovorit sinovega imena)...ko sem jaz slišala to ime..mi je blo grozno...user posted image   ampak zdaj mi je pa kul...sem se navadila... Tako, da...meni je kul vsako ime, čeprav so kakšna res nerodna (npr. če bi se jaz pisala Racman, ne bi nikoli dala svojemu sinu ime Jaka user posted image )..tuja so mi ok, samo ni mi všeč, če majo razne y, w, q al pa dvojne iste črke noter...ampak konec koncev kdo pa sm jst, da lahko sodim druge...
Sem vesela za vse, ki ste "uspešno" opravile morfologijo user posted image Jaz jo imam v sredo zjutraj...komaj čakam, da po dolgem času vidim svojo Pikico (nazadnje sem jo na NS). Ali morate ve tudi reči svojemu G, da vam da sliko ali vam jo avtomatsko da? Jaz mu moram reči in je ful bedno, ker najprej čakam, da vidim, če je vse ok, potem je pa (kao) že prepozno, tako da sem 1x že ostala brez slikce user posted image
Tiste, ki že imate kakšnega otročka, verjetno že imate vozičke...mene predvsem zanima kdaj ste jih nabavile (mislim, glede na čas nosečnosti)...kdaj je "pravi"čas!? Jst mam že izbranega, pa me skrbi, da če bom predolgo čakala, ne bodo imeli več barve, ki mi je všeč (ker je 2010 barva). Ima katera izkušnje z vozičkom Jane slalom pro reverse? Na žalost nimam nikogar od kogar bi si lahko sposodila že rabljen voziček user posted image verjetno bom morala tudi cunjice nabavit vse sama, ker vse, ki jih poznam, ki so že rodile, so rodile poleti...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.7.2011 10:20:38   
smrketa24
hehe....ko sem še doma živela, smo imeli soseda, ki se piše Racman, ime mu je pa Jaka user posted image

Jaz imam Jane Slalom Pro, samo ni reverse, je star model, pa sem zadovoljna z njim. Je lahek, super vodljiv in stabilen. Edino, kar me moti pri športnem delu je to, da se ne da dvigniti v čisto pokončen položaj in se naš ni hotel voziti notri, oz. ko se je, se je vedno držal za držalo, da je bil pokonci. ne vem pa kako je z novimi jane-ji. Jaz sem kupila rabljenega, ker so bili novi predragi za naju.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.7.2011 10:21:24   
smrketa24
kristidream - tudi jaz moram posebej reči G, da mi da sliko, ko dela UZ, drugače je ne da.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......