felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristidream Super ideja za trebuščke...se bom popoldan tudi jaz slikala... Meni se tvoj buši Smrketa24 ne zdi velik, sploh ker ga primerjam s svojim Moj je sicer malo manjši, ampak sem tudi manj tednov noseča...sem pa tudi malo brskala po netu in nekatere imajo v teh tednih že fuuuuul večje, nekatere pa manjše...js sem bolj med "suhimi" in manjšimi, pa zgleda ni nikamor drugam placa kokr naprej Za imena pa je moje mnenje tako, da mora biti všeč staršem...ostali se bodo že navadili...midva imava zbrana imena za oba spola, je pa tako, da sta oba dvojna, ker je vsak za vsak spol izbral po enega Moja sestrična je rodila konec aprila in je dala svojemu sinu ime Lovrenc (njen partner je Portugalec in še zdej ne "zna" pravilno izgovorit sinovega imena)...ko sem jaz slišala to ime..mi je blo grozno... ampak zdaj mi je pa kul...sem se navadila... Tako, da...meni je kul vsako ime, čeprav so kakšna res nerodna (npr. če bi se jaz pisala Racman, ne bi nikoli dala svojemu sinu ime Jaka )..tuja so mi ok, samo ni mi všeč, če majo razne y, w, q al pa dvojne iste črke noter...ampak konec koncev kdo pa sm jst, da lahko sodim druge... Sem vesela za vse, ki ste "uspešno" opravile morfologijo Jaz jo imam v sredo zjutraj...komaj čakam, da po dolgem času vidim svojo Pikico (nazadnje sem jo na NS). Ali morate ve tudi reči svojemu G, da vam da sliko ali vam jo avtomatsko da? Jaz mu moram reči in je ful bedno, ker najprej čakam, da vidim, če je vse ok, potem je pa (kao) že prepozno, tako da sem 1x že ostala brez slikce Tiste, ki že imate kakšnega otročka, verjetno že imate vozičke...mene predvsem zanima kdaj ste jih nabavile (mislim, glede na čas nosečnosti)...kdaj je "pravi"čas!? Jst mam že izbranega, pa me skrbi, da če bom predolgo čakala, ne bodo imeli več barve, ki mi je všeč (ker je 2010 barva). Ima katera izkušnje z vozičkom Jane slalom pro reverse? Na žalost nimam nikogar od kogar bi si lahko sposodila že rabljen voziček verjetno bom morala tudi cunjice nabavit vse sama, ker vse, ki jih poznam, ki so že rodile, so rodile poleti... meni k sreči da sama slikice iz UZja, mi ni treba prosit. voziček sem pa jaz prejšnjič naročila ful zgodaj, predvsem zato, ker sem ujela akcijo. Model sem izbrala na podlagi izkušenj dveh sodelavcev, ki sta imela enakega, pa še košare mi ni bilo treba kupit, ker mi jo je posodil sodelavec. Tako da izbira ni bila težka. Kupila sem pa quinnyja, ni sicer hudo lep, je pa praktičen in dobro vozen na vseh terenih. Všeč mi je, ker ima napihljiva kolesa in ker je zelo vodljiv, moti me edino njegova teža, pa razmeroma velik je, tudi ko je razstavljen. V moj mali avto sem ga dala izključno tako, da sem celega razdrla. No, sej ko je Jure malo zrasel, sem na bolhi kupila še eno marelico, ki se zloži na čisto majhno in je super za v štacuno in kak izlet, kjer ni makedama Tako da quinnyja že dolgo v bistvu ne uporabljamo, ga je marelica čisto nadomestila. Imamo pa marelico od Bubuja (to je drugače blagovna znamka od Turbo Limača), je ponaredek Baby Welt Moon Fit-a. No, sej teh ponaredkov je ful, razlikujejo se pa minimalno, smo da pri BWju plačaš kar nekaj 10 EUR več