|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
4.7.2011 10:25:30   
lananai
kristidream, voziček bi jst na tvojem mestu po morfologiji kar nabavila. Razen če mogoče misliš, da bo še kaka akcija, potem počakaj. Drugače pa brezveze. Midva sva ga nabavila, ko sem bila nekje na 1/2 prve nosečnosti. Imela sva ogledanega in ko je bila akcija -20% pred novim letom, sva šla kar po njega. Ceneje ga itak ne bi dobila.

Kar se pa cunjic tiče, naj ti kar posodi kdo, če imaš to možnost. Mi bomo imeli tudi ravno križanje letnih časov (tamala se je rodila konec aprila), ampak upam, da bo kaj vseeno prišlo prav. Ponavadi so kaki pajacki, dolge hlače, bodiji z dolgimi rokavi,... ki so vedno uporabni, ne glede na letni čas. Ko prideš enkrat do številke 80 in 86 si pa itak zmagal. Naša nosi nekatere stvari še danes 80 (majčke, kratke hlače), pa je že enih 87cm velika. Kar je pa št. 86 in več se mi pa zdi, da so kako leto uporabne, ker otroci ne rastejo več tako hitro.

(odgovor članu kristidream)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.7.2011 11:23:11   
kristidream
user posted image Aha..potem ni samo moj G "čuden"...ma ne...sej je kul, sam tole s slikco je meni res ful smešno...itak, da bi vsaka rada mela slikco...

Super...jst sm nameravala voziček nabavit po morju (čez cca.3 tedne)...ker popustov po mojem ne bo,...tile ki prodajajo preko neta imajo že itak (baje) neki cenej...
Jst bi si ful rada sposodila cunjice...bom vidla (in upam), če bo od sestrične pršlo kej prav :)
Smrketa24 hvala za mnenje...mislim, da neke razlike najbrž ni v modelu...zdaj, ko si omenila tole s športnim delom, se pa ne spomnim ali je zdaj kaj drugače...nisem bla pozorna
Aja...prejle sm pozabla napisat nekaj imen, ki so meni všeč (so mi všeč malo daljša imena):
M= Aleksander, Dominik, Nikolaj, Irenej, Filip, Martin, Dorijan, Oskar
Ž= Viktorija, Patricija, Nikolina, Lenina, Erin

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.7.2011 11:51:29   
3masha
kristidream, meni so tudi daljša imena bolj všeč, ampak hčerki je ime tako kot je ena tle napisala da ima izbrano za punčkouser posted image , za fantka pa imava ime ki ga imaš ti napisano izbrano, ampak po včerajšnjem pogovoru bo zgleda vseeno "moderno"; pač okrajšava, in bodo tri črke.

glede cotk, ja, tam do 86 nam je hitro šlo, zdaj pa tudi nosi že 98 ali 104, velika punca za 16m pačuser posted image , ko sva kje v parku je velika tok kolikor povprečen ali malo večji 2-letnik.

midva sva voziček kupila sicer rabljen, ampak nekje v tem času, po morfologiji.

Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.7.2011 12:49:54   
voxaja
Ko smo že ravno pri imenih... Doma imamo user posted image Saro. Zdaj pa še ne vem za spol - v četrtek imam morfologijo in upam da bom že zvedla.
Drugače pa če bo user posted image bo najverjetneje Luka (se še odločava med Luka in Jaka). Za punčko pa še nimava izbrano. So mi pa všeč imena: Lara, Zara, Zarja (ampak ta imena pri nas odpadejo, ker so preveč podobna imenu Sara), Lea, Zoja.

Trebušček- moj tudi ni prav velik pa je to moja 2.user posted image Bom slikala pa upam da mi uspe prlept gor- nisem ravno računalniški tip user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.7.2011 13:55:54   
Tjasa27
oj

sem rabila cel dopoldne v službi, da sem vas prebrala. no sej zapomnila sem si pa itak bolj malo. se poznajo tile 14 dni ko smo uživali na morju, ste velik napisale. dobr da nimam gužve. so me že skoraj odpisali tlele na šihtu. na morju je bilo super, voda topla, kričači je užival, mami se je pa spočila

trebušček mam jz glih ene tok že velik kot smrketa.

drugače sem pa tudi jz blizu kodeljevega doma in se priporočam za kakšno kavico, vozičkanje.

imena: našemu kričačku je ime Urban in ko sva povedala da mu bo tako ime, so ga vsi spljuvali, češ da je premočno, pa da r-ja ne bo znal izgovorit... sam se nisva dala. mojemu je bil takoj všeč, ker je urban zavetnik vinogradov, moj je pa martin in je bila takoj povezava. če bi bila punca bi bila pa lara.

zdej mi je ful všeč Andraž, sam moj še ni dal "štampiljke" gor user posted image če bo pa punca bo pa kr problem, men je ful všeč Žana, mojmu pa ne preveč. njemu je všeč Urša pa men ni. nekak sva približno soglasna za Mašo, ampak ni še nič ziher. sem rekla da se bova pol dogovarjala ko bova zvedla spol.

drugače pa Tjaša (ena je pisala, ki ima hčerko ki ji je tako ime) pomeni tudi "dana od Boga" - čist tako mimogrede.

ljubljančanke - kdaj se dobimo, jz imam čas. kaj pravte na petek?

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.7.2011 14:18:43   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: kristidream

user posted image Super ideja za trebuščke...se bom popoldan tudi jaz slikala... user posted image Meni se tvoj buši Smrketa24 ne zdi velik, sploh ker ga primerjam s svojim user posted image Moj je sicer malo manjši, ampak sem tudi manj tednov noseča...sem pa tudi malo brskala po netu in nekatere imajo v teh tednih že fuuuuul večje, nekatere pa manjše...js sem bolj med "suhimi" in manjšimi, pa zgleda ni nikamor drugam placa kokr naprej user posted image
Za imena pa je moje mnenje tako, da mora biti všeč staršem...ostali se bodo že navadili...midva imava zbrana imena za oba spola, je pa tako, da sta oba dvojna, ker je vsak za vsak spol izbral po enega user posted image   Moja sestrična je rodila konec aprila in je dala svojemu sinu ime Lovrenc (njen partner je Portugalec in še zdej ne "zna" pravilno izgovorit sinovega imena)...ko sem jaz slišala to ime..mi je blo grozno...user posted image   ampak zdaj mi je pa kul...sem se navadila... Tako, da...meni je kul vsako ime, čeprav so kakšna res nerodna (npr. če bi se jaz pisala Racman, ne bi nikoli dala svojemu sinu ime Jaka user posted image )..tuja so mi ok, samo ni mi všeč, če majo razne y, w, q al pa dvojne iste črke noter...ampak konec koncev kdo pa sm jst, da lahko sodim druge...
Sem vesela za vse, ki ste "uspešno" opravile morfologijo user posted image Jaz jo imam v sredo zjutraj...komaj čakam, da po dolgem času vidim svojo Pikico (nazadnje sem jo na NS). Ali morate ve tudi reči svojemu G, da vam da sliko ali vam jo avtomatsko da? Jaz mu moram reči in je ful bedno, ker najprej čakam, da vidim, če je vse ok, potem je pa (kao) že prepozno, tako da sem 1x že ostala brez slikce user posted image
Tiste, ki že imate kakšnega otročka, verjetno že imate vozičke...mene predvsem zanima kdaj ste jih nabavile (mislim, glede na čas nosečnosti)...kdaj je "pravi"čas!? Jst mam že izbranega, pa me skrbi, da če bom predolgo čakala, ne bodo imeli več barve, ki mi je všeč (ker je 2010 barva). Ima katera izkušnje z vozičkom Jane slalom pro reverse? Na žalost nimam nikogar od kogar bi si lahko sposodila že rabljen voziček user posted image verjetno bom morala tudi cunjice nabavit vse sama, ker vse, ki jih poznam, ki so že rodile, so rodile poleti...

meni k sreči da sama slikice iz UZja, mi ni treba prosit.
voziček sem pa jaz prejšnjič naročila ful zgodaj, predvsem zato, ker sem ujela akcijo. Model sem izbrala na podlagi izkušenj dveh sodelavcev, ki sta imela enakega, pa še košare mi ni bilo treba kupit, ker mi jo je posodil sodelavec. Tako da izbira ni bila težka. Kupila sem pa quinnyja, ni sicer hudo lep, je pa praktičen in dobro vozen na vseh terenih. Všeč mi je, ker ima napihljiva kolesa in ker je zelo vodljiv, moti me edino njegova teža, pa razmeroma velik je, tudi ko je razstavljen. V moj mali avto sem ga dala izključno tako, da sem celega razdrla. No, sej ko je Jure malo zrasel, sem na bolhi kupila še eno marelico, ki se zloži na čisto majhno in je super za v štacuno in kak izlet, kjer ni makedama user posted image Tako da quinnyja že dolgo v bistvu ne uporabljamo, ga je marelica čisto nadomestila. Imamo pa marelico od Bubuja (to je drugače blagovna znamka od Turbo Limača), je ponaredek Baby Welt Moon Fit-a. No, sej teh ponaredkov je ful, razlikujejo se pa minimalno, smo da pri BWju plačaš kar nekaj 10 EUR več user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.7.2011 16:28:25   
Spetmami
Hoj!
Malo sem preletela forum, pa vidim, da ste že pri imenih user posted image To tudi naju še čaka. Za prvorojenko sva imela izbrana tri imena in sva se odločila na poti v porodnišnico. zanimivo, kako sva bila takrat soglasna user posted image
Ko sem že pri bodoči big sister - je staknila vodene koze! Boljše zdaj, kot pa čez dva tedna, ko bomo na morju. In še dobro, da sem jih jaz že prebolela, ker bi me drugače zdajle pošteno skrbelo.
Zanima me, ali katera razmišlja o akupunkturi, ki se dela nekje  36. tednu in pripomore k lažjemu in manj bolečemu porodu? Jaz razmišljam in se bom verjetno odločila. Sem slišala same poitivne izkušnje o tej zadevi.
Se mi pa zdi, da gre tokrat nosečnost zelo hitro. Sem že v 20. tednu.
Začel mi je otrdevati trebuh, kar zna biti precej zoprno. Se pa spomnim, da je bilo tudi prvič tako.
No, ampak če ne bo hujšega...
Lep pozdrav vsem nosečkam in čim boljše počutje!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.7.2011 16:42:30   
Maja_V.
OJLA, morfologija za1x pokazala, da je vse ok, tudi spol že vemo user posted image user posted image user posted image , pa ga še ne izdamo user posted image
user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.7.2011 18:23:02   
punsha
Super za vse uspešne morfologije user posted image .
Jaz pa danes nisem kaj dosti počivala, mali ima vročino in je bil doma. Upam le, da ne zboli in je tole res od zobkov. Bom šla pa toliko prej spat user posted image .
Ja, trebuščki pa kar rastejo. Bo treba kako slikico narest. Meni so te slikice tako luštne user posted image .
Drugače sem pa malo gledala oblekice za otročke po netu, pa ne vem, če ne bom kar tako naročila. Glede na to, da imam predpisano ležanje... Tule sem gledala: http://www.next.co.uk/ Sicer do 3. meseca ni ravno prav veliko, ampak saj res ne rabim. Itak imam od prej še... pa nekaj naročim, pa bo. No se bom še odločila. Itak še ne mislim sedaj, bom še kar počakala. Nisem kupila še niti ene stvari.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.7.2011 20:50:23   
Tjasa27
sem se opogumila in stopila na vago jao jao imam že 8 kg plusa user posted image user posted image  spet bom kregana drug teden. pri urbanu sem se zredila za okoli 25 kg in sem vsak pregled poslušala. zgleda da bo spet tko.

nočka

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.7.2011 21:50:21   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

sem se opogumila in stopila na vago jao jao imam že 8 kg plusa user posted image user posted image  spet bom kregana drug teden. pri urbanu sem se zredila za okoli 25 kg in sem vsak pregled poslušala. zgleda da bo spet tko.

nočka

hm, te zelo razumem user posted image . Se pa še opogumljam, da stopim na vago. No, jaz sem pri Svitu 'pridelala' 23 kg, ampak me dr ni nikoli 'masirala' zaradi tega. Je šlo pa potem več ali manj 'lepo' dol, no ja, do nove user posted image , kar je bilo samo 4 mesece po porodu. Pa se res poskušam čim manj ukvarjat s tem in pač jem ko mi paše; No ja, tele (sicer majhne) šalčke knusperlov v mleku zdajle res ne bi rabila, ampak mi je šele sedaj uspelo spravit spat našega 'ponočnjaka' in mi je zapasalo nekaj 'finega' pred spanjem.

Sem pa že v prejšnji user posted image ugotovila, da mi je tudi nekako takole v 6 mesecu začelo pasati mleko, ki ga drugače pijem samo v kavi, sedaj pa mi kar pogosto zvečer zapaše kak deci (ne več), ja potem je pa treba dat še kaj notri za okus user posted image .

Drugače sem v redu, aja, trebušček pa po moji oceni kar precej večji od tehle slikic, ki ste jih dale gor. Sama ravno ne vem, če bom svojega sem 'limala', ga pa z veseljem pokažem v živo, če/ko se kaj dobimo. No Ljubljančanke, dajmo. Če ne bo ravno skupinsko, pa mi lahko tudi kar tako sporoči katera, če se kaj potika po BTCju - do tja namreč pridem peš, da mi ni treba nalagat vozička v avto.

Pa da pokomentiram še imena;
Tudi meni so zelooo všeč daljša imena, še posebej, ker ima moj (in otroci, jaz pa še ne, ampak upam, da enkrat tudi) priimek samo iz treh črk. In ker nama je bilo ime Svit kljub temu da je kratko takrat tako všeč, je potem dobil še drugo ime, česar prej nikoli nisem imela v planu, ampak mi je zdaj prav simpatično. In enako bomo naredili pri naslednjem. Jaz imam zase imeni za oba spola že izbrani, no, za fantka mi drugo ime dela malo težav, ampak imam še čas 'naštudirat', moj pa o tem zaenkrat še noče debatirat, saj pravi, da je še prekmalu. Pa važno, da jaz vem zase :)

Bodite vse super fajn in dobrodošle in juhuhu še za vse nove, ki so se nam pred kratkim pridružile. Madonca, bomo res dosegle št 100 novembra? waw, in to seveda samo te, ki se javljamo sem gor, koliko je še ostalih... Ima še katera namen roditi na Jesenicah, samo da vem, koliko bo na tistem koncu gužva...

Lepo noč,

T.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.7.2011 23:45:13   
Sončna30
Dober večer user posted image !

user posted image  vsem novim.

Da se malo pridružim temi o imenih. Midva sva se nekako odločila tako, da če bo user posted image  bo Nino, to je bila partnerjeva ideja. Meni je prepustil izbiro za user posted image . Nekako sem se odločala med Pio in Danajo, zadjna je zmagala po kratkem premisleku. Tudi ati je bil z izbiro imena za pupo zadovoljen (saj drugega mu ne preostane user posted image ).

Glede brcik je tko, sedaj sem v 19. tednu in počasi jih čutim tudi sama, sploh takrat ko sedim in ima mali razgrajač po vsej verjetnosti premalo prostora. Sem pa tudi sama mičkano močnejše postave, tako da... Zojatisa brez skrbi tudi ti jih  boš čutila.

Glede UZ slikic moja G ne komplicira, mi da, da sama izberem najlepšo. Morfologija naju še čaka, takoj po dopustu in sicer, 29.7. Kaj bova dobila še ne veva in po pogovoru sledeče, sva s partnerjem mnenje da se nama bo tako obrnil/a, da bova morala počakat do datuma poroda.

Za na konec pa še o vozičku in pridobljenih kg. Voziček sva izbrala Lux4 Kids, model Viper Lux. Naročiva ga konec avgusta. Čakalna doba je nekje od 2-4 tedne, sem pa ena tistih, ki ima raje kakšno stvar prej doma, kot pa čist na koncuuser posted image . O KG pa tole, na začetku sem "pridelala" takoj 3 kg, do naslednjega pregleda sem jih kontrolirala, tako da nisem dobila nič gor. Pred desetimi dnevi pa mi je ponagajal sladkor, zato sem vse kar je belo in sladko črtala iz jedilnika in do sedaj sem dodala še slab kilogram (4kg). Moram rečt, da sem ponosna nase, da ne gre prehitro gor, sicer kako bo naprej bomo videli, ne bi se rada nenormalno zredila, ker že tako nimam idealne teže.

Tako pa sem se mičkeno razpisala. Lahko noč vsem user posted image !

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
5.7.2011 6:55:40   
3masha
Ljubljančanke, pride katera danes dopoldan (med 9. in 11.uro) za Bežigrad, na eno igrišče za otroke? Pišite mi na zsuser posted image . Če bo vreme zdržalo seveda, nekaj napovedujejo dežuser posted image ?

Menda bo pa četrtek, petek lepo vreme, se pa lahko dobimo na Kodeljevem kaj? Tam zraven graščine in bazena, ko je eno igrišče? Meni bi najbolj ustrezalo takole dopoldan, okoli 9ih pa tam do 10.30 sva lahko na igrišču, potem pa šibava domov da ni še prehudo sonce in vročina, rabiva pol urce peš.

Mene pa mali že kar fajn brca, je pa res da sem v 23.tednu, pa še za par dni menda prehiteva v rasti. Trebušček imam za moje pojme kar velik, ali pa tudi ne, v bistvu nevem...včasih me že ovira, včasih ga pa skoraj "ne opazim"user posted image

(odgovor članu Sončna30)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
5.7.2011 8:30:09   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: voxaja
Ko smo že ravno pri imenih... Doma imamo user posted image Saro. Zdaj pa še ne vem za spol - v četrtek imam morfologijo in upam da bom že zvedla.
Drugače pa če bo user posted image bo najverjetneje Luka (se še odločava med Luka in Jaka). Za punčko pa še nimava izbrano. So mi pa všeč imena: Lara, Zara, Zarja (ampak ta imena pri nas odpadejo, ker so preveč podobna imenu Sara), Lea, Zoja.

Jaaaa, Sara in Jaka - tko kot v risanki Gasilec Samo. user posted image Jst sem tudi Sara. Takrat nas je bilo tako malo, da je moja nona rekla mami, da Sara ni nobeno ime. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
sem na bolhi kupila še eno marelico, ki se zloži na čisto majhno in je super za v štacuno in kak izlet

Mi smo tudi kupili enega podobnega, samo od Pikolo. Je enak model kot Moon, samo lepše barve. user posted image Meni je super praktičen in od konca lanskega poletja velikega vozička sploh ne uporabljamo več. Tega malega pa tudi samo občasno, ko kam gremo in je preveč za it peš. Pa tamala lepo zaspi not na kakih piknikih in na morju. user posted image

oblekice - jst tudi še nisem nič kupila. Sej niti ni še jesenskih stvari v trgovinah. Moja mama je našemu user posted image že kupila komplet treh bodijev, nevtralnih barv, seveda.

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.7.2011 8:32:46   
lananai
Še ena sveža informacija. V CE porordnišnici imajo baje te dni tako gužvo, da jih skor ne vejo več kam dajat. Bodo moral širit tud porodnišnice, ker novembra bo zgleda še vedno velika gužva. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.7.2011 8:44:56   
Cari
Ojla punce,

vas še kar redno berem, sam mam takooooo malo časa... Kaj šele bo user posted image

Le glede velikih nakupov sem vas hotela opozoriti na nekaj - enkrat mislim da septembra je BTC-jada in takrat hmmm se ne spomnim več točno, mislim da v Baby centru za vsakih 50 eur nakupa dobiš bon za 10 eur. Midva sva pri prvi takrat kupila večje stvari, bone pa potem porabila za cunjice, pa pleničke, ...Pa sem imela prav tako rok 05.11. Tko da če imate kaj ogledanega v Baby Centru, se splača še mal stisnit zobe pa počakat do takrat. Itak je še dosti časa.

Cari

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.7.2011 9:10:56   
Tjasa27
oj

ljubljančanke, ja tam na kodeljevem je fajn, k je senca, sam jz imam zaenkrat čas samo popoldne. dopoldne še delam. tako da če je katera za kavico popoldne sem za

lp

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.7.2011 9:22:10   
Natka23
OJ!

Voziček moj je  kar uničen, ma sneg in sol, pa je malo ogrodje šlo, ampak košaro bo še ok, vsaj upam, moram videt, v kakem stanju je po 1,5l.Imam enega nagledanega, siecr presega mejo, ki sem si postavla, sam itak kaj velik stavri nimam za kupit, pa si bom dala duška, v prvo je moj zmagal pri izbiri, zdej pa jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

oblekice jaz tudi še nisem nič kupla,bom pa šla čez kaka 2 tedna, ko bom doma, malo po trgovinahuser posted image Kak body.user posted image

gužva v ce porodnišnici  pri men je že prvič bla, tak da bodo itak spet obiski omejeni, že zarad obdobja, pa no sam da ne bom na hodnikuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.7.2011 9:36:41   
punsha
Hej,

ja, na BTCjado se kar splača počakati, če imaš veliko za kupit. Midva sva bone kar sproti zapravljala. Malo sproti računaš koliko ti nanese, greš na blagajno, nato pa spet nabavljat in zapravit bone user posted image . Je fino malo preračunat. No sedaj ne bomo šli, ker pač ta velike stvari imam, rabim le kaj za oblečti in potem tiste drobnarije.

Joj punce, jaz se pa redim user posted image . No do 12 tedna sem bila na nuli. Najhuje se je začelo po 18. tednu. Sedaj sem v 23t in je šlo v enem tednu gor skor za 1,5kg. Ok, saj na splošno ni kake krize, če pogledam vse skupaj, pa še suha sem, hujšanje me ne skrbi...le to mi je hecno, da gre v enem tednu toliko gor user posted image Če bom tako nadaljevala pa bo kriza user posted image . Ne bi rekla, če bi res veliko jedla, pa sploh ne. No v enem mesecu se mi je obseg trebuha zvečal za 6 cm. To pa je nekaj user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.7.2011 10:13:57   
smrketa24
Punce, eno off topic vprašanje: ali katera od vas kaj ve, v katerem domu za upokojence še sprejemajo?? Že cel mesec kličemo po domovih, pa so samo negativni odgovori, našo staro mamo pa hočejo čimprej odpustiti iz negovalne bolnice. Domov jo bolj težko vzamemo, ker ne bi bilo nikogar, saj moji starši še vedno hodijo v službo in bodo še kar nekaj časa.Je sicer v treh domovih na prvem mestu na čakalni listi, samo to lahko traja tudi mesece, da se kaj odpre.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.7.2011 10:26:14   
Oblačka
Oooo kolk ste ble pridne v tem času k me ni blo nč tuki gor pa polhno novih se nam je pridružilo dobrodošle vseuser posted image .

Vidim, da teče debata o imenih. Sama sem že od začetka nosečnosti že ne vem kolikokrat premislila zdaj pa mislim, da bo to to. Če bo user posted image bo Jan če pa user posted image bo pa Julija. Mi pa tudi meni nekak ne sedejo te moderna imena vendar kakor komu paše.

Slikice iz ultrazvoka tudi jaz dobim vsakič vendar zdaj ko sem bila na zadnjem pregledu sploh ne vem ali mi je G ni naredu al pa sm jo pozabla tam v kartonu sem bla preveč raznežena od morfologije in sm čist pozabla na njo šele pol k sm pršla domov k so jo hotl vsi videt sem se splomnila, da jo sploh nimam.

Buši tudi men vstrajno raste vendar ni tko velki no, ne vem eni mi pravijo da mam že kar orng buši eni pa, da se skor nč ne vid zdj pa vej kaj in kakouser posted image . Mislim, da je čist povprečen.

Glede vozičkov sm pa tud jst nardila že celo študijo čeprav mi je že od vsega začetka včeč voziček lux4kids vendar ne vem če bom lahko šla do Mb da bi si ga v živo ogledala. Kaj mislite je pametno naročit voziček kar po spletu brez da ga v živo vidiš??

Oblekic tudi še nisem kupovala, najprej morm pregledat kar mi je dala kolegica pa mal sortirat, da vidim kaj mi še majnka vsaj za tisti začetek. Morm se pa kar hitr spravt naročit posteljico, ker baje so dobavni roki kar dolgi. Punce kakšen pa jogi priporočate?

Lepo bodite in uživajte v poletjuuser posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.7.2011 10:37:02   
Zojatisa
Smrketa24- si probala v domu v Preboldu, pomoje bi se tam še našlo kaj prostora seveda če vam ni predaleč, je pa baje ful urejen ker je bol nov.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.7.2011 11:16:48   
tevža
heej!

pridno čvekate, ni kaj user posted image

Včeraj smo izvedeli, da pričakujemo še enega fantka. jeej, blažena med fanti user posted image , tako da tudi z IMENOM bomo imeli težav, ker so že od štarta 3 favoriti; Lenart, Urban, Andraž.

VOZIČEK: mi smo ga kupili pred 14 dnevi, ker je bil v Baby centru v CE 50% znižan. Quinny buzz sem imela že pri prvem in sem bila zelo zadovoljna, tako da sem kar pri tem ostala.

Oblekic nisem še nič kupovala, a od NEXTa so super kvalitete; jaz jih že zdaj naročam za ta velikega (pižame, majčke, kr.hlače...), tako da je to preverjeno. Pa še poštnino imajo prijazno; 5 EUR in dobiš v cca. 4-5 dneh.

NOGE: ima še katera težave z nogami? mene pogosto zelo bolijo user posted image od kolen navzdol, tudi (krčne) žile se mi zelo poznajo. zatekam sicer še ne, a se bojim, da me najhujše še čaka. v prvi nosečnosti me noge niso nič bolele. danes sem si kupila kremo iz divjega kosteanja, bom videla, če bo kaj pomagalo.

lep dan ... nasmejan!

< Sporočilo je popravil tevža -- 5.7.2011 11:18:47 >

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.7.2011 12:07:01   
twiggi
oblačka: jaz sem sprva voziček kupila preko neta ( trgovina je v Kopru, jaz sem v MB ) in sem naredila napako. po merah sodeč bi naj pasal v moj mali prtljažnik, vendar so bile mere zloženega vozičeka drugačne v živo kot na netu. plus tega pa se še lupinica ni dala namontirat na ogrodje vozičeka. tako da sem ga mogla vrnit. svetujem ti da si voziček ogledaš v živo, ker ga je dobro prej še spobat, pa videt kakšen je ko se zloži, kak se ga da vodit,....

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.7.2011 12:09:17   
kristidream
Ljubljančanke...jst bi tut šla kdaj na kavico (ker nisem originalno iz Lj in mi je včasih kar malo "hudo", ker če grem s kom na kavo, so to sodelavke ali pa partner, prijateljice pa med vikendom vsake toliko časa), ampak dopoldan sem pa v službi...

Kilogrami...joooooj...jst sploh ne stopim na tehtnico do pregleda, tam te pa itak stehtajo s čevlji in cunjami vred, pa po možnosti ravno po kosilu user posted image , pa je itak 2kg takoj več kot doma...js sm se po njihovi tehtnici zredila za 8 kg (začetna teža pa po moji tehtnici user posted image ) po svoji za 6 kg...sem se že prve 3 mesece zredila za 3 kg, čeprav sm res veliko bruhala  (sm bla k bulimik user posted image bruhat, jest, pa mal mir, pa spet bruhat, pa jest,...user posted image )...ampak sm mogla ležat (zarad grozečega splava) in se 2 mesca sploh nism premaknila s kavča ...je pa res, da sm spila res velik sadnih sokov (po mojem vsaj 2 litra na dan), ki majo pa (tut če so 100% in necukrani) velik kalorij user posted image Pol mi je pa sestra od G takrat rekla:"Bo treba mal več na sprehode hodit!" Sm bla čist šokirana...že tko sm bla totalno na koncu z energijo, pa z vsem, pa niti nism vedla al bo al ne bo, ona pa men VEČ NA SPREHODE... Jah...sej je res...sprehodi...sploh ne iščem izgovorov, ker bi blo res dobro, ...ampak enostavno (več) ne najdem časa (včasih sm pa tekla vsak dan eno urouser posted image , zdaj je pa kr naenkrat grozno velik stvari za nardit user posted image ) Skratka...pridelala sm 8 kg (recimo), čeprav (morm priznat) jem zelo zdravo...in nimam sploh bogve kakšnega apetita...je pa res, da še vedno spijem zelo velik teh sadnih sokov, čeprav si jih redčim z vodo...Sm pa tudi zeeeloooooooooo neaktivna...se moram nujno spravt kaj počet...Sm gledala za kakšno organizirano vadbo, pa ne najdem drugega kot joge...to mi pa ne diši preveč...ve kakšna za kakšno dobro vadbo za nosečnice v Lj!? Enkrat sem gledala na Viziti so ene nosečke veselo "skakale", ampak nisem slišala kje!?

Bušija še nism uspela slikat...mogoče danes...men so ful lepe slikce z bušiji...res...prav lepe user posted image

Evo...jutri pa jst na morfologijo user posted image Sej ne vem, če bom lahko spala danes user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......