|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.6.2011 19:02:02   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

grem domov user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nevihte počakajo. Sm pa dons fuuuuuuuuuuuulllllllllllll dobre vilje. Verjetno tud hormoni krivi. Pa zmatrana od vsega brcanja. Ta tamau je čist preveč aktiven in upam, da to ne drži, da kot je v trebuhu je tud po rojstvu. Ker boga jest pol....

pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker jutri ne morem.

Vidiš, si že doma in pozabila, da si bila v službi, a o nevihti ne duha ne sluha. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nehi jokat zaradi jutri bo robčkov zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bomo še kdaj dobili, pa boš prišla.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.7.2011 7:18:56   
2.2.
dobro jutro!
danes še vse spite? ali se pripravljate za srečanje?
mene je pa danes začelo grlo bolet, bom še počakala do popoldne, ker ponavadi te malo zjutraj boli in potem konc. namreč je to znak lahko angine oz znak škarlatinke, ki sem se lahko nalezla od tamale.
drugač mi tako paše takšna ohladitev, da mi ni vroče.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.7.2011 7:47:10   
srecka84
Ene ne spimo več. user posted image

No danes pa je tudi na obali malo ohladilo in upam, da bo tako vsaj danes ostalo. Prav paše malo ohladitve.
Danes grem na pregled, da vidim, če je vse ok. Krvavim več neuser posted image user posted image user posted image user posted image danes je naš 30. teden ... Upam, da bo vsaj še kakih 7 tednov zdržala naša princeska.

Lepo se imejte na kavici danes pa spijte še kako zame :Puser posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.7.2011 8:00:45   
Pigy
Jutro,

eni smo komi ustali in že prvo dozo eurokrema pospravili v kotiček želodca user posted image user posted image user posted image user posted image

Naspala sem se spet fajn, moj pa z očmi zavija, pravi da niti on niti user posted image nista spala (on je videl, kako tamala brca v trebuhu, kr ni mogla spat), kr sm kao tok smrčala. Jaz o tem ne vem nič, ker nikol ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo pa odrinem od doma, kr sedaj so počitnice, pa ne vem kako vozijo trole. Jaz moram pa še na dve.

2.2.- upam, da se nisi nalezla. user posted image

srečka84- ti pa kr počivaj še do popoldne, vseeno ni fajn če si nehala krvavet, da takoj ustaneš in se sprehajaš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 30 teden, sva na istem user posted image user posted image user posted image

Vreme je prečudovito, nikjer sončka, upam, da se bo vsaj malo ohladilo.

Kaj boste pa počele danes, ko se začenja vikend. Midva jutri odrineva k mojim, pol pa domov, v nedeljo navsezgodi pa moj odide v Nemčijo, za 14 dniuser posted image , a mi bo dolgcajt, kr se ne bom imela s kom prepirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 1.7.2011 8:01:22 >

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.7.2011 8:11:28   
srecka84
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

srečka84- ti pa kr počivaj še do popoldne, vseeno ni fajn če si nehala krvavet, da takoj ustaneš in se sprehajaš.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 30 teden, sva na istem user posted image user posted image user posted image

Itak, da ni dobro, da bi se že sprehajala. Sedaj sem v polsedečem položaju na postelji in prenosnik na nogah, tako, da si lahko vsaj malo krajšam ta dolgčas. Moj dragi bo danes prej končal šiht, da me zapelje na pregled, da vidim kaj bodo rekli danes.

Sej bom, ko bom nazaj prišla vse napisala kaj je...

Ja res, danes ni videt sončka nikjer, ampak prav paše kakšen tak dan.

Vintage mislim, da si enkrat napisala, da imas danes pregled .... Srečno...user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa tudi ostalim...

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.7.2011 8:12:38   
san
žal z našim avtom danes še ne bo ničuser posted image . marička, sem že prav jezna, ker imam toliko stvari za opravit in brez avta z vsemi otroci je to prav mučno. pa še mami danes verjetno ne bo uspela prit, ker mi je že vleraj tamale čuvala. no, še namesto mene spijte eno kavico, pa upam, da naslednjič uspe prit tudi meni.

pigy jaz sem šla včeraj z busom po zdravila za tamalega na drugi konec lj. sem že čisto pozabila, kako mučno zna bit to. že tako je bilo soparno, busar je imel pa gretje prižganouser posted image . sem bla čisto mokra, pol mi je bilo pa že tako slabo, pa grem do njega in ga vprašam, če se da kaj narest in on men, ja sej piha klima. no, pa se je še en gospod oglasil in tud rekel, da piha gretje, ne klima in je šel pogledat in ugotovil, da neki ni bilo uredu. hb je pol začelo pihat mrzlo, ampak men je blo že tko slabo, da sem se komaj privlekla domov. sem bila celo popoldne fuč.

tko, zdej grem pa zajtrk narestuser posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.7.2011 8:24:38   
Pigy
Bomo spile še za vas kako user posted image

Tile šoferji po busih so ubitačni, eni majo klime tko naštimane, da zmrzneš, eni je pa nimajo. Pa eni tko vozijo, da če se ne držiš oz sediš, poletiš po busu. No jaz mam srečo, se velikokrat usedem na napačno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Enkrat me je moj ob polnoči iskal po ljubljani, sem se na napačno usedla in pametna nisem pogledala kaj piše in sem končala v šiški, namest na rudniku user posted image user posted image user posted image user posted image . Šofer se je kr nasmehnil, ko sem ga uprašala, če po noči pelje po drugi strani.
Pa niso mi všeč tele gužve, sej zdej bi mogl bit mal boljš, kr ni šolarjev.

Upam, da vam uspe dobit avto čimprej nazaj. user posted image

Zaželim vam vsem, srečo na pregledih, itak vem da bojo same lepe novice user posted image user posted image .

Srečka ti pa obvezno javi, bom mislila nate user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.7.2011 9:13:01   
mate0ja
trole po ljubljani imajo itak en svoj super režim. Kolkrat sem se jaz peljala v šiško v garažo, ker je šofer pozabu tablico naštimat da gre v garažo. In če si se vozil na žetončke si bil itak pol še trikrat bolj jezen.

Men gre pa najbolj na jetra folk. Naša tamala obožuje vožnjo s trolo in če imava čas pol se kam kar z njo odpraviva. In če naletiš na gužvo je velik problem. Vsi, ki sedijo bulijo skozi okno, da jih ne bi slučajno prosu da odstopijo sedež. Najde se kaka stara mamca, ki se buni, če njej ne odstopiš sedež, ona rabi pa nujno dva, da se tudi njena vrečka s solato udobno pelje. Ti pa zdej s trebuhom v katerega te vsak s komolcem drega in otrokom , ki ga je treba močno držat, da ga ne izstreli na drugi konec avtobusa, ko živčen šofer zavira in speljuje in se vsiljuje, vohaš podpazduho nekoga, ki redko sreča tuš. Tko sm zadnjič doživela zanimiv komentar gospe, ki je udobno sedela na svoji veliki riti in opazovala moj bledi obraz, da je neodgovorno da se v nosečnosti z malim otrokom takole vozim user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.7.2011 9:20:25   
Pigy

trole po ljubljani imajo itak en svoj super režim. Kolkrat sem se jaz peljala v šiško v garažo, ker je šofer pozabu tablico naštimat da gre v garažo. In če si se vozil na žetončke si bil itak pol še trikrat bolj jezen.

Men gre pa najbolj na jetra folk. Naša tamala obožuje vožnjo s trolo in če imava čas pol se kam kar z njo odpraviva. In če naletiš na gužvo je velik problem. Vsi, ki sedijo bulijo skozi okno, da jih ne bi slučajno prosu da odstopijo sedež. Najde se kaka stara mamca, ki se buni, če njej ne odstopiš sedež, ona rabi pa nujno dva, da se tudi njena vrečka s solato udobno pelje. Ti pa zdej s trebuhom v katerega te vsak s komolcem drega in otrokom , ki ga je treba močno držat, da ga ne izstreli na drugi konec avtobusa, ko živčen šofer zavira in speljuje in se vsiljuje, vohaš podpazduho nekoga, ki redko sreča tuš. Tko sm zadnjič doživela zanimiv komentar gospe, ki je udobno sedela na svoji veliki riti in opazovala moj bledi obraz, da je neodgovorno da se v nosečnosti z malim otrokom takole vozim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a spomnila se pa ni da bi ti odstopla sedež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa tud nasmejiš navsezgodaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.7.2011 9:34:05   
mate0ja
jest mam to "srečo" da me vsi ocenjujejo da sem več kot zmožna stat. Nisem še zadela na tej loteriji, da bi kdo odstopil sedež. Še tisti, zraven katerega je nalepka nosečke  z manjšim trebuhom kot ga imam jaz user posted image user posted image je vedno zaseden 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.7.2011 9:43:11   
mate0ja
drgač pa dons ni dobro hodit na cesto. Ljudje so ta zakon mal preveč resno vzeli. Sm naletela na kar dva pacienta, ki sta se pri zeleni luči ustavila in gledala levo in desno user posted image user posted image , ostali vozijo do 30km/h, pa po radiju poslušam, da je na avtocestah pa sploh kaos, gužva na prehitevalnih pasovih kjer se vozi 100 do 110, vozni pa so frej user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.7.2011 10:27:46   
issa

drgač pa dons ni dobro hodit na cesto. Ljudje so ta zakon mal preveč resno vzeli. Sm naletela na kar dva pacienta, ki sta se pri zeleni luči ustavila in gledala levo in desno user posted image user posted image , ostali vozijo do 30km/h, pa po radiju poslušam, da je na avtocestah pa sploh kaos, gužva na prehitevalnih pasovih kjer se vozi 100 do 110, vozni pa so frej user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toti folk,..kaj nena ve da će prepočasi voziš oviraš promet in si lahko tui kaznovan,..user posted image user posted image user posted image user posted image o tem bi lahko moj deda kak reko, je moral tudi kako plačat, pol pa se je le odločo da je pametneje, če se pusti šofirat naokoli od drugih.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mah ja če se le normalno pleješ, tak kot mora bit, se ni treba kaj bat,...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.7.2011 10:31:22   
ANDMIL
Dober dan!

Pri nas na Koroškem je pa sonček...  Samo mi ne ustreza preveč... Mi bolj paše hladno vreme, kot pa to vreme, ko dol tiši in se na veliko potiš...

Tako jaz sem prišla domov... Sem bila že v trgovini... Zdaj grem počasi malo stanovanje pospravit in kuhati... Popoldan pa grema z dragim spet malo delati, ker delo kar lepo napreduje... user posted image

Lepo bodite in uživajte! user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.7.2011 10:39:10   
mate0ja
A da so dejansko koga kaznovali za prepočasno vožnjo? Hb, ker taki posredno veliko nesreč povzročijo.

Andmil KAJ PA POČIVANJE????

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.7.2011 10:44:14   
srecka84
Pigy hvala...bom javila takoj ko domov pridem. Uzivajte na kafetku.

Hehe upam da ne bo taka guzva do postojne, ce bodo vozili po prehitevalnem 100 do 110 km/h....pol pa bo moj kar po voznem prehitevu s 130 km/h... user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pri nas so tudi na cestah talenti, da pa ne govorimo o politiki....nizje place visje kazni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANDMIL)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.7.2011 10:44:16   
ANDMIL

A da so dejansko koga kaznovali za prepočasno vožnjo? Hb, ker taki posredno veliko nesreč povzročijo.

Andmil KAJ PA POČIVANJE????

Počivanje je pa sedaj za računalniku in med delom, ko je potrebno... user posted image Saj je fajn počivati, samo cel dan pa tudi ne morem biti na riti ali pa na hrbtu... user posted image Tudi dela bo enkrat zmanjkalo - upammmmmmmmmmmmmm... user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.7.2011 10:50:11   
mala mala
dan

oglašam se na hitro.. včeraj imela pregled, poslušali smo srčka, vse ok.. čez 3 tedne imam kontrolo, takrat UZ user posted image , bomo videli če bo beba hotla pokazat, kaj ima med nogami, drugače pa bomo videl septembra user posted image  tak da za seznam, kontrolo imam 21.7.. v torek dobim odločbo za bolniško, včeraj mi je potekla, tak da v torek več poročam..
včeraj pa smo nabavili še omaro, pol pa sestavljanje, pospravljanje, itd.. sem kar v pojstlo padla.. je pa fajn razhladilo, čeprav smo meli reden veter.. ampak joooj ko pa naslednji teden pravijo do 33 stopinj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

uspešno opravite preglede, in čuvajte nase in na svoje bušije..

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.7.2011 12:41:13   
issa

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.06.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , .14.07., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 01.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 12.07., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.07., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 06.07
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 12.07., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 15.07., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,
915916 , 08.07., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , 13.07., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.07., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.7.2011 12:45:19   
issa

da da.. tudi,..user posted image   za mojega dedija vem, pred kakima 2 letama,..se veš kak so nedeljski vozniki, tak ko se lahko 90 km/h pelješ ga je turo nekaj pod 60km/m, se veš tako se mu ziihhhher ne more nič zgodit,...zadi nastala kolona, pa še to na taki cesti ko ga ni glih lahko prehitet,..ker je pa to ponosni dedc pa se ziher nebo umaknil na stran, se on pač ne ovira prometa,...user posted image user posted image user posted image user posted image težko mu je bilo kaj dopovedat,...ahhhh.............

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.7.2011 12:55:38   
Pelija
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

Ok evo me nazaj s celodnevnega potepanja...

Na morju je bilo super, samo prevroče, tko, da sem kar vesela, da sem že doma...

Izcedek - jaz ga imam že celo nosečnost ampak sem na morju ugotovila, da smrdi in me je tudi srbeti začelo. Danes kličem ginekologa in mi sestra pravi, da so skor ziher glivice in da si lahko sama kupim v lekarni neke kanesten svečke in si jih dajem. Ampak sem jo jaz prosila in me bo vzel zdravnik v petek, da se res prepričamo, če so to glivice, ker ne upam, kar tako karkoli jemat. Me je pa zdej ful strah, čeprav mi je sestra zatrdila, da nima kej bit mojemu user posted image , ampak vseeno,...panik v meni že deluje... A ma katera od vas še izkušnje s tem, ker je to baje dokaj pogosto?

Jaz sem teh canesten svečk dala skozi kar nekaj v prejšnjih nosečnostih, sem imela vedno močan bli tok, pa glivice in so mi pomagale.......tako da to res ni nič groznega in hudega. In tudi ginekolog ti bo verjetno predpisal enako.

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.7.2011 12:56:56   
Pelija
IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Večer!
srečka84 daj ne hecaj se. Počivaj! Pod nujno. Ni važnejšega opravila ta trenutek, kot počivanje!! Upam, da si se že šla kam pokazat. user posted image  
Ti pošiljam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se krvavitev ustavi in da še vsaj nekaj tednov zdržiš.

se podpišem

Srečka, počivaj, pa tu gor malo več klepetaj, da boš čimdlje kinderjajček.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.7.2011 12:59:26   
Pelija
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Šopingirate.....user posted image

Jaz pa glih razmišljam, da bi mojga nekam poslala. V tem mesecu sem dobila že 4 kazni glede avta....... (ja, avto je na moje ime). Danes dobim, da me je radar slikal 250 euorv kazni + 3 kazenske, pa še slikco zdravenuser posted image user posted image user posted image user posted image Moj se pa reži k budala, da tam itak noben ne vozi po predpisih....... user posted image

Kosilo skor skuhano, ampak sploh nimam teka...

Upam, da mu v zahvalo ne plačuješ še kazni user posted image . A ni škoda dajat denarja za take stvari? Saj se lahko hitro zgodi, ampak 4 v enem mesecu so pa že malo too much, ali kako?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.7.2011 14:30:12   
vintage
Weila pupce user posted image

Sem pravkar s pregleda, z otročkom je vse okuser posted image , mi je zmerila trebušček in sva poslušale srčkauser posted image
Edino kar me je zmotilo je to, da sem bila naročena ob 10.50, na vrsto pa prišla šele ob 12??? svašta res...
Pa iz neznanega razloga sem pomislila, da mi bo danes ginekologinja namenila več besed, pa vsega skupaj ni presegalo niti 10 minut, še manjuser posted image  Ma dobro, vsega ne moremo imet ne? :)
Opažam pri svoji štručki, da me brca vedno manj, se pa veliko obrača in ko me brcne kar fajn zaboli.
Naslednji pregled imam 12.7. in to UZ - kontrola rasti ---ga je morda katera že imela? Kaj to navaden UZ, le da ga pač še zmeri zraven? Mi je obkrožila v materinski železo - ga imam malo nizkega 111, upam da to ne vpliva negativno na njegovo/njeno rast, če pa se zgodi da bi mi mogla kake tablete za železo dat hmm to ne bi bilo kar fajn, imam veeeeeeeeeliko težav z zaprtjem zadnje čase in zgaga pa želodec me tudi mučita na veliko, skratka je sila neprijetno - še posebej ko imaš kam za it in je venih čez 30 stopinj, no danes je izjema - se je dalo dihat (ave mariaaa :) )
Drugače mi je ful fajn čutit kako se skozi premika, mi bo manjkalo ko bo mimo..drugače pa zaradi zgage komaj čakam da gremo rodit ker je že tako hudo da spim po 3-4 ure na nočuser posted image
No, še jutri dva meseca pol bo drugačno veselje pr hišiuser posted image user posted image user posted image

Srečka, kaj pa je bilo pri tebi? Upam da je vse v redu sedaj!

fajn se imejteuser posted image

(odgovor članu Pelija)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.7.2011 15:12:20   
mate0ja
s pregledov se že počasi vračate, čveke so se pa zgleda zataknile na Rudniku user posted image user posted image . Mogoče jih pa še ujamem popoldne, ko grem v šoping.

V glavnem dons sm pa tok zabušavala, da bolj nisem mogla. Delo mi ni šlo od rok pa pika tko da edini rezultat od danes je razmeroma pospravljena pisarna in pretežno spočita nosečnica. Sej mam opravičilo, nekje je treba nabrat energijo za vikend norčije.

Zdej grem po tamalo. Zadnjič v ta vrtec. S ponedeljkom gredo v drugo enoto, septembra pa gre ona itak v drug vrtec. Upam, da ne bom jokala. Men se kej tazga zna zgodit.

Sicer pa en lep, sončkast, ne prevroč in neprenaporen vikend želim.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.7.2011 17:03:37   
srecka84
Evo mene s pregleda...

zgleda, da je sedaj vse ok...malce nizko posteljico imam in kratek mat. vrat. Baje da odprta nisem še nič.user posted image Zadnjič mi rečejo da sem se začela odpirat zdaj pa da sem zaprta še vedno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah nimam pojma več kaj naj bi bilo....malo več počivanja mi priporoča, vožnja v oddaljene kraje odpade, dopust odpade,...mah sej nema veze samo da je z user posted image vse ok...drugo pa bomo nadoknadili, ko bo user posted image zunaj.

Sem šla še na predavanje o EA in dobila papirje ter potrdilo, če bi ga rabila kje drugje...upam da bom v Postojni rodila ma nikoli ne veš.

Zdaj pa doma počivam, naslednji petek pa imam redni pregled pa bomo vidli kaj mi bo takrat moj ginekolog rekel.

Kako je bilo na kavici??????user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?