|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
4.7.2011 12:17:10   
*alja*
Princess1 čestitke za porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image
Teni RR sem vam kar malo fauš da ste že uživali na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.7.2011 12:26:07   
Pigy
Končno doma. Šola za starše bo vsak dan. Danes nam je razložila kako bojo potekala, pa mal smo vadili dihanje. Nas je blo pa full. Sem tko gledala, da bi Nino vidla, samo je očitno ni bilo.

Princess1- no zadnjič nisi omenila da imaš neprekinjeno toliko časa, drugače bi ti povedale, da ti pripada nadomestilo. user posted image

ursy33- super za podaljšano bolniškouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

dober dan!
Jaz sem imela pregled pri g. prejšnji teden, dobila antibiotik ker imam vnetje . Potem me je pa vprašala če hočem imet še en ultrazvok (zadnjega sem imela v 22 tednu) in da si ga moram plačat 50 evrov. Da mi pripadata samo 2 ultrazvoka ( v 12 in 20-24 tednu). Dala mi je termin 1.8 takrat imam pregled in ultrazvok če hočem .
Kaj je to vsepovsod tako? Kako pa sploh vedo če je vredu lega,... očitno ugotovijo ko prideš rodit? A si boste plačale ultrazvok, al ne boste šle? Sem kar razočarana nad tem sistemom pri nas.

Sej niso resni, jaz vem da ga ne bi plačala. No bi ga edino v tem primeru, da bi imela občutek da je karkoli narobe. Kako šparajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
4.7.2011 12:30:58   
mate0ja
Princess probaj zbrskat dobro dušo, ki te bi še za par dni zaposlila. Sploh, če se ti bo na porodniški drastično poznalo, kar se ti verjetno bo.

alja - ti maš zgleda zlo škrto G, meni čisto na vsakem pregledu mal pokuka kaj se dogaja v trebuhu. Ko da se bi ji uktrazvok znucov, če bi ga še enkrat uporabila. Verjetno ima ženska zraven še koncesijo in rada postransko kak EUR v žep spravi. Se verjetno kar anbere čez mesec, saj smo mame rade prepričane da je vse ok.

Jaz pa danes prebiram prošnje za zaposlitev za moje nadomeščanje in sem zelo razočarana. Sploh me ne čudi, da so eni po več let brez službe, če še prošnje z vsemi podatki in brez slovničnih napak ne zna napisat. Prošenj v firmo pride tudi po več 100 in če ne izstopaš potem res ni verjetnosti, da bi te poklicali na razgovor.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
4.7.2011 12:47:19   
nana13
alja: meni ga nardi čistu zmeri, brez vprašanja. Pri prvem isto. Verjetnu bi rada ženska res še mal postrani zaslužla, kukr pravi mate0ja. user posted image
pigy: si res nucala zvezk in svinčnik?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 254
4.7.2011 13:15:04   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: nana13

pigy: si res nucala zvezk in svinčnik?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes ne, kr nevem kako bi si pisala pravilno dihanje, ena pred mano je pa to pisala. Jutri bom mela pa s sabo, za vsak slučaj.

Sonček pripeka, ampak kljub temu da piha, je vroče.user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 255
4.7.2011 13:17:13   
Princess1
Pigy - kolko časa pa to traje vsak dan? To bo še zanimivo, ko bo moj zvedu, ker ma on še ful dela popoldan user posted image ....

Porodniška - mi je na CSD-ju vse lepo razložila....kar ne morem verjet, ker so ponavadi zlo osorne. Jst sem imela zdej pogodbo za določen čas pol leta. Nadomestilo pa te pripada, če si ti bil zavarovan za primer brezposelnosti vsaj 9 mesecev v zadnjih 24 mesecih. Jaz sem to bila, ker sem pred tem imela drugo službo. Ni pa nujno, da je teh 9 mesecev neprekinjenih pri enem delodajalcu, nujno je samo da se zadnja zaposlitev ni končala sporazumno ali po tvoji krivdi.

Drugi pogoj je ta, da ni zaposlitev prekinjena sporazumno oz. po tvoji krivdi. Mora biti pogodba za določen čas ali še neka druga možnost obstaja. Tko, da se jaz na zavod prijavim s 1.8. in me pripada nadomestilo 3 mesece, porodniška pa mi nastopi s 2.9 ali celo prej.

Porodniški dopust pripada samo dvem grupam in sicer zaposlenim mamicam in mamicam, ki na dan nastopa porodniške prejemajo nadomestilo s strani zavoda. Vsem ostalim pa pripada porodniško nadomestilo (kar ni isto kot dopust) in je izredno majhno, začne se pri 55% min. plače v SLO in ne more presegati 105% min. plače.

Tako, da mi je na CSD-ju razložila, da ne rabim iskati nekoga ki bi me zaposlil (ker bi me lahko moj mož), ker mi itak pripada porodniški dopust. Ker tudi če bi me mož zaposlil bi mi vplačal minimalne prispevke in mi je popolnoma isto če mi za osnovo za ta en mesec vzamejo min. plačo. Ker sem pa imela dobro plačo v tej firmi mi je čez palec izračunala, da naj bi imela porodniško od 650eur navzgor.

Tko, da če se katera ne strinja z napisanim naj mi kar napiše, dokler se še imam čas pozanimat, ker morem papirje oddat enkrat v avgustu.

Edino mi je rekla, da bova potem še uredili glede očetovskega dopusta. Sploh ne vem koliko dni je ta dopust in ali je to delovnih dni ali dni dopusta skupaj z vikendom in prazniki?

No pa sem načvekala.....user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 256
4.7.2011 13:23:15   
Pigy
princess1- danes smo meli samo eno uro- no kako minut več. Drugač, je pa rekla da naj računamo povprečje 2 šolski uri, lahko mal več al pa manj. Drugač pa so predavanja ta in naslednji teden, vsak dan. Za partnerje je pomembno tisto kar je od poroda 3 predavanja. Pa potrdilo je za plačat 20 eurov. Pa danes mej s seboj zdavstveno kartico, ti jo bojo vzeli, pa jo dobiš nazaj. Uglavnem, boš se začela učit dihanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 257
4.7.2011 13:50:07   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Princess1

Pigy - kolko časa pa to traje vsak dan? To bo še zanimivo, ko bo moj zvedu, ker ma on še ful dela popoldan user posted image ....

Porodniška - mi je na CSD-ju vse lepo razložila....kar ne morem verjet, ker so ponavadi zlo osorne. Jst sem imela zdej pogodbo za določen čas pol leta. Nadomestilo pa te pripada, če si ti bil zavarovan za primer brezposelnosti vsaj 9 mesecev v zadnjih 24 mesecih. Jaz sem to bila, ker sem pred tem imela drugo službo. Ni pa nujno, da je teh 9 mesecev neprekinjenih pri enem delodajalcu, nujno je samo da se zadnja zaposlitev ni končala sporazumno ali po tvoji krivdi.

Drugi pogoj je ta, da ni zaposlitev prekinjena sporazumno oz. po tvoji krivdi. Mora biti pogodba za določen čas ali še neka druga možnost obstaja. Tko, da se jaz na zavod prijavim s 1.8. in me pripada nadomestilo 3 mesece, porodniška pa mi nastopi s 2.9 ali celo prej.

Porodniški dopust pripada samo dvem grupam in sicer zaposlenim mamicam in mamicam, ki na dan nastopa porodniške prejemajo nadomestilo s strani zavoda. Vsem ostalim pa pripada porodniško nadomestilo (kar ni isto kot dopust) in je izredno majhno, začne se pri 55% min. plače v SLO in ne more presegati 105% min. plače.

Tako, da mi je na CSD-ju razložila, da ne rabim iskati nekoga ki bi me zaposlil (ker bi me lahko moj mož), ker mi itak pripada porodniški dopust. Ker tudi če bi me mož zaposlil bi mi vplačal minimalne prispevke in mi je popolnoma isto če mi za osnovo za ta en mesec vzamejo min. plačo. Ker sem pa imela dobro plačo v tej firmi mi je čez palec izračunala, da naj bi imela porodniško od 650eur navzgor.

Tko, da če se katera ne strinja z napisanim naj mi kar napiše, dokler se še imam čas pozanimat, ker morem papirje oddat enkrat v avgustu.

Edino mi je rekla, da bova potem še uredili glede očetovskega dopusta. Sploh ne vem koliko dni je ta dopust in ali je to delovnih dni ali dni dopusta skupaj z vikendom in prazniki?

No pa sem načvekala.....user posted image

sm prehitro prebrala in razumela, da ti ne pripada in da dobiš samo tistega bogega minimalca. Pol je že OK. Pa še po porodniški ti pol pripada 2 meseca zavoda kar pa tud paše, če boš iskala službo.

Neposredna povezava do sporočila: 258
4.7.2011 14:09:41   
Princess1
Ooo superca hvala vsem za odgovore....

Ja glede porodniške sem jst na CSD-ju ful zatežila, ker imam kredit za stanovanje in ni šans da sem na minimalcu... Ja meni tudi paše, da me potem čakata še dva meseca nadomestila po porodniški, ker bo nujno potrebno najt kakšno oreng službo...držimo pesti da do takrat mine ta kriza oz. strah pred njo.....

Ma Pigy mojmu ni beganja, bo že visel tam koker morem jst viset user posted image

A ja pa še to vprašanje za tiste, ki veste glede regresa. Nam je direktor povedal, da ga bomo dobili zaradi težav z likvidnostjo do 1.11 in me zanima ali mene pripada cel regres ali samo sorazmerni del? Pogodbo sem imela za določen čas od 1.2. do 31.7 tj. 6 mesecev.

hvala user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 259
4.7.2011 14:11:44   
Princess1
A ja pa glede pregleda pri g...jst ga imam ta petek in srčno upam, da mi naredi UZ, ker si že prav želim videt najinega sineka in da mi ga malo zmeri, ker me zdej vsi sprašujejo in koliko je kej velik,...kaj pa težek....jst pa pojma nimam...

Tko, da bom kar rekla g da mi ga nardi.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
4.7.2011 14:25:01   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

princess1- danes smo meli samo eno uro- no kako minut več. Drugač, je pa rekla da naj računamo povprečje 2 šolski uri, lahko mal več al pa manj. Drugač pa so predavanja ta in naslednji teden, vsak dan. Za partnerje je pomembno tisto kar je od poroda 3 predavanja. Pa potrdilo je za plačat 20 eurov. Pa danes mej s seboj zdavstveno kartico, ti jo bojo vzeli, pa jo dobiš nazaj. Uglavnem, boš se začela učit dihanjauser posted image user posted image user posted image

Kaj potrdilu je treba zdej po novem plačat? Al maste tako politiko glupo sam u LJ.? En bogi kos papirja, k je vprašanje če te bojo sploh prašali po njemu (mene niso, pa je biu zravn), 20 evru.  Jst sm šla lani u KP in nism nč plačala, pa tudi zdravstvene nism nikamr dajala. In pol bo treba plačt še prisotnost pri porodu...
Sorry, sam take stvari me pa p...ijo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 261
4.7.2011 14:26:05   
mate0ja
ek in srčno upam, da mi naredi UZ, ker si že prav želim videt najinega sineka in da mi ga malo zmeri, ker me zdej vsi sprašujejo in koliko je kej velik,...kaj pa težek....jst pa pojma nimam...

Tko, da bom kar rekla g da mi ga nardi.....user posted image

Ooo superca hvala vsem za odgovore....

Ja glede porodniške sem jst na CSD-ju ful zatežila, ker imam kredit za stanovanje in ni šans da sem na minimalcu... Ja meni tudi paše, da me potem čakata še dva meseca nadomestila po porodniški, ker bo nujno potrebno najt kakšno oreng službo...držimo pesti da do takrat mine ta kriza oz. strah pred njo.....

Ma Pigy mojmu ni beganja, bo že visel tam koker morem jst viset user posted image

A ja pa še to vprašanje za tiste, ki veste glede regresa. Nam je direktor povedal, da ga bomo dobili zaradi težav z likvidnostjo do 1.11 in me zanima ali mene pripada cel regres ali samo sorazmerni del? Pogodbo sem imela za določen čas od 1.2. do 31.7 tj. 6 mesecev.

hvala user posted image

Če se boš potrudila in že prošnji posvetila nekaj časa in truda potem lahko tudi v današnjih časih zelo hiro dobiš službo.

Jest se danes že cel dan ukvarjam s prošnjami, ker je zadnji čas, da začnem uvajat eno ki me bo nadomeščala. In če sem iskrena se ne čudim, da nekateri po nekaj let ne najdejo zaposlitve. Nekatere prošnje, ki prihajajo na podlagi razpisa za človeka z min. VI stopnjo izobrazbe bi pričakoval od nepismenih ljudi, ne pa od kvazi izobražencev.

Najbolj bizaren primer je bil:
"xx.xx.2011 zaključim porodniški dopust in rada bi našla redno plačano delovno mesto. Hvala že vnaprej, ker me boste povabili na razgovor." Brez priponke, brez osebnih podatkov.
Od 64 prišenj, ki sem jih predelala jih več kot polovica sploh ne zgleda kot prošnja, manjkajo osebni podatki, predstavitve kanidata, reference. Ženska npr. napiše, da ima 10 let delovnih izkušenj brez da bi navedla kje, na katerem delovnem mestu ....
In še ena cvetka (ženska stara 32 let) in piše, da ji je umrla mama in zato res nujno rabi službo. Pozabi pa napisat kakšno izobrazbo ima, kje je v preteklosti delala ...
Res šlamparija.
Če naredim bilanco je od 64 prošenj le osem takih, da lahko rečem, da je človeku res nekaj do službe in da je bil že v prošnjo pripravljen vložiti nekaj truda. Ostalo pa res ......................... kar nekej. Od delodajalca pa potem pričakujejo, da bo zabijal svoj čas in take polovičarje vabil na razgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 262
4.7.2011 14:38:58   
Princess1
Mate0ja - glede službe imam jaz drugačne izkušnje.

Poleg VII.stopnje imam končano še malo morje dodatnih izobraževanj in seminarjev, delavnic...imam skoraj 6 let delovnih izkušenj...pa sem iskala to službo 8 mesecev...

Meni je moja svetovalka takrat rekla, da sem ostala brezposelna ob nepravem času, ker bi sicer morala dobit takoj službo,...je celo ona za mene na zavodu spraševala če imajo kakšno prosto mesto....Problem je bil v večini primerov prekvalificiranost...pa nisem fina, sem na koncu iskala že po sistemu daj šta daš...pa nič...

Tko, da je pri iskanju službe odvisnih ogromno dejavnikov med katerimi ne bi zanemarila sreče....

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
4.7.2011 15:00:49   
mate0ja
ostala brezposelna ob nepravem času, ker bi sicer morala dobit takoj službo,...je celo ona za mene na zavodu spraševala če imajo kakšno prosto mesto....Problem je bil v večini primerov prekvalificiranost...pa nisem fina, sem na koncu iskala že po sistemu daj šta daš...pa nič...

Mate0ja - glede službe imam jaz drugačne izkušnje.

Poleg VII.stopnje imam končano še malo morje dodatnih izobraževanj in seminarjev, delavnic...imam skoraj 6 let delovnih izkušenj...pa sem iskala to službo 8 mesecev...

Meni je moja svetovalka takrat rekla, da sem ostala brezposelna ob nepravem času, ker bi sicer morala dobit takoj službo,...je celo ona za mene na zavodu spraševala če imajo kakšno prosto mesto....Problem je bil v večini primerov prekvalificiranost...pa nisem fina, sem na koncu iskala že po sistemu daj šta daš...pa nič...

Tko, da je pri iskanju službe odvisnih ogromno dejavnikov med katerimi ne bi zanemarila sreče....

in po osmih mesecih si jo našla. Nekateri imajo v prošnjah napisano od kdaj so na zavodu in ti povem, da od 2009, 2008... in njihove prošnje niso za nikamor. Tko da po moje je tudi sama prošnja dejavnik pri izbiri. Navadno se pa na koncu dela izbor med večimi kandidati, ki so kolikortoliko primerni in takrat res moraš imeti srečo, da ne izvisiš. Ali pa premagajo detajli.

Neposredna povezava do sporočila: 264
4.7.2011 15:05:12   
Krysia
Izgubljena duša se vrača ... vas poskušam redno brat, pista mi pa ne znese ...

Najprej rezultati pregleda od četrtka: najprej mi je mal pretipala trebuh in ker se ji je zdelo, da bejba še ni obrnjena z glavo navzdol, mi je naredila UZ (brez kakšnih izjav, kaj mi pripada in kaj ne). Pa še prav je imela ... torej smo še vedno v medenični vstavi in zdaj upam, da se dete obrne do naslednjega pregleda, ki je 21.7 (Teni RR za seznam). Drugač imam +6 kg od začetka nosečnosti, tako da se mi zdi, da ni neke panike.

Mate0ja, poznam, to situacijo s prošnjami - mi smo v službi dobili cca. 400 prošenj za eno delovno mesto, od tega jih je glih enih 20 zgledalo normalno, tako kot morajo zgledat. Mislim, kako lahko prošnjo napišeš s pisavo velikosti 7? Al pa razlagaš, da odlično obvladaš Word, prošnja je pa oblikovana tako, da sploh ni oblikovana - vse od začetka do konca en odstavek, tipkarske napake, ki naj bi ti jih itak Word podčrtal ... pa še polno takih cvetk (o slovnici raje ne bom razglabljala, včasih se mi zdi, danoben več ne zna vejic postavljat ...)... no, potem pa še na razgovorih ugotoviš, da tudi tisti, ki kao ful obvladajo delo z računalnikom, nimajo pojma o osnovnih stvareh ... Skratka, upam, da uspešno najdeš osebo, ki te bo nadomeščala ...

nana13, ja v LJ je treba potrdilo plačat ... user posted image

no, še ta teden preživim, potem pa končno zaključim s službo in pičimo na morje ... komaj čakam ... Samo moram pazit, da ne bom s čim pretiravala - včeraj smo npr šli hodit, pa očitno nisem sposobna prehodit 6 km v enem dnevu ... (ne naenkrat, da ne bo pomote) - me je tako križ bolel, da sem komaj prišla nazaj do avta ... mi gre na živce, ker sem v prvi nosečnosti ful hodila in imela kar dosti kondicije, zdej sem pa res kot ena stara mama ... Aja, o trolah in ljudeh, ki se vozijo z njimi, pa rajši ne bom izgubljala besed. Najboljše so mi tiste mace, ki se usedejo na en sedež, ostale 3 zraven pa nabašejo s svojimi vrečkami ... madona, a je za vrečke tud plačala al kaj? Jaz naj pa stojim zraven s trebuhom in išijasom. Pa seveda je treba potem skozi okno gledat, da ja ne bi opazila, da je še kdo na troli, ki bolj rabi sedež kot njene vrečke ...

Mi tudi mal preurejamo stanovanje, ne delamo pa nekih drastičnih sprememb - iz delovnega kabineta bomo naredili otroško sobo, kamor bo šel tavelik, tamala bo pri nama v sobi, vsaj dokler se bova dojili, računalnik&company gre pa v eno malo sobico, ki smo jo naredili na stopnišču ... nič pretresljivega, pa je vseeno velik dela. Si sploh ne predstavljam, da bi kakšna večja dela izvajali ... tako da občudujem vse, ki se v nosečnosti še s tem ukvarjate!

Nič, bodite pridne, uživajte in upam, da se javim, še preden pobegnem na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 265
4.7.2011 15:21:16   
ANDMIL
IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

dober dan!
Jaz sem imela pregled pri g. prejšnji teden, dobila antibiotik ker imam vnetjeuser posted image . Potem me je pa vprašala če hočem imet še en ultrazvok (zadnjega sem imela v 22 tednu) in da si ga moram plačat 50 evrov. Da mi pripadata samo 2 ultrazvoka ( v 12 in 20-24 tednu). Dala mi je termin 1.8 takrat imam pregled in ultrazvok če hočemuser posted image .
Kaj je to vsepovsod tako? Kako pa sploh vedo če je vredu lega,... očitno ugotovijo ko prideš rodit? A si boste plačale ultrazvok, al ne boste šle? Sem kar razočarana nad tem sistemom pri nas.

To pa res ni fajn...

Moja ginekologinja nič ne komplicira in naredi skoraj vedno ultrazvok... Do sedaj sem imela že 8 ultrazvokov pri svoji ginekologinji pa so bili vsi zastonj... Plača sem samo 2 ultrazvoka, ko sem bila pri drugih ginekologih - nuhalna in 4 D ultrazvok...

Jaz bi plačala, ker bi se hotela prepričati, da je vse vredu...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
4.7.2011 15:44:43   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 12.07., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , .14.07., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 12.07., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.07., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 06.07
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 12.07., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 15.07., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 08.07., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , 13.07., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.07., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 267
4.7.2011 22:42:48   
agha
Ojla!

Da se vam malo javim... pri meni nič drastično novega, zadnje 10 dni sem kar fajn in celo skoraj brez krčev tako, da si privoščim en sprehodek na dan, to je cca 300 m, da ne sedim samo notri v tem krasnem vremenu. In sem res ful vesela, da je tako!!!! user posted image user posted image user posted image Na morje me vleče 100/h samo vem, da ga bom čakala še kakšno leto... blagor vsem vam, ki ste ga letos okusile!!!

*alja*
- jaz do zdaj nisem plačala še nobenega UZ, v tej nosečnosti celo nuhalne nisem, v prejšnji sem jo pa. Čudno mi je, da ti ne pripada še en brezplačen UZ, ker kot praviš ne vem kako vedo kako je dete obrnjeno in če je slučajno potreben obrat. Jaz sem zadnjič vprašala svojega G glede naslednjega UZ in je rekel, da ga bom imela in sicer nekje v 33.tednu in tudi v prvi user posted image je bilo isto in je takrat ugotovil, da je potreben obrat.
Meni sicer G ne dela UZ vedno, ga imam pa vsaj 3-4 krat na nosečnost.

Princess1 -  očetovski dopust traja 11 delovnih dni oz. 15 dni z vikendi in prazniki skupaj, če se prav spomnim. Se je treba odločit pri oddaji vloge, malo pregledat kako je s prazniki takrat ampak septembra itak ni praznikov... Glede regresa pa mislim, da ti pripada samo sorazmerni delež, žal.

Fajn bodite!!!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
5.7.2011 6:07:03   
modrimedo
dobro jutro
nana prisotnost se v lj plača ,še dobro da ste me spomnile bo treba po potrdilo
tisto papirnato ogrinjalo se dobro plača :D
uz v 30 tednu ...jaz ga ne bom imela ,moj g pošlje na uz v takih tednih samo če je res kaj narobe ,sam tako ali tako ne dela uz ,razen prvega da prečekira če in kje je nosečnost
jaz začnem danes z generalnim čiščenjem ,bog pomagi kaj bi dala za neko čarobno palčko za pospravljanje  in bi jaz lahko spala na kavču user posted image user posted image .klinc pa tak dopust user posted image user posted image
upam da v 14 dneh vse popucam in pospravim in potem res meditiram en dan na kavču

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 269
5.7.2011 7:13:23   
Teni_
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 12.07., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , .14.07., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , ?., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , ?.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 21.07.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 12.07., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.07., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 06.07
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 21.07., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 12.07., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 15.07., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 08.07., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , 13.07., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.07., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 270
5.7.2011 7:15:56   
Teni_
Dobro jutro.

Danes bi še pa full spala, pa je treba začet z novim dnem. Se greva s Tejo malo potepat.

Komaj čakam na jutri, ko imam pregled. Ga imam v ambulanti za rizično in upam na UZ, da vidimo, če se je naš user posted image že obrnil. Na čase imam občutek, da se je, potem pa spet tako hecno brca, da sploh ne vem.

Vso srečo danes vsem na pregledih.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 271
5.7.2011 7:42:02   
Pigy
Lepo jutro, upam,da ne bo deževalo, neki čudno kaže user posted image

Uglavnem, sedaj ko moram tko zgodaj ustat bi pa tako spala. 

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

dobro jutro
nana prisotnost se v lj plača ,še dobro da ste me spomnile bo treba po potrdilo
tisto papirnato ogrinjalo se dobro plača :D
uz v 30 tednu ...jaz ga ne bom imela ,moj g pošlje na uz v takih tednih samo če je res kaj narobe ,sam tako ali tako ne dela uz ,razen prvega da prečekira če in kje je nosečnost
jaz začnem danes z generalnim čiščenjem ,bog pomagi kaj bi dala za neko čarobno palčko za pospravljanje  in bi jaz lahko spala na kavču .klinc pa tak dopust
upam da v 14 dneh vse popucam in pospravim in potem res meditiram en dan na kavču

Zdej bo Nana spet rekla da je Postojna zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A on samo 1 uz naredi na nosečnost, al kaj?

No glih, ko vse veš, dej mi neki povej. V ponedeljek je samo hitri tečaj za očete in je rekla da je v nekih lesenih hiškah za porodnišnico; kje bi jaz te lesene hiške vidla? Da moj ne išče preveč.

Sej mi vemo, da si pridna in da boš to hitro popucala, tko da kr veselo na delo, sej nimaš velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se grem počasi pripravit in veselo na predavanje.....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
5.7.2011 7:54:24   
anschk
Dobro jutro!
Danes imam pregled, si sicer ne obetam uz, ampak srčka pa bova sigurno poslušale. Je tut to lepo. Je pa moja gin na dopustu in bom mela danes eno dugo. Upam da bo ok.
Potem pa spakiram in jutri juuhuuuu na morje s sinčkom. V nedeljo pa še možek pridrvi za nama. Komaj čakam. Vreme je fajn napovedano tko da sploh super.user posted image user posted image
A pozna katera kakšen dober recept za pecivo z ribezom? imamo fuuuul ribeza in ne vem kam naj z njim.

Lep dan vsem, očitno ne bo prevroče kar je super!user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
5.7.2011 8:04:36   
2.2.
dobro jutro!
moja G je do zdaj naredila pri vsakem pregledu UZ ker v začetku sem krvavela in je to spremljala, potem nuhalna pri naslednjem pregledu je tufi še nekaj gledala da se prepriča prav tako pri morfol. in pri naslednjem pregledu. zdaj imam v četrtek in bom videla če bo spet uz.
pri nas pa partner plača samo če je zraven poroda z materinsko šolo-opravljeno se mi zdi da je 20eur brez mater. šole pa 25eur. tako da zdaj nismo hodili, zaradi časa in mene full vožnja utruja pa za teh 5eur razlike....vadit dihanje in podobno...itak v tistem času neboš gledala na zapiske... saj ti vse povejo.
mene danes grlo manj boli zdaj lahko samo prosim da nebo kakšnih posledic ker nisem jedla antibiotikov. včeraj ni delala moja zd. nisem pa hotla it k drugemu ker pri nas so te zd. vsi malo bolj tako-tako in rajši grem k moji ki  me najbolj pozna. saj nebi rekla če nebi bila noseča tako pa ne hvala da bojo nameni delali čudo..
včeraj sem šla dat še kri-upam da bo v redu.

ta teden bo še zelo vroče tako da danes prav paše ta ohladitev-malo se lažje diha.

včeraj sem šla še kupit pleničke pa kozmetiko za našo bebiko. nisem pa nič pretiravala z zalogo, ker nikoli neveš če je otrok na kaj alergičen. zdaj se moram pa res enkrat spravit na škatle da preberem cunje.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
5.7.2011 8:24:01   
modrimedo
pigi tam ko je glavni vhod v staro porodnišnico ravno nasproti čez tist mini park
tam je stara babiška šola ,oz tiste lesene barake >:)
mater sem stara tam sem jaz mela še kabinetne vaje v  srednji šoli user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?