|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.6.2011 10:19:22   
issa
evo pigy popravla user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj?

jaz sem danes spet tako utrujena,..sam spala bi cele dneve..user posted image user posted image user posted image pa ni šans da bi lahko....user posted image tako da se čez dan vlečem nekak,...jao danes imam s tamalim logopeda ob 18h, kaka ura,..user posted image upam da nebo predolgo trajalo, ker pol mamo pa še direkt za logopedom  še zobozdravnika, upam da dela tako pozno,...pol pa upam da smo s sistematskim konec,user posted image
hehe moj trebh je pa prava kugla ratala,..sem res že kot en mali kit...user posted image user posted image kaj šele bo...hehehe

kaj boste pa danes kuhale?? midva s tamalim boma samo kuhane hrenovke in solata, mali ima itak fajn kosilo v vrtecu, za mene pa se mi ne da kuhat, neke velikega...user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 176
30.6.2011 10:30:26   
Pigy
jutro, sem spala ko top do zdej.

srečka- počivaj, da se ti stanje umiri, ne hecaj se.user posted image

princess1- tudi meni se zdi da imaš gljivice.  Samo ne smeš si vaginalnih svečk vstavit pregloboko- tko mi je g takrat svetovala. Po enem tednu mi je bilo bolje (no, jaz sem krvavela zaradi tega). Lepo vabljena jutri okoli 11ih na rudnik, v leclerc v gostilno kratochwill. Se tam dobimo, na kavici.

modrimedo- dobiš na zs mojo telefonsko, kr ne vem katera si na fb user posted image user posted image user posted image user posted image . Bom pa tam okoli 10ih, kr moram s trolo. Pa ne vem kok cajta bo 27ka furala.

san- kak pa je to servis, nam so ponavad zrihtal v enem tednu- pa še takrat kr je bil totalka. Upam, da ga dobiš nazaj in da prideš user posted image

anschk- super za zapravljanje, upam, da bo tamali užival v novi sobici

mateja- si me razočarala user posted image user posted image user posted image user posted image . Sej te razumem, da ne moreš prit, pa prihodnjič, tokrat bomo pa še zate spili en sok. Al pa ti na zs pošljem cifro, pa poklič, če boš utegnila kasneje prit, če bomo me še tam.

ursy33- upam, da ti odgovorijo v čim prej možnem času. K sreči meni ni treba se več z njimi ukvarajt.user posted image

issa- hvala, kok si prijazna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bom kuhala pa mlad krompir v pečici, pa skleda paradižnika zdraven, no pa eno hrenovko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lubenice mi je zmanjkalo, nektarin tudi......trgovina je pa daaaaleččč

< Sporočilo je popravil Pigy -- 30.6.2011 10:32:30 >

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 177
30.6.2011 10:32:20   
modrimedo
hehe pigi jaz sam za dve povezem nik z fb in ena si ti :)))))

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
30.6.2011 10:40:57   
Pigy
odgovorila in tam in tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak, sem res blond.

(odgovor članu modrimedo)
Neposredna povezava do sporočila: 179
30.6.2011 10:41:30   
2.2.
pri nas pa piha in sosed nekaj kuri zunaj da cela soseska smrdi. verjetno bo res dež. tamala je bolše vročine ni jo je pa tako ponoči vse srbelo od pikic---samo da gre na bolše. danes pridejo tast in tašča na obisk. v soboto pa bi šli na en izlet kjer bi tamala jahala konjička pa se tako ne upam zaradi te komisije. skoz sem doma, razen kakšnih obiskov pri zdravniku. in vem da me bo lahko doletelo prav takrat ko me ne bo. moram še premislit, mož sam brez mene pa ne bi šel.
jaz bom danes kar pico spekla. kdaj pa kdaj se pa lahko pregrešiš.

Neposredna povezava do sporočila: 180
30.6.2011 10:44:55   
nana13
Helow,

mi smo za spremembo mal dlje spali. Do 8.30 je ratalo.user posted image Sam ponoči nism dobru spala, vroče mi je blu, pa kr neki slabu mi je telu bit. Zjutri me neki oko boli, mal otečeno, verjetnu kšn prepih. Kaj pomaga kej pr taki stvari?
Pajacek je zdej še enkart zaspal, ko se je naflaskal toplega mleka. Jst sm šla pa na FB, pa je bla objavljena ena zgodba, u bistvi je filmček o psu (sej sm objavla še jst enkart), žalostna user posted image ...tku d sm še že stulila dns tudi. Take stvari mi zmjri sežejo do srca. Prav ta zgodba baje ni resnična, ma niti ni treba da je, k je takih in podobnih nešteto.
Dan se mi ni glih najbolj veselo začel, upm d bo tekom dneva kej boljše.

Princess1: če se ne motim ob 11-ih. Ne vem kaku se prow napiše, ti povem piši kao što govoriš... leklerk. user posted image Izcedek... sploh srbečica je značilna za glivice.Zelo zoprna zadeva. Sm jh tudi jst mela za Eneja enkrat, nč kej tazga. Canesten vaginalete in krema vsak večer pred spanjem, pa bo hitru minilu. Jogurt meni ni  pomagu, lahko pa probaš.
Zgaga: meni edino donat pomaga, zadnjič sm vzela en rupurut, ma ni nč delu, donat je. Mleka itak spije zihr en liter na dan, tku d je zgubu mendi tak učink name. user posted image
Nepremagljiva: pr meni je pa ful nizko se mi zdi, zdej ne vem če se bo še kej dvignu, sam mam skor za celo dlan placa še. Kukr d bi bla že za it rodit.user posted image
Srečka84: nč ku počivat. Mi je pa žou,d te ne bomo vidle in spoznale. Me firbec matra katera si, če si iz PO. bi se morda še poznale. user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 181
30.6.2011 11:20:48   
mate0ja
Mislim, da upanja za jutri ni user posted image , žal. Srčno pa upam, da imamo plan B za srečanjeuser posted image

Ravnokar rešujem probleme s taščo. Spet ma napade "rabim pozornost" in neverjetno je moj dragi spet nasedu user posted image user posted image . A tej dece sploh kdaj kaj izuči?????

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 182
30.6.2011 11:37:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: modrimedo

san kak avto pa vi vozite :)?sedaj bi si pa že morali omisliti kombi :)
mi ga sicer imamo ,sam ga na žalost ne posojamo
za v petek ,vsaj iz moje strani velja :) upam samo da ne bom v leonišču čakala več ko 4 ure user posted image

v bistvu tudi imamo kombi, no fiatov scudo. je res super, ampak trenutno še vedno pri serviserju - že drugi tedenuser posted image . tko da za jutri tudi še javim. če ga do jutri dobim nazaj pridem, drugače pa me žal ne bo.

srečka, pazi nase

nič, morm moje čričke rihtat
malora kak servis pa mate ?nam so ga do sedaj vedno v 24 urah poštimali .

ja, ne vem, če sem takrat napisala tuki, ampak sem se pred enim mesecem zaletela in posledično je bilo treba avto dat popravit. pa sva poleg tega potem uveljavljala še kasko za druge zadeve, ki so nam jih na svtu naredili, med drugim tudi točo. in baje je klepar imel dela ves teden samo s streho od avta, ker je bila tako poškodovanauser posted image . no potem je pa ta teden v roke avto dobil še najin serviser in ugotovil, da poleg že naročenih zadev, ker je avto že prej pregledal, da je naročil dele, manjkajo še neke druge zadeve, ker je seveda odkril še druge poškodbe, ko je začel delat. in to se sedaj vleče že dva tedna... skratka obup!

Neposredna povezava do sporočila: 183
30.6.2011 11:51:23   
san

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Mislim, da upanja za jutri ni user posted image , žal. Srčno pa upam, da imamo plan B za srečanjeuser posted image

Ravnokar rešujem probleme s taščo. Spet ma napade "rabim pozornost" in neverjetno je moj dragi spet nasedu user posted image user posted image . A tej dece sploh kdaj kaj izuči?????

tašča je tudi pri nas neverending storyuser posted image

z zgago na srečo še nimam težav, edino če zvečer preveč cukra vase dam, potem jo rahlo čutim, ampak ni hudo. btw imam zadnje dva tedna spet cukrmanijo, sam sladko bi jedla.

me je pa danes ponoči že drugič zagrabil krč v nogo, na srečo ne prehudo.

princess kot so ti že napisale so zihr glivice, tko da kar v napad. prej, ko se jih lotiš, bolje in hitreje bo. jaz takrat ponavadi uporabim tako kremo kot svečke canesten. in ni nobene škode za plod. pri teh kremah je treba pazit samo prve tri mesece, potem pa niso več nevarne, pa še v prvih treh mesecih mislim, da canesten lahko uporabljaš. pa čim manj sladkega sveda, ker se potem še hitreje razmnožujejo. aja, fajn je tudi umivanje intimnega predela z žajbljevim čajem. pa bombažno perilo oz. če uporabljaš vložke, čim bolj naravne.

mate0ja, mi smo tudi pred letom jogije kupovali za vse štiri otroke, res so dragi kot bi bili zlati... pa res fajn, da na kakšno akcijo naletišuser posted image

anschk super za sobicouser posted image

oblekce bom pa jaz porihtala po moje konc avgusta, ko pridemo iz morja. do takrat mislim, da me še ne bo prehitelo.

tko, pri nas se kuha juha, pa potem bojo še testenine s sojo in zelenjavo.

uživajteuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 184
30.6.2011 12:40:29   
Spellybelly
Živjo punce! user posted image

Vidim, da ste zeeelo pridne in da imam zopet veliko za prebrat. Jaz danes uživam 1. dan dopusta, vreme se tud mal popravlja...vročina mal popušča...tako da bom lahko vsaj cunje mal v red spravla. Se mi pridno kopičijo že kar lep čas! user posted image
V ponedeljek greva v šolo za starše user posted image , upam,da ne bo prevroče in da se bo dalo preživet.

Me zanima, če katera pozna vozičke Baby spa? Sva jih zadnjič šla gledat in so me kar navdušli, ker za zmerno ceno dobiš praktično vse- od lupince, "posteljce" do športnega sedeža, senčnika, pregrinjala za dež, komarnik,..., pa še pralni materiali so. Hmmmmm.... bomo vidli. Kakšna podloga za previjalno mizico je najboljš? Umetna al tista ki jo lahko pereš? Kaj je pa treba pazit pri jogijih? Jah, jaz sem še malo bolj zelena pri nekaterih stvareh, pa je boljše da vas kar mal povprašam. user posted image user posted image user posted image

Uživajte max, pridno počivajte, božajte trebuščke, razvajajte se in pazite nase!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 185
30.6.2011 12:56:55   
Pigy
Čakam, da kolegica pokliče da štartam po to bolniško, pa še na en kofi da skočim. Danes je tko fajn vreme, nič sončka, mal pihlja.

Sem si zdele japonke probala obut, na desno nogo jih sploh ne spravim user posted image . Tko da sedaj sedim z dvignjeno nogo in obkladkom, da mal popusti. Kr se mi ne da v sopergah it. Zihr je kriv puding, kr sm ga pojedla. user posted image user posted image

Ker se začne v ponedeljek šola za starše v Ljubljani, me zanim kok nas je ki pridemo zjutri ob 10ih? Al bom edina, moj namreč ne more, tako da bo šel samo na hitrega, ki bo 11.7.

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 186
30.6.2011 13:22:56   
Princess1
Ojla čvekice, potem tudi jst pridem jutri ob 11.00, pa me bo dragi potem prišel iskat, da greva direkt k mojmu g....

Pa hvala vsem za odgovore, sem zdej prav potolažena, ker sem bla čist že panična da nisem kej nardila otroku zarad tega...

lepo se imejte...do jutri seveda...a ja pa po mojem se spoznamo s trebuščki in s slikami od FB-ja....

Kolko nas pa sploh bo? Za Pigy vem, kaj pa še druge?

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
30.6.2011 13:26:53   
Spellybelly
Midva bova hodila po moje v največji vročini ob 16h. user posted image user posted image Ker se nama ravno izide, da je kmalu po njegovi službi. 

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
30.6.2011 14:21:56   
Jessy82
Ojla!

Javljam se iz pregleda, naslednji pregled imam 27.07. (mene še vedno naroča na 4 tedne, pa sem v 31. tednu). Vse je OK, danes so mi ponovno vzeli kri za tokso in zlatenico. Mal preveč sem se zredila v zadnjem mesecu (+3 kg), sicer me ni zdravnica nič kregala, ampak je samo omenila, da je malce preveč naenkrat. Dobila sem napotnico za v porodnišnico in potrdilo o predvidenem datumu poroda, ki mi ga lahko tudi popravite, na 04.09.2011.

Zaradi težav s sladkorjem mi je naredila podroben UZ, ki mi drugače v tem tednu ne pripada, otroček je težek približno 1600g in je bil vsaj tisti čas obrnjen z glavo navzdol. Sem dobila tudi eno lepo slikico user posted image .

Jogi: sama sem razmišljala, da bi kupila Dormeo, ker ima poleg tudi snemljivo nepremočljivo prevleko, ki je pralna. Jogi se lahko uporablja na obeh straneh, na eni strani je bolj trd in se uporablja dokler je otroček še majhen, kasneje ga obrneš na mehkejšo stran, ki se prilagaja otrokovemu spanju. Stane pa 90€, kaj pravite, preveč?

Se mi pa razpoloženje počasi menja, do sedaj sem bila zeloooo dobre volje, zdej pa me že mal muči vse skupaj, trebuh je vedno večji, težje se premikam, težje spim, .... še 2 meseca, pa bo user posted image tu user posted image . Vse me po malem skrbi.user posted image

Sem pa še v bolniški, do 13.07., potem koristim dopust, nato pa porodniška.

Uživajte, sploh tiste na morju, namočite se še zame user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 189
30.6.2011 14:22:44   
2.2.
pri nas se je pa tako ulilo kot zmešano. vmes je bila tudi toča-samo nič strašnega. bolj je to grmenje, bliskanje, strela in veter. smo imeli pri hiši še eno jamo za zbitonerat cca 2m in 1m globoko in kaj ni vsa zemlja se zasula in voda...ni da ni blata okoli...no bilo je i hujšega. jaz sem danes že zlikala zdaj sem po tem neurju še teraso zribala-nisem nič vode rabila nosit, jo je bilo že veliko samo čistilo in fertik.
sem pa ugotovila če kaj delam ne čutim brcik-ali sem pa toliko zamišljena z delom da ne mislim na to, sem pa šla zdaj na rr in bebi tako brca-mora nadoknadit.

Neposredna povezava do sporočila: 190
30.6.2011 14:50:32   
issa

user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj, ali  

1.9.
ANDMIL, 26, 1user posted image , 0user posted image , 19.07., Ravne na Koroškem, user posted image
ninalars, 25, 1user posted image , 0user posted image , 28.06., Ravne na Koroškem, user posted image
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Slov. Konjice,user posted image
anastazia, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?.,  Štajerska, user posted image
lily81, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?
., Ljubljana,user posted image
barbara85, 26, 1user posted image , 0user posted image , 22.07.,  Oplotnica,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 29, 2user posted image , 1user posted image , 27.06.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , 01.07., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image ,
?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 01.07., Maribor, user posted image
4.9.
Teni RR, 27,4user posted image ,2user posted image , 06.07., Ruše, user posted image
Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image ,27.07., Savinjska

nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , .14.07., Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., ?, user posted image
ivanjščica, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image ,
?, ?

7.9.
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image
?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 22.07., Ljubljana, user posted image
srecka84, 27, 1user posted image , 0user posted image , 08.07.,  Postojna, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 
?, Ajdovščina, user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image ,
?., ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , 04.07., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
12.07., Kranj
modrimedo, 32, ?user posted image , ?user posted image , 01.07., Ljubljanauser posted image
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 05.07.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 30.06.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , 03.08., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , 25.07., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 12.07., ?
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,1user posted image , ?., ?, user posted image
dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 14.07., Maribor, user posted image
*AnaL*, 31, 3user posted image , 2user posted image , 27.06., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , 14.07., Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , 05.07., Ljubljana, user posted image
*alja*, 26, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 18.07., okolica Postojne, user posted image
Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 06.07
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 20.07., okolica Kopra, user posted image
20.9.

21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 30.06., Prlekija
22.9.

Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 12.07., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
28.06., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
19.07.,
Ljubljana, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , 15.07., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image ?., Ljubljana, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,
915916 , 08.07., Dolenja vas, user posted image
29.9.
bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 30.06., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 08.07., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , 13.07., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 11.07., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 19.07., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 97
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.6.2011 14:51:41   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy

Sem si zdele japonke probala obut, na desno nogo jih sploh ne spravim user posted image . Tko da sedaj sedim z dvignjeno nogo in obkladkom, da mal popusti. Kr se mi ne da v sopergah it. Zihr je kriv puding, kr sm ga pojedla. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja verjetno je res kriv samo pudnig....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.6.2011 15:22:16   
Pigy
Zrihtala use, sedaj pa se kuham. Vem da so zmer govorili, če dost "švicaš" se topiš. Pri meni je trenutno kontra učinek user posted image

super, no potem smo za enkrat 4 user posted image .

1.7. okoli 11ih ; leclerc gostilna kratochwill :

pigy
nana13
princess1
modrimedo

če pa še katera ima željo dobrodošla.

Aha, zdej sm se spomnila, zakaj je treba dat tokrat kri za tokso? Meni je rekla da na prihodnjem pregledu mi bo dala za odvzem? Sej sm bla že obakrat negativna.

2.2.- tuki je tud tako, kot da se bo vsak čas ulilo, sparina pa taka..............

issa- probi še ti puding pojest, pa boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko se teni vrne iz morja, ima da ti bo dala eno veliko lubenico, al pa celo kilo nektarin zato kr ji pomagaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.6.2011 15:34:47   
mate0ja
grem domov user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da nevihte počakajo. Sm pa dons fuuuuuuuuuuuulllllllllllll dobre vilje. Verjetno tud hormoni krivi. Pa zmatrana od vsega brcanja. Ta tamau je čist preveč aktiven in upam, da to ne drži, da kot je v trebuhu je tud po rojstvu. Ker boga jest pol....

pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker jutri ne morem.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 194
30.6.2011 16:20:30   
srecka84
pozdravljene,

no mal bolje je, vsaj ne krvavim vec toliko ampak manj. Rekli so mi, da naj bi imela posteljico nizko lezeco in da sem se zacela ze odpirat. Jutri grem na ponovni pregled v postojno, me pelje moj mozek. Upam da bo vse ok in da zdrzim vsaj se nekaj tednov.

Tiste, ki se boste le dobile na kavici pa vam zelim da se imate cim lepse...user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.6.2011 16:44:21   
nana13
Pol pa ti res ni druge kot strogo ležat in se nč naprezat. Upam, d bo zdržalu se neki cajta. Mal je še zgodej.
Napiši kaj ti bojo rekli na pregledu.
Bomo spile en sok z mislijo nate!!! user posted image

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.6.2011 17:23:28   
srecka84
bom javila, ko pridem iz postojne domov. Drugace pa sem iz kp.

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 197
30.6.2011 17:38:23   
nana13
Kaj nisi orig. iz PO.?

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.6.2011 17:40:53   
Jessy82

Aha, zdej sm se spomnila, zakaj je treba dat tokrat kri za tokso? Meni je rekla da na prihodnjem pregledu mi bo dala za odvzem? Sej sm bla že obakrat negativna.

Kakor je meni znano, je bolj nevarno, če se z njo okužiš med nosečnostjo, zato je še bolj pomembno, da se testiranje opravi večkrat, prvič v 12. tednu, drugič v 20.-24. tednu in tretjič v 32-35. tednu. Jaz sem sedaj v 31. tednu in mi je ravno danes vzela kri + za zlatenico.
Pa še tole sem našla: "Kadar se ženska prvič okuži v nosečnosti in se okužba prenese tudi na plod, govorimo o PRIROJENI TOKSOPLAZMOZI. Okužba v višji nosečnosti predstavlja večjo verjetnost, da se bo okužil tudi plod."

Lp user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.6.2011 19:00:19   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy82

Kakor je meni znano, je bolj nevarno, če se z njo okužiš med nosečnostjo, zato je še bolj pomembno, da se testiranje opravi večkrat, prvič v 12. tednu, drugič v 20.-24. tednu in tretjič v 32-35. tednu. Jaz sem sedaj v 31. tednu in mi je ravno danes vzela kri + za zlatenico.
Pa še tole sem našla: "Kadar se ženska prvič okuži v nosečnosti in se okužba prenese tudi na plod, govorimo o PRIROJENI TOKSOPLAZMOZI. Okužba v višji nosečnosti predstavlja večjo verjetnost, da se bo okužil tudi plod."

Lp user posted image

Hvala za pojasnilo, nisem vedela.

Večerja se peče, meni pa se že taaakooo spi.

srečka84- tudi če se ti je umirilo, POČIVAJ. Držim pesti, da boš zdržala še neki tednov.

(odgovor članu Jessy82)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?