Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:51:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no moj je tudi včeraj imel tako izjavo preden sma šla na Lent: " nimam nobene majice za oblečt, ker spet nisi speglala." da pa je blo celo stanovanje spucano v nulo pa sploh opazil ni . pa normalno tudi kosilo skuhano, cunje oprane, pa še njegove starše sem vmes animirala. no čez njegove se ne smem nič pritoževat, ker je mati malega čuvala, foter pa mi je pomagal sesat, tacajt ko sem jaz vse ostalo pucala . aha, sem se spomnila...je meni rekel nekaj podobnega...poglej kaki kup perila maš, zlikala bi lahko saj si doma...oz. nimam več majic za oblečt pravi so ne? jaz bi tak rada enkrat menjala z njim, grem jaz v službo, pa naj bo on doma z malim. pa me zanima, če bo vse narejeno... moj pa če je sam z malim, vse naredi, ampak je T z njim čisto drugačen kot z mano skuha, posesa, prah pobriše, cunje opere, zlika, pa še malega spedena??? pa še po možnosti, ko prideš domov, te zmasira??? ma ne, saj tega vsega jaz tudi ne delam vsak dan...ponavadi, če sta sama (redkokdaj) pa res skuha kosilo, pa posesa, pa mogoče še kake cote obesi, pa valda malega porihta...masaža pa bi bila že luksuz no te pa ima moj luksuz doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:52:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ne bo dežja. je rekla Katja Jevšek, da bo sonček v MB. res ti to?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:52:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Katy: zmeni se s tvojim, kdaj lahko moj na uvajanje pride. čer bom se zmenla ne, glede tega imam jaz srečo...moram ga malo pohvalit, je res priden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:53:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ne bo dežja. je rekla Katja Jevšek, da bo sonček v MB. res ti to? res, res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:53:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa ima moj luksuz doma bravo za tebe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:53:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj ga mam. samo že sam čop stoji brez gumice! tolk boljše
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:55:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj ga mam. samo že sam čop stoji brez gumice! tolk boljše čaki te si še pa grem prvo pomfri spečt, preden se grem stuširat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:55:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, to sem jaz že tudi čula ma brezveze skratka....sploh komentirat...poln kufer imam že teh moškihhhhh
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:55:52
|
|
|
|
botrca
|
Grem delat večerjo...Jan že je mehko kuhano jačko...midva pa meso od kosila in pohane bučke
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:55:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa ima moj luksuz doma bravo za tebe zakaj za mene? jaz bi mela taki luksuz, ne pa on!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:56:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Katy: zmeni se s tvojim, kdaj lahko moj na uvajanje pride. čer bom se zmenla ne, glede tega imam jaz srečo...moram ga malo pohvalit, je res priden saj moj je tud priden...ampak če primerjam z mano lahko rečem da naredim trikrta več ko sem doma
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:57:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, to sem jaz že tudi čula ma brezveze skratka....sploh komentirat...poln kufer imam že teh moškihhhhh veš kaj bi bilo full zanimivo brat...debato naših Mariborčanov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:57:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx saj ga mam. samo že sam čop stoji brez gumice! tolk boljše čaki te si še pa grem prvo pomfri spečt, preden se grem stuširat
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:57:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa ima moj luksuz doma bravo za tebe zakaj za mene? jaz bi mela taki luksuz, ne pa on! za tebe ker si tak pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:58:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veš kaj bi bilo full zanimivo brat...debato naših Mariborčanov ja itak bi nas samo šinfali kak ležimo doma in noge u luft ...oni pa da garajo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 20:58:48
|
|
|
|
bambixxx
|
zdaj pa res grem... pod tuš... brez pomfrija... pa lahko noč, pa se vidimo jutri!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:00:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa res grem... pod tuš... brez pomfrija... eh...nisi resna
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:00:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 veš kaj bi bilo full zanimivo brat...debato naših Mariborčanov ja itak bi nas samo šinfali kak ležimo doma in noge u luft ...oni pa da garajo nekak tak ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:00:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa ima moj luksuz doma bravo za tebe zakaj za mene? jaz bi mela taki luksuz, ne pa on! za tebe ker si tak pridna o hvala . to sem že napisala, da me vsakih 14 dni prime taka "pridnost", ko je res že vsrano in kup perila leži na likalni deski. kar se mora, ni težko, a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:00:50
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa res grem... pod tuš... brez pomfrija... pa lahko noč, pa se vidimo jutri! lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:01:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx zdaj pa res grem... pod tuš... brez pomfrija... eh...nisi resna ne res nisem. ti si?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:02:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no te pa ima moj luksuz doma bravo za tebe zakaj za mene? jaz bi mela taki luksuz, ne pa on! za tebe ker si tak pridna o hvala . to sem že napisala, da me vsakih 14 dni prime taka "pridnost", ko je res že vsrano in kup perila leži na likalni deski. kar se mora, ni težko, a ne? jap, mene je težko spravit v kako generalko, ampak, ko pa porihtam vse, pa sem prav ponosna nase
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:03:06
|
|
|
|
katy83
|
Karmen, še slediš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:11:16
|
|
|
|
matcar
|
Mater,babe,samo malega sem šla skopat,pa sta kuj 2 strani cuj! Ja,bi jaz tudi lahko kako rekla.Mene pa je moj v sobo danes prišo iskat,ko sem cote zlagala,da se je Teo zbudo.Kot da on nima rok,da bi ga iz ležalnika vzel.Mislim.....Pa še kuj ne neha sanjat o lauženkih.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 30.6.2011 21:11:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Karmen, še slediš? Mislim,da je ni trenutno na RR.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?