|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
26.6.2011 22:22:59   
tanci29
čer

no pa smo se mi tudi odšli malo namočit v slano vodouser posted image
smo imeli en lep dan na slovenski obali...prov luštno...bomo še

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.6.2011 22:51:14   
SURF
Čer...

Lepo,že novi deluser posted image user posted image ....

Pri nas pestro,trmasto,lepouser posted image Poletni dopust bomo preživeli na Rabu,rajska plaža,komaj čakamuser posted image
Šefica zna vse pesmice,itak ogromno več kt js...skozi prepeva,pa naj se igra v peskovniku,se kopa v banji,hrani krave ali lovi putke po kokošnjaku...tako rada poje...ko skupaj pojeva moram js še v knjigo za besedilom kukat ona pa kot navitauser posted image ima pa tudi vzgojiteljico,ki zelo rada poje...
Poleg trme je piršlo še malce sramežljivosti zraven...hihihi...tiste punčkasteuser posted image mi gre pa mama od tašče na jetra ko tako povdarja in se spotika ob njeno sramežljivost, ko kdo prideuser posted image ......
V vtrec gre še samo tale teden,potem bo pa doma...so pa že dobili mapice z izdelki...in eno veliko abstraktno sliko za na steno v dnevno sobiuser posted image user posted image čudovita jeuser posted image .

Drage moje lepo bodite še naprejuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 127
27.6.2011 6:13:26   
Čebel@
jutrouser posted image

sunny
....v kratkem odpreva s.p. in pol začnem na veliko kupovat-majice,lesene igrače,zdele se dogovarjam z eno za črke za na vrata,...se dogaja,ampak bolj počasi,ker mi user posted image user posted image veliko časa pobereta

sjmm....kakšna Majeva fotka bo padla,da vidmo novo frizurco?user posted image

kolumbo....kako je zdej z morčitom?.....za sredo sem si že avto zrihtalauser posted image user posted image user posted image pa dec mi je navigacijo kupil,da se kje v Kopru ne znajdemuser posted image user posted image user posted image

tanci
.....super za izletekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

salt.....o pol mate pa pevske tko kt pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pri nas ima mala tudi kar eno foro sramežljivostiuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 128
27.6.2011 7:08:54   
petrušk_
jutroooooooooo

ste tolk načvekale da sm vas komi najdlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
juhej za 7 del in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čebela za tako lep uvod.....

ne bo cajta komentirat k ste prevelike čvekice....opazla sm pa da nobena ne rabi pikapokic kaj je JUHEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no razn onasis en mičken, ampak to se bo poštimal, važn da j zdravje pr bajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sreda....če bomo doma uletimo, k neki bohinj planiramo....upam, da nam rata, k ma birdy še neki zame prštiman.....pa res bi blo fajn konkretno počvekat spet z vami...zanč pr nas je blo zakoooooooooonnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v roku 14 dni pa planiramo še igrala postavit, pol bo pa tud pr nas eno dopoldansko xxl srečanje

zj smo doma, tko da bom spet bolj sledila debati, drug teden pa šibnemo v bohinj za par dni, da bo naša mati mela jana, mi2 se bova pa u vodni park hodile kopat...komi čakam, k malčica res uživa v vodi...je prava plavalka....čist osvojila da če z nogicami brca da se ne potopi, tko da sam rokavčke in gasaaaaaaaa...

v piranu je blo zakon, sam kolegica je bla po 3 dneh čist uničena, je že pozabila tempo, k ma 18 pa 16 let stare mulčke....mali ni mel na morčiju niti krčkov, cel dan smo bli zunej ob 10h iz bajte in ob pol 8h nazaj gor...vmes pa borovc pa pomfri partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte prelepe dneve, mi jih bomo 1000%

pogrešam pa claud, tamiko, ----še kero???

aja še to....
mali spal od pol 9h zvečer pa do 6h zjutri....sploh ne morm verjet....moj mali priden sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 129
27.6.2011 7:30:50   
Čebel@
petrušk.....kok je fino prebrat tvoj post k je poln energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image Jan,da že tko lepo pančka

user posted image na poti v vrtec-se je zbudila full dobre voljeuser posted image user posted image user posted image ,user posted image še pančkauser posted image user posted image user posted image ....mali je spal od 21.30-5.30user posted image takoj podpišem za tako spanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 27.6.2011 7:31:42 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 130
27.6.2011 8:07:50   
Urša08
jutro user posted image

Se moram mal javit da ne boste mislile da sem kam pobegnilauser posted image user posted image user posted image

Sem v spalnici slekla postlo in mela tamalo mal v njeni postelci pa mi je kar zaspala. Potem sem pa turbo vkloipla in sedaj sesam, pa pomit imam plan. Sedaj mam še 4 dni časa da maksimalno poštimam stvari ker potem bom dva meseca čist okupirana z user posted image user posted image user posted image ker bodo počitnice user posted image .

mal sem vas na hitrco prebrala vem da sta meli Petrušk in čebela super nočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja Sunny upam da dons dobiš paketek - dej sporoči

grem naprej delat kaj več pa potem ko si bom en kapućinček naredilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   [Brisano sporočilo]
27.6.2011 8:21:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
27.6.2011 8:44:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
27.6.2011 8:46:07   
Urša08
en user posted image

Iščem srajce al pa majice z uv zaščito za odrasle - kje najdt? Kak interšport / hervis?

Neposredna povezava do sporočila: 134
   [Brisano sporočilo]
27.6.2011 8:46:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 135
27.6.2011 8:47:06   
Urša08
Kolumbo ma sem vse že zlikala v četrtek in petek. Za vikend pa prala tko da mam spet ene 3 stroje user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 136
27.6.2011 9:18:36   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kako se vam zdi?

user posted image
user posted image

ful doberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A jih imaš za prodajo tudi???

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 137
27.6.2011 9:27:37   
brkn83
ajvy - super da si uživala. Sej jeprav tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

črtica - lepo da s se malo oglasila. Vidim, da sta s tvojim oba pridna........Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanči - super za izletek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm - ko končate, lahk še k nam pridete.Js moram tudi omare v red spravit, in upam, da to naredim še pred dopustom. Aja pa super za tako dolgo spanje user posted image user posted image user posted image user posted image .sej kdaj pa kdaj si je treba privoščiti

petrušk - super da tako fajn uživate vsi skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pridni ste tudi doma. Aja pa kakšno sliko potem od igral, ko jih boste postavili.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 138
27.6.2011 9:29:08   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BRKN kero obleko?

http://www.mimovrste.com/artikel/3840551733/otroska-neoprenska-obleka-aquafun

mogoče sem pa včerja kaj zamešala pa nisi ti tega linka gor dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 139
27.6.2011 9:29:22   
petrušk_

TANCY paše tut en mal morčita jaaaaaa

BRKN kero obleko?

SJMM maš fuuul hause UŽIVAJETEEEEE

PTERUŠK.....user posted image user posted image .....vidm d si izdala poslovno skrivnostuser posted image .....ej ful upam d se u sredo vidmo

URŠA prit k men še mal popeglat, men še kr ni ratal, pa sm bla 2 dni sama.....upam d mi dons rata

ČRTICA dej se mal večkrt pofočki....kva delaš, kdaj se vidmo?

Onasis tebe mam pa itak on lineuser posted image , sam mi je gmail spet neki zmrznu, ta preklet Exsplorer spoh ne dela tko k bi mogu si morm mozilo naštelat za primarni brskalnik

sj nau noben porajtou...boš vidla....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 140
27.6.2011 9:33:03   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

petrušk - super da tako fajn uživate vsi skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pridni ste tudi doma. Aja pa kakšno sliko potem od igral, ko jih boste postavili.

ja kr mal napreduje  naš vrt...tko da upam na čimhitrejšo realizacijo in postavitev igral....trava nej pa pol raste kolkr časa hoče :)))
sj če je suho ni panike tud če mala po zemlji skače....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 141
27.6.2011 9:55:33   
Urša08
sedaj imam pa pavzico in moj kapučinček - sicer se ponavadi Eva zbudi ko si kak kapučinček v upanju da ga popijem v tišini ampak dejmo probatuser posted image user posted image user posted image Sem bila kar pridna in izkoristila Evin spanček. Kosilo se tudi že kuha - bodo danes makarončki z omakico na Nejčkovo željouser posted image . Še po tleh se spravim pomit potem bo pa za danes dovolj.

Petrušk super za uživanje na morčiju user posted image user posted image user posted image user posted image v sredo pa upam da se vidimouser posted image

čebela ful luštkane majčke user posted image user posted image user posted image user posted image Pa bravo mami da ob dveh majhnih user posted image user posted image še delaš zraven user posted image user posted image user posted image A imaš potem namen pustiti službo in se samo s tem ukvarjati?

Surf vi tudi že odštevate dneve do počitnic user posted image user posted image user posted image

Birdy a ti tud v sredo prideš?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.6.2011 9:59:58   
Urša08
Mi smo bili pa včeraj ves dan kar doma oz. v okolici hiše. Ma je prav pasalo. Je prišel še en nam sedežno in stole počistit tko da je sedežna kot nova. Smo imeli pa večerjo kar na balkonu ker so se stoli še sušili. Je bilo pa super večerjat ob sončnem zahodu.

Sjmm kdaj vi šibate na morčija?

Tamika vi greste tud sedaj enkrat če se ne motim?

A ni nobene nikjer?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
27.6.2011 11:34:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
27.6.2011 11:41:32   
Čebel@
kolumbo....ma ne vem kaj ga tale naš user posted image biksa.....oz.vem-ne rabi toliko spanja...samo jaz sem še od user posted image navajena da veliko spi in mi je tole nespanje čez dan prav tujeuser posted image

brkn....jih rišem po naročilu jauser posted image

urša....službe zaenkrat (še) ne mislim pustit...me pa vsa ta stvar veseli in upam,da nekoč ostanem domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 145
27.6.2011 11:52:25   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

BRKN kero obleko?

http://www.mimovrste.com/artikel/3840551733/otroska-neoprenska-obleka-aquafun

mogoče sem pa včerja kaj zamešala pa nisi ti tega linka gor dalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA JA SM DALA TOLE....sam sm mislna, d sm že prej dala kak link za obleko za na OHCETuser posted image ...tale glih ni za na ohcetuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ha ha, teb se pa morem nasmejati.

Neposredna povezava do sporočila: 146
27.6.2011 11:53:40   
brkn83
no cote sem popedenala v omare, in še polikala kar mi je od včeraj ostalo. Dnevna zglancana, spalnica ter nikova soba tud, zdej me čaka pa še samo kuhinja.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.6.2011 13:37:47   
Onasiss
vroč pozdrav...

brkn....a prideš še k meni malo, te dni sem popolnoma onesposobljena za karkoli....user posted image

surf... joj ne mi delat skominov na rajsko plažo... bi moli bit že tam, pa so se načrti izjalovili. Uživajte maksimalno, za otroke je to raj in žur.

evo še malo z smejat... me je mula spravila v zadrego s svojo pleničko, je bilo fulll smeha v vrtcu na njen račun...user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Z4L_2ksyGow

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.6.2011 13:38:35   
Onasiss
Jaz počasi šibnem k zdravniku na previjanje... potem pa via faks... držte pesti ob 17,00....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.6.2011 14:11:33   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Jaz počasi šibnem k zdravniku na previjanje... potem pa via faks... držte pesti ob 17,00....

Fajn zrihtaj pri zdravniku.

Držim pesti zate, da izpit opraviš s čim lepšo oceno. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?