|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del
28.6.2011 9:58:21   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm ja medve sva zgodnji z Evo, pa men paše ker potem jo hitro dam spat ko domov prideve. Kolk časa boste sedaj na morčiju? Pa še eno vprašanje - mam višek malin kako jih ponucat? A imaš tud kak receptek k ni treba pečt? V glavnem vsaka ideja dobrodošlauser posted image

pridne ste, sej men bi tud pasal zdej zju3 it, sam predn se moji mulčki skopljejo iz postelje je že popoldneuser posted image user posted image user posted image user posted image

na morju bomo ceu julij, mogoče vmes okol 10tega, ko moj zaključi dopust pridemo za ene 3 dni domov k bomen glih tetka obiskalauser posted image , čepa bo šlo bol u izi s tetko, pa se vrnemo 31.7.user posted image

a bi kako jogurtovo strjenko naredila...morm poiskat recept....user posted image

ali pa zložiš baby ali albert piškote, namočiš z mlekom+ vanili, gor naložiš maline, poliješ z vanili ali malinovim pudingom, ko se ohladi še premažeš s stepeno sladko smetano..iii to je to

ali pa če želiš kr v kozarčkih nardit...nalomiš baby piškote, stepeš sladko smetano...vmes zamešaš skuto ali navadni jogurt iz lončka, potem pretlačiš maline s sladkorjem in vanilin sladkorjem, umešaš med zmes in potem nalagaš v kozarčke izmenično s piškoti...ful dobr zgleda v kakih visokih kozarcih, na vrhu pa naribaš mau bele čokolade

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.6.2011 10:01:38   
sjmm
urša...al pa kako sladoled varianto...zmiksaš maline + sladkor , pol pa dodaš 1 dcl sladke smetane in ene 2 jogurta iz lončka in vliješ v eno banjico in daš zamrznit...ful gut sladoled..domačeuser posted image user posted image

mejduš, ne najdem une strjenke

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.6.2011 10:07:53   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

simona...super da si končala s fizioterapijouser posted image user posted image user posted image noga še boli?....midva bova nekje 9.15 štartala

Ja noga še boli, pa mam občutek da še nekej časa bo user posted image  

Ok! Ko štartaš mi pozvoni da se pripravim 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.6.2011 10:17:31   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro.

Eno vprašanje - a ste oz. boste kupile kakšne čeveljčke za v vodo za vaše mulčke??? Js sem jih kupila ene v pikapolonici, št. 23, pa so mu ful preveliki (drugače pa ima čevlje 23 številko). Zdej pa sploh niso dobili manjših št. in tudi ne vedo če jih bodo. Zdej pa ne vem kam še naj grem pogledati?

Jest sm jih tud vi pikapoki v kamniku pa sm tud prevelike kupla. Sm jih hotla zamenjat pa jih tud nimajo, jih je naročila samo iz skladišča jih morjo prinest. Baje bodo v četrtek. Morm prej poklicat, da ne bom zastonj hodila. 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.6.2011 11:11:56   
Urša08
Sjmm zlata si ampak res, ne v4em kaj bi brez tvojih nasvetov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A mi lahko poveš glede sladoleda mal bolj natančno - kolk malin kolk sladkorja, a smetano stepeno not dam al tekočo? hvala ti še enkrat

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 180
28.6.2011 11:12:49   
Urša08
Birdy a jutri prideš k smo v tvojem koncu? Če slučajno ne moreš bom pa kar kolumbo dala zate a prav.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.6.2011 11:42:48   
Čebel@
brkn...naši sem lani v Valkaneli kupila ene za v vodo(k iz blaga) in ji bojo letos še pravuser posted image ...sem jih pa videla v H&M.....za pečico pa nimam pojma

ajvy
.....koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tarjo

sjmm....najboljš da kar kolumbo direkt na mobi pokličeš ko boste tamuser posted image ....mene nič ne moti da boste kompletniuser posted image user posted image user posted image

urša...vav sta bile že pridne z Evouser posted image user posted image user posted image

simona...se slišiva,ko štartavauser posted image

midva sva bila na sprehoduuser posted image user posted image user posted image ....user posted image je v igralnem centruuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.6.2011 12:00:54   
sjmm

Sjmm zlata si ampak res, ne v4em kaj bi brez tvojih nasvetov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A mi lahko poveš glede sladoleda mal bolj natančno - kolk malin kolk sladkorja, a smetano stepeno not dam al tekočo? hvala ti še enkrat

jz dam 1 dcl tekoče sladke smetane, 2 navadna jogurta in ene 3 jogurtove lončke malin, 2 vanili sladkorja in ene 3-4 žlice sladkorjauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.6.2011 12:02:14   
sjmm

aja, še to...lahk pa zmiksaš samo maline, 1 jogurt in sladkor, pol pa tej masi dodaš 2,5 dcl stepene sladke smetane in narahlo zmešaš ...ta je še bol kremastuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 184
28.6.2011 12:05:19   
sjmm
jz sm uspela mau cote zložit...Majki je bil brez pleničke na dvorišču...lulal je kr mau mimo kahljice, ampak drekec je pa v kahlico naredu...smo pol vsi ploskal k d je kej novga izumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

solata je že oprana, dons bomo kr ene špagetke in solatko d ne bomo že pr kosilu čist zašvical k nas čaka pol totalni šopinguser posted image user posted image

likanje pa ju3 al pa zvečer , ko bodo temperature mau bol prijazne user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 185
28.6.2011 13:58:54   
sjmm
mali spi

mi pa čakamo očija in mau kavč peglamo...sej kr paše...jz se morm kr pazit, me dons spet neki v prsih stiska...po moje zarad nakupov, ki nas čakajouser posted image

pol pa špagetke v ritke

kva kej dogaja naokol ...se vse lepo hladite???user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.6.2011 13:59:54   
sjmm
urša...se sladoled že hladi???? user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.6.2011 14:25:09   
Čebel@
sjmm....tole stiskanje v prsih mi ni všečuser posted image pazi nase!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image pančka,ati je šel po pupo....zvečer me čaka ena gora cunj za zlikat....treba bi bilo Hanino sobo pospravit....gre pa v roku parih dni Gal v tavečjo posteljo(140)user posted image ampak bo še vedno spal pri nama v spalniciuser posted image ....uradno zaključujeva kariero McZize....samo še zjutraj se pocartava,drugače je pa že suša...sem se sprijaznila....itak čez kak mesec že dobi žlico v ustauser posted image ....kok mi je to hitr-glihrar sem rodila,zdej pa že razmišljam o GHuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.6.2011 15:12:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša...se sladoled že hladi???? user posted image

Sjmm ja sem ga že ob enih naredila user posted image eno rundo, zvečer bom pa še ta drugo varianto sprobalauser posted image , pa tisto zloženko bom en dan naredila s pudingom. Ma ful super receptke si mi dala, res hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.6.2011 15:16:13   
Urša08
čebela mogoče je pa sam mal zatišja pri dojenju pa bo spet steklo. Se pa meni tud zdi da sem jo ravnokar rodila sedaj ma pa že dva gosta obroka, ma gre prehitro vse skup.

Mi smo že doma. Smo meli sadno malico, maline , ribez, Eva pa Žiga pa še en mix breskve, jabolka in banane. Sedaj na hitrco pospravim kuhinjo, ob pol petih mam pa v vrtcu sestanek. Zvečer pa tud mene čaka likanje.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.6.2011 15:18:02   
Čebel@

čebela mogoče je pa sam mal zatišja pri dojenju pa bo spet steklo. Se pa meni tud zdi da sem jo ravnokar rodila sedaj ma pa že dva gosta obroka, ma gre prehitro vse skup.

a-a dvomim...mali se je z L čist skregal in že kake 14 dni jo tudi pogledat noče,zdele par dni pa še z D tko da je le še crklanje potem pa finiš....ma res gre vse skupaj prehitro...bomo že kar zibko pospraviliuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.6.2011 18:49:34   
Katjusa
dan... dan...:)

ste me kej pogrešale?

imamo pestro....
jutri gremo v bolnico s Florjanom ima v četrtek operacijo in mora bit jutri že ob pol 8 tam. Danes je mogel kri dat in so mu obe roki popikali k ne znajo krvi vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst grem pa ju3 na oparacijo in potem bom kr s Florjanom tam ostala:)

se javim ko rpidem domov predvidoma v soboto....

lepo se imejte in držte pesti, d abo hitro mimo in s čim manj bolečinami...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.6.2011 19:26:57   
sjmm
evo nas...mi2 že iz šopinga...vse nafilal, mam že kr v torbah prštiman kar je za s seboj, sva skrila v splanico k drgač bojo zaloge pošleuser posted image user posted image user posted image user posted image

sva šla pa sama, so ta velki ta malega poštimal, celo 2x previluser posted image user posted image

ju3 pa kofetkanjeuser posted image user posted image user posted image ...mi bomo res po ta velkem kr u paketuuser posted image

dons pa sam še posodo poštimam, pa mau prjatlčka pralca nafilam,pol pa majki šlafat, jz pa nogce mau namočit...k me boljio k 100user posted image ...mogoče pa bom še kako urco šla na zmenk z loverjem, ker očitno po počutju sodeč bom mogla tist kupček k mi je ostau kr po etapah popeglat

ju3 pa nas čaka še mau HM obiskat, pa šlapce nabavit...pol smo pa kompletniuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.6.2011 19:28:22   
sjmm

28.6.2011 18:49:34

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dan... dan...:)

ste me kej pogrešale?

imamo pestro....
jutri gremo v bolnico s Florjanom ima v četrtek operacijo in mora bit jutri že ob pol 8 tam. Danes je mogel kri dat in so mu obe roki popikali k ne znajo krvi vzetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jst grem pa ju3 na oparacijo in potem bom kr s Florjanom tam ostala:)

se javim ko rpidem domov predvidoma v soboto....

lepo se imejte in držte pesti, d abo hitro mimo in s čim manj bolečinami...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju s Florijem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.6.2011 19:38:10   
Ajvy
čer...

Tarja še kar špila radiator....jutri greva k P....
Mal sem utrujena...mal....

Katjuša,,,lepo zrihtajta obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri lepo klepetajte user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.6.2011 19:56:20   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

čer...

Tarja še kar špila radiator....jutri greva k P....
Mal sem utrujena...mal....

Katjuša,,,lepo zrihtajta obauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri lepo klepetajte user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.6.2011 20:27:11   
Čebel@
katjuša,Florjan,Tarja.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   [Brisano sporočilo]
28.6.2011 20:30:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
28.6.2011 20:34:29   
TAMIKA3
čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image v posteljah ... ati služi € ... mami pa PC time user posted image

mi smo v redu user posted image user posted image user posted image user posted image ... peremo cote, ki smo jih pridelali na podaljšanem vikendu, da bomo imeli v petek kaj dat v kufre user posted image

evo še slikica Marina & Pierina Pratija

user posted image

pa še ena s pokalom user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 199
28.6.2011 20:39:55   
birdy
Haj,
mi jutr pridemo, sicer verjetno samo do kolumbo (odvisno kdaj boste šle na jezero), pridemo pa cela family. Zdej pa letim pospravljat.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?