Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 17:05:28
|
|
|
|
Ajvy
|
oi....končno sem dobila željeno Winx-ico.....Tarji za rojstni dan....zdej sem mirna....zato je kljub dežju lep dan... Jst samevam.....tko je....vikend bo delaven....grem kr na kavč..delat NIč...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 21:07:12
|
|
|
|
Urša08
|
čer Trenutno z Žigom samevava v dnevni. Eva spi, možek je odpeljal starše v Lj. ker šibata na Korziko, Nejc je mogu pa tud pospremit. Popoldan je bila moja prijateljica pri meni. Je bilo luštno ful. Likalnik me zopet kliče samo meni se sploh ne da Ajvy naj ti delovni vikend hitro mine Se grem Z Žigcem stisnit da bo lažje zaspančkal nočka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 21:57:18
|
|
|
|
brkn83
|
Čer. Nik že eno urco spi, js pa sem morala posodo pomit pa kuhno v red spravit, pa cote obesit, in nov stroj naštimat. V glavnem dela nikoli ne zmanjka. čebela - Gal pa je ful cartkan , pa tak lepo spi. sjmm - tvoj turbo je pa ful lušten s to frizurco in ga bi blo kr škoda ustrižit, čeprav verjamem, da mu je sedaj kr vroče. ajvy - super da si dobila kar si želela . Pa upam, da se spočiješ čez vikend, kljub temu da bo deloven
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 21:58:06
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Trenutno z Žigom samevava v dnevni. Eva spi, možek je odpeljal starše v Lj. ker šibata na Korziko, Nejc je mogu pa tud pospremit. Popoldan je bila moja prijateljica pri meni. Je bilo luštno ful. Likalnik me zopet kliče samo meni se sploh ne da Ajvy naj ti delovni vikend hitro mine Se grem Z Žigcem stisnit da bo lažje zaspančkal nočka lepo se stiskajta Lahko noč tudi tebi
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 0:15:57
|
|
|
|
sjmm
|
evo mene....spet en mičkeno pozn popoldan...razburljivo oči prišel okol 6h, se je za 2 uri zavleklo delo v Velikih Laščah, seveda se je pol zavlekel tud frizer....smo prdrveli v Litijo neki čez 7, ga je pa ful kjut pošišala, jz sm zravn dost glasno protestirala......d zdej je pa dost na kratko...ma eno tko še zmer en mau punčkasto dolžino pol paše par besed s sestrično, pa še na k našim smo se oglasili na brzake...je mami kr ok, sve na brzake palačinke prštimale, pa kompot je imela.....Maj je baterije nafial in smo se mu režali do9h, pol sm bla pa 100% d bo v avtu zakomirau, paje imel še tooook za povedat d ni in sem ga doma še lahk na brzake umila,pa mlekec in spanček....sam seje vse skup en mau zavlekl moj že tlele na kavču komira....ga morm mau pod tuš poslat....pa postelja...nočko!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2011 2:26:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 9:20:21
|
|
|
|
sjmm
|
helov! evo nas....vsi doma...vsi počitniški dons bi blo treba mau pospravt...pa smo prestavl na tumorou...se nam sploh ne da...se bomo mau po terasi presedal, pa mau pogovarjal, pa kofetek pil.... kolumbo...ojoj, ne no....ampak tko smo mi hotl prkolo vzet v najem v Straškotu, že okol 1.maja smo se hotl prjavt....je blo na netu dost prkol na voljo....pol so nas pa direkt z Njemačko povezal...so nam dal ene tri termine...se odločamo ene 2 dni.....pa ni blo nobene prkole več, ne termina...tko d se nam je zdel d se sploh nočejo potrudit in smo rekl..ajdi u......in se nam je pol fajn iztekl s tole Valkanelo ....DRŽIM PESTI D SE NEKI FAJNGA NAJDE TUD ZA VAS
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 10:12:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala punce...sem kr orenk se mogla potrudit da sem našla Winx-ico...ker ni več tolk in...in jo težko dobiš....sem bla vesela , k radio... Drgač sem se danes zbudla ob pol osmih in nisem mogla zaspat nazaj...kaj češ...navadimo se..... Tko...mal pospravim...pol pa via službica.... Lep dan naj bo....vsem...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 10:24:56
|
|
|
|
Ajvy
|
KOlumbo...žal mi je zaradi rezervacije...upam,da sedaj najdete še boljšo možnost.......
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2011 11:42:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 17:00:49
|
|
|
|
sjmm
|
evo nas...okol 3h smo kosilali...zelenjavna rižotka, solata in mau sladoleda pol je blo treba kuhno pošlihtat pol smo zuni mau pospravli k se naša mrcina še zmer levi, smo ga fino skrtačli in pol vse pozaugali, pa pasje posode oprali, pa mau stole in mizo pobrisal, tko d zdej mau uživamo pod teraso, mali se igra z vodo in posodicami...tko d še en fajn kofetek manjka...sej bo k se boenmu dalo gor ga it skuhat pa lepo popoldne še naprej!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 21:02:29
|
|
|
|
sjmm
|
popoldanski sprehod ....pol še mau igrišča....pa seveda večerja...smo kr tople kruhke zrihtal d je blo na brzake, pol pa tuširanje vseh umazancev z igrišča...zdej še mau Harry Potterja.....pa bed time vidm d ga vsi žurate
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 25.6.2011 21:58:47
|
|
|
|
brkn83
|
čer. kako ste kaj? Naš turbo še vedn pokonci, z atijem lego kocke sestavljata. No js pa sem mu zdej neopremsko obleko za na morje naročala,.................pa moj čist žalosten reče, joj kak je možn da js tega nisem prej opazil sam, ampak šeče sedaj ko si mi ti pokazala. No kolumbo, hvala za link od one obleke. Kolumbo - važn, da si uredila zadevo. No sej pri tebi ni za dvomiti. Pa držim pesti, da dobiš službo, že zato ker si se tako dolgo matrala. Nič grem zdej otroka spat spravit, potem pa vija postelja. Jutri pa imamo delavce in bomo urejali parkirišče, no pa še nekaj manjših del bomo naredili. Lahko noč
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 11:16:04
|
|
|
|
Ajvy
|
dan...... Včeraj z best frendico v Kitajsko...sem se tko nasmejala.....sem še danes čist naspidirana..... Potem pa spet delat...včeraj smo imeli tako gužvo ,da tut pit nismo mogli it...ampak je bilo pa zabavno...upam,da danes tudi.... >Vsem eno lepo nedeljo....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 11:24:49
|
|
|
|
Urša08
|
ojla Mi smo se včeraj ves dan potepali. Prvo šlo do prijatlov v Logatec na en piknik. Je bilo luštno. Pozno popoldan smo se pa še v Ljubljani pri drugih prijateljih ostavili na eni kavici. Tamaledva ful uživala ker sta mela družbo in so letali po vrtu. Res je bil super dan. Smo prišli šele okol 9 domov. Danes smo pa zaenkrat kar doma. Evi ful paše ko ima svoj mir. Tamaledva se igrata, jaz skušam kej pospravit, moj se more pa učit. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 11:53:52
|
|
|
|
Čebel@
|
dan mi smo tudi čisto družinski-paše včeraj sem šla zrihtat nohte ...zvečer sem pa še malo ustvarjala kdaj ste dobile po porodu? zgleda da se pri meni že naštimuje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 12:12:57
|
|
|
|
Čebel@
|
kako se vam zdi?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 12:47:13
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Jst sem home alone...no, moj je doma, ma spi k je delu do 7h, Gaja je v Vipavi...Sm bla malo v šopingu za hrano v Šparu, pa še v DM sm zavila, pa malo s frendico poklepetala... Zdej pa bi mogla malo za cunje poskrbet...Kej oprat in kej s sušila pobrat. Včeri sm likala tetra plenice in oblekce za ...Mater, sm hmali popiz.ditis fasala, k nikoli ne likam...1 ura zad za peglo... V glavnem, dobre ste tiste, k likate sproti... V petek sm mela pregled, ctg, vse OK. Nč se še ne dogaja. Sam danes ponoči je ta mali mel tako akcijo po trebuhu, da nism mogla zaspat do 3h...Sm misnla da mi bo kr tam pr rebrih vn pršu... čebela, nism še utegnla it na pošto...Grem jutri!!! Majčka se mi pa dopade!!! Kako kej napreduje trgovina? ursa, tvojga paketka pa še nism dobila, vsaj unga pildka ni blo v kaslcu...Bom vidla, če bo jutri, drugače bom pa na pošti povprašala kaj se dogaja.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 13:35:05
|
|
|
|
sjmm
|
dan! mi že 2 dni zlo družinski, pa mau red delamo po stanvanju...beri ...pucamo omare, pokamo neuporabne stvari ipd. jz sm ceu dopoldne bla na vrtičku...nabrala solatko, stročji fižol, grah, skopala sm ta nov krompirček...še že peče, pa ene zgodnje male hruške imamo...so ful dobre, smo se jih že napokal, celo Maj aja, maj dons neki renčal od 6 - 7 h zjutri...kr neki, sm mela dost in šm šla po polno flašo mleka, je stanku in smo vsi skupaj soali do pol10...d se ti utrga...sam tud to more bit včasih zdej bo vsak cajt kosilo, ker dons bomo popoldanski spanček kr spustili...itak pa so počitnice no, grem še bučke spanirat d bodo nekak isti cajt k krompirček lep preostanek nedelje vsem skupi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 16:21:02
|
|
|
|
črticaa
|
živjo evo nov del pa se pridem pofočkat,.... vidim da ste vse aktivne pri večanju slovenske populacije vsem želim tako nosečnost kot sem jo mela jaz (torej kot da je ni) in pa same pridne anglčke,... no kaj sploh pišem,.. to naši ITAk so pogrešam "mtkovski" klepet, še dobro da na vsake toliko srečam PIŠKOTEK, da na hitro počebljam,... pa katero izmed vas na FB pri nas bo postalo pestro,..saj se bomo začeli odvajati plenic bomo videli kako bo,..pestro 100% sicer pa sva z adrianom oba pridna v šoli,..on je prinesel na začudenje vseh domov PRAV DOBER uspeh jaz pa imam pogoj za 2.letnik že narejen, ... še 2 izpita pred sabo,... enega sem šla izboljšecat,..tako da imam trenutno povprečje 8 sj se lahko saj nekje malo pohvalim ej a se nismo nekaj menile za en piknik v juniju,..a je bilo to lani???? hm lep dan vseem,...pa za vsa srečanja se z Dominikom topljo priporočava
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 18:11:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Čau.... Imam cel vikend all inclusive..... Jutri imam en izpit, tako da se učim s polno paro, ne vem sicer kako bom kaj pisala ker mi kombinacija držanja kulija nikakor ne ustreza in kracam k prvošolček... Ko smo že pri prvošolčkih... ja smo včeraj kupili torbo, si je princ izbral tako z Powerrangerji, potem pa smo šli z Onasisem še v kino Carse gledat. -mi je bil prvi del mnogo bolj všeč. Še eno vprašanje... a katera ve oz. kaj mi predlagateglede na to, da imam samo polovico nohta in to prav počez mi manjka... a je kaka varianta, da si dam umetnega ... mislim ne vem, valda ne bom mela non stop zaflajštran dokler mi ne zraste al kva??? Bolj premišljujem bolj mi je slabo, ker zgleda prav grozno.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 18:15:23
|
|
|
|
Onasiss
|
kolumbo...sem prepričana da boste kaj zanimivega našli.... če ne prva vrsta pa ta četrta... črtica...pridna in pohvalno, čestitke Adrianu.. sjmm.... ti m daš vedno dobre ideje za kuho... sam en bi mi mogu tole zdej še mal poserviserat, ker jaz ne morem...
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 20:18:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ej a se nismo nekaj menile za en piknik v juniju,..a je bilo to lani???? hm lep dan vseem,...pa za vsa srečanja se z Dominikom topljo priporočava ej ne me hecat-vsem ki niste aktivne na RR sem preko FB poslala ZSje pa so le ene 3 reagirale
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 20:19:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Še eno vprašanje... a katera ve oz. kaj mi predlagateglede na to, da imam samo polovico nohta in to prav počez mi manjka... a je kaka varianta, da si dam umetnega ... mislim ne vem, valda ne bom mela non stop zaflajštran dokler mi ne zraste al kva??? Bolj premišljujem bolj mi je slabo, ker zgleda prav grozno..... najboljš da kakšno ki dela nohte vprašaš...se zna zgodit da bi te pekel kakšen gel
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 26.6.2011 20:20:36
|
|
|
|
Čebel@
|
neki že cel dan bluzi-spi le po max.30 minut ...in posledično sem jaz zoperna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
čokolafdabibica1kakšno čokolado najraj jeste??????????????'milka (
80%)
gorenjka (
14%)
dorina (
4%)
figaro (
2%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!