vdrugomami
|
Ojla še od mene! Moj trebušček je iz dneva v dan večji Se mi zdi, da sem v prvi nosečnosti takega mela na polovici, zdaj pa sem v 14. tednu Počutim se super, upam, da tako ostane še naprej.... nalia, ma ja, se strinjam glede vseh teh žavbic, akupunkture in podobnega.... Verjetno je veliko že v tem, če verjameš, da ti bo nekaj dejansko pomagalo... In že to je ogromno, ker po moje je res veliko odvisno od glave... Glede CR-ja, kolikor vem, se v MB tega kar držijo, da če imaš prvič CR, ti drugič nekako pripada, razen seveda če imaš sama želo roditi naravno.... Agnes27, jaz tudi premalo počivam, se ni za hvaliti s tem.... Ampak večkrat mi enostavno ne znese. Se pa trudim vsake toliko čez dan vsaj malo vsesti, da pošteno zadiham korinca, je lepo prebrati pozitivne novice s tvoje strani.... Naj ti čakanje na rezultate mine čimprej, verjamem pa, da bo vse ok Glede nakupovanja stvari za dojenčka: sicer večino že imam, ampak na splošno zadnji mesec ne mislim nakupovati; itak je december že če nisi noseč, čisto nor, trgovine polne, tako da jaz računam vse nabaviti najkasneje novembra, vključno z vsemi božično-novoletnimi darili.... Mufka, čestitke za poroko oranška, lepo prebrati, da je tvoje počutje super, kar tako naprej Vse ki ste že na dopustu/se odpravljate v kratkem, na veliko izkoristite, počivajte in izklopite vsakodnevne obveznosti.... Se beremo...
|