Laima
|
Jutrice, sonček-prijeten ne prevroč dan in čas za urejanje zadev za odhod na oddih. Javim se vam okrog 04.07.2011. Žal gospe zeliščarce trenutno ni doma je na njenih travnikih, tako, da ne vem, a mislim, da je ena že v enem od prjšnjih postov napisala, da je priporočljivo spomladi, dokler je listje mlado, polno življenja-mogoče v gozdovih v višjih legah bi bil tudi sedaj še pravi čas. Jih bom pa jeseni kupila in sušila kdaj drugič. Mene tudi dol pritiska, že od vsega začetka, a sem lepo zaprta in je trenutno vse O.K., premike pa čutim, ne čisto vsak dan, a dovolj pogosto, da zaznavam v sebi bitjece, ki ima v meni domek do začetka decembra. Pa še ena o trebuščku, grem pred dnevi zvečer v Hofer in prodajalka, o boste imeli dojenčka, sem rekla ja-ma kmalu? nadaljuje. Opa,... sem ji rekla gospa, do konca se bom še razbaročila ni še čas, dojenček bo začetek decembra. Je kar obnemela-očitno imam tudi jaz večji buši, kot sem si sama predstavljala. Ma me za ljudi in njihova mnenja prav eno figo briga. No pol sem jo vprašala, a imate več otrok pa je rekla, ne enega-sem rekla, ko boste na mojem za drugega se veliko prej in močneje pozna. Ji je bilo nerodno in ni vedla več kaj mi rečt, sem se samo posmejala in se poslovila. Zanimivo? Drage upam, da je s Korinco vse uredu, nič se ne javi. Pošiljam ji moč, ker ne vem kaj se dogaja. Ursha666 ma ne sekirat, ti si na , uživaj in se oddahni, boš že urejala tabele, ko bo čas. Mami4-lepo se imej, če sem prav razumela greš tudi ti na oddih. Malabudra tudi ti greš na lepše ne? Srečno. medea10,korinca, sarar, monstera, agnes, mufka,monstera,oranška, roža, nalia, aliaan,jb,betrice,ketikat,vdrugomami,hruškolina,muca maca,agnes27,....skratka vse sodelujoče na forumu - lepo se imejte, veliko čvekajte, in čuvajte ( in ) Lilije dobrodošla nazaj, naj ti čas s sinkom hitro mine, da bosta potem lahko aktivna. Prijeten praznični dan se tipkamo, ko se vrnem. Pa, pa
|