|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
24.6.2011 8:27:47   
MAMI 4
j.b.- malinovi listi, oz. čaj iz njih pomagajo pri odpiranju oz. mehčanju mat. vratu, nima nobene veze z rezanjem presredka...Pač naravna lekarna...kot ursi čaj pri vnetju mehurja oz. ledvic pomaga...noben čarobni zvarek, le učinek narave.

tole zgoraj sem želela odpisati tudi hruškolinki.

medea-barvo za včerajšnjo akcijouser posted image , mene ne mika dosti...bom pa morala likati, ni druge, potem pa grem k dr.

sarar-hvala za kavico...mislim pa da jo bom morala tudi skuhati, da me malo gor dvigne, pa napolniti želodček tudi...se že oglaša. Pri nas pa ni shladilo, včeraj smo imeli na določenih mestih do 36 st....Danes je sicer oblačno in se še da, bomo videli kaj bo popoldne...

nalia- ja moj tamali je res pravi mož...žogo je brcal še preden je shodil, obnaša se kot pravi mož, bicikel fura kot velik (od starejše sestrice)...zdaj še brez plenic in "R" tako lepo reče, da ga lahko z 2,5 damo kar v šolo user posted image (on pravi:" Js bom tudi šel v šolo!")
Glede plenic pa ne obupaj...tudi nam se še zgodi, da se polula...ravno včeraj 2X, pa je lahko cel teden suh. Tako, da to bo še trajalo...Po moje je edino dobro, da plenice ukineš (razen čez noč), ker so drugače zmedeni. So pa super hlačke-pleničke (zdaj imam od Huggisa, sicer dobiš tudi druge znamke)te imam za ponoči..." kolegici sta uvajali enkrat ja, enkrat ne, pa se ni obneslo...ko so poskusile tako, da pleničk ni bilo več, so tudi one zmagale...
Tudi mene je bilo groza (3 dan uvajanja)smo šli v gledališče...Bil je suh 3,4 ure (šli smo brez plenice seveda)!!!Le s sabo imam vedno celo torbo rezervnih oblačil...
Če imate praznovanje doma, pa ni problem, če mu uide...Če mu uspe na kahlo, ga toliko bolj pohvali pred drugimi, mu bo pasala taka pohvala in ga bo še bolj motivirala! Lepo praznujte!

Zdaj pa res CIAO!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.6.2011 8:29:21   
oranška
anca in
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
sinu je pa ime elian. se navadiš, ne user posted image

Se mi dopade ime, pa se mi sploh ne zdi težko ime za zapomnit. Super je.

Tudi meni se začuda dopade. Od kod pa izvira to ime? kako sta ga najdla ?

UZ Meni ga je moja delala prvič za potrditev nosečnosti in drugič ob krvavitvi in grozečem splavu. Zato sem hodila samoplačniško vmes, ker so tako skopi z UZ. Ne morem verjeti da enim nosečkam delajo UZ na vsakem pregledu.
Naslednji in mogoče celo zadnji bo morfologija user posted image
Kakorkoli, glavno da se naše pikice dobro počutijo.

Malinovi listi: Verjetno pomagajo kakor-komu, kot vse ostale zadeve. Npr. tudi akupunkturo tako hvalijo in priporočajo, pa je moja najboljša prijateljica rodila 14 dni čez rok in to na koncu s CR ker se sploh ni odpirala. Pred tem je 2 meseca hodila k anesteziologinji na akupunkturo user posted image

spol ob vseh težavah in problemih na poti do zanositve, si ne upam niti govoriti kaj bi raje. samo da bo zdravo. Če pa bi res lahko izbrala, bi verjetno punčko user posted image

Monstera, upam da se ti te težave umirijo.

V HM sem si kupila nosečniške hlače.user posted image user posted image user posted image jupiiii. končno ponovno v kavbojkah.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.6.2011 8:30:09   
oranška
nekaj sem malo zašuštrala, se opravičujem.

lp

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.6.2011 9:36:14   
ursha666
Da ne boste jezne... . ko pridem z dopusta poskrbim za tabelco :) Sedaj vas le prebiram... :)

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.6.2011 10:39:44   
Medea10
Sam pozdravim vas, tipkat se mi pa ne da- zaenkrat.
Vas berem. user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.6.2011 11:45:10   
Mufka
Malinovi listi: čas nabiranja: mladi listi ali cvetoči poganjki. V zeliščarstvu je vedno tako, da se nabirajo zeleni deli pred cvetenjem ali najkasneje med cvetenjem. Takrat imajo listi in svetovi največ zdravilnih učinkovin v sebi. Ko zorijo plodovi in potem ko plodovi odpadejo se rastlina izčrpa in se nato počasi začne pripravljati na počitek. Upam, da z listi ni nič narobe, če se jih nabere kasneje, imajo pa vsekakor manj učinkovin, kot če se jih nabere pravi čas. Lahko pa da se kasneje spremeni tudi kemijska sestava učinkovim, vendar tega ne vem zagotovo. Šušiti jih morate vedno v senci in rahlem prepihu. Posušeni morajo biti zelo hitro in zelo dobro, ker drugače lahko fermentirajo, kar pa sigurno spremeni kemiijsko sestavo učinkovin.

Nabiranje zelišč v zdravilne namene ni tako enostavno, kot se sliši in je treba dobro pozanti čas nabiranja, način shranjevanja ter doziranje! Predoziranje lahko ima lahko enake negativne učinke, kot če vzamete preveč tablet. Odvisno od vrste zelišča. Če niste vešče v tem, raje kupite liste v lekarni in se držite predpisanih navodil. Pri lažjem porodu pa pomaga tudi plahtica. Pospešuje popadke.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.6.2011 12:49:29   
Monstera
Dan!
No jaz si nisem mogla pomagat in sem klicala ginekologinjo. Moram se pravilno premikat, sedet, ležat in ne delat stvari pri katerih me boli. Pa materinski pas naj si kupim, pa sploh še nimam takega trebuha XD Drugače pa na fizioterapijo te tudi lahko pošljejo, če je hudo. Čez 2 tedna imam itak pregled pa lahko do takrat počakamo. Pač vse se mehča in razteguje, potem pa ene boli ene ne in tako. Dokler nimam krčev al pa občutka da me dol pritiska, je uredu, so rekli. Sam itak me skrbi pa paničarim XD
MAMI4 še nikoli nisem bila noseča in verjetno res zgodaj da bi kaj čutila. Pa sej kaj me zašpika ali pa mehurčke čutim, samo ne vem če je to mali ali moja prebava hehe. Ti si že šestič nosečka pa veš kaj je in kaj ni. Aha vidiš to ščitnico pa jaz nič ne čutim, mi tako nikoli ne nagaja. Mene je full pogosto glava bolela pa so me dal par stvari pogledat, med drugim tudi ščitnico in to je bilo to. Dobila sem tabletkice in od takrat me res, ne vem, 1x na leto glava boli od vremena :D
Evo mi se spet odpravljamo k očiju, kdo danes kuha ne vem XD Se vidimo konec vikenda papa :D

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.6.2011 13:00:53   
Agnes27
Monstera, sam da je vse uredu. Držim pesti!

Sam morem rečt da sem se pa mal splašila. Če nisi v prejšnih posti zasledila...jst mam že dva dni filing da mi dol neki pritiska in tut bolečino čutim, vendar zmerno. Čudn filing. Sm tut sodelavke sprašvala pa pravjo da bi mogla bol počivat. Monstera a misliš, da bi tut jst mogla kar poklicat? Sam bom mogla na urgenco, ker moja G dela sam dva dni na teden. Mam tut že dva tedna pregled. Kr mal me je skrbet začet, pa sm rekla da ne smem paničart. Kaj mislte punce? Al čem počakat do drucga tedna, če se ne poslabša?user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.6.2011 13:12:48   
Medea10
Agnes- če te res dol tišči pa ni prijetno raje pokliči.. Saj veš, bolje za brezzveze pa si potem sigurna da je vse ok, kot pa da čakaš pa bi blo potem kaj narobe. Držim pesti za vse, ki vas kaj matra! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.6.2011 14:10:51   
Monstera
Ja sem zasledila, da je ena to napisala, da jo dol tišči, zato sem tudi omenla. Ti sam pejd na urgenco oz. kliči. Meni je tud full bedno okol klicart pa težit, ampak potem pa pomislim, kaj če pridem normalno na pregled, pa bi bilo prepozno? Pa bi rekli, zakaj nisem prej prišla. Ti sam pejd pa da boš mirna, kokr se teb najboljš zdi. Sej loh da ni nič, pa verjetno tud ni nič, ampak moraš se pomirit. Mogoče pa tudi ti samo pasek rabiš pa bo bolje. Če te tišči al pa maš krče takoj poklič. Jaz sem zdaj že drugič klicala, prvič, ker me je moj dvignu iz postle in me je v jajčniku bolel, pa mi je isto rekla, če ni krčev, ni panike.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.6.2011 14:24:16   
MAMI 4
mufka- hvala za izčrpno poročilo o malinovih listih...se strinjam s sabo, bom kupila novembra v lekarni...user posted image

monstera- počivaj in pazi nase...upam, da bo kmalu bolje...morda pa so tisti mehurčki gibi otročka. Ja, res po tolikih noseč. prej začutiš gibe in danes je moj mali-a prav razposajen- me je prav v dobro voljo spravil!!!

Sem bila pri dr.- napisala poročilo za zdr. komisijo- imam bolniško do porodniške (če potrdijo seveda). Me pa spet mantra ščitnica, me prav tišči...spet vnetje verjetno in šele čez 2 tedna grem spet v lab. Morem se zavestno umiriti...

Agnes- počivaj pa boš videla, če se bo umirilo...v katerem tednu si? mene je pred nekaj tedni tudi bolel trebuh, itd...pa je šlo mimo. Zdaj je pa mali, mala tako gor zlezel, da me nič več ne pritiska oz. boli spodaj, le "ga. zgaga" se je oglasilauser posted image . Če pa misliš, da je lahko kaj narobe pa le pokliči G.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.6.2011 14:31:56   
MAMI 4
zdi se mi, da zadnje čase samo jaz pišem? Vas je slabo vreme tako dol spravilo?user posted image

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.6.2011 15:01:47   
Monstera
MAMI4 kako to da nimaš takoj? Meni je na napotnico nujno napisala in sem samo tja šla pa so me koj uzeli. A si že imela pregled odkar si noseča? Ne vem če je prav da kar čakajo.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.6.2011 15:03:22   
malabudra
Hojla,

vas še zadnjič pozdravim, zdaj me 14 dni ne bo. Glejte, da se boste razpisale user posted image Se pa tako veseliiiim, obožujem morje! user posted image

Anges, upam, da si klicala ginekologinjo, vsekakor se je brezveze sekirat. Jaz tudi vedno najprej oklevam, pa saj ni nič, kaj bom težila, pa se žrem, namesto da bi poklicala in bi bila zadeva rešena.

Tale dež danes tudi meni paše. Sicer sem pri zelo zmrznjenih in zdaj ko sem noseča, me zebe kot še nikoli (z mojim zvečer gledava TV, on v majici in gatah, jaz pa v dolgi trenerki spodnji + zgornji del z dolgimi rokavi, včasih še pokrita z deko user posted image ), ampak zadnje dni tudi meni ni pasalo, da je bilo tako grozno vroče. No, doma mi ni panike, ampak zunaj se pa potem vlečem kot megla.

A kaj slikate trebuščke? Meni se čisto od začetka ni dalo (pa itak ga še ni bilo), zdaj se pa kar trudim - recimo enkrat na teden, da se bo videlo, kako raste. Je pa velika razlika - ko zjutraj vstanem, je čisto majhen, ga skoraj ni, zvečer rata pa ful večji in sem prav ponosna nanj user posted image

Špikanje v spodnjem delu trebuha je popustilo in zdaj se čez dan ponavadi počutim dobro. Mogoče je bil res kriv napor, ko sem šla po dolgem času spet v službo, mogoče bi se pa itak pojavilo... Kdo bi vedel. Važno je, da se po vseh slabostih, krvavitvah, začetni nespečnosti in temu špikanju končno počutim super user posted image

Lepo bodite in božajte trebuščke, se kmalu spet beremo!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.6.2011 17:43:17   
lilije
helo punce!
Končno se še jaz malo javljam.
Sem Vas tu pa tam prebrala. Sedaj sem se morala bolj ukvarjati s sinom.
V torek sva dala gips dol, danes sva pa že prišla iz bolnice, namreč bil je operiran na lulčeku.
Zdej pa še 10 dni mirovanja in počivanja( ter motiviranja).
Bom še kaj več napisala in komentirala kasneje ali jutri - grem pripravljat večerjo za sineka (zdej ga je treba mal razvajat)

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.6.2011 9:00:26   
Laima
Jutrice,user posted image

sonček-prijeten ne prevroč dan in čas za urejanje zadev za odhod na oddih.user posted image Javim se vam okrog 04.07.2011.

Žal gospe zeliščarce trenutno ni doma je na njenih travnikih, tako, da ne vem, a mislim, da je ena že v enem od prjšnjih postov napisala, da je priporočljivo spomladi, dokler je listje mlado, polno življenja-mogoče v gozdovih v višjih legah bi bil tudi sedaj še pravi čas. Jih bom pa jeseni kupila in sušila kdaj drugič.

Mene tudi dol pritiska, že od vsega začetka, a sem lepo zaprta in je trenutno vse O.K., premike pa čutim, ne čisto vsak dan, a dovolj pogosto, da zaznavam v sebi bitjece, ki ima v meni domek do začetka decembra.

Pa še ena o trebuščku, grem pred dnevi zvečer v Hofer in prodajalka, o boste imeli dojenčka, sem rekla ja-ma kmalu? nadaljuje. Opa,... sem ji rekla gospa, do konca se bom še razbaročila ni še čas, dojenček bo začetek decembra. Je kar obnemela-očitno imam tudi jaz večji buši, kot sem si sama predstavljala. Ma me za ljudi in njihova mnenja  prav eno figo briga. No pol sem jo vprašala, a imate več otrok pa je rekla, ne enega-sem rekla, ko boste na mojem za drugega se veliko prej in močneje pozna. Ji je bilo nerodno in ni vedla več kaj mi rečt, sem se samo posmejala in se poslovila.user posted image
Zanimivo?

Drage user posted image upam, da je s Korinco vse uredu, nič se ne javi. Pošiljam ji moč, ker ne vem kaj se dogaja.

Ursha666 ma ne sekirat, ti si na user posted image , uživaj in se oddahni, boš že urejala tabele, ko bo čas.

Mami4-lepo se imej, če sem prav razumela greš tudi ti na oddih.

Malabudra tudi ti greš na lepše ne? Srečno.

medea10,korinca, sarar, monstera, agnes, mufka,monstera,oranška, roža, nalia, aliaan,jb,betrice,ketikat,vdrugomami,hruškolina,muca maca,agnes27,....skratka vse sodelujoče na forumu - lepo se imejte, veliko čvekajte, in čuvajte user posted image (user posted image in user posted image )

Lilije dobrodošla nazaj, naj ti čas s sinkom hitro mine, da bosta potem lahko aktivna.

Prijeten praznični dan se tipkamo, ko se vrnem. Pa, pa

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.6.2011 10:04:09   
Anonimen
jutrouser posted image
evo moj je šel delat za dopoldne, jaz se bom mal učila. proti večeru greva pa mal do mesta, mal s klegi na pijačko. nič posebnega. vreme je nekako nestanovitno tukaj... mal sonce, mal dežuje,mal sonce, mal dežuje.
mam že ful planov kaj bova s sinom delala, k pride gor. še 4 dniuser posted image  komi čakam.

mi je včeraj moj sliko pokazal, ko me je slikal celo, točno 5 tednov nazaj in mi trebuh ni od takrat nič zrasel, tako da na srečo ne gre več tako hitro "naprej" kot je šlo v drugem mescuuser posted image

čutim pa zdej že ene par dni tudi premikanje dojenčka in mi je zakon. vem, da je vse ok in je vse lažje.

(odgovor članu Laima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.6.2011 10:21:06   
nalia
jutrouser posted image

laima uživaj na dopustu maksimalnouser posted image ,pa mami tudi če greste na dopustuser posted image

katikat še 4 dni in se bosta s sinekom cartala,že štejemmo dneve s tabouser posted image

se javim kasneje,včerajšnje praznovanje uspelo sem pa tkoooo utrujeenaaa,tako da se tipkamo potem..čaw čaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.6.2011 10:30:59   
Agnes27
Živjo punce,

včeraj ko sem prišla iz službe sem šla direkt ležat in sm skoz ležala, ker je to moj prvi user posted image  si to še lahko privoščimuser posted image . Pa danes sem spala do 10 in je kar bolje.
Mogoče me pa res sam utrujenost daje, ker je bil naporen teden v službi, pa se dost kej ne merkam. Tut doma se obnašam skoraj kot da neb bla noseča. Se moram malo bolj pazit.
Danes bom spet sam ležala. Pop. grem pa na en piknik, sam to po moje ne bo prevelik naporuser posted image

Hvala vam punce za vse nasvete. Monstera, jaz sem tudi že dvakrat klicala na urgenco od kar sem noseča (bolj na začetku) pa so mi tut rekli da če ni krvavitev in krčev da ni nič tacga, pol pa res ni blo nič tacga. Ker sem prvič noseča, niti ne vem kdaj je pretiravanje in kdaj je čas za resnično skrb, tko da bom menda kar do torka počakala pa veeelik počivala, če pa ne bo bolje,pa v torek do moje G. Če bo treba bom šla tut na bolniško, ful jih manka v službi ampak jaz moram poskrbeti za svojo pikico. Ne morem verjet kako imaš lahko že tko močno rad enega človeka, pa ga še spoznal nisi user posted image  Tako sem že vzljubla tole moje nerojeno deteuser posted image

Mami4, sem v 17. tednu. V torek začnem z 18-im. Ti samo piši kolker češ če ti pašeuser posted image

Malabudra jst tut rekla da bom slikala trebušček, pa ga kar ne. Je pa pri men tut zjutraj manjši kot zvečer.

Lep dan vam želim. Nisem bla še zunaj, ampak sonček pa pribija na polnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.6.2011 10:32:09   
Agnes27
Laima, in ostale ki se odpravljate v kratkem na dopust. Imejte se fenomenalno. Jst bom mogla pa še en mesec potrpet.

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.6.2011 11:26:15   
korinca
kukuc

Ravno sva prišla z mojim k tašči/tastu rihtat pesota, ker sta šla na morje, tako, da sva čez vikend v Ljubljani. Selitev je še v teku, zmatrana sem za znoret od vsega, čeprav praktično fizično nič ne delam, le prčkarije prekladam, pa nadzornega špilam user posted image . Neta še nimava, zato moja neprisotnost. Vas pa resnično pogrešam...

Biopsija je za mano. Za pop**** zoprna zadeva, sploh pri nas, ki imamo še kakšno oblogico viškauser posted image  Zdaj mi pripada teden dni počitka. Kritični za krvavitev so prvi trije dnevi ( danes laufa tretji) in zaenkrat je vse ok, razen bolečine kot med menstruacijo, ki je pač posledica posega in razdraženosti in je normalen pojav. Zdaj so pred mano dooooolgi 4 tedni, kolikor moram počakati na izvid.
Poskušam biti optimistična kolikor se da, čeprav me na trenutke zelo zamaje.

Na hitro sem preletela vaše poste in vidim, da vas par že čuti brcike. Juuupi. suuper. To se mi zdi najlepši trenutek  v nosečnosti. Povezanost z otročkom je od tega trenutka še intenzivnejša.

Vidim, da smo dobili tudi novo članico. Dobrodošla in iskrene čestitke!

No, zdaj pa moram šibati, da odpeljeva ščeneta na sprehod. Jaz najino velter kategorijo (7 kg), moj pa njihovega težkokategornika (70 kg).

Aja, pa ene ste že na morčija pobegnile. Luštno se imejte, upam, da vam bo vreme naklonjeno in voda že ogreta...

papa, lep vikend vam želim

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.6.2011 12:34:46   
Medea10
Pozdrav, kako ste?
Jaz sem malo nasajena danes user posted image

Mi dragi pove, da je imel (tihi) namen (že od srede) da bi šli danes na izlet na morje. user posted image
Šele danes! Grrrr...
Upam, da nam uspe it jutri. Pa upam, da se bomo šli vsaj kam malo namočit.

Danes gremo k babici, se z mojo sestričnico (septembra gre v 9. razred) pogajat, kdaj bi prišla na počitnice. Ona bi kar takoj, nama se pa najbolje zdi, da še malo počakamo, da bo vreme tapravo za it na bazene. user posted image

No, zdaj pa grem čokoladne žepke dat v pečico, so mi zadišali. Mmm...
Lepo soboto želim.

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.6.2011 14:59:20   
MAMI 4
Monstera-pregled sem imela v 2. mesecu, oz. samo hitri pogovor z dr., me je sestra prerinila do nje, sicer me ne bi vzela (in še to po razlagi, da sem imela SS v 18 tednu pred kratkim in da ne bi rada ponovila)...Pri nas je kriza, ker je samo ena dr....Tako, da zdaj grem samo v lab., če bo kaj narobe me pokličejo...Imajo odvzem samo ob sredah, mislim, tako, da grem čez 2 tedna, ker sem prihodnji teden v toplicah.

Vas pozdravljam, mogoče še jutri kaj preberem...zdaj pakiram, pa kopamo se v bazenu...možek je doma! Jutri pride še sestrica, ki jutri praznuje r.d., da se bodo otroci skupaj malo pokopali, v pon. zjutraj pa gremo...jupiii!!!
Laima-hvala za lepe želje!

Lilije- bravo za sineka!

Ketikat-bravo za brcike in lepo se cartajte ko pride sine.

nalia-tudi tebi hvala za lepe želje, ti se lepo odpočij!

agnes-privošči si počitek, vsaj ti, ki lahko...user posted image .

korinca- vse dobro!

medea-na morju je čudovito, upam, da vam uspe jutri...(čeprav gremo mi v toplice...)

Če sem koga izpustila...vse se imejte krasno!!!Zame je praznik, ne samo r.d Slovenije, ampak počitnice!!!Danes je krasen dan!

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.6.2011 12:10:58   
j.b.
oj čaw, sam lepo vas pozdravljam, pa sporočam da se zato nič ne javim, ker je tamal trenutno skrajno naporen...
hočem sam rečt da nemoreme verjet da tedni grejo tak hitro mim ... Še mal pa bom vse čutile brcike, no sama jih še ne, jih pa pričakujem počasi ...
paaaapaaaa

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.6.2011 19:47:00   
Anonimen
ojla,
midva sva bila z mojim danes v Ikei, sva morala kupit par stvari za mulčka, da bo imel svoj "kotiček" user posted image  zdej pa mal berem in iščem še ugodno posteljo in jogi... pol smo pa počas fertik z nakupi in imamo "vse"

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.