Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:55:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Onasiss sem prebrala da maš smolo Navijam da se drug teden vidimo, ma se že celo večnost nismo. hvala.... vas pogrešam... vaše nasvete, vaše ideje, nasvete, šale in objeme.... Ste ok?
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:56:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mislim da, no Eva vem da spi, Nejca slišim k smrči, Žiga pa ni vn iz sobe kar je dober znak . A pr vas Maj in Jure spita? A si zihr? Pri nas je včasih ravno to panika... sta bla zadnjič sumljivo tiho...grem z zunanje strani pogledat in.... groza s kremo v Sudokrem sta se mazala in bila čist tih... da nev govorim kje vse je ni bilo.... sem koj letela preverit in vsi trije spančkajo k angelčki
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:57:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Brkn....bravo za tvojega princa -......le tako naprej sjmm....jst bi tko rada postrigla svoje punce...pa nečeta....pa se mi zdi ,da mal beseda pa naj masta...bi jih pa tko postrigla zdejle poleti...ti ne znam povedat..... jaz sem svojo usput k se je v banji z vodo igrala... sploh ni vedla....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:57:26
|
|
|
|
Urša08
|
Onasiss tud me te ful pogrešamo zato pa upam da se kmalu kaj vidimo. Če ne drugač pa kako soboto. Sedaj grem pa gledat mojo nadaljevanko na pop brio nočka punce
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:59:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Brkn....bravo za tvojega princa -......le tako naprej sjmm....jst bi tko rada postrigla svoje punce...pa nečeta....pa se mi zdi ,da mal beseda pa naj masta...bi jih pa tko postrigla zdejle poleti...ti ne znam povedat..... jaz sem svojo usput k se je v banji z vodo igrala... sploh ni vedla.... sej jst bi jo tut....samo bo pol še dva dni jokala ,da ni lepa....tega si pa ne bom privoščila...tko...naj majo mal volje svoje.....zakaj pa ne....edini pogoj..no dva...da so laski oprani brez joka in počesani venomer...in sta tolk pridni ,da nimam kej rečt
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 20:59:58
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo AJVY KAKO DELAŠ V SREDO...A PRIDEŠ OB 10H NA KOFI v sredo delam popoldne.....ne verjamem ,da bi mi uspelo....hvala vseeno....
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2011 21:00:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 21:05:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kako ste? Mal pogrešam tvoje dolge poste ampak saj vem da te čas malce preganja. Si drug teden kaj frej? iiiii..to je pa zelo lepo slišat...tudi jst vas pogrešam...a kaj čem..tko je naneslo...zvečer ,kako igrco poigram..al pa likam...pol pa itak dol padem...sej preberem vas redno...samo skomentirat mi ne znese več.... Drug teden še ne vem...pravzaprav....čakam plan....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 21:08:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Brkn....bravo za tvojega princa -......le tako naprej sjmm....jst bi tko rada postrigla svoje punce...pa nečeta....pa se mi zdi ,da mal beseda pa naj masta...bi jih pa tko postrigla zdejle poleti...ti ne znam povedat..... jaz sem svojo usput k se je v banji z vodo igrala... sploh ni vedla.... sej jst bi jo tut....samo bo pol še dva dni jokala ,da ni lepa....tega si pa ne bom privoščila...tko...naj majo mal volje svoje.....zakaj pa ne....edini pogoj..no dva...da so laski oprani brez joka in počesani venomer...in sta tolk pridni ,da nimam kej rečt pri nas tudi ne pusti postrišt...samo ji je tok vroče
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 21:24:31
|
|
|
|
brkn83
|
čer. čebela super si prištimala novi del in vse lepo napisala. Sem vesela, da tako lepo vse urejaš. Nik že spi, atija še vedn ni domov, tak da mam mal časa za računalnik
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 21:55:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ 3 leta že minevajo od kar smo "on line" bile so solze,malo krega in burnih debat,prevsem pa veliko smeha in lepih trenutkov za ekranom in v živo-tukaj ste če katera rabi ramo za zjokat in ko se veselimo lepih novičk-lepo je biti v vaši družbi in upam da ostanemo prijateljice še naprej kako resnično in kako všečno bravo čebelica vidim, da se boste dobile.... jst bi tud pa morem delat..... bi rada vidla ograjo:) sicer imam pa če bo po sreči v sredo zadnji dan službe pred operacijo... upam, da bo k sem se zdej psihično pripravla na bolečine in ujčkanje leve roke..... lepo se imejte in jst še vedno nisem videle nič slikic od srečanja tiste k potujete na morje uživajte in se sprostite
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 21:59:57
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm - glede na to da se kmalu odpravljate na dopust. Kaj imaš v planu kuhati za kosilo? Zbiram ravn ideje kaj bom kuhala na morju za kosilo. Sej zajtrk in večerja ni problem. Nik itak sam določene stvari je za zajtrk in tudi za večerjo. Za naju pa itak ni tolk pomembno.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:05:48
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo...turbo končno ugasnu.....je imel za zvečer zgleda nov par frišnih baterij oči še neki za službo štima, Saška se ubada s svojo dolgo čupo...morm povedat da je včerišnja pridiga zelllooo zalegla, se dons čist drgač pogovarjamo o morju in skupnem oddihu, je rekla d une 10 dni kbomo skupi sploh ni blema zdržat brez neta,če bo lahk kak sms poslala.....sva bla čist paf od začudenja...dons je bla zgleda luna v dobrem položaju zdej pa upam na mau romantike, se mi neki stiska dons in vse naprej kolumbo...upam, da me ali pa celo nas bo lahk v sredo moj skipu do vas, pol se bomo pa že znajdl ....sej res enga poslovilca pa mormo met k ns pol ceu mesc ni katjuša.....naj vse dobropoteka glede roke, pa fajne dni v službi in s tvojimi fantiči, nej te polmau razvajajo bye-bye!!!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:08:33
|
|
|
|
tanci29
|
HELLO FRAJLE vidim da mamo že novi del ..pridne čvekice superca da se dobite na kofici drug teden...kdaj pa pridete do HNja ..jaz bi vas tudi kaj rada videla pa vaše ta nove malčke vsaj preden shodijo...da so še dojenčki mi smo kul...v torek smo imeli zaključek pri hani...so bili ful luškani so pojčkali in skakljali naokoli ...potem nam je pa še malo pokazala ko jih je s kamero posnela..frajerčki mali.. drugače pa spet kar leteče...vrtec služba vrtec domov..malo ven..potem komaj notri spravit kaj popapit banja in via postelja...ali pa gremo kam okoli če ne pičimo domov.... kolumbo...sem zavohala Mohitota
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:10:45
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-kaj ste pa imele s saško...pa fajn se stiskej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:14:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm - glede na to da se kmalu odpravljate na dopust. Kaj imaš v planu kuhati za kosilo? Zbiram ravn ideje kaj bom kuhala na morju za kosilo. Sej zajtrk in večerja ni problem. Nik itak sam določene stvari je za zajtrk in tudi za večerjo. Za naju pa itak ni tolk pomembno. pri nas je obvezno kaka hitra juhca s kakimi nudelčki, vlivančki, rižotinčki, včasih se celo kake iz vrečke poslužim...npr. gobove, pa posebej skuham kak krompir, korenček, zmečkam in pol dam v juho...pa je pol pa ribe na žaru, krompir v solati, kaki sojini polpetki in makarončki v solati, špageti s paradižnikom in mocarelo in baziliko, mali makarončki s tuno insalatisime, kaka paradajz solata, zelenjavna rižota, kus kus z zelenjavo, pa kake hrenovke za zravn, bučke in melancani na žaru, pečen mlad krompirček, ajdova kaša z zelenjavo.....tkole nekak nakombiniramo, radi imamo različno zelenjavo na žaru, pa gor mau sirčka, da se lepo stopi, po velikokrat delam kake šnitke...mau za pocrkljat, pa kak pire, pa hitra zelenjavna omakca...no, tole mi je uspelo prklikat v spomin
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:18:14
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-kaj ste pa imele s saško...pa fajn se stiskej ooo, tanči lepo, lepod te vsaj mojito k nam zvleče en mau s Saško...na kratko....je hotla zatežit d se ne splača na dopust, ker pač ne bo 12 ur na netu visela....pa še ene par takih cvetk je navrgla d se nama je skor odtrgal...sam zdej smo že kul, edin mau bol na strogo se menimo in ko je kej za ponardit nič ne sprašujem, če imajo cajt...sam...ukazujem....mejduš smjz ena huda mami no, zdej pa šibam k je moj Brendon prteku iz kopalnice in je tok nališpan d ga morm mau polupčkat dokler je mir u bajti
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:21:32
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 sjmm - glede na to da se kmalu odpravljate na dopust. Kaj imaš v planu kuhati za kosilo? Zbiram ravn ideje kaj bom kuhala na morju za kosilo. Sej zajtrk in večerja ni problem. Nik itak sam določene stvari je za zajtrk in tudi za večerjo. Za naju pa itak ni tolk pomembno. pri nas je obvezno kaka hitra juhca s kakimi nudelčki, vlivančki, rižotinčki, včasih se celo kake iz vrečke poslužim...npr. gobove, pa posebej skuham kak krompir, korenček, zmečkam in pol dam v juho...pa je pol pa ribe na žaru, krompir v solati, kaki sojini polpetki in makarončki v solati, špageti s paradižnikom in mocarelo in baziliko, mali makarončki s tuno insalatisime, kaka paradajz solata, zelenjavna rižota, kus kus z zelenjavo, pa kake hrenovke za zravn, bučke in melancani na žaru, pečen mlad krompirček, ajdova kaša z zelenjavo.....tkole nekak nakombiniramo, radi imamo različno zelenjavo na žaru, pa gor mau sirčka, da se lepo stopi, po velikokrat delam kake šnitke...mau za pocrkljat, pa kak pire, pa hitra zelenjavna omakca...no, tole mi je uspelo prklikat v spomin super ideje za kombinirat . Zagotovo bomo kaj takega poskusili. Hvala ti
|
|
[Brisano sporočilo] 23.6.2011 22:32:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:37:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-kaj ste pa imele s saško...pa fajn se stiskej ooo, tanči lepo, lepod te vsaj mojito k nam zvleče en mau s Saško...na kratko....je hotla zatežit d se ne splača na dopust, ker pač ne bo 12 ur na netu visela....pa še ene par takih cvetk je navrgla d se nama je skor odtrgal...sam zdej smo že kul, edin mau bol na strogo se menimo in ko je kej za ponardit nič ne sprašujem, če imajo cajt...sam...ukazujem....mejduš smjz ena huda mami no, zdej pa šibam k je moj Brendon prteku iz kopalnice in je tok nališpan d ga morm mau polupčkat dokler je mir u bajti mi je všeč tale komentar..uživejta joj kaj nas še vse čaka..ampak kaj češ vsi smo bili v puberteti...super da ste se lepo pomenli...pa nič hudega da malo ukazuješ..pomoje še premalo...super mami si drugače pa ni sam mojito k me zvleče sem...tud dobra družbica zraven...malo sem out ker ne spremljam debate pol pa če kej komentiram ziher vas ene pol spustim in mi je nerodno in pol nočem da ma kera filing da je nisem komentirala...mah smotana sem...jaz rada pridem kar direkt na čvek sej veš...to mi sede...za nazaj pa nisem glih narjena zmeraj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:38:22
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-kam pičite...mi bomo bolj švoh...sem žalostna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 23.6.2011 22:41:14
|
|
|
|
tanci29
|
aja jurti pa premiera...a gre kater malček palček oz. big brtoherji/sestrice??????
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 7:12:32
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro na poti v vrtec, je že nazaj zaspal,mami pa pri kavici katjuša....dober pocajti roko ....slikala pa mislim da je le petrušk brkn...a greste kampirat? sjmm......super da ste se lepo pogovorili s Saško tanci....kakšna premiera?Carse misliš?....nič bit žalostna glede morčita
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 7:32:55
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Pijem čajčka, tamala na igralni - upam da zdrži 5 minutk Tanci če misliš carse bova midva peljala Nejca in Žiga samo čez kak teden ko se prvi naval mal poleže. Danes tok zeham da bi šla najraje kar spat z Evo , ma itak ne bo šlo ker morm stanovanje v red dat, pa metrski kup cot zlikat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VII.del 24.6.2011 7:36:33
|
|
|
|
Urša08
|
Brkn glede hrane in morčija mi imamo ponavadi filane paprike in pire, makarončke s faširanim, kake špagete s tuno, rižotko, fižolovo juhico, popečene hrenovke pa krompirček, al pa kak žar, pa koščke piščančka v zelenjavno smetanovi omaki in priloga,... Je pa seveda odvisno al greste v hišico kjer mate hladilnik /zamrzovalnik, al s šotorom brez. Mi sedaj hodimo v mobilne hiške in si doma pripravim večino kosil, da tam samo prilogo naredim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?