Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
bile so solze,malo krega in burnih debat,prevsem pa veliko smeha in lepih trenutkov za ekranom in v živo-tukaj ste če katera rabi ramo za zjokat in ko se veselimo lepih novičk-lepo je biti v vaši družbi in upam da ostanemo prijateljice še naprej
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 23.6.2011 20:17:48 >
Brkn....bravo za tvojega princa -......le tako naprej
sjmm....jst bi tko rada postrigla svoje punce...pa nečeta....pa se mi zdi ,da mal beseda pa naj masta...bi jih pa tko postrigla zdejle poleti...ti ne znam povedat.....
ooo, kak fajn uvod u novi del...bravo čebelc@...tko si nas lepo popeljala na novo pt do 200tke
mi smo bli na predstavi....kok je blo lušn...tile naši 10-letniki pa so res že veliki in so kr ceu program sami vodili....kok smo bli ponosni...pa smo slikal in nekateri tud snemal....sam Maj je bil skor povsod glasnejši kot nastopajoči...tko d je blo enga smeha
onassis.....joj, no, pasi res revčka...zanč grlo, zdej noht...nej te pocrkljajo
ajvy....hja, sej veš...mamice in kodrčki
jutr bolniška...čeprav so me čist napsiheral u sllužbi...bla bla bla... morm itak mdo dohtarce, da mi da antibiotik in previje, pa da se za cepljenje zmenve... A ste vedle da zdej za vsako poškodbo proti tetanusu cepijo??? in čez en teden ponovitev, pa pol čez pol letac spet...
Mislim da, no Eva vem da spi, Nejca slišim k smrči, Žiga pa ni vn iz sobe kar je dober znak . A pr vas Maj in Jure spita?
A si zihr? Pri nas je včasih ravno to panika... sta bla zadnjič sumljivo tiho...grem z zunanje strani pogledat in.... groza s kremo v Sudokrem sta se mazala in bila čist tih... da nev govorim kje vse je ni bilo....