Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 9:02:29
|
|
|
|
Katte
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) @uror@ (1. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) Iluna (x. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. Cybelle (x. krog) urssi (1. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) anonimna (2. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (4. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: 4 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 9:33:40
|
|
|
|
missmoon
|
Punce moje, hvala vam. Res ne vem kaj bi brez vas. Naslednji mesec bo ratalo. Vem, da bo. Samo pozitivno moram razmišlat. Vsem, ki še čakate na ta mesec vam želim, da ga zagledate in malo popravite statistiko tega meseca. Navijam za vas. Ostale, ki smo pa malo razočarane ta mesec zaradi , pa želim, da nam julija rata :) Navijamo na vso moč :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 10:55:56
|
|
|
|
LittleSun
|
takle imamo...boleče prsi, da se komaj dotaknem (pa me nikoli ne bolijo pred ), ves čas imam čuden občutek v ustih, rahlo mi gre na bruhanje. upam, upam, upam da so to znaki . kako zelo bi bila srečna ampak glede na to da mi psiha dela na polno, ker me bolijo prsi, ali me mogoče bolijo ker mi dela psiha...ah...jutri zjutraj ponovim test ma briga me
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 10:59:01
|
|
|
|
missmoon
|
LittleSun : ti si taka modelka . Dej probaj počakati s testkom do četrtka zjutraj, kaj misliš? Sej vem, da bo težko, samo bo rezultat bolj realen. Držim pesti, da zagledaš . Full navijam zate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 11:01:53
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon LittleSun : ti si taka modelka . Dej probaj počakati s testkom do četrtka zjutraj, kaj misliš? Sej vem, da bo težko, samo bo rezultat bolj realen. Držim pesti, da zagledaš . Full navijam zate haha ko bi ti vedela kako sem nestrpna. če me nikoli me bolijo prsi, sedaj pa za pop**** in to me navdaja s tako pozitivno energijo, da ne znam razložit. in seveda bi rada takoj vedela samo kaj ko če ne bo + potem bo spet ugibanje. mah kupim si testek za 1.5 EUR v lekarni in raje to kot da grem na kavo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 11:05:39
|
|
|
|
missmoon
|
LittleSun : imaš prav. Jaz v glavnem full navijam zate in jutri zjutraj bom full mislila nate. Upam, da nam sporočiš veselo novico :
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 11:25:43
|
|
|
|
LittleSun
|
hvala sej jutri ko pa ne bo bom pa jokala pa še ena stvar....mozolji, še nikoli nisem imela mozoljev, še v puberteti ne, kak ogrc že, ampak zdaj imam pa tri korenjake po ličkih. ah...pomoje od živcev
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 13:23:16
|
|
|
|
urssi
|
za vse, ki ste žal spet dočakale . Verjamem, da bo julij za vas tisti pravi mesec!!! Jaz sem skoraj 100%, da ta mesec ne bo nič, saj sva se odločila za nekje sredi ciklusa, pomoje že po O. Tako, da jaz ta mesec še ne bom tako zeloo razočarana. Danes še nimam čisto nobenih znakov, ne za in ne za . Se pa spmnem pred prvo nosečnostjo, da sem jih imela (če ni bila samo psiha). Že pred izostankom mi je bilo slabo, bradavice so me tako bolele - samo bradavice (drugače me pred M cele prsi), prsi so se mi povečale in ves čas me je špikalo v križu in maternici oz. jajčnikih. No, jaz sem bila še pred testom ziher, da je to znak za tečko. Test sem pa seveda delala tisti dan, ko bi morala dobit . Sem bila zelooo neučakana, tistih nekaj dni pred se mi je skoraj zmešalo . Upam, da junija dobimo še kako !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 16:48:51
|
|
|
|
lluna
|
Ah, ko sem šla lulat, sem opazila majhno rdečo pikico.. Očitno spet nič ne bo. Sicer se ne počutim kot pred M, prsi so še vedno polne in občutljive, ampak že izcedek me je navdajal z dvomom, tole zdaj pa sploh. Še enkrat zastavljam vprašanje ali je katera izmed vas imela težave s popuščanjem rumenega telesca? Hvala! Žalostna Lluna.. LittleSun, držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 17:46:10
|
|
|
|
LittleSun
|
lluna kar pozitivno naprej. poletni meseci so tako najboljši za delanje , se bosta še en mesec malo več stiskala pa bo držim pesti, da julija nalulaš te čarobne . psri me več tako ne bolijo, samo bradavice, pa rahlo mi je slabo, ampak ne vem al od tega ker sem zmazala za koslilo tri palačinke al od česa drugega me pa zvija prav tako kot pri ampak je ni na vidiku. urssi 100% si lahko ko priteče tečka, do takrat pa upamo s tabo. v prvi nosečnosti sem zanosila na 17 dan po
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 17:47:03
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Še enkrat zastavljam vprašanje ali je katera izmed vas imela težave s popuščanjem rumenega telesca? Hvala! žal nikoli slišala za kaj takega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 19:06:30
|
|
|
|
krisv
|
Zaradi popuščanja rumenega telesca se pojavijo ti rjavkasti izcedki pred , to se zgodi zaradi prenizkega progesterona. V tem primeru ti G pripiše npr. Dabraston. 1. dan menstruacije se šteje, ko se vlije kri. (o tem je kr nekaj pisal dr. Pušenjak na med.over) Jaz imam po prenehanju jemanja KT te izcedke kake 3-4 dni pred , vendar po LSC so tudi meseci, ko nimam niti enega dneva izcedka, ampak se kr vlije.
< Sporočilo je popravil krisv -- 21.6.2011 19:07:56 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 19:22:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon Punce dejte mi povedat, a je zdej to moj prvi dan za izračun O, ali naj počakam, da se ulije ( mogoče šele 23.) in 23. potem štejem za prvi dan? Vedno se šteje 1. dan, ko se vlije!!! Izcedki niso Tako vsaj strokovnjaki, ki zdravijo neplodnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 19:24:52
|
|
|
|
lluna
|
Krisv hvala. Sicer vem kaj pomeni popuščanje rumenega telesca in kako se ga/naj bi zdravilo, vendar ne vem ali rjavi izcedki pomenijo le, da primanjkuje progesterona ali vsakič nakazujejo, da je prišlo do oploditve, do popolne vgnezditve pa ne zaradi popuščanja rumenega telesca? Kot sklepam sama, do rjavega izcedka pride vedno, ne glede na to ali je prišlo do oploditve ali ne, skrbi pa me kdaj torej ugotoviš razliko? Ali test sploh pokaže pozitivno, če telesce popušča in ne pride do popolne vgnezditve? Se da hormonsko ravnovesje urediti na naraven način ali le z Dabrastonom? Če veš kaj več o tem, bi ti bila hvaležna za odgovor!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 19:38:39
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Krisv hvala. Sicer vem kaj pomeni popuščanje rumenega telesca in kako se ga/naj bi zdravilo, vendar ne vem ali rjavi izcedki pomenijo le, da primanjkuje progesterona ali vsakič nakazujejo, da je prišlo do oploditve, do popolne vgnezditve pa ne zaradi popuščanja rumenega telesca? Kot sklepam sama, do rjavega izcedka pride vedno, ne glede na to ali je prišlo do oploditve ali ne, skrbi pa me kdaj torej ugotoviš razliko? Ali test sploh pokaže pozitivno, če telesce popušča in ne pride do popolne vgnezditve? Se da hormonsko ravnovesje urediti na naraven način ali le z Dabrastonom? Če veš kaj več o tem, bi ti bila hvaležna za odgovor! Jst sem imela ene 5-7 dni pred M vedno rjav izcedek. Ko nisem delala na , ko sem zanosila in splavila (2x) ter tudi ob zdajšnji nosečnosti, ki poteka normalno. V zadnji nosečnosti oz. takoj ob sem začela jemati Prometrium, po katerega sem šla v Italijo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 19:53:38
|
|
|
|
lluna
|
lananai, hvala za odgovor.. tudi sama sem že razmišljala, da bi šla po Prometrium v It. kaj pa stranski učinki, jih ni? želim ti lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 20:01:36
|
|
|
|
krisv
|
Iluna Sem glih zadnjič brala Pušenjakov odgovor, da lahko ti izcedki pred M pomenijo marsikaj. G pa s terapijami skušajo odkriti vzrok, torej če se ti po dodajanju progesterona prenehajo ti izcedki, pomeni, da je bilo to popuščanje rumenega telesca. Če se izcedki nadaljujejo, iščejo vzroke naprej. Evo še malo za branje: http://med.over.net/forum5/read.php?19,1039262
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 20:03:16
|
|
|
|
krisv
|
lunanai A ti je Prometrium predpisal G, al si ga šla iskat na lastno pest?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 20:06:05
|
|
|
|
lluna
|
Krisv, hvala za prijazen odgovor. Sem že veliko prebrala na to temo, tako da bom z veseljem šla še na povezavo, ki si mi jo pripela.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 20:11:12
|
|
|
|
Jada82
|
Hoj! Najprej - Little Sun, držim držim držim pesti, da bo ju3 test +!!!!!! Znaki so res sumljivi, no! Midva sva v času O 3krat, bomo videli, kaj smo napravili. Čeprav zna bit, da ne bo nič, ker prav prav ovulacija je pa pomoje bla čez vikend, sva bla pa na morju z mojimi tastarimi in nisva seksala .... Ja sej, tipično ... Ampak mogoč se je pa še od prejšnjega dne obdržalo .... bomo videli kmalu. Uf ... Drugače pa res navijam za vse, pa bo ja še kakšen junija, no!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 22:07:26
|
|
|
|
LittleSun
|
lluna upam da čimprej ugotoviš kaj je ta izcedek in ga porihtaš jada hvala tudi jaz mislim nate in držim pesti da bo tvoje prepričanje v to da julija zagledaš obrodilo sadove...se ga še spomniš? mene so pa napadli mozolji. ali je lahko to tudi znak? sploh zato ker jih drugače nimam, zdaj se mi je pa v par urah naredilo 100 mozoljev, po čelu po nosu, po ličnicah, vsa pikčasta sem še dobro da sem vodene koze že prebolela, ker glih tako zgledam če že se mi naredijo okol brade, tam jih pa zdaj sploh ni
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 21.6.2011 22:08:33 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 22:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Čeprav zna bit, da ne bo nič, ker prav prav ovulacija je pa pomoje bla čez vikend, sva bla pa na morju z mojimi tastarimi in nisva seksala .... Ja sej, tipično ... Ampak mogoč se je pa še od prejšnjega dne obdržalo .... bomo videli kmalu. Uf ... m pa saj veš, da plavalčki preživijo tud vojno Stiskam pestke za Tud jaz nestrpno pričakujem petek!!! Danes se mi je zjutraj grozno vrtelo a je to tud znak Ma moj mož mi šloga da bo Jaz pa, pokorna žena slepo verjamem Malo heca...da bo več deca anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 22:14:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun mene so pa napadli mozolji. ali je lahko to tudi znak? sploh zato ker jih drugače nimam, zdaj se mi je pa v par urah naredilo 100 mozoljev, po čelu po nosu, po ličnicah, vsa pikčasta sem še dobro da sem vodene koze že prebolela, ker glih tako zgledam če že se mi naredijo okol brade, tam jih pa zdaj sploh ni itak da ja Petek je dan za metek!!! Meni se je v prvi koža ful počistila To mi je bil čist prvi, res čuden znak,ker še mesec pred sem bila pred tako mozoljasta, da se mi je zdelo, da imam brado zatečeno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 22:16:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun psri me več tako ne bolijo, samo bradavice, pa rahlo mi je slabo, ampak ne vem al od tega ker sem zmazala za koslilo tri palačinke al od česa drugega me pa zvija prav tako kot pri ampak je ni na vidiku. ...ker je ne bo!!! Ti povem, da bomo noreli!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 22:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
gremo junijke navijam za pluske Apu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?