Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 12:50:42
|
|
|
|
lluna
|
MissMoon hvala, saj se bom navadila :) In pa dobrodošla Urssi, tudi mi se trudimo v drugo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 12:50:44
|
|
|
|
LittleSun
|
Katte pošiljam velik objem in polno pozitivne energije za nov boj. poletni meseci bodo morda veliko bolj sproščeni in vama bo uspelo še pike za julij!!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 12:56:06
|
|
|
|
romare
|
Katte za to rundo, za naslednjo rundo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 12:56:45
|
|
|
|
missmoon
|
Katte : v juliju bo ratalo, boš videla. Poletni meseci so magični. Pošiljam ti veliko za julij in navijam zate. Tudi midva se trudiva za prvega . Urssi dobrodošla. Upam, da čimprej zagledaš .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 13:06:51
|
|
|
|
Katte
|
Res hvala za tolažbo, punce. Ja, julij je čaroben mesec. Tudi rojstni dan imam julija. Mogoče bom pa kak teden po roj. dnevu ugotovila, da sem . Za vas pa, kot sem že rekla, držim pesti še za junij.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 13:08:33
|
|
|
|
Katte
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) @uror@ (1. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) Iluna (x. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. anonimna junijka (x. krog) urssi (1. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) anonimna (2. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (4. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: 4 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 13:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Punce, moja prihaja. Sem bila ravno na WC-ju in se že nakazuje. Tudi 13. krog ne bo srečen. Grozno sem razočarana. Oprostite, če morim. Ampak rabim malo, da se spet poberem. Kako to ni fer!!! Nama bo sploh kdaj uspelo??? seveda vama bo, verjetno takrat ko boš najmanj pričakovala in se boš čisto nehala obremenjevat s tem..tako se je zgodilo moji best frendici, oba sta bila na testih, vse b.p., pa nikakor ni šlo, potem se je pa kar zgodilo... veliko objemčkov ti pošiljam... Jst si sploh ne znam predstavljati kako je to ,če ne uspe.. nama je pri prvem uspelo v prvem, sedaj pa bomo videli...maj nama ni bil ravno naklonjen (pa tudi trudila se nisva preveč).. zdaj pa akcija.. anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 13:41:55
|
|
|
|
LittleSun
|
smo se obravnali oranžno, prav hecno je meni je pa tako slabo postalo, prav med zobmi me boli od slabosti. v prvi mi sploh ni bilo slabo tako da ne vem kako slabost zgleda jaz sem se pa odločila, da če nama ta mesec ne uspe grem v nabavo po maco. a je katero to poskusila? kako je to? se pije samo do O? hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 16:28:37
|
|
|
|
mladika
|
Punce,čeprav sem že pri julijkah vas redno spremljam in navijam za vsako posebej. Kattika moja(upam da nimaš nič proti če ti tak rečem ),kaj naj ti rečem...nobena beseda te ne bo potolažila,ti pa pošiljam pa čeprav virtualne.Sej če bi te u živo poznala bi te takoj objela,ker vem kako prekleto boli ko vsak mesec znova zagledaš namesto !!!Ampak tudi nama bo uspelo in vsem, ki se že dolgo trudimo.Res ne smemo obupat!!!!!! Jst sem se že navadila na to da pride tečka vsak mesec,ker razočarana sem bla že tolkrat, jokat pa tut več ne morem.Ironično je to da je pri vama vse okej,tako kot pri nama,še od mojga plavalčki so uredu, mene so na laparo po "servisiral",grema pa že u 20 krog uradno ehhh ja,kaj čemo tako je življenje,ene se mučimo,pa ne vem kaj vse pretrpimo,da pridemo do naših sončkov, druge jih pa splavlajo kot po tekočem traku,ni pravice, res ne. Upam da vas nisem zamorila.Lep začetek tedna
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 18:57:49
|
|
|
|
LittleSun
|
Smotka sem mi je cel popoldan bilo noro slabo in malo me bolijo prsi, pa sem si mislila, da je že 13 dni po (vmes sva se kregala, zadnje dni pa ne šteje več) bom naredila test. mah sploh nevem zakaj sem si ga že kupila itak da ni bilo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 19:13:40
|
|
|
|
krisv
|
Punce, danes dopoldne ste se pa načvekale . A nimate več nič dela v službi, vse že počitniške? Katte saj te popolnoma razumem. Ampak tudi sama veš, da bo jutri že bolje, in da boš z veseljem in polna upanja in pričakovanja šla v nove boje, v nov mesec. LittleSun Kdaj si pa delala test? Zdaj popoldne? Te itak veš, da so zelo majhne verjetnosti, da bi bil test pozitiven, tudi če si . Če ne moreš počakati do zaostanka M, naredi test z jutranjim testom. Sicer sem pa tudi že neučakana, in seveda me že srbijo prsti, da bi uničila tisti testek, ki ga imam doma. K sreči sem zjutraj še tako out, da ko pridem do kopalnice, se še ne spomnim, da bi vzela lonček in se vanj polulala . Našla sem pa programček, ki odšteva dneve, do testa: http://www.countdowntopregnancy.com/tools/pregnancy_test_calculator.php Mogoče, bo pa kaj lažje počakati. Tudi jaz sem med tistimi, ki NE pričakujemo 23. 6., tako da nas je res kr nekaj. Upam, da zdržim brez testa (mala verjetnost ) in seveda, da ne pride tečka! P.S. Tale nova barva mi je pa res zelo všeč! Prav sončno, poletno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 19:17:12
|
|
|
|
krisv
|
Aja, pa v omarici me že čaka Maca, če slučajno ne rata ta mesec. Pa da probamo še s tem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 19:45:21
|
|
|
|
lluna
|
Maca LittleSun, ali ne nepričakuješ šele 25.6.? Pa saj veš, da če ti je danes ni pokazal , da to še nič ne pomeni!! Poskusi zdržati še par dni in poskusi ponovno, držim pesti! Saj vem, tudi jaz se že težko zadržujem, ampak dajmo zdržat še malo . In hitro pozabi ta današnji test, ker prav nič ne pomeni! Krisv, super link si pripela, sem se prav nasmejala! Kje pa ce kupi ta Maca??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 19:52:41
|
|
|
|
krisv
|
Jaz sem Maco nabavila na PlanetBio. Naj bi bila 100%. Videla sem jo tudi v DM-u. Malo prečekiraj po forumu (se ne spomnim pod kero temo), je že kr nekaj napisanega na to temo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 20:24:20
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz pijem prvi čajček danes krvomočnice;) pa bo kar bo 2.7 veselo čakamo Danes sva s sinkom prevozila 10km -bilo je super. komaj čakam porodniško ,upam da bo kmalu tko zdaj grem mpa domačo nalogo s svojim dragim delat predno mi pobegne v nočno službo APu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 21:14:55
|
|
|
|
štručka2503
|
Katte pošiljam pa ti veliko za naslednji mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 22:37:33
|
|
|
|
lananai
|
Katte, jst kar hodim gledat in navijam in navijam in držim pesti. No, sej za vse vas, ki se še borite, ampak nate pa prav posebej mislim. Mora ratat. Mi smo že na polovici. Leti kot nora ta nosečnost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 6:18:15
|
|
|
|
Cybelle
|
Anonimna junijka je sedaj Cybelle. mene nič ne špika, prejšnji mesec je bil pms jeben :( cel teden me je šraufalo, joške so me bolele, zvijalo me je, sedaj sm pa le tečna. kmalu bo petek, pa bomo videli če je kaj novega....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 6:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Hello, tudi jaz še čakam na 23.6. Znakov nimam prav nobenih. Sem jih pa v prvi nosečnosti imela, ampak pravzaprav ne vem, če tako hitro... Navijam za vse nas, ki še pričakujemo vesele novice ta mesec, medtem ko za tiste, ki ste dočakale , en velik objemček
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 7:27:53
|
|
|
|
missmoon
|
Dobro jutro punce ! pri meni pa danes rjav izcedek, ki definitivno napoveduje . Imam tudi že krče kot pred M, tko da res ni dvoma. Me je pa šokiral, da je že danes, ker imam vedno na 28 dni, sedaj se je pa prikazala kar 2 dni prej. Mah sem čist razočarana ker se je prikazala in to kar 2 dni prej. Kaj, a zdaj se mi je še čiklus skrajšal, prestavil zmešal ... jaooooo . Punce dejte mi povedat, a je zdej to moj prvi dan za izračun O, ali naj počakam, da se ulije ( mogoče šele 23.) in 23. potem štejem za prvi dan?. Mal sem zmedeno napisala, v bistvu me zanima, ali lahko štejem ta rjav izcedek za prvi dan M ali ne. Mah čudno mi je in sem vsa zmedena, ker je prej prišla, pa da ne bom zgrešila 0 naslednji mesec. Hvala vam, da sem vam lahko malo pojamrala. Sem čist razočarana. Držim pesti za vse vas, da zagledate . Veliko vas pričakuje čez 2 dni, tko da pogumno in srečno. NAVIJAM !!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 7:30:51
|
|
|
|
missmoon
|
LittleSun : ne sekiraj se zaradi testka. Si ga po mojem prekmalu delala. Počakaj do petka, pa probaj še enkrat. Še vedno imaš možnost, da zagledaš . Sej veš, dokler ni je še vedno upanje.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 8:36:40
|
|
|
|
lluna
|
Missmoon, žal mi je, da se je začelo .. tudi mene ti rjavi izcedki vsak mesec pred menstruacijo spravljajo ob pamet! Tudi sama nisem vedela kako šteti, vendar pri meni se je prijelo pravilo, da že rjavi izcedek štejem kot menstruacijo.., tako imam potem M na 28 dni. Lahko pa tudi, da se motim, saj mislim da sem imela ta mesec ovulacijo 2 dni kasneje kot po "uradnem" izračunu.. Ima tukaj še katera svoje mnenje?? Drugače pa sem zjutraj naredila test, neučakana seveda!, in je bil negativen :(, tako da sem spet slabe volje. M sicer še ni, ampak se mi zdi, da me nekaj šraufa.. prsi so sicer še polne, ampak jaz se na noben znak več ne zanašam! Ah ja, lep dan vam želim punce!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 8:53:43
|
|
|
|
romare
|
jutro punce, da še jaz pripnem en link,ki mi je zelo všeč, kdaj naj bi nastopla O,kasneje lahko pa še spremljaš razvoj nosečnosti-jaz sem se po njem držala in je ratalo http://www.roditeljportal.com/kalendar-ovulacije.aspx
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 8:57:19
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna LittleSun, ali ne nepričakuješ šele 25.6.? Pa saj veš, da če ti je danes ni pokazal , da to še nič ne pomeni!! Poskusi zdržati še par dni in poskusi ponovno, držim pesti! Saj vem, tudi jaz se že težko zadržujem, ampak dajmo zdržat še malo . In hitro pozabi ta današnji test, ker prav nič ne pomeni! v bistvu pričakujem 23.6, ampak sem se dala napisat na seznamček 25.6 zato, da bi se nekako prepričala da je to dan d za delanje testka. ampak mi tako ali tako ni uspelo niti do 23. počakat missmoon draga moja mislim, da bova naslednji mesec spet skupaj stiskali pestke druga za drugo in seveda za vse ostale! kar pozitinvo naprej in pridno !! naš čmrlek je pa ponoči zbolel in že dva nisem spala. prejšnjo noč ker se je vso noč premetaval, danes pa ker sem ga hodila šlatat, ker je tako žarel da je to grozno. zdaj je doma z atijem, jaz sem pa v službi za par urc in potem grem domov ga stiskat. je jedel vitaminčke in je bil super, takoj ko sva nehala jest (10 dni največ) je pa zbolel upam da bo hitro mimo, saj se v petek začne festival lent in se že tako veselimo živžava in delavnic danes zjutraj sem bila preveč okupirana z njim, da bi naredila še drugi testek, sem si kupila FS dvojno pakiranje. imam pa še CB doma že odkar sva začela delat na , ampak ta čaka na dan ko bo dejansko zamujala. krisv jaz tudi grem v nabavo po maco če ta mesec dobim a jo začnem pit kar s prvim dnem M in neham ko je O??? kako pa naj vem kdaj je O nikoli nisem delala testkov in nič. špika me včasih par dni...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 21.6.2011 9:00:33
|
|
|
|
Katte
|
Oh, punce. Kako sem srečna, ker vas imam. Ne vem, kaj bi brez vas. mladikica, vem, da me razumeš, si bila že sama prevečkrat na tem. Hvala za objemčke, jih čutim . Pa ja, tudi nam bo enkrat uspelo. Kakšno veselje bo to . lananai, tudi jaz se še velikokrat spomnim nate. S tabo sem upala, da bo vse v redu s tvojo pikico in mi veliko pomeni, da se tudi ti še spomniš name in na ostale nekdanje sotrpinke . Iluna, turquoise, Cybelle, urssi, LittleSun, velika želja in anonimna , ve ste prve na vrsti. Držim pesti. LittleSun in Iluna, ni še vse izgubljeno. Upam, da bo čez kak dan . mismoon, zate pa . Točno vem, kako se počutiš. Jaz bi vzela za prvi dan takrat, ko se pojavi sveža kri, tudi, če je ni veliko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?