Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 6:34:40
|
|
|
|
LittleSun
|
moram rečt da sem se pošteno nasmejala temu veselju in inavdušenju kjub vsem znakom, je clear blue pokazal -. in glede na to da se od začetka ta mesec odpisala mi niti ni tako hudo. bomo pa na morju imeli več priložnosti, da kaj naštimamo držim pesti za vse ostale, upam da dobi junij še kaj roza pridiha
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 9:22:12
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna lananai, hvala za odgovor.. tudi sama sem že razmišljala, da bi šla po Prometrium v It. kaj pa stranski učinki, jih ni? želim ti lepo nosečnost! Stranskih učinkov nisem opazila. Tudi G sem povedala na 1. pregledu, da sem na lastno pest jemala Prometrium in je samo rekla: "Aha." Sem bila takrat ravno v fazi menjavanja G in sem hotela ukrepat, preden se zgodi še kak SS. Mi je pa to na MONu svetoval tudi dr. Pušenjak, je rekel, da škodit ne more.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 10:07:06
|
|
|
|
lluna
|
lananai hvala, tudi jaz se vedno bolj nagibam k temu.. v kratkem sem tako naročena pri G, tako da se bom posvetovala še tam. Po koliko časa "truda" pa je tebi nato uspelo nosečnost obdržati? Če sem prav razumela, si imela izcedke od nekdaj..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 10:08:22
|
|
|
|
lluna
|
LittleSun.. ampak še vedno ni tvoj dan D, kaj ne? Torej, še imaš možnost, držim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 10:33:58
|
|
|
|
urssi
|
včeraj sem pisala, da nimam nobenih znakov. pa me zvečer mož vpraša. Kaj si ti pred menstruacijo, ko si tolk sitna ? Jah, tud vse me dol tišči tam pri jajčnikih - to so moji znaki za . sam kot sem rekla, nisem žalostna, sem pričakovala. Jaz imam tudi rjavo krvave izcedke dva dni predno se mi ulije M, pa nisem temu namenjala nobene pozornosti. Zdaj ste me pa kar malo prestrašile . Se mi pa to dogaja odkar sem po porodu dobila M in ne čisto vsak mesec. Imam pa drugače že dolgo časa tam spodaj nevšečnosti. Mislim, da imam že 4 leta skoraj vsak mesec vnetje (vedno 1 teden pred M), samo med nosečnostjo je bilo boljše - sem imela vnetja, sam ne vsak mesec . Sem bila pri G pa ni nič pametnega odkrila, tko da se zdaj sama več ali manj ukvarjam s tem Se kateri dogaja podobno? Littlesun
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 11:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: urssi včeraj sem pisala, da nimam nobenih znakov. pa me zvečer mož vpraša. Kaj si ti pred menstruacijo, ko si tolk sitna ? Jah, tud vse me dol tišči tam pri jajčnikih - to so moji znaki za . sam kot sem rekla, nisem žalostna, sem pričakovala. Jaz imam tudi rjavo krvave izcedke dva dni predno se mi ulije M, pa nisem temu namenjala nobene pozornosti. Zdaj ste me pa kar malo prestrašile . Se mi pa to dogaja odkar sem po porodu dobila M in ne čisto vsak mesec. Imam pa drugače že dolgo časa tam spodaj nevšečnosti. Mislim, da imam že 4 leta skoraj vsak mesec vnetje (vedno 1 teden pred M), samo med nosečnostjo je bilo boljše - sem imela vnetja, sam ne vsak mesec . Sem bila pri G pa ni nič pametnega odkrila, tko da se zdaj sama več ali manj ukvarjam s tem Se kateri dogaja podobno? Littlesun UF KOT DA BI BRALA SVOJ POST..ups črke.. Meni se je dogajalo točno to... G. mi je vedno dala Canesten in rekla da je pač vnetje.. Potem sem pa malo po netu brskala in našla malo več o teh vnetjih... problem je hrana .. sama imam precej rada sladko, kruh, itd... no ta bakterija candida se lahko kaže pri nožničnih vnetjih, črevešju, ustih, na koži, skratka pač ta bakterija se hrani z vsemi sladkorji, belo moko in kvasom, ker dejankso candida je kvasovka... in potem sem brala in brala... na koncu sem ugotovila da olje čajevca( tea tree) pomaga pri odpravljanju candide s pomočjo pravilne prehrane... šla sem na dieto brez zgoraj omenjenih stvari in delala kuro s čajevcem... 2x po 14 dni.. in sem se rešila te nadloge.. pri hrani pa še vedno malo pazim, da je polnozrnate, pirine stvari in malo manj cukra (brez ne gre)..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 11:23:42
|
|
|
|
lluna
|
Urssi, jaz sem imela težave z vnetji dolga leta nazaj, in ja, popolnoma se strinjam z anonimno, vse je v hrani. Lahko poskusiš tudi z Basico, ki jo sedaj dobiš tudi v naši lekarni.. pred tem lahko tudi polulaš ph listek in se prepričaš ali si zakisana. To je na hitri rok, potem je potrebna zdrava prehrana. Jaz vnetja nisem imela že kakšnih 7 let, me pa v tem času, še posebej kdaj po kaj zaščemi in v tem primeru vedno uporabim GRENIFIT, kaplice iz grenivkinih pešk, ki se dobijo v lekarni. So naravni antiseptik, pomaga v tenutku. Tudi G mi je potrdila, da je to dobra izbira. Drugače pa urssi, moji "rjavi" izcedki se očitno vlečejo vsak mesec dlje, sedaj so prisotni že cel teden pred M, zato poizvedujem naprej.. lahko pa porod, ss ali kaj drugega pripelje do hormonskega neravnovesja in posledično do predmenstrualnih izcedkov.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 11:23:47
|
|
|
|
witch
|
Lahko me pobarvate modro.... moja teta nezaželjena je prišla. Pa gremo v nove boje... Za vse ki še čakate pa
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 11:47:33
|
|
|
|
lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch Lahko me pobarvate modro.... moja teta nezaželjena je prišla. Pa gremo v nove boje... Za vse ki še čakate pa , držimo pesti za julij!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 12:44:49
|
|
|
|
Katte
|
witchi - pošiljam ti tak objem, da ti bo vso sapo pobralo iz pljuč. Saj veš, kaj si napisala meni v drugi temi. Povsem enako velja tudi zate .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 12:46:21
|
|
|
|
Katte
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) @uror@ (1. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) Iluna (x. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. Cybelle (x. krog) urssi (1. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) anonimna (2. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (4. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) witch (19. krog) mladika (4. krog po laparo) anonimna (x. krog) RedSonja (x. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: 4 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 18:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kako žalostno je tukaj! Sem bila prepričana, da bo vsaj ena nova nosečka tukaj, odkar sem zadnjič bila tukaj (pred 3 dnevi). Upam, da se roza barva odpre vsaj zdaj-ko je uradno poletje. Tudi jaz sem že počasi na trnih. M bi naj prišla v naslednjih parih dneh. Prsa imam polna (kar je pri a košarici bolj izrazito ), ampak to imam vedno pred M. Ostalih znakov pa itak spet ni. Vglavem polno vsem ki ste bile spet razočarane, in polno za vse ki še čakamo. LP,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 19:01:26
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Ojla, da se še jaz malo tu oglasim, enostavno vas preberem pol pa mi sfali cajta za komentirat Vsem ki jih je že obiskala pošiljam vsem ki pa še čakate oz. čakamo pa kaj te naj rečem če bo bo, če ne pa drug mesec Sama sploh nimam nekega filinga kak pa kaj, niti nobenih posebnih znakov, prav nič mi ne fali , sicer pa zaj je kaj je če smo nardili kaj smo če ne bomo pa na morju ko bo dete ajo ajo , tam je tud druga klima in vse. Torej jaz še mam kr 5 da me obišče draga prijateljica, ki name nikoli ne pozabi in redno pride vsak 29 dan, tak da bomo vidli, če je redno , krvomočnica in glina le pregovorila prijatlco da si vzame malo dopusta . Malo heca mora bit. Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh en živalski vrt sreče lp
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 21:43:55
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna lananai hvala, tudi jaz se vedno bolj nagibam k temu.. v kratkem sem tako naročena pri G, tako da se bom posvetovala še tam. Po koliko časa "truda" pa je tebi nato uspelo nosečnost obdržati? Če sem prav razumela, si imela izcedke od nekdaj.. V bistvu se ne spomnim, kdaj sem izcedke dobila. Vem pa, da sem imela probleme z izcedki med O, zato mi je G predlagala, naj neham jest KT (baje je bilo neki hormonsko pogojeno, ker je bilo telo pripravljeno na nosečnost...). No, 3 mesece kasneje sem zanosila (načrtovano). Ene 2 leti po prvi zanositvi sva spet probala zanosit in sta sledila 2 SS. Tretjič sem zanosila takoj po drugem SS, ni bilo M vmes. In se je obdržalo. Ali je Prometrium pomagal ali ne, tega ne vem. Škodil sigurno ni. Srečo imam, da mi zanosit res ni problem. Od štirih nosečnosti sem 3x zanosila v prvem krogu, 1x pa v drugo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 21:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh en živalski vrt sreče lp za same
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 21:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) @uror@ (1. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) Iluna (x. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. Cybelle (x. krog) urssi (1. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) anonimna (2. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (4. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) witch (19. krog) mladika (4. krog po laparo) anonimna (x. krog) RedSonja (x. krog) Skupaj nas je: 34 Nosečk: 4 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 21:53:17
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh en živalski vrt sreče lp za same se podpišem pod ta tvoj post
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 21:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh en živalski vrt sreče lp za same se podpišem pod ta tvoj post naj bo uspešno poletje, bova drugo leto skupaj vozičkali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 22:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene nekaj zvija spodaj in tečna sem ratala, po moje bo prišla Grrrr Bomo pa drug mesec bolj pridni... Čeprav upanje umre zadnje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 22:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
joj sem komaj prišla do rr -ja ,ni in ni me hoelo povezati;( Evo mi veselo čAKAMO KAJ bo pa bo.Sem si nekje računala da možno da še kaj ta mesec zagledamo ,glede na to da imam M na 22-25 dni.je pa res da mi neverjetno izpadajo lasje kot v prvi nosečnosti ,drugih posebnih znakov ni tko da bo pač kar bo ,čene gremo pa v 3.krog. Vsem pošiljam pikepoke ki vas je obiskala ,vsem ki pa čakate veliki plusek pa veliko lp,ApU
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 22.6.2011 22:33:54
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen naj bo uspešno poletje, bova drugo leto skupaj vozičkali Da se ti besede pozlatijo al kak rečejo iz tvojih ust v božja ušesa Kdaj pričakuješ ti ?
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 23.6.2011 7:38:49
|
|
|
|
Cybelle
|
o madonca kaka žalost tu gor, nič nosečk??????? Jaz je ne čakam jutri, vendar jo sumim, da že trka na vrata, ma bomo pa julija navijali, kaj čmo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 23.6.2011 8:05:39
|
|
|
|
lluna
|
Še tukaj sporočim, da sem , saj še ni, prsi upadle, rjav izcedek ostaja, test pa je negativen.. če ne bo sprememb v naslednjem tednu, me bo sprejela G. Res nisem računala na to, da se mi bo popolnoma porušil ciklus! Srečno vsem, ki še čakate, držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 23.6.2011 8:07:53
|
|
|
|
Anonimen
|
iluna:ne obupaj ,vse se bo uredilo ,samo verjeti moraš.Jaz sem skoraj že obupala po 2 letih ,a takrat zagledala glih plusek.Držim pesti lp Apu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 23.6.2011 9:00:08
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Še tukaj sporočim, da sem , saj še ni, prsi upadle, rjav izcedek ostaja, test pa je negativen.. če ne bo sprememb v naslednjem tednu, me bo sprejela G. Res nisem računala na to, da se mi bo popolnoma porušil ciklus! in cel živalski vrt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?