|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
22.6.2011 6:34:40   
LittleSun
moram rečt da sem se pošteno nasmejala temu veselju in inavdušenjuuser posted image user posted image kjub vsem znakom, je clear blue pokazal -. in glede na to da se od začetka ta mesec odpisala mi niti ni tako hudo. bomo pa na morju imeli več priložnosti, da kaj naštimamouser posted image

držim pesti za vse ostale, upam da dobi junij še kaj roza pridiha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.6.2011 9:22:12   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: lluna

lananai, hvala za odgovor.. tudi sama sem že razmišljala, da bi šla po Prometrium v It. kaj pa stranski učinki, jih ni? želim ti lepo nosečnost!

Stranskih učinkov nisem opazila. Tudi G sem povedala na 1. pregledu, da sem na lastno pest jemala Prometrium in je samo rekla: "Aha." Sem bila takrat ravno v fazi menjavanja G in sem hotela ukrepat, preden se zgodi še kak SS. Mi je pa to na MONu svetoval tudi dr. Pušenjak, je rekel, da škodit ne more.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.6.2011 10:07:06   
lluna
lananai hvala, tudi jaz se vedno bolj nagibam k temu.. v kratkem sem tako naročena pri G, tako da se bom posvetovala še tam. Po koliko časa "truda" pa je tebi nato uspelo nosečnost obdržati? Če sem prav razumela, si imela izcedke od nekdaj..

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.6.2011 10:08:22   
lluna
LittleSun.. ampak še vedno ni tvoj dan D, kaj ne? user posted image Torej, še imaš možnost, držim pesti! user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.6.2011 10:33:58   
urssi
včeraj sem pisala, da nimam nobenih znakov. pa me zvečer mož vpraša. Kaj si ti pred menstruacijo, ko si tolk sitnauser posted image ? Jah, tud vse me dol tišči tam pri jajčnikih - to so moji znaki za user posted image . sam kot sem rekla, nisem žalostna, sem pričakovala. Jaz imam tudi rjavo krvave izcedke dva dni predno se mi ulije M, pa nisem temu namenjala nobene pozornosti. Zdaj ste me pa kar malo prestrašileuser posted image . Se mi pa to dogaja odkar sem po porodu dobila M in ne čisto vsak mesec. Imam pa drugače že dolgo časa tam spodaj nevšečnosti. Mislim, da imam že 4 leta skoraj vsak mesec vnetje (vedno 1 teden pred M), samo med nosečnostjo je bilo boljše - sem imela vnetja, sam ne vsak mesecuser posted image . Sem bila pri G pa ni nič pametnega odkrila, tko da se zdaj sama več ali manj ukvarjam s temuser posted image  Se kateri dogaja podobno?

Littlesun user posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 430
22.6.2011 11:10:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: urssi

včeraj sem pisala, da nimam nobenih znakov. pa me zvečer mož vpraša. Kaj si ti pred menstruacijo, ko si tolk sitnauser posted image ? Jah, tud vse me dol tišči tam pri jajčnikih - to so moji znaki za user posted image . sam kot sem rekla, nisem žalostna, sem pričakovala. Jaz imam tudi rjavo krvave izcedke dva dni predno se mi ulije M, pa nisem temu namenjala nobene pozornosti. Zdaj ste me pa kar malo prestrašileuser posted image . Se mi pa to dogaja odkar sem po porodu dobila M in ne čisto vsak mesec. Imam pa drugače že dolgo časa tam spodaj nevšečnosti. Mislim, da imam že 4 leta skoraj vsak mesec vnetje (vedno 1 teden pred M), samo med nosečnostjo je bilo boljše - sem imela vnetja, sam ne vsak mesecuser posted image . Sem bila pri G pa ni nič pametnega odkrila, tko da se zdaj sama več ali manj ukvarjam s temuser posted image  Se kateri dogaja podobno?

Littlesun user posted image user posted image

UF KOT DA BI BRALA SVOJ POST..ups črke..

Meni se je dogajalo točno to... G. mi je vedno dala Canesten in rekla da je pač vnetje..
Potem sem pa malo po netu brskala in našla malo več o teh vnetjih... problem je hrana .. sama imam precej rada sladko, kruh, itd... no ta bakterija candida se lahko kaže pri nožničnih vnetjih, črevešju, ustih, na koži, skratka pač ta bakterija se hrani z vsemi sladkorji, belo moko in kvasom, ker dejankso candida je kvasovka... in potem sem brala in brala... na koncu sem ugotovila da olje čajevca( tea tree) pomaga pri odpravljanju candide s pomočjo pravilne prehrane... šla sem na dieto brez zgoraj omenjenih stvari in delala kuro  s čajevcem... 2x po 14 dni.. in sem se rešila te nadloge.. pri hrani pa še vedno malo pazim, da je polnozrnate, pirine stvari in malo manj cukra (brez ne gre)..

(odgovor članu urssi)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
22.6.2011 11:23:42   
lluna
Urssi, jaz sem imela težave z vnetji dolga leta nazaj, in ja, popolnoma se strinjam z anonimno, vse je v hrani. Lahko poskusiš tudi z Basico, ki jo sedaj dobiš tudi v naši lekarni.. pred tem lahko tudi polulaš ph listek in se prepričaš ali si zakisana. To je na hitri rok, potem je potrebna zdrava prehrana.
Jaz vnetja nisem imela že kakšnih 7 let, me pa v tem času, še posebej kdaj po user posted image kaj zaščemi in v tem primeru vedno uporabim GRENIFIT, kaplice iz grenivkinih pešk, ki se dobijo v lekarni. So naravni antiseptik, pomaga v tenutku. Tudi G mi je potrdila, da je to dobra izbira.
Drugače pa urssi, moji "rjavi" izcedki se očitno vlečejo vsak mesec dlje, sedaj so prisotni že cel teden pred M, zato poizvedujem naprej.. lahko pa porod, ss ali kaj drugega pripelje do hormonskega neravnovesja in posledično do predmenstrualnih izcedkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 432
22.6.2011 11:23:47   
witch
Lahko me pobarvate modro.... moja teta nezaželjena je prišla. Pa gremo v nove boje...

Za vse ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
22.6.2011 11:47:33   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: witch

Lahko me pobarvate modro.... moja teta nezaželjena je prišla. Pa gremo v nove boje...

Za vse ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image , držimo pesti za julij!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 434
22.6.2011 12:44:49   
Katte
witchi - pošiljam ti tak objem, da ti bo vso sapo pobralo iz pljuč. Saj veš, kaj si napisala meni v drugi temi. Povsem enako velja tudi zate user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 435
22.6.2011 12:46:21   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)user posted image
romare (3. krog) user posted image  user posted image
 @uror@ (1. krog) user posted image  user posted image

14.6.
CariSSa10 (4. krog) user posted image  user posted image
SILVA (2. krog po laparo)user posted image

16.6.
anonimna AR (x. krog)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

21.6.
Katte (13. krog)user posted image
Iluna (x. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)user posted image
turquoise (2. krog)

24.6.
Cybelle (x. krog)
urssi (1. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)
anonimnauser posted image  (2. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (4. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)user posted image
mladika (4. krog po laparo)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)
RedSonja (x. krog)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 34

Nosečk: 4

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina, *Zvončica*,
candi,

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 436
22.6.2011 18:14:53   
Anonimen
joj kako žalostno je tukaj! user posted image Sem bila prepričana, da bo vsaj ena nova nosečka tukaj, odkar sem zadnjič bila tukaj (pred 3 dnevi). Upam, da se roza barva odpre vsaj zdaj-ko je uradno poletje.

Tudi jaz sem že počasi na trnih. M bi naj prišla v naslednjih parih dneh. Prsa imam polna (kar je pri a košarici bolj izrazito user posted image ), ampak to imam vedno pred M. Ostalih znakov pa itak spet ni.

Vglavem  polno user posted image vsem ki ste bile spet razočarane, in polno user posted image za vse ki še čakamo.

LP,
user posted image

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
22.6.2011 19:01:26   
Wannabemommy
Ojla, da se še jaz malo tu oglasim, enostavno vas preberem pol pa mi sfali cajta za komentiratuser posted image
Vsem ki jih jeuser posted image  že obiskala pošiljamuser posted image user posted image user posted image vsem ki pa še čakate oz. čakamo pa kaj te naj rečem če bo bo, če ne pa drug mesecuser posted image
Sama sploh nimam nekega filinga kak pa kaj, niti nobenih posebnih znakov, prav nič mi ne faliuser posted image , sicer pa zaj je kaj je če smo nardili kaj smo če ne bomo pa user posted image na morju ko bo dete ajo ajouser posted image , tam je tud druga klima in vse. Torej jaz še mam kr 5 da me obišče draga prijateljica, ki name nikoli ne pozabi in redno pride vsak 29 dan, tak da bomo vidli, če je rednouser posted image , krvomočnica in glina le pregovorila prijatlco da si vzame malo dopustauser posted image . Malo heca mora bit.

Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en živalski vrt sreče

lp

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
22.6.2011 21:43:55   
lananai
lananai hvala, tudi jaz se vedno bolj nagibam k temu.. v kratkem sem tako naročena pri G, tako da se bom posvetovala še tam. Po koliko časa "truda" pa je tebi nato uspelo nosečnost obdržati? Če sem prav razumela, si imela izcedke od nekdaj..

V bistvu se ne spomnim, kdaj sem izcedke dobila. Vem pa, da sem imela probleme z izcedki med O, zato mi je G predlagala, naj neham jest KT (baje je bilo neki hormonsko pogojeno, ker je bilo telo pripravljeno na nosečnost...). No, 3 mesece kasneje sem zanosila (načrtovano). user posted image Ene 2 leti po prvi zanositvi sva spet probala zanosit in sta sledila 2 SS. Tretjič sem zanosila takoj po drugem SS, ni bilo M vmes. In se je obdržalo. Ali je Prometrium pomagal ali ne, tega ne vem. Škodil sigurno ni. Srečo imam, da mi zanosit res ni problem. Od štirih nosečnosti sem 3x zanosila v prvem krogu, 1x pa v drugo.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 439
22.6.2011 21:47:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Aja pa vsem ki lulate zaj v naslednjih dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en živalski vrt sreče

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za same
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
22.6.2011 21:49:11   
Anonimen

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)user posted image
romare (3. krog) user posted image  user posted image
 @uror@ (1. krog) user posted image  user posted image

14.6.
CariSSa10 (4. krog) user posted image  user posted image
SILVA (2. krog po laparo)user posted image

16.6.
anonimna AR (x. krog)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

21.6.
Katte (13. krog)user posted image
Iluna (x. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)user posted image
turquoise (2. krog)

24.6.
Cybelle (x. krog)
urssi (1. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)
anonimnauser posted image  (2. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (4. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)user posted image
mladika (4. krog po laparo)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)
RedSonja (x. krog)user posted image

Skupaj nas je: 34

Nosečk: 4

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina, *Zvončica*,
candi,

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
22.6.2011 21:53:17   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za same
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod ta  tvoj postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.6.2011 21:59:51   
Anonimen

lp

za same

se podpišem pod ta  tvoj postuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo uspešno poletje, bova drugo leto skupaj vozičkali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
22.6.2011 22:19:59   
Anonimen
Mene nekaj zvija spodaj in tečna sem ratala, po moje bo prišla user posted image

Grrrr user posted image

Bomo pa drug mesec bolj pridni...

Čeprav upanje umre zadnje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
22.6.2011 22:31:44   
Anonimen
joj sem komaj prišla do rr -ja ,ni in ni me hoelo povezati;(

Evo mi veselo čAKAMO KAJ bo pa bo.Sem si nekje računala da možno da še kaj ta mesec zagledamo ,glede na to da imam M na 22-25 dni.je pa res da mi neverjetno izpadajo lasje kot v prvi nosečnosti ,drugih posebnih znakov ni tko da bo pač kar bo ,čene gremo pa v 3.krog.
Vsem pošiljam pikepoke ki vas je obiskala user posted image ,vsem ki pa čakate veliki plusek pa veliko user posted image

lp,ApU

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
22.6.2011 22:33:54   
Wannabemommy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo uspešno poletje, bova drugo leto skupaj vozičkali user posted image

Da se ti besede pozlatijouser posted image  al kak rečejo iz tvojih ust v božja ušesauser posted image  Kdaj pričakuješ tiuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.6.2011 7:38:49   
Cybelle
o madonca kaka žalost tu gor, nič nosečk???????

Jaz je ne čakam jutri, vendar jo sumim, da že trka na vrata, user posted image

ma bomo pa julija navijali, kaj čmo

Neposredna povezava do sporočila: 447
23.6.2011 8:05:39   
lluna
Še tukaj sporočim, da sem user posted image , saj user posted image še ni, prsi upadle, rjav izcedek ostaja, test pa je negativen.. če ne bo sprememb v naslednjem tednu, me bo sprejela G. Res nisem računala na to, da se mi bo popolnoma porušil ciklus!
Srečno vsem, ki še čakate, držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu Cybelle)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.6.2011 8:07:53   
Anonimen
iluna:ne obupaj ,vse se bo uredilo ,samo verjeti moraš.Jaz sem skoraj že obupala po 2 letih ,a takrat zagledala glih plusek.Držim pesti

lp Apu

(odgovor članu lluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
23.6.2011 9:00:08   
LittleSun
Še tukaj sporočim, da sem user posted image , saj user posted image še ni, prsi upadle, rjav izcedek ostaja, test pa je negativen.. če ne bo sprememb v naslednjem tednu, me bo sprejela G. Res nisem računala na to, da se mi bo popolnoma porušil ciklus!

user posted image user posted image user posted image user posted image in cel živalski vrt user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?