|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
20.6.2011 8:34:02   
lluna
Punce, dobro jutro!
Katte, ne vem kdaj bom delala test, je tudi mene stran, najraje bi ga šele ko/če bo pošteno zamujala.. ampak me skrbi, ker izcedek ne neha (včeraj se je namreč spet pokazal). Sicer se pokaže v obliki parih kapljica v celem dnevu, vendar vseeno..
Vidim, da si Anonimna precej optimistična glede izcedka, hvala :). Tudi ti Missmoon :)... mene pa predvsem skrbi, če izcedek ne neha, da gre lahko v ss (če si seveda noseča ;)), namreč to se mi je najbrž zgodilo, ko sva nekaj mesecev nazaj začenjala. Videla sem popolnoma jasno vgnezditev (en rdeč madež), kot pri 1. nosečnosti, ki pa je čez tri dni vodil v rjave izcedke, nato v krvavitev, ki je trajala še 11 dni. Ginekologinja me je sprejela po krvavitvi in je bilo vse čisto, tako da me je potolažila, da ni nujno da je bil ss.., tako da sem se probala prepričati drugače, strah pa kar ostane!
Imam pa mehke prsi in rahlo slabost, tudi hrbet malo boli... da o občutljivosti in preperljivosti ne govorimo!;)
Kdaj boste ostale delale teste, Katte? Missmoon? Pa ti Anonimna, boste vse zdržale na dan po zaostanku??
Pozdravček vsem!

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.6.2011 8:54:50   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon
Katte : Držim pesti, da jutri zagledaš user posted image . Pa imaš kakšne znake ?

Hmmmm. Manj znakov PMS kot ponavadi. Kak teden že me malo boli predvsem na desni strani trebuha, v petek mi je bilo po kratki vožnji z avtomobilom malenkost slabo, utrujena sem že itak, ko je pa tako slabo vreme te dni, jaz imam pa nizek pritisk. Pa zadnje dni so me občasno začele skeleti bradavice. Prsi niso občutljive ali povečane. Skratka, dosti manj "simptomov" kot doslej, ko je vedno prišla user posted image . Test naj bi pa delala jutri.
Iluna, upam, da se izcedek umiri in da si user posted image .
Držim pesti tudi za ostale, ki pričakujete user posted image  v teh dneh.

< Sporočilo je popravil Katte -- 20.6.2011 8:55:11 >

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.6.2011 9:21:02   
LittleSun
Dobro jutro punce.
Moji znaki so danes čisto izveneli, razen da sem utrujena, za to pa obstaja drug razlog. se mi kar malo zdi, kot da se pripravlja na user posted image . ampak upanje umre zadnje, a je tako?user posted image

lluna dobrodošla med namiuser posted image držim pesti, da tvoj izcedek pomeni user posted image in da kmalu zagledaš user posted image .
Katte tebi še posebej privoščim, da tile znakci pomenijo user posted image . držim pesti jutri zjutraj, bom z mislimi pri tebi.
missmoon in a.pu še malouser posted image user posted image upam, da se tudi nam nasmehne sreča v četrtek in nas razveselijo user posted image user posted image

jada82 lepo da se oglasiš pri nas in nas malo spodbujaš. držimo pesti tudi zate, da te julija osrečijo nalulane user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.6.2011 9:21:55   
missmoon
IIuna : test bom delala v ponedeljek, če me prej ne razočara user posted image . Glede na to, da imam vedno točno ( na 28 dni), bom že v petek bolj optimistična glede user posted image . Grem pa na službeno pot in pridem šele v soboto nazaj, zato bom delala test šele v ponedeljek.

Katte: upam, da nam sporočiš jutri veselo novičko. Vem pa, da te je strah, zato bom sama tudi počakala s testkom. Nekako sem manj žalostna, če vidim user posted image , kot pa če test pokaže minus.

Res upam, da ne bom zbolela, ker sem čist slaba, omotična in križ me boli ( manj kot zjutraj ampak še vedno ). Definitivno moram manj poležavat, ker sem zgleda čist zaležana :(.  Vse je na kupu, pa še vsi PMS znaki , zelo boleče prsi in bolečine v jajčnikih ali maternici - sej še sama ne vem. Prava tečka sem danes, tako kot vedno pred user posted image . No pa sem vam malo pojamrala. hehe

Upam punce, da zagledate čim več user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 354
20.6.2011 9:24:06   
missmoon
LittleSun : hehe tako je, dokler ne pride user posted image  je še vedno upanje. Držim pesti zate. Še malo in bo jasno. user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 355
20.6.2011 9:29:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Anonimna junijka, res je, da lahko O testi zaznajo nosečnost, ampak jaz se ne bi zanašala na to. Hormona sta podobna in lahko pokaže, test za zaznavanje nosečnosti pa menda ne more zaznati ovulacije.

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
20.6.2011 9:32:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Anonimna junijka, res je, da lahko O testi zaznajo nosečnost, ampak jaz se ne bi zanašala na to. Hormona sta podobna in lahko pokaže, test za zaznavanje nosečnosti pa menda ne more zaznati ovulacije.

jaz sem včeraj delala o test, 5 dni pred menzo in ni reagiral :(  upala sem da mogoče bo kaj, pa ne kaže, baje pokaže dvig hormona.... 
o madona po tolikih mescih bi pa lahko kaj bilo? prvič ni bilo problema, zdaj je pa že grozljivo.  Sem že leto in par mesecev po laparoskopiji, pa nič ne kaže da se bo kaj prijelo :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
20.6.2011 10:05:48   
Katte
Anonimna, negativni O test 5 dni pred predvideno user posted image  še nič ne pomeni. Boš morala počakati še par dni in bo vse jasno. Ne obupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
20.6.2011 10:17:40   
missmoon
Anonimna : se strinjam s Katte. O test 5 din pred user posted image  še nič ne pomeni, pa tudi ni nujno, da bi ti O test pokazal nosečnost. Probaj počakati vsaj do dneva ko misliš, da bi lahko dobila user posted image  in takrat naredi test. Ko sem malo prebirala forume, sem tudi prebrala, da je nekaterim puncam test pokazal minus na dan ko naj bi dobile user posted image , pa ker user posted image  ni bilo so test ponovile čez 3 ali 5 dni ( torej po izostanku M ) in je pokazal user posted image .

Torej ne obupaj, dokler ni user posted image  je še vedno upanje. Vem pa da je tole čakanje res mučno in vse komaj čakamo na dan, ko bi M zamujala.

Kar pozitivno, pa bo boš videla. Držim pesti zate !!!!

Držim pesti tudi za vse vas, še posebaj za Katte, LittleSun in za vse tiste, ki boste lulale ta teden. Naj bo čim več user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 359
20.6.2011 11:04:38   
lluna
Hmm, eno vprašanje.. najbrž ste Anonimna, Anonimna junijka in Ananimna Pu razljične osebe? Najbrž malo trapasto vprašanje, ampak tale anonimno me je čisto zmedlo, tako da sem najbrž odgovorila napačni osebi in neodgovorila pravi :).. torej, koliko vas je anonimnih in seveda pozdravljene vse :)? Namreč nisem še prav vešča foruma in ne opazim vseh razlik. :/
LittleSun tudi tebi hvala za dobrodošlico, držim pesti tudi zate. Smo pa precej na kupu vidim, Missmoon, LittleSun in junijka, da bi ja bilo čim več user posted image :).. ah, ali se ni težko koncentrirati takole med čakanjem??

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 360
20.6.2011 11:09:00   
LittleSun
lluna hvalauser posted image
prav si ugotovila glede anonimnih user posted image user posted image

jaz pa imam spet nek svetel izcedek in boleče jajčnike, mislim, da me bo kar "razveselila" teta v roku par dniuser posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 361
20.6.2011 11:20:38   
lluna
user posted image
LittleSun, jaz imam nežno obarvan izcedek že par dni (roza-rjav, če ga "ulovim", drugače pa postane rumeno-rjav na hlačkah), začel se je pa nekje 23. dan ciklusa, M imam pa na 28 dni (oziroma 28 dan ponavadi dobim rjav izcedek, ki traja 2,3 dni, potem pa še par dni normalne krvavitve - zmeda vglavnem :/).

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 362
20.6.2011 11:32:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lluna

Hmm, eno vprašanje.. najbrž ste Anonimna, Anonimna junijka in Ananimna Pu razljične osebe? Najbrž malo trapasto vprašanje, ampak tale anonimno me je čisto zmedlo, tako da sem najbrž odgovorila napačni osebi in neodgovorila pravi :).. torej, koliko vas je anonimnih in seveda pozdravljene vse :)? Namreč nisem še prav vešča foruma in ne opazim vseh razlik. :/

Anonimnosti se poslužujemo iz različnih razlogov. Moj je ta, da bi rada ostala anonimna do user posted image , če mi uspe. Sem stara ringarajevka in dotičnim osebam pač ne želim, da izvejo, da se borim za user posted image . Čist moja osebna stvar.user posted image In nisem nobena izmed zgoraj naštetihuser posted image Ponavadi je pač tako, da citiraš tistemu,ki mu odgovarjaš user posted image , vsaj jaz tako delamuser posted image

(odgovor članu lluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
20.6.2011 11:34:04   
Anonimen

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)user posted image
romare (3. krog) user posted image  user posted image
 @uror@ (1. krog) user posted image  user posted image

14.6.
CariSSa10 (4. krog) user posted image  user posted image
SILVA (2. krog po laparo)user posted image

16.6.
anonimna AR (x. krog)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

21.6.
Katte (13. krog)
Iluna (x. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)
anonimnauser posted image  (2. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (4. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)
RedSonja (x. krog)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 33

Nosečk: 4

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina, *Zvončica*,
candi,

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
20.6.2011 11:34:53   
LittleSun

user posted image
LittleSun, jaz imam nežno obarvan izcedek že par dni (roza-rjav, če ga "ulovim", drugače pa postane rumeno-rjav na hlačkah), začel se je pa nekje 23. dan ciklusa, M imam pa na 28 dni (oziroma 28 dan ponavadi dobim rjav izcedek, ki traja 2,3 dni, potem pa še par dni normalne krvavitve - zmeda vglavnem :/).

jaz nimam roza ali rjavo, normalen beli tok, ampak malo povečan. ponavadi se mi pojavi kak dan ali dva pred user posted image tokrat me pa spremlja že cel teden. toda krči ki so se danes pojavili pa zgleda napovedujejo user posted image . če ne bo user posted image , kar tudi je bilo od začetka pričakovano, ker je bil slab mesec, bomo pa na morju ziher kaj naštimaliuser posted image user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 365
20.6.2011 11:44:43   
missmoon
LittleSun : jaz na vso moč stiskam pestke zate, da zagledaš user posted image . Ni še pritekla in držim pesti, da ne bo :)

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 366
20.6.2011 11:45:05   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimnosti se poslužujemo iz različnih razlogov. Moj je ta, da bi rada ostala anonimna do user posted image , če mi uspe. Sem stara ringarajevka in dotičnim osebam pač ne želim, da izvejo, da se borim za user posted image . Čist moja osebna stvar.user posted image In nisem nobena izmed zgoraj naštetihuser posted image Ponavadi je pač tako, da citiraš tistemu,ki mu odgovarjaš user posted image , vsaj jaz tako delamuser posted image

Braz zamere, ti si torej pod vzdevkom Anonimen? Joj, tole mi res še ne gre! Sem ti vsaj uspela citirati ??? :/, hvala za lekcijo, nisem vedela, da gre tako user posted image .
Drugače pa nimam pripombe nad tem, če ste anonimne in zakaj ste, samo mene malo bolj zmede, ah, saj se bom uvedla! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
20.6.2011 11:45:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

jaz se bom registrirala pod novim imenom, že celo jutro čakam potrditveni meil.
sem pa vedno anonimna junijka (razen maja, sem bila anonimna majčica)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
20.6.2011 11:46:20   
lluna
Eh, očitno ne znam niti citirati user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 369
20.6.2011 11:52:47   
missmoon
IIuna : ne sekiraj se, saj smo razumele kaj si želela napisati. Tudi sama ne znam citirati in tudi kdaj točno ne vem kera je kera. Zato se res ne sekiraj.

Tukaj smo zato, da se tolažimo, veselimo, da si krajšamo čas s čakanjem na user posted image .

Samo pozitivno in veselo pa bo user posted image .

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 370
20.6.2011 12:28:43   
Katte
Punce, moja user posted image  prihaja. Sem bila ravno na WC-ju in se že nakazuje. Tudi 13. krog ne bo srečen. Grozno sem razočarana. Oprostite, če morim. Ampak rabim malo, da se spet poberem. Kako to ni fer!!! Nama bo sploh kdaj uspelo??? user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 371
20.6.2011 12:39:24   
urssi
pozdravljene! Mesec nazaj sem vas začela brat in spremljat in sem zelo vesela, ko katera od vas sporoči user posted image  novico!!! Seveda sem pa tudi malo žalostna za vse tiste, ki se trudite že dolgo časa in vam še ni uspelo. Vsem vam želim, da čimpreje zagledate tisti magični plusek, ki obrne življenje na glavo in si ga vse tako zelooo zaslužite. Dobro vem kako se vlečejo tisti dnevi do testa, kako vsi znaki postanejo nosečniški znaki, kako zaznamo vsako spremembo v razpoloženju...No, prvič sva imela kar srečo in se je zelo hitro prijelo, tako da imamo doma dve leti starega user posted image .  že kar nekaj časa razmišljam o še enem user posted image  in končno sva se odločila za ta korak. zame končnouser posted image , možu je kar pasal tale premor. Bi se vam pridružila, čeprav mislim, da ta mesec ne bo nič, ker nisva bila dovolj pridna. Drugače je pa ne pričakujem 24.6.
Vsem nam želim, da čimpreje občutimo radosti user posted image ...slabost, utrujenost, nihanje razpoloženjauser posted image  pa še kaj bi se našlo. Ne znam vam povedat, kako sem bila vesela, ko sem prvič začutila slabost...no, veselje me je kmalu minilo, bruhanje mi ni bilo ravno všečuser posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 372
20.6.2011 12:41:30   
missmoon
Katte : jooooj, neeee no user posted image . Prov hudo mi je Katte. Pošiljam ti velik objemček, čeprav vem, da v tem trenutku ne pomaga preveč. user posted image . Res ni fer. A že 13 krog. Nisem vedla. Prav žal mi je, da je spet prišla ta tečka, največja tečka user posted image . Pošiljam ti en velik atom pozitvne energije. Verjamem, da bo julij tvoj mesec. Mora biti!!!! Držim pestke zate!!! Samo eno vprašanje : se trudita za prvega dojenčka ?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 373
20.6.2011 12:48:07   
Katte
missmoon - tako je, delava na prvem. Moj ima v redu spermiogram, z mano ni nič očitno narobe, pa kar ne rata. Avgusta imam G, pa bomo videli, kako naprej.

urssi, dobrodošla. Upam, da zagledaš user posted image  že v juniju.

Still hoping.

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 374
20.6.2011 12:48:16   
lluna
Joj Katte nee, pa si prepričana, da je user posted image ?? Žal mi je, res! user posted image Pa seveda vama bo uspelo!!! Verjamem pa, da si zdajle zelo žalostna in polna sivih misli.. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?