|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2011
17.6.2011 9:47:29   
LittleSun
missmoon ravno bradavice so boleče pri user posted image user posted image , tudi mene že zdaj tako špika kot da bom ravnokar dobila user posted image tudi to je lahko znakuser posted image user posted image prav tako tudi dlesni. držim pesti, da so ti znaki za naju ta mesec pravi, pa seveda vsi znaki vseh drugih. si ti prava mala jasnovidka, si mi že par dni nazaj govorila naj ne obupam ja, imaš pravuser posted image user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.6.2011 10:13:59   
missmoon
LittleSun ... upamo, želimo, navijamo  dokler se ne prikaže user posted image . Sicer sem se pa odločila, da testka ne bom delala do ponedeljka 27.7., ker imam vednouser posted image   točno kot urca :). Tko, da če bo zamujala bo zihr user posted image . hihihihi
Kdaj boš ti delala testek ?

Dajmo punce !!!! Še kar nekaj nas je potencialnih kandidatk za user posted image user posted image user posted image user posted image  ta mesec !!!!

NAVIJAM za VSE !!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.6.2011 10:24:45   
LittleSun
missmoon če bom zdržala ga bom delala 25.6 tako kot se napisala na seznamček, čeprav user posted image pričakujem že 23. sem imela 3 mesece zaporedma na 26 dni, in dva krat na 27 dni user posted image . če ne bom zdržala, ga bom pa naredila 23.user posted image user posted image

upam, da se ta junij obarva v roza in da bo samo veselje na forumuuser posted image user posted image imam dober občutek

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.6.2011 10:35:36   
missmoon
LittleSun: vidim, da obe komaj čakava 23.7. hihihi. user posted image  NAVIJAMO !!!!!

Pred nama so pa na vrsti še druge punce, tko, da nas čaka kar pester teden hihihi, upam, da ne bo testkov zmanjkal hehe :)

Dajmo Katte !!!, vsaj po seznamčku si ti sedaj na vrsti, da zagledaš user posted image  !

Neposredna povezava do sporočila: 329
17.6.2011 11:08:51   
LittleSun
zdaj pa res več ne vemuser posted image user posted image imam zelo povečan izcedek ali beli tok ali kako se temu rečeuser posted image user posted image to sem imela v prvi user posted image ... joj joj zmeda in pričakovanjeuser posted image ampak vse se mi zdi tako zelo prehitrouser posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 17.6.2011 11:09:23 >

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.6.2011 22:30:54   
Anonimen
Da se malo javim...občutek ni ravno user posted image še 1 teden mene pa že kr nekaj špika, pa zategujeuser posted image
Prsa imam tako občutljiva...prvič sploh ni bilo znakov, sedaj pa je psiha na delu...ma, saj bo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe, debele, sijoče user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 331
17.6.2011 22:33:54   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

zdaj pa res več ne vemuser posted image user posted image imam zelo povečan izcedek ali beli tok ali kako se temu rečeuser posted image user posted image to sem imela v prvi user posted image ... joj joj zmeda in pričakovanjeuser posted image ampak vse se mi zdi tako zelo prehitrouser posted image

ooooooooooooo, šele sedaj sem prebrala, da pričakujeva user posted image user posted image v petek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
18.6.2011 10:06:56   
Niri
Ooo vidim, da ste same pozitivne, sem ful vesela! Res držim pestke za user posted image

Jaz pa sem čisto obupana in to z utemeljenim razlogom. Pri nas namreč od zadnje m še nismo nič user posted image ...in bolj ko o otroku razmišljamo o drugih stvareh. Tako, da bo ta mesec definitivno moder. Pa ne vem če nisem prav olajšana zarad tega... user posted image user posted image user posted image

Ampak na vas bom pa mislila in da ob dnevu državnosti začnete z novim mini državljanom! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.6.2011 11:55:38   
Anonimen
hojla!

V tko lepem vremenu jaz pa popoldan v službo-mah  bo že ,sej še jutri dopoldan potem pa doma en dan in pset dopoldan;)
mi smo pridni veselo telovadimo in čakamo bo ali ne bo.Mali sinček že kaže kje bo mami imela dojenčka in navija za otročka-star je 26m.
jaz sem v prvi nosečnosti oz pred prvo nosečnostjo pila krvomočnico in mislim ,da mi je pomagala ,to pa niti pomislila nisem nanjo dokler nisem prebrala pri Jadi82.Jutri grem ponjo in jo pijem do 28,pa bo kar bo ,čene pa drugi mesec.
Jada hvala da si me spomnilauser posted image
missmoon:a imaš bolj temne kolobarje?
mislim pa da misliš ta mesec ne pa 23.7 da boš zagledaal ,ker to je pa še daleč.Jaz ti želim da je plusek že ta mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

se vam še kaj javim;))

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
18.6.2011 12:14:10   
Anonimen
ps:Anonimna Pu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
18.6.2011 14:55:04   
LittleSun
Anonimna Pu lepo da sinček tako navija, naš trenutno noče da bi mami imela user posted image v bušiju. ampak imamo veliko časa, da ga na to pripravimouser posted image

danes mi ni nič slabo, izcedek ostaja, zjutraj se mi je pa zdelo (sem že čisto norauser posted image ) da me malo bolijo prsi. pomoje je to psiha...bom poskusila do petka odklopit, čeprav še ne vem kakouser posted image user posted image

lep vikend vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.6.2011 21:53:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mali sinček že kaže kje bo mami imela dojenčka in navija za otročka-star je 26m.

Tudi moj user posted image je danes v slikanici gledal račjo družino in takoj razložil, da so to:
                                            mami, ati, jaz in bratecuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
19.6.2011 7:21:12   
missmoon
Anonimna Pu : hmmm ne vem, če so temnejše user posted image . samo te " pike", al žleze al kaj je to na kolobarjih imam bolj izrazite. Imaš pa prav, sem se zmotila , 23.6. je D day hehe.

Pri meni se pa počasi enaki znaki kot pred M stopnjujejo. V jajčnikih imam pritisk, kot da se bo glih kar ulilo ( pa se ne bo zihr do 23., ker je vedno točna kot urca. Prsi & bradavice me bolijo kot pred M ... v glavnem po mojem ne bo nič tale mesec z user posted image , ampak še vedno mal upam hehe in navijam.

LittleSun : sam tale bel tok je tudi znak a ne ? Mogoče vama je pa ratalo in boš zagledala ++++. Držim pesti in navijam zate.

Kje ste pa ostale punce ? Že kakšni znaki ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 338
19.6.2011 7:40:42   
LittleSun
missmoon tako kot si ti rekla meni, upanje umre zadnjeuser posted image user posted image in to šele ko priteče tečka. mene pa prsi nikoli pred M ne bolijo, sedaj se mi pa zdi da so malo občutljive. ne znam razložiti tega občutka. me ne bolijo na dotik, ampak tu in tam me zaboli. bomo videli, bom pokačala kar do konca tednauser posted image
beli tok pa mi je izginil, pa tudi mene zvija kot pred user posted image . znaki so tako ali tako podobni, tako da čakava na četrtek, oz. petek user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.6.2011 9:17:13   
Anonimen
Missmoon in LittleSun, smo že 3 ki ne pričakujemo user posted image  23.7 user posted image

Jaz nimam tokrat nobenih znakov, sem jih imela pa prejšnji mesec...user posted image

Držimo pestke za nas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
19.6.2011 14:15:07   
LittleSun
lep deževen pozdravuser posted image grozno vreme je danes.
jaz imam pa nov "ZNAK"user posted image strašno sem utrujena. komaj gledam, zaspim takoj ko se udobno namestim, zjutraj sem z malim na kavču gledala risanke in mi je glava kar padalauser posted image upam, da bo petek kmalu tukaj, ker sem čisto nervoznauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
19.6.2011 14:58:26   
lluna
Pozdravljene! Sicer sem se prejšnji teden na novo pridružila temi Prvi poskus zanositve, vendar vidim, da tukaj malo več klepetate :).. jaz je ne pričakujem 21.6., torej čez dva dni, vendar imam že približno 3 dni nežen izcedek, za katerega sem danes mislila, da je že izginil, vendar me je malo prej ponovno presenetil.. tudi vam nagajajo izcedki?
Lep pozdrav in srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 342
19.6.2011 17:27:10   
Anonimen
littlesun:o saj bo še dosti časa na to da ga pripravite,sam pogumno;)
Vse znake pa odmisli in se prepusti;)
auser posted image :drži mpesti ,da kmalu zagledaš user posted image user posted image
missmoon:potem ne vem kaj bi bilo ,lahko je nzka ,samo jaz vem da so oblj temen ,če je pa še kak drugi znak ne vem .držim pestzi za 23.6user posted image
iiluna:pozdravljena!
ne jaz imam izcedek samo ko slončkava in potem še nekaj časa ,pa ko je O, drugače ne.sREČNOuser posted image

LP,apU

Neposredna povezava do sporočila: 343
19.6.2011 20:29:54   
lluna
Hvala.., pozabila pa sem omeniti, da je moj izcedek rjavo - roza in traja torej že četrti dan! Pozdravček vsem! Pa srečno s pluski!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.6.2011 21:58:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lluna

Hvala.., pozabila pa sem omeniti, da je moj izcedek rjavo - roza in traja torej že četrti dan! Pozdravček vsem! Pa srečno s pluski!
definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

apu

(odgovor članu lluna)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
20.6.2011 6:51:50   
Anonimen
Ali je res, da lahko z ovulacijskim testom preverimo nosečnost?

Anonimna junijka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
20.6.2011 7:34:16   
Katte
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pričakujemo:

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

1.6.
anonimnaPu (1. krog)user posted image

3.6.
vesper (1. krog IUI)

4.6.
pikicaa25 (11. krog)user posted image
*Zvončica* (x. krog) user posted image  user posted image

6.6.
zimčica (1. krog)

9.6.
Gulia (x. krog)user posted image
spelca82 (3. krog po HSG in LPSC)

13.6.
benji (13. krog)user posted image
alfi (12. krog)user posted image
romare (3. krog) user posted image  user posted image
 @uror@ (1. krog) user posted image  user posted image

14.6.
CariSSa10 (4. krog) user posted image  user posted image
SILVA (2. krog po laparo)user posted image

16.6.
anonimna AR (x. krog)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)user posted image

21.6.
Katte (13. krog)
Iluna (x. krog)

23.6.
missmoon (2. krog)
turquoise (2. krog)

24.6.
anonimna junijka (x. krog)

25.6.
LittleSun (4. krog)
velika želja (x. krog)
anonimnauser posted image  (2. krog)

27.6.
Wannabemommy (x. krog)

28.6.
rozi55 (1. krog)

29.6.
Niri (4. krog)
vesper (2. krog IUI)

30.6.
štručka2503 (x. krog)

x.6.
Arual (44. krog)
witch (19. krog)
mladika (4. krog po laparo)user posted image
anonimna user posted image  (x. krog)
RedSonja (x. krog)user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Skupaj nas je: 33

Nosečk: 4

Navijačice:
Katte, CariSSa10, srečica17,
Jada82, benji, mojamura,
Maat, cina, *Zvončica*,
candi,

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 347
20.6.2011 7:35:45   
Katte
Dobro jutro, punce.
Pa je še enega vikenda konec. Ne morem verjeti, kako se je vlekel. Pa ne v pozitivnem smislu. user posted image  sem začela pričakovati (preganjati stran) že v nedeljo, ampak se še nič ne nakazuje. Upam, da sploh ne pride, če pa mora, naj čim prej, da me ne bo morila še čez naslednji vikend, ko bom na morju.
Punce, ne obupajte, dokler user posted image  ne priteče. Tudi jaz ne bom.
Iluna, dobrodošla tudi tukaj. Kako si, kdaj boš delala test? Jaz ga bom verjetno jutri zjutraj, če si bom upala. Me je kar strah.
Anonimna junijka, res je, da lahko O testi zaznajo nosečnost, ampak jaz se ne bi zanašala na to. Hormona sta podobna in lahko pokaže, test za zaznavanje nosečnosti pa menda ne more zaznati ovulacije.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
20.6.2011 8:09:26   
missmoon
Katte : Držim pesti, da jutri zagledaš user posted image . Pa imaš kakšne znake ?
Tudi meni se že od sobote nakazuje da bo user posted image  prišla točna kot urca ( 23. ). Imam boleče prsi in bradavice, spodaj imam tak pritisk, kot, da se bo vsak čas ulila. Danes zjutraj me je pa tako bolelo spodaj v križu ( sem zgleda preveč poležavala čez vikend user posted image  ).  Sedaj je bolje, čeprav sem čist "mehka ", kot bi bila malo omotična. Upam, da ne bom kej zbolela user posted image .

LittleSun : kako si ?kakšni znaki ?

IIuna : tale izcedek bi lahko kr bil optimističen. Kdaj boš delala test ?

Punce lep začetek tedna vam želim in čim več user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 349
20.6.2011 8:20:27   
Jada82
Joj, punce, se kar dogaja, vidim! user posted image user posted image  Navijam za vsako posebej izmed vas, sploh tiste, ki boste kmalu lulale! Da le ne bi bilo user posted image !!!!

No, mi smo po ovulaciji, v času O sva 2krat user posted image , upam, da bo zaleglo. Krvomočnico sem tako nehala piti ... bomo pa kmalu videli ... čez ene 15 dni. No, znakom ne bom nasedala .... user posted image

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?