Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 9:47:29
|
|
|
|
LittleSun
|
missmoon ravno bradavice so boleče pri , tudi mene že zdaj tako špika kot da bom ravnokar dobila tudi to je lahko znak prav tako tudi dlesni. držim pesti, da so ti znaki za naju ta mesec pravi, pa seveda vsi znaki vseh drugih. si ti prava mala jasnovidka, si mi že par dni nazaj govorila naj ne obupam ja, imaš prav
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 10:13:59
|
|
|
|
missmoon
|
LittleSun ... upamo, želimo, navijamo dokler se ne prikaže . Sicer sem se pa odločila, da testka ne bom delala do ponedeljka 27.7., ker imam vedno točno kot urca :). Tko, da če bo zamujala bo zihr . hihihihi Kdaj boš ti delala testek ? Dajmo punce !!!! Še kar nekaj nas je potencialnih kandidatk za ta mesec !!!! NAVIJAM za VSE !!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 10:24:45
|
|
|
|
LittleSun
|
missmoon če bom zdržala ga bom delala 25.6 tako kot se napisala na seznamček, čeprav pričakujem že 23. sem imela 3 mesece zaporedma na 26 dni, in dva krat na 27 dni . če ne bom zdržala, ga bom pa naredila 23. upam, da se ta junij obarva v roza in da bo samo veselje na forumu imam dober občutek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 10:35:36
|
|
|
|
missmoon
|
LittleSun: vidim, da obe komaj čakava 23.7. hihihi. NAVIJAMO !!!!! Pred nama so pa na vrsti še druge punce, tko, da nas čaka kar pester teden hihihi, upam, da ne bo testkov zmanjkal hehe :) Dajmo Katte !!!, vsaj po seznamčku si ti sedaj na vrsti, da zagledaš !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 11:08:51
|
|
|
|
LittleSun
|
zdaj pa res več ne vem imam zelo povečan izcedek ali beli tok ali kako se temu reče to sem imela v prvi ... joj joj zmeda in pričakovanje ampak vse se mi zdi tako zelo prehitro
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 17.6.2011 11:09:23 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 22:30:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se malo javim...občutek ni ravno še 1 teden mene pa že kr nekaj špika, pa zateguje Prsa imam tako občutljiva...prvič sploh ni bilo znakov, sedaj pa je psiha na delu...ma, saj bo za lepe, debele, sijoče anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 17.6.2011 22:33:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun zdaj pa res več ne vem imam zelo povečan izcedek ali beli tok ali kako se temu reče to sem imela v prvi ... joj joj zmeda in pričakovanje ampak vse se mi zdi tako zelo prehitro ooooooooooooo, šele sedaj sem prebrala, da pričakujeva v petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 18.6.2011 10:06:56
|
|
|
|
Niri
|
Ooo vidim, da ste same pozitivne, sem ful vesela! Res držim pestke za Jaz pa sem čisto obupana in to z utemeljenim razlogom. Pri nas namreč od zadnje m še nismo nič ...in bolj ko o otroku razmišljamo o drugih stvareh. Tako, da bo ta mesec definitivno moder. Pa ne vem če nisem prav olajšana zarad tega... Ampak na vas bom pa mislila in da ob dnevu državnosti začnete z novim mini državljanom! :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 18.6.2011 11:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
hojla! V tko lepem vremenu jaz pa popoldan v službo-mah bo že ,sej še jutri dopoldan potem pa doma en dan in pset dopoldan;) mi smo pridni veselo telovadimo in čakamo bo ali ne bo.Mali sinček že kaže kje bo mami imela dojenčka in navija za otročka-star je 26m. jaz sem v prvi nosečnosti oz pred prvo nosečnostjo pila krvomočnico in mislim ,da mi je pomagala ,to pa niti pomislila nisem nanjo dokler nisem prebrala pri Jadi82.Jutri grem ponjo in jo pijem do 28,pa bo kar bo ,čene pa drugi mesec. Jada hvala da si me spomnila missmoon:a imaš bolj temne kolobarje? mislim pa da misliš ta mesec ne pa 23.7 da boš zagledaal ,ker to je pa še daleč.Jaz ti želim da je plusek že ta mesec se vam še kaj javim;))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 18.6.2011 12:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
ps:Anonimna Pu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 18.6.2011 14:55:04
|
|
|
|
LittleSun
|
Anonimna Pu lepo da sinček tako navija, naš trenutno noče da bi mami imela v bušiju. ampak imamo veliko časa, da ga na to pripravimo danes mi ni nič slabo, izcedek ostaja, zjutraj se mi je pa zdelo (sem že čisto nora ) da me malo bolijo prsi. pomoje je to psiha...bom poskusila do petka odklopit, čeprav še ne vem kako lep vikend vam želim
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 18.6.2011 21:53:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mali sinček že kaže kje bo mami imela dojenčka in navija za otročka-star je 26m. Tudi moj je danes v slikanici gledal račjo družino in takoj razložil, da so to: mami, ati, jaz in bratec anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 7:21:12
|
|
|
|
missmoon
|
Anonimna Pu : hmmm ne vem, če so temnejše . samo te " pike", al žleze al kaj je to na kolobarjih imam bolj izrazite. Imaš pa prav, sem se zmotila , 23.6. je D day hehe. Pri meni se pa počasi enaki znaki kot pred M stopnjujejo. V jajčnikih imam pritisk, kot da se bo glih kar ulilo ( pa se ne bo zihr do 23., ker je vedno točna kot urca. Prsi & bradavice me bolijo kot pred M ... v glavnem po mojem ne bo nič tale mesec z , ampak še vedno mal upam hehe in navijam. LittleSun : sam tale bel tok je tudi znak a ne ? Mogoče vama je pa ratalo in boš zagledala ++++. Držim pesti in navijam zate. Kje ste pa ostale punce ? Že kakšni znaki ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 7:40:42
|
|
|
|
LittleSun
|
missmoon tako kot si ti rekla meni, upanje umre zadnje in to šele ko priteče tečka. mene pa prsi nikoli pred M ne bolijo, sedaj se mi pa zdi da so malo občutljive. ne znam razložiti tega občutka. me ne bolijo na dotik, ampak tu in tam me zaboli. bomo videli, bom pokačala kar do konca tedna beli tok pa mi je izginil, pa tudi mene zvija kot pred . znaki so tako ali tako podobni, tako da čakava na četrtek, oz. petek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 9:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Missmoon in LittleSun, smo že 3 ki ne pričakujemo 23.7 Jaz nimam tokrat nobenih znakov, sem jih imela pa prejšnji mesec... Držimo pestke za nas
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 14:15:07
|
|
|
|
LittleSun
|
lep deževen pozdrav grozno vreme je danes. jaz imam pa nov "ZNAK" strašno sem utrujena. komaj gledam, zaspim takoj ko se udobno namestim, zjutraj sem z malim na kavču gledala risanke in mi je glava kar padala upam, da bo petek kmalu tukaj, ker sem čisto nervozna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 14:58:26
|
|
|
|
lluna
|
Pozdravljene! Sicer sem se prejšnji teden na novo pridružila temi Prvi poskus zanositve, vendar vidim, da tukaj malo več klepetate :).. jaz je ne pričakujem 21.6., torej čez dva dni, vendar imam že približno 3 dni nežen izcedek, za katerega sem danes mislila, da je že izginil, vendar me je malo prej ponovno presenetil.. tudi vam nagajajo izcedki? Lep pozdrav in srečno vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 17:27:10
|
|
|
|
Anonimen
|
littlesun:o saj bo še dosti časa na to da ga pripravite,sam pogumno;) Vse znake pa odmisli in se prepusti;) a :drži mpesti ,da kmalu zagledaš missmoon:potem ne vem kaj bi bilo ,lahko je nzka ,samo jaz vem da so oblj temen ,če je pa še kak drugi znak ne vem .držim pestzi za 23.6 iiluna:pozdravljena! ne jaz imam izcedek samo ko slončkava in potem še nekaj časa ,pa ko je O, drugače ne.sREČNO LP,apU
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 20:29:54
|
|
|
|
lluna
|
Hvala.., pozabila pa sem omeniti, da je moj izcedek rjavo - roza in traja torej že četrti dan! Pozdravček vsem! Pa srečno s pluski!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 19.6.2011 21:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lluna Hvala.., pozabila pa sem omeniti, da je moj izcedek rjavo - roza in traja torej že četrti dan! Pozdravček vsem! Pa srečno s pluski! definitivno čestitke apu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 6:51:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali je res, da lahko z ovulacijskim testom preverimo nosečnost? Anonimna junijka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 7:34:16
|
|
|
|
Katte
|
1.6. anonimnaPu (1. krog) 3.6. vesper (1. krog IUI) 4.6. pikicaa25 (11. krog) *Zvončica* (x. krog) 6.6. zimčica (1. krog) 9.6. Gulia (x. krog) spelca82 (3. krog po HSG in LPSC) 13.6. benji (13. krog) alfi (12. krog) romare (3. krog) @uror@ (1. krog) 14.6. CariSSa10 (4. krog) SILVA (2. krog po laparo) 16.6. anonimna AR (x. krog) anonimna (x. krog) 21.6. Katte (13. krog) Iluna (x. krog) 23.6. missmoon (2. krog) turquoise (2. krog) 24.6. anonimna junijka (x. krog) 25.6. LittleSun (4. krog) velika želja (x. krog) anonimna (2. krog) 27.6. Wannabemommy (x. krog) 28.6. 29.6. Niri (4. krog) vesper (2. krog IUI) 30.6. štručka2503 (x. krog) x.6. Arual (44. krog) Skupaj nas je: 33 Nosečk: 4 Navijačice: Katte, CariSSa10, srečica17, Jada82, benji, mojamura, Maat, cina, *Zvončica*, candi,
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 7:35:45
|
|
|
|
Katte
|
Dobro jutro, punce. Pa je še enega vikenda konec. Ne morem verjeti, kako se je vlekel. Pa ne v pozitivnem smislu. sem začela pričakovati (preganjati stran) že v nedeljo, ampak se še nič ne nakazuje. Upam, da sploh ne pride, če pa mora, naj čim prej, da me ne bo morila še čez naslednji vikend, ko bom na morju. Punce, ne obupajte, dokler ne priteče. Tudi jaz ne bom. Iluna, dobrodošla tudi tukaj. Kako si, kdaj boš delala test? Jaz ga bom verjetno jutri zjutraj, če si bom upala. Me je kar strah. Anonimna junijka, res je, da lahko O testi zaznajo nosečnost, ampak jaz se ne bi zanašala na to. Hormona sta podobna in lahko pokaže, test za zaznavanje nosečnosti pa menda ne more zaznati ovulacije.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 8:09:26
|
|
|
|
missmoon
|
Katte : Držim pesti, da jutri zagledaš . Pa imaš kakšne znake ? Tudi meni se že od sobote nakazuje da bo prišla točna kot urca ( 23. ). Imam boleče prsi in bradavice, spodaj imam tak pritisk, kot, da se bo vsak čas ulila. Danes zjutraj me je pa tako bolelo spodaj v križu ( sem zgleda preveč poležavala čez vikend ). Sedaj je bolje, čeprav sem čist "mehka ", kot bi bila malo omotična. Upam, da ne bom kej zbolela . LittleSun : kako si ?kakšni znaki ? IIuna : tale izcedek bi lahko kr bil optimističen. Kdaj boš delala test ? Punce lep začetek tedna vam želim in čim več .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo junija 2011 20.6.2011 8:20:27
|
|
|
|
Jada82
|
Joj, punce, se kar dogaja, vidim! Navijam za vsako posebej izmed vas, sploh tiste, ki boste kmalu lulale! Da le ne bi bilo !!!! No, mi smo po ovulaciji, v času O sva 2krat , upam, da bo zaleglo. Krvomočnico sem tako nehala piti ... bomo pa kmalu videli ... čez ene 15 dni. No, znakom ne bom nasedala ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?