maggie27
|
Ojla! Že dooolgooo časa se nisem nič oglasila. Evo, zdaj imam končno mal več časa da vam malo update-am kako je kaj z nama. Bravo jaz... Gal bo jutri dopolnil 5 mesecev!! Moram rečt, da je bilo prvih 3 mesecev NORO, revček je imel krče cel dan, spal ni nič (dobesedno), zvečer smo hodili spat okoli 23.00 in se zbujali ob 5-6.00, no vse to se je končalo ko je bil star 3,5 mesecev. Zdaj je ratalo ful luštno, cel dan je priden se smejčka, vriska, vse ga zanima, se igra z igračkami, spančka...:):) Zdaj mi spi čez dan približno 4x po 1-1,5 ure (haha, mora revež za nazaj nadoknadit ), zvečer gre spat ob 21.00 in spi do 8.00, OK vmes se 2x hrani, ampak se sploh ne zbudi - se samo priklopi . Te dni sva začela počasi z GH (bučke in krompir), ampak ima mali mišek trdno zaprta usteca, ko gre žlička proti njemu, tko da uvajava hrano samo v teoriji! Bom še mal počakala in če ne bo hotel zelenjave bom začela kar s kakšnim rižolinotom, potem pa sadje. Eno vprašanje glede sadja: a ste ga ve na začetku prekuhavale, ali dajale kar surovo (npr.: naribana jabolka?) ?? Ko je bil 4,5 meseca, sva imela 2 cepljenje, ki ga je prestal brez vročine (je tudi pri prvem cepljenju ni imel) in brez kakšne razdražljivosti (nič joka - jeeej!!!) . Ima pa sedaj 7500 g in 66 cm! Je dobil gor 1700 g od zadnjega tehtanja - pediatrinjo je skor kap , sem rekla da je pač začel spat in nič jokat, pa se je nalagalo ! Tud vozičkava se sedaj, ker na začetku sploh ni hotel biti v nobenem vozičku, od 4 meseca pa je začel spančkati v košari (!!??), čeprav se komi zguzi vanjo tolk je že velik , no pa tud športni del vozička je že osvojil tko da sva skoz zunaj. Že neki časa se zna s hrbta obrniti na trebušček, samo do zdaj mu nazaj pa še ni ratalo, ampak je mulc tud to že pogruntal in zdaj se veselo kotali po postelji! Moram priznat, da se mi ni dalo brat za nazaj ker ste se tolk načvekale , sam sem vidla da ste neki na FB-ju zdaj? Kako je s tem? Kje se pofočkam tam? No, lepo se mejte, uživajte na sončku, pa se beremo!! Papa