Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82 A katera od vas ve, kako se uporablja prstna barva? Sem jo kupila ker bi rada naredila odtis rokic in nogic od Lane, pa ne vem če je treba to še kej z vodo zmešat al ne, ker jih še nisem uporabljala Jaz že ves čas uporabljam tempera barvice. Pa si namešam sama barvo, lepo se namaže in odtisne, spere tudi s toplo vodo. Pa vedno pred kopanjem naredim odtis, na trdo podlago nalimam papir.. Noga gre super, rokice malo težje, ker stiska pesti.. dramica, kar zahtevno je s tremi, ja. Pa še punci sta ful aktivni, nimam nekih umirjenih zen otrok, ampak našponane športnice.. cunj je itak , se spomnim par let nazaj je soseda s 3 rekla da vsak dan pere... No, pri nas vsaj ena žehta dnevno + posteljnina in ostalo.. telovadba - če se sprehod kot to šteje , naslednji teden se prijateljici na pilatesu z dojenčki pridružim stolček - imamo enega čist navadnega iz Leclerca, je bil ene 7.000 takrat, pa se super obnese.. Ker ko bo dobro sedel gre v trip trap, ta je zakon! Za pol leta se res ne splača velik denarja daja, okoli 200€ so ta dragi, a niso? Vitan tudi pridno telovadi, ko je buden praktično ni na miru, krili z rokami, brca... Obrnil se je parkrat s hrbta na trebuh, potem se je pri rokicah zataknilo, ker je na njih ležal Zdaj pa že besno kriči, ker ni v naročju GH mu špe ne bom dala, ko bo 5 mesecev če bo pokazal interes... Kje se mi pa ljubi še s tem zezat, ko je dojenje tako simpl. Rožnik - spet ista zasedba kot prejšnji teden, še pika27 in planikica. Iz Tivolija je slabe pol urce do gor, pa bolj klepetale smo vmes in otroci so se nosili, tako da res ni nek hud vzpon. Edino prepotena sem bila, pa fajn zadihana, ker mi še vedno pulz nagaja
< Sporočilo je popravil Putka -- 27.5.2011 9:07:57 >
|