BAMBINA_
|
Aha, zatišje... lepo vreme je Ma, mi moramo biti pa noter, ker je ta velik dobil koze, Jaša je pa tudi mičkeno nahoden. Ah, bo že. Bolje zdaj, kot potem, ko gremo na morje. Tako, pri nas smo začeli uvajati GH. Začela sem s korenčkom, ki ga je prve dni samo ven špukal, danes pa ga je že jedel kot velik.. In je popapal 50 ml. Povejte, kako kaj ve oblačite svoje dojenčke, zdaj, ko je tako vroče. Jaz ga imam čez dan kar v kratkem bodiju, ker se nam noter ful ogreje, ponoči pa mu dam čez kratek bodi še kratko pižamico (kratek rokav in kratke hlačke), pa nogavičke, pokrijem pa ga s tanko dekico. Voziček, že mi tudi kar nekaj časa uporabljamo športni del in, ko bedi, ga imam v polsedečem položaju. Stolček za hranjenje mi imamo Prima Pappa in se nam je pri prvem fajn obnesel. Ima polsedeči položaj, dokler še ne sedi fajn in sedeči položaj, višina se regulira, mizica gre dol, tako, da smo ga lahko potem, ko je že jedel z nami, porinili čisto k mizi. Uporabljal ga je do do tretjega leta in pol, zdaj pa sedi že na navadnem stolu. Je fajn mehek, da ne buba, ko še kdaj pa kdaj vrže glavico nazaj, pa fajn se da vzdrževati. Skratka, mi smo zadovoljni in priporočam btw, rdečebela, če se ne motim, tvoja pije Novalac.. a si vedela, da je v Avstriji ful cenejši. Mislim, da je IT okoli 7 € pa še nekaj. To se pa pri parih škatlih že kar pozna. lp,