|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
15.6.2011 8:32:47   
naja81
Pozdravljene,

mufka, imam vprašanje? A si bila v Brežicah na nuhalni? Čudno se mi zdi, da boš dobila izvide po pošti. A ne povejo to takoj? Jaz imam nuhano v četrtek in glede na to, da to izvaja Šehovič, se čisto nič ne veselim.

Uživajte, danes bo sonček!!!!!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.6.2011 8:42:46   
sarar
dobro jutro punce!
ja, mami4, vem da so fantki zakon, imam že 2 doma user posted image . david, starejši je itaq zlat, večinoma uboga, tamali je pa tak cartek da ga hoče vsak v naročje vzet(ampak on se samo pri mamici crklja user posted image ). meni načeloma je vseeno, kaj bo, mogoče če bi izbirala bi rekla da punčko, ampak saj veš, če ti pa kdo drug, ki nima veze s tvojim otrokom tako reagira te pa podraži... no, potem držim pesti zate, da bo fantek pri tebi user posted image
medea. ja bom še enkrat poskusila ja, si ne predstavljam sebe s 4 otroci. že s tremi včasih težko user posted image . bom kar pri treh ostala... ne rečem, če bi bile boljše plače, tako pa raje ne... jaz bi bila pa takoj še za kakega...
aja, pa glede bazenov-mojadva bi bila lahko tok cajt u vodi, da bi jima kožica zrasla med prsti. sploh tamav, je najbl srečen če se gre na dvorišče igrat po dežju, ker je polno luž user posted image
vdrugomami, se strinjam s tabo-raje zdravega fantka kot ba bognedaj bolano punčko. danes je res tok teh revčkov, da smo lahko srečni da so naše pikice zdrave...
mufka, načeloma si prav napisala, sam je tud odvisno kako osnovo imaš za plačo in kaki so ti dodatki... če imaš osnovo dobro in dodatke slabe, potem dobiš več ven kot si napisala, če pa je osnova slaba, pol je pa tko kot si ti napisala... ne vem, tako je meni kadrovnica napisala...recimo, jaz dobim za vožnjo tok kokr znaša mesečna karta za avtobus, dam pa več za prevoz, ker imam navadno urbano. tko da tle sem na boljšem,mi pa za prehrano plačajo dobro, več kot pojem user posted image  tle bom pa na minusu. tako da sploh ne vem, kaj bom. je pa tudi moja tašča trenutno boga, jo kolki dajejo in sploh ne vem, kako bo malega v vrtec vozila...njej bi bilo fajn, če bi bila na bolniški. no, pa tudi meni bi pasalo, ker imam pač take razmere...
medea, super za nečakinjo user posted image  kako slikico tu ali fb, ok?
muca maca, ne vem ti velik povedat na temo nizkega pritiska, ga imam pa tudi jaz in zaradi tega skup pada(zato tudi sem na bolniški), je pa rekla da bolje nizek kot visok pritisk. tako da se ne sekiraj...
nalia, po moje bi pa zdaj že lahko bil pregled čez trebuščka, če bo uz delala? no, dobro opravi na pregledu user posted image

< Sporočilo je popravil sarar -- 15.6.2011 8:45:46 >

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.6.2011 10:18:53   
AljaAn
Hey punce!

Madona je vroče že zdaj. Sem komaj čakala poletje, zdaj pa mi vročina prav nič ne paše.

Še enkrat na temo fantki : punčke. Jaz še vedno mislim, da je najbolj pomembno, da je otrok zdrav in tega nisem verjela dokler nisem rodila. Pa je s tamalo vse uredu in me iztiri že navaden prehlad. Seveda si vsaka zase želi pač dolečen spol, ampak konec koncev je vseeno. Jaz sem v prvo potihem upala, da bo punči in je bila. Zdaj pa mi je res vseeno, čeprav iz finančih razlogov bi raje imela še eno, saj imam polno podstreho njenih cunjic.

Ketikat no meni je bilo pa smešno s tistim vzdrževanjem za razliko od uradnika. Tudi jaz tako mojemu rečem, pa sem sama zaposlena. Čeprav z mojo plačo lahko plačam samo vrtec za tamalo user posted image

Glede porodnišk in očetovskih dopustov ste že vse napisale. Jaz lahko samo še zase napišem, da nič kaj dosti ne računam, ker ne znam. Zaposlena po štiri ure in štiri ure mi plačuje država, tako da bojo že izračunali ko bo treba. Bom imela pa zelo zelo malo ... bolj kot študentke, pa sem zaposlena že 17 let. Jah nimaš kaj user posted image

Medea super za svakinjo in verjamem, da se tudi oni veselijo. Potem pa hitro na obisk in poročaj kako raste malčica.

Nalia jah nimaš kaj s kilogrami. Te ne bo nobena kregala, ker nam vsem (no nekaterim še ne) raste teža, tako da bomo lepo okrogle s tabo. Veš kako bomo luštne. user posted image
Držim pesti za pregled danes in naj te ne bo nič strah. Valjda vejo kaj delajo, da ne bo spet prišlo do krvavitev. In tele tvoje sanje .. prav nič fajn. saj veš, da niso resnične, ampak ponoči ko se zbudiš je pa vseeno neprijetno. Daj sanjaj še kaj lepega. user posted image

Mucamaca tudi jaz sem tako narejena. Mi v trgovini svašta zadiši in potem kar vse pokupim. Doma pa potem pol stvari čaka v hladilniku. Mi je pa vse skupaj smešno. Kako se res spremeniš glede hrane v nosečnosti.
No in tudi pri nama večino denarja "požre" kredit za hiško in lizing za avto. Pa da ne govorim o vrtcu. Sem bila full srečna ko sva ga dobila, ko pa je prišla prva položnica me je pa na rit vrglo. Skoraj 300 evrov user posted image Tako da na koncu je denar samo na papirju, v resničnem življenju je pa malo drugače. No pa bo že.
Kako je s pritiskom pa ne vem. Jaz imam malo povišanega, pa tudi to ni prav dobro. Vprašaj ginekologinjo. Upam da se vsaj čez dan malo bolje počutiš. Drugače se pa malo več razburjaj user posted image user posted image

Ursha666 samo s tole tvojo službo je pa res stalno nekaj. In potem jaz jamram. No oddelaj še teh par nočnih in potem dopust, samo kasneje pa če dobiš pogodbo, pa mislim, da nočne več ne pridejo v poštev. Moraš paziti nase!!

Evo še nekaj sem se spomnila, pa ne vem katera je napisala, da je mali imel pisano buško. Če ni bilo že prepozno oz dosti kasneje ... jaz našo gospodično, ko pade takoj na mesto padca namežem z margarino. Sem enkrat nekje brala in res pomaga. Meni se je sicer zdela za lase privlečena fora, ampak se mi zdi, da če jo takoj namažem potem nima nič kaj dosti obarvano. Seveda buška ostane. Je za poskusit.

Zdaj imam pa še eno vprašanje. Kako je s temi toplicami in kopanjem. Jaz sem si zadnjič v lekarni kupila tiste tampone za v bazen in potem vseeno klicala še ginekologino, pa mi je rekla, da naj jih kar v smeti vržem in ne hodim v bazene. Pol mi je pa full težko, ko smo bili že dvakrat v Bernardinu in nisem smela s tamalo v vodo. Pa ona tako uživa in jaz seveda tudi. A ve se kopate ali kako. Moram drug teden še enkrat vprašat, če se lahko samo malo namočim.
Za morje je rekla da ni panike, ampak bazeni pa kako zaradi klora in bakterij pač ne. Pol pa berem o vodni telovadbi za nosečnice?! A to je pa uredu? Kje pa one telovadijo če ne v bazenih. No mi ni nič jasno.

Evo sem se razpisala, zdaj pa v akcijo. Moram v trgovino, ker imava z možem "obesečnico" in si vsakega 15ega kaj malega podariva. Ponavadi je samo kosilo zunaj, pa sem jaz danes popoldan, tako da ne bo šlo. In danes je tri leta odkar je v "novi" službi, pa bi bilo prijazno da mu nekja malega kupim user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.6.2011 10:41:01   
MAMI 4
POzdravljene...

ne bom odgovarjala vsaki, ker se mi mudi, pa še na hitro sem prebrala...beri površno, ker ste se razpisale...

AljaAn, jaz sem šla skoraj v vsaki nosečnosti v bazene, nikoli nesem imela težav, otroci tudi ne...čez 10 dni gremo v toplice in se bom kopala. Jupi! Le v vroči vodi se ne bom namakala.

Ursha-imaš pa res smolo v službi...Mislim pa, da ni dobro da delaš nočne, tako, da po dopustu le kaj uredi...Se bodo že sprijaznili.

Maslo za buške- definitivo -sem probala in pomaga.

Ena je pisala za afte za tamalo (slinavka). Je bolje? Moj tamali je imel to. Bolezen usta roke noge rečejo. Je nalezljiva otroška bolezen in je res hudo . Sam jok, nič ne jejo...Moj je pil po slamici mrzel jogurt, drugače svetujejo tudi sladoled...so pa bogi in ni zdravila, razen tinkture, ki ti jo na recept pripravijo v lekarni. Traja pa ene dva tedna. En teden je hudo. In ne smeš v javnost, saj je nalezljivo. user posted image .

Šibam kaj porihtat, preden pridejo junaki domov.

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.6.2011 10:52:21   
j.b.
Živjo, jaz sem pisala tole o buški. No, bom drugič definitivno probala raje z  margarino, kajti tokrat smo mu na mesto udarca tiščali kos mrzlega železa. Je ful nucalo (kajti buška je bla živogbarvana le en dan), zdej se nič več ne  vidi. Se je pa drl kot jesihar ko smo mu tiščali tist kos železa gor na glavouser posted image . Dobro, hvala za nasvet - mi je margarina kar logična, kajti je hladna, pa še gor ostane user posted image Je treba verjetno kar na debelo gor napacat.
Drgač sem super, zvečer padem dol od utrujenosti, zjutraj pa spim tolk dovg kolker mi dete pusti. Dans je blo to do pol devetih user posted image I like it user posted image
Trenutno najljubša jed: paradajzi+kumare okisane s kruhomuser posted image To jem že cel tedenuser posted image
paaapaaa

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.6.2011 11:20:09   
sarar
čaw punce! tudi jaz lahko potrdim, da to z margarino drži-mi to stalno prakticiramo, in je hitro dobro in skoraj nič modrice potem...
aljaan, tudi midva imava dva kredita(en za bajto, drug za avto), vrtca in šole tudi cerka 300e, pol pa še položnice... sploh ne vem, kako čez mesec prideva. zdaj pa še študiram al čem sploh na bolniško it. moj pa sam prav, ah, bova že...
a je še kera taka?
toplice- nio dovoljene, ker v ogrevanih bazenih je ogrooomno glivic, in če jih dobiš med user posted image  so same težave. če jih ne dobiš pa seveda ne user posted image . odločitev je na tebi, ali boš riskirala... jaz sem se jim ogibala, pa sem tudi na dopust šla v moravce ko sem bila 2.user posted image . kar predstavljajte si me, unadva sta uživala v čofanju, jaz pa sem se cvrla v vročini in ju gledala... user posted image . zakaj pa so potem nosečniške telovadbe v vodi? no, tisti bazeni niso ogrevani... imajo zato manj glivic in tudi topla voda ni fajn za user posted image . tako je bilo meni razloženo s strani gin.
j.b., si mi dala lušt za kumare+paradajz. letim v štacuno, papa user posted image  

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.6.2011 11:50:33   
Medea10
Čaw punce, ste dobro?

Nalia- držim pesti, da pregled ne bo izzval novih krvavitev. Po moje bo že pogledal kako je spodaj (pa kako maternica raste) user posted image
Kregat te moramo? Pa neee, nosečki se ne sme odrečt nobena hrana. user posted image user posted image user posted image No, en dan za spremembo od čipsa si privošči kakšno sadno solato, da pa ne bo čist zdravo vse skupaj, pa še obilno porcijo smetane gor in sladkega greha. user posted image

Pijača- jaz spijem od 1,5l do 2,5l. Odvisno od dneva.

Glede služb, plač, bolnišk, dopustov- se še ne spoznam kaj dost na te formalne zadeve. Vrjetno se bom poglabljala v te zadeve šele, ko bova z mojim imela kakšnega zaposlenega user posted image Tako da tukaj nimam za zdaj kaj dodati. user posted image

svakinja in tamala- ko bo naša "slinavka" zdrava bomo šli pogledat to malo bitjece, vrjetno me bodo tudi slikali s tamalo v naročju, tako da vam FBjevkam objavim sličico. user posted image user posted image

lilije- fajn da je dobil sine peto, in bo malo bolj mobilen. Kako dolgo še bo moral imet gips?
Za nos- jaz sem si pomagala z otroškim operilom.

IZVIRNO SPOROČILO: ketikat

a bi pojedla še mal sladoleda al ne.... to je zdaj vprašanje user posted image

Ja! user posted image user posted image user posted image

sarar-boljše ne bi mogla napisat (to s plavalno kožico) user posted image user posted image user posted image

AljaAn- isto pri meni, komaj sem čakala poletje, zdaj pa niti 5 min ne zdržim na soncu. Bo naslednje leto boljše, bomo lahko uživali (če nam bodo nagajivci pustili). user posted image
Margarina- bomo upoštevali tudi mi.

Toplice, bazeni- Mi se gremo vsekakor kopat (za 3× imamo karte za Ptuj). Bolj kot se obremenjuješ, slabše je. Zato se ne bom obremenjevala. Priporočam, da se tud ti ne, AljaAn. user posted image

user posted image Sončenje- mene zanima ali se katera namerno sonči (npr. na morju ali pa pred morjem za barvo)? Predvidevam, da ni dobro pretirano sončenje, da se telo ne pregreje?
In še; ali je katera kdaj poleg ZF uporabljala še Orehovo olje (baje je koža lepše rjava po njem)?

MAMI- ja, je bolje, je zgleda tahujše že mimo. Zgleda so tiste neprespane noči prejšnji teden bile višek bolezni. Tudi v ustih zgleda veliko bolje, sicer afte so še ampak gredo na bolje. Mislim, da nisem videla hujše bolezni (no, saj to je v bistvu prva bolezen, ki jo je staknila, drugo so bili prehladi). Kar groza me je vseh teh otroških bolezni, ki nas še čakajo. user posted image

j.b.- mmm paradižnik. Jaz mam rada šopsko solatko (paradižnik+poli klobasa+sir+paprika).
Kdaj pa hodi tvoj tamali spat zvečer?

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.6.2011 12:04:08   
oranška
IZVIRNO SPOROČILO: vdrugomami

j.b., jaz sem naročila tale pas http://www.da-da.si/node/26; če se ne motim, je tudi oranška imela tega v mislih.

user posted image

v drugomami, hvala za pomoč, meni ni uspelo pripeti linka.  Res imam tega, samo v rjavi barvi. je iz res fajn materiala, bova rastla skupaj user posted image user posted image
Danes smo dali skozi nuhalno pri dr. Pelkičevi. Vse super, roka mi ni spreminjala. Celi čas pregleda sem jokala od sreče ko sem gledala to malo pikico kako je že razvita. To je ja že cel človek.user posted image Taki čudež narave da je težko dojeti. HB za vse.

Tudi mene bolijo kolki in sem cela boga. Včasih se počutim kot 90 letnica. Res sem veliko počivala in zdi se mi da sem se popolnoma zaležala. Bo treba počasi razmigati kosti ko je sedaj vse tako v redu. Pravijo, ta take "zaležane" nosečke tudi težje rodijo user posted image

Res ste se lepo razpisale. Malo sem predelala sedaj, malo sem si prihranila za čas malce ( sem v službi) user posted image

pozdravček

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
15.6.2011 12:11:36   
Medea10

IZVIRNO SPOROČILO: oranška

Danes smo dali skozi nuhalno pri dr. Pelkičevi. Vse super, roka mi ni spreminjala. Celi čas pregleda sem jokala od sreče ko sem gledala to malo pikico kako je že razvita. To je ja že cel človek.user posted image Taki čudež narave da je težko dojeti. HB za vse.

Skoraj ne moreš vrjet kako razvito je dete že čist na začetku ne? Jaz tud pravim, da so mali čudeži to. Wau. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
15.6.2011 12:30:19   
j.b.
medea, sem ti dolžna še odg. od tistih pasov s Kika. Meni so ful všeč, taki luštni, tak ob strani imajo rahlo lastiko navpično, in zgleda ful moderno user posted image . Tak mehke so, fine bojo - ko se bo trebušček malo povečal. Eden stane 5,50 eur. Sem pa komej najdla dva pasa v srednjih merah L/XL, kajti al je vse ful majhno (S), al pa je XXXL ... So punce že ful pobrale, uglavnem jest sem pobrala tazadna dvauser posted image
Naš tamali pa hodi spat nekje med 7 in 9 uro zvečer - koker kdaj, odvisno kdaj rata zaspan, kolk je bil dolg opoldanski spanec ... Običajno potem spi nekje 12 ur u kosuuser posted image . Tut drugega otročička želim s takimi spalnimi navadami user posted image

Uf, krediti - ne govort! No, mamo pa dva kredita za traktorja. Je reku moj, da če nebi znesl odplačevat, še zmerej lahko kakšnega proda. To je res, ker traktorji izgubljajo manj na ceni kot npr. avti. Pa še služi z njimi. Zato dragi želi še enega sina, da mu bosta - ko bosta zrasla, pomagala pri njegovi "obrti"user posted image

Sončenje, trenutno sončim noge od kolen navzdol na sprehodih. Zato da se nebom preveč "jogurtasto" počutila u kitlahuser posted image . Drgač pa tak, čist mal - kar barve dobim mimogrede, namerno se nikol nisem sončla - razen ob grabljenju sem se včasih dala u modrc.

Evo, si grem zdej naštimat kosilo - spet paradajze in kumare user posted image odvisnica jest user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
15.6.2011 14:17:35   
Medea10
Glede na to, da si tako pohvalila te pasove pa grem še jaz gledat če najdem kakega za sebe. user posted image Se mi zdi res boljše kupit te pasove, kot pa hlače.
A pol pa hodi kar hitro spat. Naša protestira ob takih urah user posted image
Maš pridnega fantiča. Mislim da si vse želimo tako pridne otročke user posted image user posted image user posted image
Vidiš, ker ati potrebuje pomoč mora v drugo bit fant, hehe. user posted image

Danes mi paše kakav. Že 3. skodelico ga pijem. user posted image

Sem gledala parcele in hiške na bolhi. Sem se zaljubila v en "vikend". Mi ne gre več iz glave. Ste me ve napeljale na to, ko ste razpravljale o kreditih. user posted image
Ga moram dragemu pokazat, vrjetno bo kar rekel da si ga gremo pobližje pogledat, če bo tud njemu všeč. user posted image Upam, da mu bo.

Grem si kakav delat, se tipkamo kasneje. user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
15.6.2011 16:41:12   
MAMI 4
medea- res je huda ta bolezen. Jaz sem že mislila da bomo morali pred 2 mesci cca. v bolnico, ker 2 dni ni jedel, ...Nisem pa sploh vedela da obstaja do lani ko je prvič staknil, zdaj pa že drugič...sem pa tokrat takoj vedela pri čem smo...

Jaz sem pa tak šus dobila s komolcem v trebuh od mlajše hčerkice...se je odrinila in skočila k meni v naročje, komolec pa direkt v dojenčka...Zdaj me trebuh tako boli...user posted image , upam, da bo vse ok. AngelSound me je potolažil, da srček lepo bije, vendar taka zadeva zna kaj sprožit...zdaj počivam. Saj vem, da je otrok v varnem okolju, ampak...user posted image .

j.b. tvoje dete je pa še bolj pridno kot po knjigi...jaz nisem imela zaspancev...od vseh 4. ni bil niti eden tak. Razen moj malček zdaj odspi čez dan 2-3 ure kar je že čudež...gre pa spat ob 21.30, zbudimo ga ob 7. za vretc, čez vikend pa nekje do 8. Ponoči se pa še zbudi...Zdaj ko smo brez plenice hodimo ponoči lulat. Je pa priden, le redko mu uide. Sem prav vesela, da smo se rešili plenic!

Za bolniško in porodniško se ne sekiram, bo kolikor bo. Do sedaj nam ni nič manjkalo, pa verjamem, da nam tudi sedaj ne bo.

(odgovor članu oranška)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
15.6.2011 17:04:12   
Béatrice
Punce, ste pa pridne...

Pri meni cela kolobocija... V nedeljo popoldne smo se zastrupili s hrano! V ponedeljek je bilo tako kr pestro (jedilna čokolada, coca-cola, linex,...), vse da bi se malo umirilo. Šla do osebne zdravnice, vzela kri in posumila še na vnetje slepiča! Pod nujno šla v bolnico, kjer so me pregledali (kirurginja in ginekolog) in povedali, da ni slepič in da je bebica vredu! user posted image

Na vago si ne upam stopit, ker že od ponedeljka jem čisto po malo, pijem pa kolikor mi znese, da mi ni slabo! Uglavnem, živ user posted image !!!

Grem malo na sončka, saj je danes že malo boljše in sem lahko vsaj malo na nogah!

Bodite v cvetju!

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
15.6.2011 19:28:33   
Anonimen
Vidim, da ste vesele in se vam dogaja! jaz sem bila danes na krajšem izletu s prijateljico. super sva se imele in klepetale precej ur skupaj user posted image  
Počutje fajn, drugega pa nič posebnega za poročat. Čakam, da bom začutka kako dojenček "skače in čofota" - to je v začetku ful fajn občutek... Kasneje je pri mojem sinu ratalo precej neprijetno, ker se je precej pozno obrnil z glavo navzdol (v 34. tednu šele) pred tem je ležal dobesedno vodoravno in ko je migal mi je raztegoval trebuh v obe smeri navzven pri bokih... auč user posted image  

(odgovor članu Béatrice)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
15.6.2011 20:12:47   
PapuaNG
Pozdravljene,

se opravičujem, ker vam vdiram v temo, a rabim vašo pomoč. Moj dragi se ukvarja s castingi za reklame in tokrat iščejo akterje za snemanje reklame za vseevropsko protikadilsko kampanjo. In tukaj pridete na vrsto ve user posted image Ker bo v reklami sneman potek nosečnosti oz rojstva otroka, potrebujejo tudi nosečnico v približno četrtem mesecu nosečnosti. Snemanje bo potekalo v torek, 21.6., potrebovali bi vas pa približno 2-3 ure, če sem prav razumela, se bo snemal ultrazvok. Plačilo je 150 evrov bruto. Če je katera zainteresirana, naj na email naslov blaz.taljan@gmail.com pošlje: sliko obraza (od blizu), sliko cele podobe, pa lahko še s profila, da se vidi trebuh. Dopišite še številko konfekcije, ki jo nosite sedaj ter seveda kontaktne podatke (ime, priimek, telefon). Načeloma naj se sicer obraz ne bi snemal, ni pa nujno (da bo ista ženska noseča, potem rodila itd...).

Sem pa tudi sama mamica dvoletnega mulčka, tako da uživajte zdaj, dokler je še vse mirno v hiši user posted image Ni pa snemanje nič naporno, tako da se nimate česa bati, pa še za dober namen je user posted image Pa če poznate še kakšno nosečnico, ki bi jo to utegnilo zanimati, ji prosim posredujte to sporočilo. Išče se pa tudi nosečnica v 9. mesecu, pri njej se bo snemal pa le trebuh in če kakšno poznate, ji prosim posredujte tole sporočilo. Če vas še kaj zanima, me lahko kontaktirate tudi na zs.

Tenk ju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
15.6.2011 21:12:21   
acitak
pozdravljene...

danes smo imeli nuhalno...sem sina speljala zraven, pa po moje boljš e da ga nisem, sj niem bla sproščena ker je skos kr neki hotu, pa tja bil šel pa ono bi mela, doojenček ga sploh ni zanimal...sj nebi šel z mano, pa je skos govoril da bo dojenčka gledu na televiziji in itak da samo ga vzeli zraven... vse je OK, razmerje je 1:3372, organi so na svojem mestu, sršek je lepo bil,mehur je že poln, to se pravi ledvice delujejo normalno, prešteli smo vse prste na nogah in rokah, tudi nosna kost se je lepo videla...naj bi imeli punčko, razen če ji do naslednjega pregleda ne zraste kaj...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
15.6.2011 21:54:44   
AljaAn
Hey hey!

No jaz že pred televizijo.

Acitak user posted image za nuhalno. Za sinčka pa verjamem, da je imel polno drugega dela kot gledati v ekran.
Joj pa sem spet pozabila katera je spraševala za dvojni hormonski test. Jaz sem dala 45 evrov, pa najbrž zato, ker sem šla kri dat direkr na polikliniko. Pomoje če jo daš tam kjer delaš nuhalno je malo dražje saj imajo zraven še stroške transporta. So pa tudi meni potem po enem tednu poslali rezultate domov.

Ketikat super za izlet. Paše ane user posted image Jaz sem šla včeraj zvečer po službi s prijateljico na pijačo in babji čvek je res nekaj posebnega. Še več takšnih izletkov ti želim.

Beatrice no upam da je počutje že boljše in zdaj pa pazi nase. Dobro da ni slepič.

Mami4 no tole pa ni bilo fajn. Upam da je trebuh že manj boleč in verjamem, da bebejem ni nič narobe. Najbrž ima dovolj velik "bazen" in se je samo malo bolj zaguncal.
Dobro da si me spomnila. Plenice ... najprej čestitke tvojemu fantinu. Moram pa še našo pohvalit, da smo ji v soboto sneli dnevno plenico in je imela samo eno nesrečo do zdaj. Seveda jih ima še vedno tako za dnevno, kot nočno spanje. Upam, da se bo tudi tega tako hitro odvadila kot dnevne. user posted image naša mici. No saj ej bila skrajna sila user posted image

Medea10 bom držala pesti za hiško. A zdaj ste v stanovanju? jaz sploh ne morem prehvaliti življenja v hiši, pa sem bila v bloku 31 let in si tega nisem nikoli predstavljala. Glej le, da ne bo prevelika ... zaradi kredita in seveda tudi zaradi čiščenja user posted image pa poročaj kaj je rekel mož. Midva sva si najino ogledovala ko sem bila prvič ravno toliko noseča kot smo sedaj in se notri selila dva meseca preden se je naša malčica rodila. Joj saj res... drug teden bo tri leta. Kako gre čas hitro.
Jaz bi tudi kakav! Si ga grem prav narest.

j.b super za take spalne navade. Jaz bi tudi imela še enega takega otročička. Pardižnik in kruh .. sem imela za večerjo po tvojem postu.

No pa da še to povem. Sem mojemu dala danes darilo in je bil tako zelo vesel. Sicer ni bilo nič posebnega, ampak on je itak pozabil (pa je ponavadi on tisti ki se spomni že en dan prej). No in potem mi reče da se bo pa on raje za obletnico oddolžil in bom takrat dobila več, pa sem ga vprašala oz. mu rekla, da naj mi za r.d. in obletnico in božička in rostvo otroka letos raje kar avto kupi. Pa je samo pogledal koledar kdaj je kaj prost in zdaj greva v petek dopoldan gledat upam da moj nov avtoček. Saj je moj čisto ok, samo ko bosta dva otročka mi pa na tri vrata ne bo več tako udobno in bi imela raje pet vratnega. Bomo videli kaj bo in koliko bojo strici pripravljeni dati za mojega. Mogoče katera pozna koga ki kupi super luštnega puntota.

No zdaj pa kakav!

Mirno noč in Lepe sanje user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
15.6.2011 22:03:24   
malabudra
Ojla punce,

pridno pišete, komaj vam sledim user posted image Še vedno sem grozno utrujena, tako da skoraj celo popoldne prespim, potem grem pa itak zvečer zgodaj spat, za računalnik sploh nimam časa. Ne vem, kdaj sem nazadnje tolk spala, ponavadi sem imela 6 ur dovolj, pa malo čez vikend nadoknadila, če je bilo treba, zdaj pa z manj kot 10 sploh ne zdržim user posted image

Mene sicer ne bolijo kolki, ampak trtica, imam maternico obrnjeno nazaj in mi pomoje nekam v križ rine. No, za zdaj še ni prehudo. Pa občasne bolečine spodaj v trebuhu zaradi vezi.

Ne vem, katera je spraševala glede bradavic, tud jaz se trenutno ukvarjam z eno na palcu, zmrzovanje samo sploh ni panike, nič ne vpliva na otroka, ker ni nobenih zdravil, pa pomoje ti tud Lekadola ni treba vzet, sej ne boli tolk. Jaz trenutno samo malo šepam na desno nogo, kdo bi si mislil, da je palec tako pomemben pri hoji user posted image

Uf, kreditov raje ne omenjajte, midva imava kredit za stanovanje, zdej bo treba pa še nujno avto kupit (ne samo zaradi otroka, ga bi bilo treba tako ali tako, ker je po 13 letih odslužil svoje), pa jasno milijon stvari za dojenčka... Nimam pojma, kako bo šlo vse skupi skoz user posted image

Za margarino na buške pa prvič slišim, super, če pomaga. Mi smo vedno dajali gor med, potem si bil pa ves pacast user posted image Je pa ravno tako pomagal.
Čez 10 dni greva na morje user posted image Odštevam dneve. O tem kopanju ima vsak svoje mnenje, jaz sem ga že parkrat spremenila, ampak zdaj še najbolj upoštevam Pušenjaka, če on pravi, da ni panike, se tud jaz ne mislim sekirat in bom čofotala. Tudi toplice so pomoje čist OK, samo da je čisto, pa da voda ni vroča za stare mame. Imam prijateljico, ki se noseča še v lastni banji ne upa kopat, ta se mi zdi pa malo prehuda. No, vsak po svoje.
Še dobro, da sem prej probala kopalke, ker so mi namreč modrci premajhni... user posted image Zame je to čist nekaj novega, ker sem bila vedno A ali B.
Glede sončenja - pomoje samo ni za pretiravat, praženje že tako ni zdravo, baje je pa koža v nosečnosti še tolk bolj občutljiva. Fajn zaščitni faktor, v najhujši vročini skrivanje v senci, tistih par uric dopoldne pa pozno popoldne smo pa pomoje komot na soncu. Pregrevat se jasno ni fino, že zarad dehidracije, tako da ne pozabit na ogrooomno vode.

Šibam pod tuš in spat, ker že komaj gledam. Fajn bodite user posted image -ke!

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
15.6.2011 22:20:11   
sarar
čer punce! no, da se še jaz malo javim preden grem spat... danes sem pa takoooo utrujena... že cel teden imam popoldne tri otroke, ker merkam še od sestre tamavga in moram malo povaditi, da vidim kako bo s tremi user posted image
glede spanja-hm,... od 4. meseca sta mi oba spala že celo nočko, zdaj pa smo tudi navajeni da gremo spat ob 20h(pozimi ob 19h), spita pa do jutra... no, samo moja sta ''starejša'' in ni to nič takega. sem pa že od malega navajala na ta ritem in nisem imela s tem nikoli težav, hb. bomo videli, če mi uspe tudi pri tretjem user posted image  user posted image .
nič, že tako slabo vidim na ekran da je bolje da grem spat.
aja, kdaj potem gremo na kavico?
lahko nočko...

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.6.2011 8:21:50   
nalia
dobro jutrouser posted image

sem bila vćeraj preutrujena da bi še tu kaj napisala,se pozna da sem imela en orng športni dan po tednih ležanjauser posted image ,imela sem ginekološki pregled in še svojega zdravnika..
ginek.pregled je uspel maksimalno,naredila mi je tudi UZ in celo 4Duser posted image (pa sem rekla da se nebom hvalilauser posted image ),to sem prvič videla in sem se kr topila zraven,mali je delal vse živo,od sesanja prstka (palčka),od čohanja po glavici in na lepem obrne mali hrbet in naju je bojkotiraluser posted image ,lep prizor,reees že komaj čakam december. Doma sem še en mesec,potem bomo pa videli,če še grem delat.
Imam počivanje,mirovanje s krajšimi sprehodi,da lahko grem vsaj malo vem,ali v trgovino,da se mi ne spipa domauser posted image . Moj osebni zdravnik pa je že dal na komisijo  naprej in se ga vprašala kako je stemi bolniškami in je rekel da je plačana bolniška že zdaj 90% in tudi če mi komisija podaljša (kar naj bi mi) je isto 90%plače!
Tako da je treba bit malo pozoren na plačilni listi.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.6.2011 8:27:00   
nalia
Vglavnem,kontrola čez 4 tedne in kr vrjeti ne morem da bom takrat še skoraj na polovici nosečnostiuser posted image

Kako ste ve? Ste se včeraj lepo razpisaleuser posted image

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.6.2011 9:30:00   
MAMI 4
AljaAn- bravo za brez plenice!user posted image user posted image

nalia- iii, bravo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas pa ni ne 3D, ne 4D uz...jaz bi tudi!

Lep dan vsem!

(odgovor članu malabudra)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.6.2011 10:38:27   
vdrugomami
Ojla!

Medea10, joj to kuhanje.... Se spomnim, kak mi je v mladosti šlo na živce, ko je moja mama nonstop spraševala, kaj naj skuha, od nas itak ni bilo nobene pomoči; zdaj sem pa na istemuser posted image  Nonstop sprašujem, kaj naj skuham, po drugi strani pa imam občutek, da se nonstop iste stvari ponavljajo na jedilniku. Ma vsakič si rečem, da bom jedilnik začela načrtovati za en teden vnaprej, da potem tudi nakupim vse potrebne sestavine, ker se mi dostikrat zgodi, da se spomnim, da bi nekaj kuhala, pa doma nimam sestavin... Drugače pa ko imam čas, zelo rada kuham...

Pa drugače? Kako kaj tvoja mala?
Mufka, user posted image  za uspešno nuhalno.... Je pa res to glede očetovskega, tega se pač ne koristi množično, ker res ni plačano... Je pa fajn vedeti, da obstaja možnost, sploh glede na to, da se ta dopust lahko koristi tudi po dnevih....

lilije, v UKC Maribor stane DHT mislim da 26 eur.... Jaz sem tudi že dala kri, mi je bilo rečeno, da je najbolje dati kri med 9. in 11. tednom, te rezultate pa nesem zraven v ponedeljek na nuhalno....

nalina, jaz spijem po moje maksimalno dva litra, pijem pa vodo. Mi v bistvu niti ne paše toliko tekočine, pa se drugače nonstop nalivam z vodo.... Lulam pa itak nonstop... Glede kil pa te ne mikslim kregatiuser posted image

AljaAn, jaz tudi za buške uporabljam margarino in res čudežno pomagauser posted image

Glede bazena: se kopam, ampak s tamponom za kopanje....

Sončenje: se že kar precej let ne sončim, v smislu, da bi ležala na plaži in se nastavljala soncu...
oranška, super za uspešno opravljeno nuhalnouser posted image  Nosečnost je res čudež narave; jaz še zdaj težko dojamem, da sem enega že spravila na svet in da je rasel v meniuser posted image  Sem pa tudi jaz dobila okrasni pas in podaljške, sem super zadovoljnauser posted image  Sploh pas je res in odličnega materiala, pa nosi se lahko na obeh straneh, s tem sončkom, ali pa brez.... Boljša naložba inpredvsem cenejša, kot pa nove hlače...

MAMI4, nisem vedela, da imaš lahko slinavko večkratuser posted image  NAm je bilo rečeno, da je to dejansko prvi stik otroka z virusom herpesa in jo dobi samo enkrat. Potem pa drugič dobi herpes...

acitak, ravno zato sem se jaz odločila, da sina ne vzamem v ponedeljek zraven... Ne vem, kako bi se obneslo, pa tudi z mojim ne bi imela nič od pregleda. Mogoče bi ga zanimalo, nisem pa prepričana, zato bo raje doma. Pa čestitke, da je vse okuser posted image

Se še javim...

(odgovor članu tetka10)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.6.2011 11:25:03   
Medea10
Pozdrav punce, kako ste? Sem mislila da bo več za prebrat, pa sem se zgleda vštela user posted image

Midve sva se nazajtrkovali, zdaj laufajo risanke, tako da ima mami malo mir user posted image Sam škoda, da ne pozabi vseh vragolij. Malo gleda risanke, malo mene pošpega, če jo gledam potem pa akcija na plenice al pa mojo torbico. Včasih se ji narežim. user posted image user posted image user posted image

MAMI- kako je trebuh, še boli?

Beatrice- hvala bogu je zdaj vse to za tabo. Zastrupitev s hrano zna bit pravi user posted image .

ketikat- moja je bila sicer hitro "pravilno" obrnjena ampak me je vseeno vse bolelo ko se je raztegovala. Komaj sem čakala, da bo šla ven. Me je bolel tud UZ pregled (ko je s sondo vlekla po trebuhu), mi je G rekla, da imam najverjetneje zelo tanko trebušno steno in zato boli. Groza no.

acitak- super za NS. user posted image

AljaAn- tista hiška je v bistvu vikend, ko sva podrobneje vse prebrala, sva ugotovila, da tista parcela ni zazidljiva (sam tist vikend do 40 m2) tako, da iz tega žal nič ne bo.
user posted image
Drugače živimo že v hiši ampak tukaj nikoli ne bo naše, ker so skoraj vsi pokregani... Čudne razmere so, no. user posted image Nič se ne sme delat nikjer brez "dovoljenja", ki ga pa itak nihče ne da.
Komaj čakam, da gremo od tu, ker sem res nonstop živčna, kdaj se bo tašči vtrgalo in nas bo prišla vrčt na cesto. user posted image Ampak vprašanje, kdaj najdemo kaj za sebe, to se zna zavlečt, pa preden odobrijo kredit...
Hiška je pa itak zakon. Najbolj me gane to, da bom lahko imela svoj vrt, kjer bo rastla domača zelenjava in jagode user posted image .

Super za avto, imaš fajn dragega user posted image

vdrugomami- ja, meni je blo tud nadležno, ko je teta vsak dan gnjavila kaj bi pa jutri kuhali. user posted image zdaj sem pa sama taka user posted image
ja, jaz mam tud občutek, da je mo stalno isto in tud sama sem že rekla, da bom jerdilnik pripravila za naprej- aha, do danes se še ni zgodilo user posted image
Jaz tud zelo rada kuham, sam.. Se mi zadnje čase zdi, da mi nič več ne uspe tako kot prej. user posted image Moj sicer pravi, da je vse enakega okusa, sam meni se pa niti malo ne zdi. user posted image

user posted image A ve katera, bi to lahko bla kriva nosečnost? Imam drugačen okus? Se še kateri dogaja?

Tamala je že prav fajn. Mislim, da bo čez par dni že čist zdrava. user posted image

Več vas pa nimam za komentirat... Saj skoraj ne morem vrjet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vdrugomami)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.6.2011 11:40:17   
j.b.
punce živjo!
včerej sem šla domou pomagat grabit ker so balirali ... ej pa nisem mislila da me bo tak zdelal! Še nkol me ni tolk, tut u 1.user posted image ne. Ker smo hiteli grabt zadej za balirko (hitenja že dolgo nisem več vajenauser posted image ), sem delala manjše odmore, da sem se mal vsedla vmes ... Ampak enkrat je blo pa konc - dost. Sam vsedla sem se, je lilo ven z mene, slabo mi je blo - in to kar naenkrat??? Sem se fino počutila, potem pa u eni minuti - paf - slabo! Sem komaj prišla u hišo, komej malo pojedla, komej pripeljala v pol ure domou (običajno mi pot vzame 15 min), komej prinesla sina u bajto, in samo čakala kdaj se vrne dragi. Tut premaknt se nism mogla, sam na kavč sem se zvalila. HB je dragi takoj prišel (sem ga klicala), in po dolgem času spedenal tamalga torej skopal in nafutral in nesu spat. Jest pa sam ležala, tut tv-ja nism mogla gledat. No, še sturširat sem se komej šla. Evo me, dans sem pa spet kot rožicauser posted image . Jest se dobro zavedam da pretiravat ne smem, dobro vem, da mi telo samo pove kdaj je dovolj. Vendar včerej pa je blo ful presenečenje, kajti vse sem dobro prenašala, potem pa u minutki tak preobratuser posted image . Sem se pol tut ful bala da bo kej narobe, pa je dans kul. Hvalabogu! Res sem ratala mehkužnauser posted image

DAns pa pakirat, jutr pa na morje!!!! Ena je pisala o tamponih za plavat? Kje se to dobi? A so kul tut čist tinimini tamali navadni tamponi? Gremo u Žusterno ... iii komej čakam, še enkrat spat, jutr zjutraj pa štart!!!user posted image

Nosečnost in drugačen okus - se strinjam. Nekatere stvari ki sem jih prej oboževala (čokolino, corn flakes, musli, bela kava) jih zdej tut povoham ne več. In kar naenkrat mi dišijo paštete, aja pa goveja župca - mmm!!! ... pa še bi se kej najdlo.

no, fajn bodite, grem kuhat kosilo, dans bojo tortelini user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.