|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
11.6.2011 9:53:38   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

rakica7, bi samo en stavek mal popravila user posted image . Po mojih izkušnjah sploh ne pride do tega, da bi bila oblačila pri tako malem kdaj preprana. Mene je prej bolelo srce, ko je mali tako hitro rastel in mu kake stvari niti oblečti nisem mogla. Je bilo že premajhno. Ali pa oblečeš trikrat, pa je mimo, pa takooo lepe cunjice. Ti je kar škoda user posted image

Se podpišem pod to. Prehitro prerastejo te male stvari. So še vedno kot nove.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.6.2011 13:13:20   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

rakica7, bi samo en stavek mal popravila user posted image . Po mojih izkušnjah sploh ne pride do tega, da bi bila oblačila pri tako malem kdaj preprana. Mene je prej bolelo srce, ko je mali tako hitro rastel in mu kake stvari niti oblečti nisem mogla. Je bilo že premajhno. Ali pa oblečeš trikrat, pa je mimo, pa takooo lepe cunjice. Ti je kar škoda user posted image

Ja, meni je tud škoda - še posebej, ko ti prinesejo lih za glih številko in ima tiste številke že vsega zadost! Sem se kar naučila, da drugim rajš za rojstvo (al pa tud za kak drug praznik) prinesem kaj večjega.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.6.2011 15:00:57   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: Rakica7
Saj za doma ni treba, da ti ravno v Benettonu leži v posteljici, haha user posted image  Bo kakšen Sparov Sparky, H&M, Mana čisto ok.

user posted image   user posted image

Moj otrok ni bil nikdar v benetonovih oblačilih ... za otroke, ki se posvinjajo v šusu in hitro prerastejo, se za NOBENO priložnost ne splača kupovat dragih oblačil. Lepa oblačila za kam it pa dobiš tudi v Takkotu, Mani, HM, CA in podobnih, po tvojem, socialnih znamkah.

< Sporočilo je popravil diamantina -- 11.6.2011 15:01:37 >

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.6.2011 15:38:11   
punsha
Kje pa ostale kupujete oblačila za otročke? Jaz imam prav vse iz HM in CA. Saj bi kupila tudi kje drugje, pa sem se teh trgovin tako navadila, da se niti ne spomnim kam drugam it. Se mi pa zdi, da imajo sedaj kar povsod kar luštna oblačilca.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.6.2011 17:02:10   
Natka23

Kje pa ostale kupujete oblačila za otročke? Jaz imam prav vse iz HM in CA. Saj bi kupila tudi kje drugje, pa sem se teh trgovin tako navadila, da se niti ne spomnim kam drugam it. Se mi pa zdi, da imajo sedaj kar povsod kar luštna oblačilca.

Hm redko, CA, TAKKO IN KIKuser posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.6.2011 17:04:31   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Ja, meni je tud škoda - še posebej, ko ti prinesejo lih za glih številko in ima tiste številke že vsega zadost! Sem se kar naučila, da drugim rajš za rojstvo (al pa tud za kak drug praznik) prinesem kaj večjega.

JA ali pa, poleti prinesjo jesenke stvari, z trenutno številko otroka, ma mene včasih pizdi, da noben ne vpraša kolik ima tamala številko, žalostno ampak velik stvari sem niti enkrat oblečeno spakirala za drugega.Midva dajeva bone, pa si naj vsak sam kupi, novorojenčkom muller ali pa HM, starejšim kako malo igračo in bon hm ali ca!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.6.2011 20:16:07   
smrketa24

Kje pa ostale kupujete oblačila za otročke?

Odvisno. Je kar nekaj trgovin, kjer sem že kupovala - Kik, H&M, Mana, Baby center, Spar, Mercator pa še kakšna bi se našla, ki se je trenutno ne spomnim. Kupim tam, kjer mi je všeč in je cenovno ugodno.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.6.2011 22:48:24   
scarlett_
Živjo!
Moja punčka ima jutri 1. rojstni dan. Saj ne morem verjet kam čas beži!! Lani ob taki uri sva se z možem odločila, da greva zjutraj v P, ker mi je že 14 dni odtekala plodovnica in je G rekel, da to ni to. Ker je bila naslednji dan sobota, pa itak lahko greš samo v P. Tako sva po celem dnevu truda v 35. tednu dobila zdravo punčko, ki je danes že tako navihana (skoraj) enoletnica, da imamo že pol stanovanja polomljenega, pa še sestrico na poti!!! user posted image user posted image user posted image Sem malo čustvena danes..

Drugače pa me zadnje čase zvečer kar vse boli, sem malo preutrujena, tako da se trudim bolj pazit nase, ampak kar ne gre, imamo tak hiter tempo..
Sicer pa se dobro počutim in trebušček pridno raste!!

Oblačila - HM, CA, Kik, Spar..

Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.6.2011 23:05:30   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Živjo!
Moja punčka ima jutri 1. rojstni dan. Saj ne morem verjet kam čas beži!! Lani ob taki uri sva se z možem odločila, da greva zjutraj v P, ker mi je že 14 dni odtekala plodovnica in je G rekel, da to ni to. Ker je bila naslednji dan sobota, pa itak lahko greš samo v P. Tako sva po celem dnevu truda v 35. tednu dobila zdravo punčko, ki je danes že tako navihana (skoraj) enoletnica, da imamo že pol stanovanja polomljenega, pa še sestrico na poti!!! user posted image user posted image user posted image Sem malo čustvena danes..

Drugače pa me zadnje čase zvečer kar vse boli, sem malo preutrujena, tako da se trudim bolj pazit nase, ampak kar ne gre, imamo tak hiter tempo..
Sicer pa se dobro počutim in trebušček pridno raste!!

Oblačila - HM, CA, Kik, Spar..

user posted image user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE IN VESELO OBUJANJE SPOMINOVuser posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.6.2011 7:34:49   
3masha
Scarlett, vse najboljše tvoji hčerki!!

A ne kako hitro gre?? Sem ravno včeraj slikce gledala (jih sproti razvijam, drugače bi vse na rač. ostalouser posted image ) in nisem mogla verjet, kako je zrastla v zadnje pol leta recimo, pa kako drobna štručka je bila ko se je rodila...kar solzice pritečejo, ne morem verjet da bomo še en tak mali čudežek dobiliuser posted image in to preden bo stara 2 leti...

Glede oblačil, sčasoma ugotoviš kje kaj kupovat. Tašča je mali kupila kaj v Hoferju, pa imajo fajne raztegljive bodije, potem v Šparu sem jaz večinoma kupovala (bodije, majčke), ter H&M (trenirke, pižame, hlače). Je pa tudi odvisno od debeline denarnice...jaz sem mali morala večino stvari kupit, zato pa potem sebi nisem dolgo časa čisto nič...sem raje zanjo dala, ker tako hitro rastejo da ne moreš verjet.

Glede daril: jaz skoraj vedno kupim kaj za oblečt, pa recimo če gremo 1 mesec staremu dojenčku na obisk, prinesem vsaj cifro 74user posted image , če je 6m star otrok prinesem vsaj 86user posted image ...malo pretiravam, ampak tako jim bo vsaj prav prišlouser posted image ...najraje kakšno trenirko, ali pa hlačke&majčko primerno letnemu času ki bo takrat ko bo otrok toliko zrastel da mu bo prav ta številkauser posted image ...pri nas je bil drug problem, mala je kar velika, in ima zdaj pri 16m recimo št. 92 že na tesno, 98 ji je bolj prav. In drugi ji pa prinesejo recimo št. 80 kaj (za 1.leto), ki jo je prerasla že pri 7ih mesecihuser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.6.2011 11:04:59   
Tjasa27
scarlett - vse najboljše tvoji princeski user posted image user posted image user posted image  

3masha - tvoja punca je pa res velika!!! urbanu pri 16 mesecih še vedno komot oblečem kakšno trenirko 74, drugače ima pa številko 80, 86 mu je prevelika ampak kakšen bodi mu tud oblečem, ker ima kar trebuščka pa mu to mal pobere, trenirke pa ne morem ker po njej hodi. mi je pa v torek na sistematskem rekla, da je povprečno težek in velik. sam ma bolj kratke nogice zgleda user posted image

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.6.2011 11:42:33   
_perla_
scarlett_ vse najboljše tvoji hčerkici! Veselo obujanje spominov želim user posted image

Punce, sem nekje prebrala, da se lahko v tem obdobju (20. teden in naprej) začnejo pojavljati tudi lažni popadki - to čutiš tako, da ti otrdeva trebuh.. Kako pa sploh to izgleda, da ti otrdeva trebuh?

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.6.2011 11:46:00   
Zojatisa
VSE NAJBOLŠE ZA HČERKICO!
Neki me zanima koliko približno po tem ko čutiš gibe otročka lahko pričakuješ prave brcike ki se čutijo tudi od zunaj,
lep pozdravček

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.6.2011 12:00:42   
lananai
scarlett_, vse najboljše tvoji punčki! user posted image user posted image user posted image

oblačila - dosti dobim sposojeno, nekaj od obiskov, zelo malo kupim sama. največkrat grem pogledat v KIK, ampak po št. 86 nimajo več tako praktičnih stvari. Isto H&M, ful več in lepše imajo za do enega leta starosti. Tudi C&A ima lepe stvari. V dragih trgovinah nikoli, ker mi je škoda denar na tak način zapravljat.

3masha, vaša punca je pa res velika. Naši so hlače še čisto prav 86, čeprav ji zdaj kupim vse vsaj 92. Tudi 98, v C&A pa tudi večje, ker imajo majhne številke.

zojatisa - pri meni je trajalo kake 2 tedna, da so se brcike tudi na zunaj čutile.

srečanje Savinjčanjke - kaj zdej, jutri ali kak drug dan?

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.6.2011 14:26:58   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, AC, morfologija, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Štajerska user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.6., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 15.6., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.6., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted imageLjubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 23.6.  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , 23.6., Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 27.6., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 10.6., Štajerska user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.6., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 7.7., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 4.7., Gorenjska  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 16.6., 11.7., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Ljubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.6., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.7., 4.7., Štajerska user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Savinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.6. user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , Ljubljana  user posted image user posted image
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 13.7. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., okolica MS user posted image
vesna91, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image  

20.11.
Zojatisa, 28 let, 17.6. Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 1.7., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 7.6., Prlekija user posted image
MojP, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted imageDomžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 10.6. user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 9.6., Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.6., okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6., Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6, Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.6., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 30.6.  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 13.6., 8.7.  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 29.6., Gorenjska user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6.,  Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6.,  Trbovlje user posted image

29.11.
30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  

SKUPAJ NAS JE user posted image : 87
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
   - nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
                  - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.6.2011 14:27:49   
3masha
Ja, naša punca je kar velika...na posvetovalnici ob 1.letu starosti je rekla pediatrinja, da je med največjimi in težjimi (trenutno ima okol 11kg) za svojo starost. Je pa res da sva midva oba tudi med višjimi, no jaz sem malo nad povprečjem, moj pa je res visok. Geni, pačuser posted image

Glede otrdevanja trebuha perla: občutiš vse oz. del trebuha kot "trdo žogo". Ponavadi popusti v par minutah. Se pa dostikrat dogaja če ne ležiš glih nonstop, drugače pa se meni vedno zjutraj že zgodi, ali pa kadar več ur sedim / stojim...potem je pa to vedno bolj pogosto, ko otroček raste...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.6.2011 20:18:15   
hopsala
Glede otrdevanja trebuha.. a je to škodljivo oz. kaj je s tem narobe al kakorkoli pač že? user posted image user posted image
Meni se zadnje čase to večkrat dogaja (je res da je tak čuden filing, res kot neka žoga, oz. jz mam občutek kot da mi bo trebuh počil-ves napet..), potem spijem kak magnesol pa je ok...  mi je pa v zadnjem času ful trebuh zrastel (toliko, da so me firbci na cesti ustavli pa ogovarjaliuser posted image ) - čeprau se meni ne zdi večji user posted image user posted image , ...tak da ste me zdej malo preplašile, ker jaz neke pozornosti na to sploh nisem dajala...user posted image user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.6.2011 20:35:35   
Natka23
Jaz imam čas do čet od petka me 1 mesec niuser posted image user posted image Tak da, če ste druge za lahko jutri!user posted image user posted image

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.6.2011 20:44:58   
Cari
Ah, kolk ste se razpisale, odkar sem zadnjič brala. Smo bili na krajšem dopustu, pa veliko dela doma in v službi, ...pa saj poznate, ko je dan prekratek. Pregled 03.06 je bilo vse ok, edino eno malo vnetje. A mali user posted image je že cel dojenček user posted image Sem ga čisto malo videla na UZ, ko mu je poslušala srčka. Zgleda da nima druge naprave. Pa je blo luštno tistih par sekund. Naslednji pregled imam 30.06 - morfologija. Bomo videli, mogoče celo vprašamo, kaj bo...

cunjice - jaz jih bom imela kar od prve, ker sem takrat kupovala vse univerzalno - belo, rumeno, zeleno, celo kakšne modre je imela, ker mi je pač barva všeč, tako da če bo fant, bomo kvečjemu kakšne roza pustili v škatli. Nisem mela sposojenih cunjic, ker jih nisem mela od nikogar za dobit. Tko da sem kupila vse novo, pa sem hotla kar prijetne materiale, pa seveda uni barve, da bodo še za naslednje štručke. In jih tudi ne mislim posojat, dokler bomo še razmišljali o kakšnem novem . Sem pa takrat kupovala št. 62, tako ti pač predlagajo v porodnišnici, in so ji bile res vse prevelike. Tako da za začetek bom šla vseeno malo pogledat, za kakšne št. 56. Tiste predolge žabce so prav grozna stvar. Tko da št. 56 kar mora bit za prvi mesec, mogoče dva. Saj boste videle, v porodnišnici. Meni so se vse cunjice na mali zdele tako prevelike, da sem bila kar zgubljena. Pa je bila velika 53 cm.
Glede trgovin, sem jaz kupovala večinoma v BabyCentru in Pikapolonici, sedaj ko je stara 1,5 leta, no že malo prej, pa kdaj zaidem tudi v Cicco-ta, kadar imajo 50% popust in pa v Benetton, kjer imajo kdaj prav luštne znižane stvari. Sem ji zadnjič npr. kupila majčke po 5 EUR in to kar kvalitetne, pa lepih barv.

Uživajte v nakupovanju ali le sprehajanju po trgovinah. Pa ne skrbeti glede cen. Večine stvari itak ne rabiš, nekaj šare itak dobiš, otrok pa sploh potrebuje tako malo stvari in le veliko ljubezni. Le da je čist, revit, toplo oblečen in sit. Pa da se stisne k mamici.

Cari

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.6.2011 21:04:27   
lananai
otrdevanje trebuha - meni ni otrdeval nikoli... razen med popadki user posted image

srečanje - zgleda jutri odpade, ker ni interesentk user posted image če si pa premislite, upam, da pridem jutri do časa prečekirat

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.6.2011 21:34:05   
lakaya
Dober večer souser posted image

Jaz sem imela v četrtek pregled, je vse o.k. pesar mi je pustila notri do naslednjega pregleda oz. morfologije, ki jo mam 14.7. komi čakam user posted image Sem vprašala za spol, pa ni bla še čist ziher, sam menda bolj kaže na fantka, jaz nisem glih skakala od veselja, se pa moj možek ža par dni samo smeji user posted image bova vidla kaj bo rekla na morfologiji...

Oblačila imam jih veliko od Tare, sam če bo pa fant sem pa čist brez user posted image bo treba kr fajn v nabavo... Drugač jih pa tud veliko nabavim v C&A, H&M, včasih tud v Kiku...

Scarlett VSE NAJ NAJ tvoji pupiki za prvo svečko user posted image
3masha tvoja bejbika je pa res velika user posted image moja trenutno nosi največ 86 pa je stara 15 mesecev...

Brcike Jaz jih končno čutim (cca od 17 tedna dalje) sam zlo poredko, mogoče ene 2x na danuser posted image

Uživajte punčke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
12.6.2011 21:37:46   
lakaya
.... sem čist pozabla...

A bi se Gorenjke tud kej dobile na kakšni kavi?????????'
Predlagam petek 17.6. verjetno vam bolj paše popovdan zarad služb al kakouser posted image Jaz lahko popovdan  po 17 uri ali pa dopovdan...

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.6.2011 22:31:11   
indijana
Ojla punce,

Kako napredujejo bušiji? Moj otrdel in zelo boleca leva stran???, vrtoglavice... user posted image zato sem nastopila z bolnisko, saj imam delo tako razgibano (proizvodnja plastike), da nisem mogla več delati.

Zanimajo me predvsem punce, katere ste v bolniski, ali nameravate na morje oz. dopust??? Sem slisala, da nekatere prekinejo ta cas bolnisko, ampak jo potem tezko nazaj dobijo??? To lahko kar črtam... user posted image Ne vem, kaj naj naredim, saj je to moja prva nosecnost...

Lep pozdrav za vse user posted image user posted image

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
13.6.2011 7:01:16   
twiggi
jaz sem v bolniški in nič ne kaže da dom šla letos nazaj delat. dopust: septembra. morje: verjetno ja, ampak slovenska obala, da sem čim bližje doma, za vsak slučaj. pa ogromno počitka, edino kar se malo klima menja, pa okolje, pa straha ni več da te komisija preseneti na domu. imam še ogromno dopusta za porabit, nočem da propade. tak da ga bom koristla tik pred nastopom porodniške. nočem bolniške prekinjat. je malo čudno. prvo nisi sposoben za delo, nato lahko greš na dopust in je vse ok, nato pa spet nisi sposoben za delo.

vrtoglavice imam zadnje čase kar pogosto, pa še vedno glavobole. ju3 imam pregled, pa ji moram vse omenit. sem si lepo sproti na listek pisala, ker bi ziher kaj pozabila.

zanima me, kje se dajo dokaj ugodno dobiti baldahini in obrobe za posteljico? ne v kompletu z ostalo posteljnino. tak nevtralne barve.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu indijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
13.6.2011 8:14:53   
smrketa24
Hej hej!!

brcike - pomoje je odvisno od vsake posameznice kdaj začuti konkrente brcike po tem, ko se pojavijo metuljčki. Jaz recimo, sem v prvi nosečnosti metuljčke začutila okoli 15. tedna, ki pa so se okrepili do 21. tedna, ko sem imela morfologijo in od tistega dneva naprej, so bile brce fejst brce. Naš dečko je kar vsakega brcnil, ki je dal roko gor user posted image user posted image Pa vsak premik se je videl, da so vsi samo gledali user posted image user posted image Sedaj pa čutim premike od 12. tedna, brcike so se bolj okrepile, vendar to še ni to. Verjetno bodo drug teden ratale konkretne, ko imam morfologijo user posted image

otrdevanje trebuha - ja, tudi mene je začelo matrati. Včeraj sem bila že zelo utrujena od vsega tega, ker sem bila cel dan pokonci. Dopoldne sem pospravljala po hiši, potem smo imeli pa piknik, zvečer je bilo pa potrebno vse pospravit. In sem bila prav utrujena. Sicer pa tudi mene mučijo vrtoglavice, včeraj mi je bilo še nekaj čudno slabo in želodec me je bolel. Izgleda, da naš user posted image pritiska na želodec.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......