|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
9.6.2011 21:23:24   
hopsala
hej!

hvala vam za nasvete in ideje o previjalni in improvizacijah user posted image  mela sm pa neki takega u mislih k je na uni slikici ja, res lepo.. no  zdj mam idejo tak da grem v prihodnjih tednih malo po trgovinah kot so jysk (menda se tak napiše), pa dipo, pa kej takega pa da vidim al bo kej al ne...
aja sam še to.. a so potrebne te stranice ob strani previjalne podloge? drugače se podloga premika al kako ne? fajn pa je kot sm vidla pr lananai da je ob strani se kak prostor za plenice in to ane?

za kavico jutri: kolk vas pride zdej? pa kraja tud jz nisem zasledila...?

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.6.2011 21:26:36   
Jana73
aja sam še to.. a so potrebne te stranice ob strani previjalne podloge? drugače se podloga premika al kako ne?

Lahko prpopaš gor ježke, pa se nič nikamor ne premika...  Za plenice in kozmetiko je prostor na polici oz. v predalu...

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.6.2011 21:27:06   
lananai
za dojenčka - midva sva najmanjšo št. kupovala 56. Nisem hotela kupovat manjše, čeprav so nama skoz govorili, da je user posted image bolj pri majhnih. Res se je rodila s 47cm, tako da sva potem še ene 2 pajacka dokupila, nekaj dobila in je blo dost za kombinirat. Ker umazala se itak ni, polivala ni, razen kar je kaj čez pleničko včasih prišlo. Je pa potem tiste št. 50 nosila še do 1,5 meseca. user posted image
Mleka in črpalke pa res ne vnaprej kupovat. To ti lahko tvoj skoči v trgovino, če bi bila res nuja. Itak bomo pa vse imele mleka za izvoz, ane? user posted image

strošek - vam svetujem, da spremljate akcije, kot je že natka rekla. Lahko dosti prišparaš in kaj ugodno dobiš. Težko je zaokroževat ceno, ker je vsak kaj dobil sposojeno. Midva sva npr. dobila lupinico, dosti oblekic, ležalno podlogo,...

razprodaje - imajo tudi otroško, ampak bo julija znižano vse poletno. Me bomo pa rabile že zimske stvari, ki bodo šele prihajale na police.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.6.2011 21:29:37   
hopsala
oo superuser posted image hvala za info!user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.6.2011 21:30:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
aja sam še to.. a so potrebne te stranice ob strani previjalne podloge? drugače se podloga premika al kako ne? fajn pa je kot sm vidla pr lananai da je ob strani se kak prostor za plenice in to ane?

Stranice so meni pomembne, ker se večji otrok že ful premika in potem ni treba bit tolk v strahu, da se ti dol zvrne. Tist predelček ob strani na naši previjalni mizi je pa nastal zato, ker je bila komoda širša od naše previjalne podloge. Je ostalo lih enih 10cm, ki so mi prišli prav za odlagat robčke, toplo vodo v posodici, kremo, krpice,... Plenice smo pa imeli v tistih predalčkih, ki so na sliki levo.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.6.2011 21:35:53   
Jana73
ŠE VEDNO NE VEM KJE SE DOBIMO?!  Če se dobimo... Savinjčanke...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.6.2011 21:37:50   
hopsala
ja jaz tud nevem če bo kej od tega srečanja?? al bomo prestavle??

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.6.2011 21:49:11   
lananai
A prestavimo? Po pravici - jst sem jutri kar malo na tesnem s časom. Če se pa kaj zmenimo, pa mogoče tud pridem pogledat, če ne bo predaleč.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.6.2011 21:55:32   
hopsala
potem pa najbolj da prestavimo... tud vreme jutri ne bo kaj super tak da se tud soncit ne bomo mogle tko k prejsnjic...user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.6.2011 22:00:39   
lananai
Hehe, ja, vsekakor je lepš na sončku sedet. Jst sem včeri s strahom iz omare povlekla ene svoje kavbojke in so mi bile prav. Smo imeli pregled pri zdravniku in sem že mislila, da bom šla kar v trenirki. user posted image Če je sonček, ni problem, krila so raztegljiva. user posted image
Lahko se dobimo kar v ponedeljek, če ste vse za. V petek ne gre, ker ima zojatisa pregled, v sredo ga imam pa jst.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.6.2011 22:01:46   
lananai
Komi čakam, da vidim vaše trebuščke. user posted image Pa da poklepetamo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.6.2011 22:05:18   
hopsala
oh, jaz pa sem kavbojke že pred nekaj časa pospravilauser posted image  lih dans mi je kolegica rekla da se mi vid da sem se zredila user posted image  ceprav po kg mi kaze ˝samo˝ +3.. ah,s tem se bom pol obremenjevalauser posted image

ja jaz v ponedeljek dopoldan še lahko, potem pa grem nazaj v Mb za knjige ker se začenjajo izpitiuser posted image
tak da punce povejte kdaj mate čas user posted image

no zdaj pa spat-še komaj da gledam user posted image
lahko noč!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.6.2011 7:53:26   
Jana73
user posted image user posted image user posted image user posted image Škoda, da je vodo padlo...  V ponedeljek imam pa "sindikalni" izlet ( strokovno ekskurzijo user posted image ), tako da če se dobite v ponedeljek... mene ne bo user posted image .
Bomo morale  še kakšen datum predladat...

P.S. V bolniški pa nič časa...user posted image user posted image

Lepo nosite!

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
10.6.2011 7:54:50   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Js sm še kr ista....   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.6.2011 8:34:08   
Natka23

Hehe, ja, vsekakor je lepš na sončku sedet. Jst sem včeri s strahom iz omare povlekla ene svoje kavbojke in so mi bile prav. Smo imeli pregled pri zdravniku in sem že mislila, da bom šla kar v trenirki. user posted image Če je sonček, ni problem, krila so raztegljiva. user posted image
Lahko se dobimo kar v ponedeljek, če ste vse za. V petek ne gre, ker ima zojatisa pregled, v sredo ga imam pa jst.

Men bolj ustreza ja, ker danes bi skoz na uro gledala, potem pa ni to fešta.Kje pa na istem ali bi šle nekam kjer imajo sladoled????user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.6.2011 8:41:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73
P.S. V bolniški pa nič časa...user posted image user posted image

Brez službe, če smo natančni. user posted image Samo dans do opasne priprave. Jutri imamo eno poroko in dokler je tamala v vrtcu imam vsaj čas sebe malo pocartat in zrihtat. Pa baje gremo še po eno otroško igralo na Dolenjsko. Da ne govorim, da moram kosilo kuhat... Ah, nekako bomo že.
Za datum pa bolš, da se kar zmenimo, da ne bomo spet zadnji dan mencale. user posted image Lahko tud kje, ker imajo sladoled. Kje pa je to, da bi imeli dober sladoled in da bi se vsaj eni med nami ne bilo treba vozit?

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.6.2011 8:42:02   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Js sm še kr ista....   user posted image user posted image user posted image

jaz pa neuser posted image user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.6.2011 8:51:08   
muca*maca
Ljubjančanke, ste se dobile včeraj v Koloseju?
Jaz nisem mogla priti...user posted image

Kako je bilo?

LP

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.6.2011 9:41:58   
Rakica7
twiggi - lušten tale vajin voziček user posted image . Koliko je pa stabilen za trokolesnika? Jaz sem se po ogledu v trgovini nagibam k štirikolesnikom, pa ta, ki sem ga gledala, ima višjo košaro, kar je priročno, glede na to, da sva oba bolj visoka. Ne mislim pa dati več kot 500 eur za voziček za vse skupaj, čeprav je moja mami nekaj sanjala, da bo ona kupila voziček user posted image

Bolj ko gledam zadeve za dojenčka, bolj me boli glava, koliko lahko zapraviš. Samo pravijo kolegice, ki že imajo otroke, da na začetku glede cunjc ni dobro pretiravati - ene 15 kom navadnih pajackov, pa ene dve lepi stvari za k zdravniku in obiske. Ker itak malčki tako hitro prerastejo stvari, da si ne bomo mogle predstavljati. In bomo samo denar stran metale. Saj za doma ni treba, da ti ravno v Benettonu leži v posteljici, haha user posted image  Bo kakšen Sparov Sparky, H&M, Mana čisto ok. Pa še srce te ne bo bolelo, ko boš vse preprano stran vrgla. 

Danes pa moj pride nazaj s službene poti. Po mojem me ne bo spoznal, toliko mi je trebuh zrasel v zadnjih 8 dneh user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.6.2011 11:30:38   
Oblačka
Lean: Oo super čestitke čestitke za tvojo kolegicouser posted image . Ja res to spada vse nekako zraven, ene mamo take probleme druge drugačne ampak bomo potrpele za tako darilo se splača malo stisnit zobe. Predvidevam, da se je tvoji kolegici posteljici le nekoliko dvignila in je normalno rodila? V nekaterih primerih se posteljica ne dvigne in je potreben strog počitek in na koncu še CR vendar je do takrat še neki časa in moram čakat ter upat na najboljše. Za pas sem pa malo prebirala ni lih najboljši, ker nekako ohromi mišice vendar, če ga nosiš le takrat, ko nekaj delaš ali greš na sprehod pa mislim, da je čisto Ok. Bom pa povprašala še G in poskusila dobit še kako mnenje. Lepo bodi, čaw

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.6.2011 12:44:22   
Zojatisa
Kako smo a ni bil danes neki sonček mal napovedan, ojoj to vreme ubija,pol še pa dolg čas vmes.
San bo čene druga od novembra dalje nam ne bo več dolg čas, hahaha.
lp

(odgovor članu Oblačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.6.2011 15:11:08   
twiggi
rakica7: voziček je stabilen. sma ga preiskusila in je super. se mi zdi da so večji oz. daljši vozički manj stabilni ( sestrična ima takšnega in se mi zdi malo majav ). velikost ročajev se da premikat gor in dol, kar je zelo praktično za naju. jaz sem bolj majhna ( 169 cm ) , moj je pa 188 cm.

tudi sama sem malo gledala stvari za malega in ne mislim nekaj pretiravat, tisto osnovno in nujno bom kupila v naprej, ostalo bom kupovala sproti. se mi zdi da je tako manjši šok za denarnico. bom pa malo gledala za akcijami in probala takrat kupovat.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.6.2011 15:35:12   
_perla_
twiggi, vaš bodoči voziček mi je všeč. So mi pa zelo dobri tudi http://www.baby-spa.si/quattro.html - za okoli 450 evrov dobiš ma vse.. Midva z mojim morava videt, če bova dobila voziček od znanke, tako da bo treba to it malo povprašat. Drugače pa kar hitro v nabavo,  saj se mi zdi, da je za te vozičke treba kar nekaj časa čakat, če jih slučajno ni na zalogi.. 

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.6.2011 19:17:53   
lean
oblačka ja, rodila je z epiduralno, so ji tudi nekaj na začetku govorili o CR, a na koncu se je dobro izšlo. Je pa rekla, da je epiduralna zakon, jaz je v ta prvo nisem dobila, je pri nas zastojn, vendar pa je odvisno kdaj prideš in koliko si odprt, v ta prvo nisem imela sreče, nisem zadela pravi čas user posted image . Bomo vidli kako bo zdaj, je še čas o tem razmišljat.
Pridno počivaj user posted image

Glede oblačil za dojenčka, sem prvič večinoma nabavla 56 in 62, a ji je 62 bila še en mesec prevelika, je pa bila povprečen dojenček velika 50 in tehtala je 3,3 kg.
Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.6.2011 21:27:09   
punsha
rakica7, bi samo en stavek mal popravila user posted image . Po mojih izkušnjah sploh ne pride do tega, da bi bila oblačila pri tako malem kdaj preprana. Mene je prej bolelo srce, ko je mali tako hitro rastel in mu kake stvari niti oblečti nisem mogla. Je bilo že premajhno. Ali pa oblečeš trikrat, pa je mimo, pa takooo lepe cunjice. Ti je kar škoda user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......