|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
8.6.2011 14:32:32   
trsica
Da bi vidle, kako jaz dajem otroke spat. user posted image  Ok, Nadja itak zaspi sama. David bi se pa skoz neki nosil. Pa je ful pretežek. In jaz ga dam v posteljico. Pokleknem, da me ne vidi. In po kolenih iz sobe. user posted image user posted image user posted image  OMG!!!user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.6.2011 15:00:25   
lil_
se lih tok oglasim, da ne boste pozabile name...pa na nasi princesi sevedauser posted image

sej sploh nevem kaj povedat. kako ne tipicno za zenske user posted image

no je pa tipicno zensko, da kljub temu, da nimamo nc za povedat, lahko naklofamo ksn postuser posted image

mi smo tut nasi princesi preselil v sportni del vozicka. sej se nm ni nikamor mudil, ampak je blo pa ze kr smesno, da mamo taki veliki puncari v kosarah. ko sta dvigovale nogice in celo rit, sem imela kdaj obcutek, da bosta padle vn user posted image
zdej so sprehodi se bol mirni, ker je okolica takooo zelo zanimiva. ni treba samo mamice gledat, pa ceprov je tko lepa user posted image

aja pa koncno smo ju locil, da spi vsaka v svoji posteljici. ceprov se mi zdi, da zdej slabs spita kot prej. prej sta se le mogle mal stisntuser posted image

ja z gosto hrano bomo mi tut se pocakal. s ceplenjem pa prav tako.

teyla po slikicah na fb-u je teja zelo simpaticna, tko da tisto o "kugli" lahko nazaj vzames. v zlahti imamo dojencka, ki pa je res debel. pri skoraj sestih mesecih tut kravic nemore pastuser posted image

pri nas se veslo obracamo iz boka na bok. iz hrbta na trebuh se jima ne rata se obrnt. iz trebuha na hrbet pa. pa ne slucajno...saj pomoje ne. ker prov takticno iztegneta eno roko, z drugo pa se obrneta.

joj vse se neki potepate. mi samo vemo da bomo na morje sli. kdaj in kam, p se nic. nekej tut razmisljamo da bi sli v juniju v ksne toplice ali pa na veliko planino za ksne par dni. no glede na to, da je vsak dan prekratek, bomo vidl kaj nam bo uspelo.

joj sm zanc hotla napisat, pa sm pozabila. jaz ju ogromno odlagam na tla. no na une puzle, k so bli ne dolgo nazaj strupeni. tko da ja, se velik valamo po tleh, na hrbtu, na trebuhu. in pa igralni center je se vedno zakon.

pa "tamala" se vrtiuser posted image jo damo na tla al pa na taveliko postlo, od zacetka lezi na hrbtu, pol pa se zacne vrtet in se z nogami poganja user posted image "tavelika" pa tok casa brunda, da "tamala" pride do nje user posted image se pa se ne dojemata tako kot bi se lahko. se smejita ena drugi, al pa ena joka druga se ji pa smeji. vcasih, pa gledata kar ena skozi drugouser posted image

sej najbrz bi lahko se kej napisala, sam alarm tuli user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.6.2011 15:05:25   
lil_
trsica pri nas je pa lih kontra...morem bit v sobi samo tok da me vidta al pa vsaj slista...tut ce tipkam steje user posted image ce pa se skrijem je pa jok user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
8.6.2011 15:53:53   
maurica
Pozdravljene,

upam, da se me še spomnite user posted image . Se nisem že zeloooooo dolgo oglasila. Ogromno časa sem pri starših na Obali in tam sploh ne hodim nič na internet. V bloku pa sem spoznala sosedo, ki ima dvojčka in veliko dopoldnevov preživim pri njej.

Sem vas pa pogrešala zato sem prišla malo pokukat tudi sem user posted image .

Mi smo super user posted image . Anže cele noči spi (od 21ih do 8ih zjutraj). Če se ponoči zbudi, mu dam dudo in spi dalje. Ko smo na Obali, se ponavadi sploh ne zbuja, spi pa do 9ih. Mu zelo koristi svež morski zrak user posted image . Začeli smo uvajati gosto hrano, okoli 12ih ima zelenjavno kašico, okoli 18ih pa mlečno (tisto od Aptamila). Na začetku je imel malo težav s privajanjem na žličko, zdaj mu gre pa že zelo dobro. Tudi korenček mu najprej ni najbolj potegnil, skupaj z jabolčkom pa zmaže cel lonček user posted image .
Čez dan se veliko potepava, igrava in telovadiva. Obrača se že iz hrbta na trebuh, obratno pa mu še ne gre najbolj, mu bolj rata po naključju.
Očitno bo kmalu dobil tudi svoj prvi zobek. Ga ful boli in mu mažem z enim gelom, ki sem ga kupla v IT. Zelo pomaga!!

Berem, da imate težave z zbujanjem ponoči. A je katera poskusla, da je ponoči user posted image ponudila malo čaja? Pol pa dudo not in spat naprej :). Pri nekaterih se zelo obnese.

Nisem brala vsega za nazaj tako da ne vem, če ste se že kaj pogovarjale glede srečanja. No, upam, da nisem srečanja že zamudila user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
8.6.2011 19:58:09   
zasi
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

Pozdravljene,

upam, da se me še spomnite user posted image . Se nisem že zeloooooo dolgo oglasila. Ogromno časa sem pri starših na Obali in tam sploh ne hodim nič na internet. V bloku pa sem spoznala sosedo, ki ima dvojčka in veliko dopoldnevov preživim pri njej.

Sem vas pa pogrešala zato sem prišla malo pokukat tudi sem user posted image .

Mi smo super user posted image . Anže cele noči spi (od 21ih do 8ih zjutraj). Če se ponoči zbudi, mu dam dudo in spi dalje. Ko smo na Obali, se ponavadi sploh ne zbuja, spi pa do 9ih. Mu zelo koristi svež morski zrak user posted image . Začeli smo uvajati gosto hrano, okoli 12ih ima zelenjavno kašico, okoli 18ih pa mlečno (tisto od Aptamila). Na začetku je imel malo težav s privajanjem na žličko, zdaj mu gre pa že zelo dobro. Tudi korenček mu najprej ni najbolj potegnil, skupaj z jabolčkom pa zmaže cel lonček user posted image .
Čez dan se veliko potepava, igrava in telovadiva. Obrača se že iz hrbta na trebuh, obratno pa mu še ne gre najbolj, mu bolj rata po naključju.
Očitno bo kmalu dobil tudi svoj prvi zobek. Ga ful boli in mu mažem z enim gelom, ki sem ga kupla v IT. Zelo pomaga!!

Berem, da imate težave z zbujanjem ponoči. A je katera poskusla, da je ponoči user posted image ponudila malo čaja? Pol pa dudo not in spat naprej :). Pri nekaterih se zelo obnese.

Nisem brala vsega za nazaj tako da ne vem, če ste se že kaj pogovarjale glede srečanja. No, upam, da nisem srečanja že zamudila user posted image

Kateri gel iz Italije za dlesni pa uporabljaš? Meni so svetovali granule chamodent iz Italije. Nam se bo namreč zmešalo, zadnja dva dni. Tak jamra pa sitnari, da je kar groza. Nič ji ne paše. Pa sem rekla, da moramo nekaj nabavit.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
8.6.2011 20:14:04   
maurica
Uporabljamo Balsamo Primi Denti. Mislim, da ga nimajo v vseh lekarnah, jaz sem ga dobila v Miljah v lekarni v centru (sicer sta dve lekarni tam). Pomaga pa res ful!! user posted image

Baje pa je zelo dober tudi gel Osanit, ki se ga dobi v Avstriji. Mi še nismo sprobali, sem pa slišala, da zelo pomaga.

< Sporočilo je popravil maurica -- 8.6.2011 20:15:53 >

(odgovor članu zasi)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
9.6.2011 9:46:13   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Da bi vidle, kako jaz dajem otroke spat. user posted image  Ok, Nadja itak zaspi sama. David bi se pa skoz neki nosil. Pa je ful pretežek. In jaz ga dam v posteljico. Pokleknem, da me ne vidi. In po kolenih iz sobe. user posted image user posted image user posted image  OMG!!!user posted image user posted image user posted image

Isti šmorn je pri nas. Dobi uspavanko in če ne grem v istem trenutku ven, se potem sklanjam mimo posteljice, da me ne vidi. user posted image Ker potem pa ziher ne zaspi. Imamo pa rutino, ki kar uspeva, ampak jo je mala izoblikovala po svoje. user posted image Morala bi izgledat nekako takole: preoblačenje v pižamico, dojenje, zgodbice za lahko noč, zadnjo zgodbico dobi, ko je že v postelji, nato uspavanka in spanje. Zgleda pa takole: preoblačenje, dojenje, zgodbice za lahko no, uspavanka, stokanje, duda, stokanje, lakota, dojenje, uspavanka in spanje. Ko ji prej ponujam, če bo še, noče, potem je pa itak lačna.

lil_  jaz se samo hecam s "kuglo" in takimi vzdevki, da ne bo kdo mislu, da jo dajem na dieto ali kaj podobnega. Dojenčki so pač taki. Je pa res, da se mi zdijo vsi ostali ekstremno suhi.user posted image

Jo@n cukica je verjetno naredila izpit, pa se zdaj veselo vozi naokoli in nima časa za nas. user posted image user posted image   Maurica se je pa že oglasila, kot vidim. Eno mini srečanje v Tivoliju si zgrešila, ja. Za naslednjega bo pa treba datum določit, samo zdaj so dopusti, pa se bomo težko vse dobile, ker nekaterim ziher ne bo prav.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
9.6.2011 9:59:11   
kiara24
Pri nas tudi ne vem če ne gredo zobki ven, ker si skoz tlači rokice v usta in grize prstke pa mne grize in se fuuul slini. Prva je imela pri 4 ,5 mesecih že prvi zobek.

Maurica- jao to je pa super spanje. Da takos pi to je pri nas klara spla Zala pa ne, je bolj jedec, ampak trnutno bolj mleko kot pa kašice. Kašice ji sploh ne gredo pa sedaj ne vem ali naj počakam še malo ali naj ji vsak dan malo dajem da se bo navadila žličke. Mislim pa da sji dam pregosto kašico in da pol zaradi tega ne je.

Če bo katera dajala na seznam kaj sem vam včeraj napisala mere pri 3 mesecih. Lhako pa jih še enkrat napišem.

Včeraj sem imela že sestanke za vrtec za Klaro ona je dobila Zala pa ne ker ni dovolj stra in je na 10 mestu, nimam pojma kaj bova naredila če ne bo dobila še Zala. Nimam nobenga k bi lahko merkal Zalo, ko bomo v službiuser posted image .

Jaz sem imela pa kar SLo zadevo za zobke, pa je tudi ful pomagalo. Pa pri nas so bile največeje težave pri prvih 4 pol pa nič, pa ko so šle ven 3jke je bilo groza je imela pa še clo vročino.

Šibam je alarem ji je trba dat flaško.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
9.6.2011 13:44:31   
šebela
Dan punce!!!
Zobki: a mislite, da res že lahko rastejo, ker moja tud skoz roke v usta, sem ji kupila par tistih stvari za zobke ampak nekako še ne skordinira, da bi jih pravilno dala v usta, pol pa raje spet na rokice prešalta... jaz sem prvega dobila komaj pri 7mes, zato se mi 4 zanjo zdi še prezgodaj. No bomo vidli.
Spanje: pri nas zvečer ni velikih problemov, kopanje, pižama, cartanje z atijem in jest in spat.... kakorkoli čez dan je popolnoma druga zgodba, včasih zgleda kot, da bi jo silila nevem kaj delat..... si mane učke in greva dat gor malo umirjene muzike, da se umiri, potem pa v sobico, pa ali dudo ali joško in potem se ponavadi začne galama v stili "jaz nebi spala" in včasih traja pol ure, ko napol v transu zaspi, me je prav groza, da se moreva včasih tako dolgo matrat, da potem spi pol ure do uro user posted image V vozičku ali avtu pa seveda ni problem....

Jaz vas sploh še nimam na Facebooku, nikoli ni zneslo, kako se priključim?

Samsara, resno sem misla ja, da se jevi ko prideš!!
Teyla, pridna si s telovadbo, glede takih stvari, mi je kr žal, da nisem več v lj, ker tukaj lahko kaj takega delam le doma....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
9.6.2011 14:11:31   
DIANE
Dan, vidim, da imaste tut nekatere težave s spanjem evo zle spi sva se pa prej kr enih 15 min trudila preden zaspi. Ko sem videla, da je mal ratal siten in zaspan sem ga koj dala v posteljico gor dala cd, ga božala trepljala nč sm šla mal stran pa jok in sm mu vsake tok časa popravljala dudo vendar se je tok jokal k jesihar da sm ga vn vzela in še v naročju se mi je enčas kr jokal in migal sm ga mogla kr oreng prijet in zibat stiskat in nekak potem je končno zasapl mal sm počakala in ga dala v posteljco. Groza! Tut v vozičku se mi zgodi da se začne ful tulit kr ne neha namesto da bi lepo zaspal. Spi pa zadnje čase kr nekak lepo okoli 9 zaspi za 30 min potem še okol 11 30 min in okol 1-2 zaspi za malo dalj časa. Trkam na les da vsej tako ostane sm preden zaspi je pa muka sploh noče sam zaspat v postelji sm mislila da bo v vozičku spal pa se le redko zgodi. Mi je kr čudn tole da tok teško zaspi sm mislila včasih eh ko maš otroka je ura za spanje in ga daš v posteljo hehehe pa ni tak. Me zanima če ima katera kakšno idejo? In ko greste same na pot z avtom imaste zadi jajčko? Mi jo mamo zadej in je kr problem ker tamal se včas mi tut že v avtu začne jokat in ne morem kr ustavit se pelem naprej in ko lahko kje ustavim ga pomirim in greva dalje.  Ah pa sej bo

Kok je bedno vreme včeraj sva šla na sprehot malo in naju je dež tako dobil, da sm bla mokra k cucek.
Sm k dežuje se kr sproti vreme ker prej tok dol tišči da me kr glava boli.
V soboto greva pa na poroko juhuhu in bo tašča popazila na našga foksnerja. Pač vsake 3 ure bom prišla in ga podojila. Zvečer pa je res fajn še kr lepo zaspi med 8-9 potem nekje ob 2 se naje zaspi odvisn od 6-7 se zbuja tk da sm res vesela da tukej pa res ni problema. Čeprav jaz bi še tok spala zjutrej.
Tut men se zdi da našemu nagajajo zobje je kr mal tečko in tedaj začne v uste tlačit vse živo prejle pa ko sm se mu stisnila ko se je na podlogi igral je pa kr začel me stiskat pa kot da me bo grizel hehehe tok mi je blo posrečeno.
Se pa že dolgo smeji na glas je tk smešn hehehe. Samo ko se ti pa otrok tak nasmeji pa je nekaj neprecenljivega.
Nč sm se mal razpisala lepo bodite.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
9.6.2011 14:35:19   
hel32
Pozdravljene!

Mi smo ravno danes stari 4. mesece, in za 1x še samo na mleku, ko bo pokazala, da je to premalo, pa bomo začeli dodajat, jaz sem se odločila takole; GH bom začela uvajati z riževimi kosmiči, ki se pripravijo z AM, ker za enkrat še ne upam preveč experimentirat, zaradi njene problematične prebave, se je ravno uredila, kajti v žitnih kašicah, kjer je prilagojeno mleko je navadno, mi pa uporabljamo za urejanje prebave, tako, da,..
Nadaljevali bomo z korenčkom, jabolkom, da se kupit tudi posebno olje, ki se dodaja dojenčkovim kašicam, lahko pa olivno olje, ali smetano, za zdenko pa pravim, da ne, ima še preveč E-jev, nato rdeča bučka, pastinak, krompir, sladki krompir,..potem  pa počasi še ostalo sadje, najboljši je banana, ki je ni treba kuhat, ostalo je treba vse več ali manj prekuhat, ja, pazite na alergeno sadje, to so jagode, vsi koščičarji oz.ogrumi, kiwi, paradižnik, med, jajce pri med 6 in 7 mesecem, ampak meni se ne zdi tako zelo pomembno, tako, da bo dobila po 1 letu, pri 5tih pa že lahko poskusi kak košček puranjega ali kurjega belega mesa, pri 6tih pa se začne uvajat hrana z gluteenom,.

Spanje, spimo odlično po večerni rutini se nahranima, pocartlama, in okoli 20-21 je že v svoji postli, spimo pa različno, včasih do 5tih, kak dan pa tudi do 8mih, odvisno od starejšega bratca, ker hoče bit vedno prvi in se po navadi zbudi okoli 5 ure, kar je zame seveda zelo zgodaj, ampak, kaj hočem, takole imam¨!
Vrtec, za tavečjega smo dobili za Lucijo so odpisali, da septembra še ne bo stara 11 mesecev, ampak, bo vseeno prostor zanjo, ker nameravajo v jeseni začeti delat novo enoto vrtcauser posted image vesela, da bomo imeli oba v vrtcu.

Za zobke imam še od Lukasa CALGEL, njemu je pri izraščanju 1in 2 pomagalo, najbolj kritične so še potem 3ke, starešim dvema so prvi zobki začeli izraščat okoli 7 meseca, tako bo tudi najmlajši, upam vsaj.
Drugače smo pa kr veliko zunaj na sončku, drug mesec pa gremo na morje, ima sestra doli hišo in imamo bivanje zastonjuser posted image user posted image

Lepo se imejte!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
9.6.2011 17:33:28   
cukica
Ne ne čukica še ni nardila izpita ampak je dobila gripo.
Drgač pa zadnje dni nimam velik časa,ker je Nejc neki sitko in smo pogruntali,da mu rineta 2 zobka ven.Drugače hodiva na fizioterapijo in sem vesela,ker lepo napredujemo,...
Imava pa 22 razvojno in bomo videli kako bo,...
Vrtca nismo dobili tako,da septembra štartamo z umetno oploditvijo in naslednjim otročkom,...
Izpit no ja počasi mi bo ratal zdaj nisem cel teden nič vozila imam pa lepih 17 ur.

Drugače smo super pripravljamo se na morjeki nas čaka čez en mesec,slikali nejca za osebno in je pravi mali pozer,...

Se vam še kaj javim,...

Pozdravčke vsem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
9.6.2011 17:53:36   
Tigrica86
hej hoj

zobki - naš se tud zlo slini in vse nosi v usta, tud ugriznil me je že parkrat, pa sm vprašala P če so že lahko zobki, pa je rekla da še niso, da to samo raziskuje. ok, sam ne mojih jošk, prosimuser posted image

GH - mi bomo še počakali nekaj časa. ga morm prvo naučit, čemu služi flaška user posted image

Vrtec - mi ga nismo vpisali sploh, ker septembra tak ne bo dovolj star, pol januarja/februarja pa tak ne vem če bom najdla kak šiht kje. če se mi bo nasmehnala sreča, ga bo pa mama pazila (samo ona tega še ne ve user posted image ). obstaja pa še varjanta, da hit nardimo drugega pa ostanem doma user posted image

spanje - če mi uspe, da ga dam že ob 21h spat se zbudi ob 4h - 5h zjutri, če zaspi kot običajno okol 22h, pa spi do 6h. nevem kaj je tu zdj za mene boljše user posted image

uspavanje - men ponavadi začne dremat že na joški, pol pa če še ne zaspi na poti do spalnice, ga dam v postlco in zaspi ob dudici ter zvezdici zaspanki user posted image

evo, zdle se pa nad rožico v igralnem centru jezi, ker noče igrat user posted image ga grem mal zmatrat user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
9.6.2011 22:17:05   
Teyla
DIANE jaz ti ne znam svetovat glede spanca čez dan, pri nas je isto. Če ne zaspi po dojenju, je hudič. Zaenkrat je vsak zvečer mir, tako da se čez dan ne pritožujem. user posted image Drugače pa imava midva lupinico zadaj, ker se airbag ne da izključiti. Če kdaj joka, ustavim, če sem na daljši poti in joka zaradi lakote, ker ji je vroče... Če pa joka zaradi tečnobe, v bistvu takrat bolj stoka, ali pa sem na krajši poti, potem ne ustavljam, ker se mi ne splača z avtoceste iti dol. Govorim v cca 10min. Seveda, če se stokanje stopnjuje v jok, pač ustavim, ampak ne na odstavnem pasu, grem rajši dol z avtoceste.

Smejanje ja res je lepo, ko se tako nasmejijo, ampak jaz bi to rada slišala večkrat. Se moram prav pomatrat, da dobim kakšen glasen "hehe" iz njenih ust. 1-5 na dan je že maksimum. Običajno se samo nasmehne in se na vsa usta reži, zvoka pa nobenega. Ne vem al se ji ne da, al kaj. user posted image

cukica pozdravi se čim prej. user posted image user posted image Hm, gripa poleti... a to kaj razsaja?

Zobki meni so tudi rekli, da zdaj dojenčki pač raziskujejo vse z usti in zato gre vse direkt tja. Pa naša se ne slini več toliko razen, če nima polna usta prstov, potem je seveda en slinček premalo. user posted image Drugače sem pa brala, da je baje poznost/zgodnjost zobkov tudi dedno pogojena, tako da če ste jih vi imeli ful pozno/zgodaj lahko dobite približek času, ko jih bo vaš otrok dobil.

Tigrica saj za GH ne rabiš flaške. Hrano na žličko, pa je. user posted image

Ah nič, grem jaz počasi spat. Mala spi že eno uro, dragi pa tudi smrči na kavču. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
9.6.2011 22:37:12   
aktak
Ojla,
Spanje pri nas ni problem, problem je zaspat in še to samo zvečer. Čez dan spi v vozičku in na kavču ( v košku ni šans), zvečer pa je cel problem preden zaspi. Začelo se je kakšnih 10 dni nazaj. Pred tem sem jo dala v košek, jo pokrila ji dala dudo in je počasi zaspala, mogoče je bilo treba par krat pobrat dudo, ki je padla z ust in to je bilo to. Po novem sm zvečer sitni, ko poje vidiš da še komaj drži okice odprte ampak ne ona noče zaspat in sledi jamranje in pritoževanje, če jo daš kar v posteljico je neutolažljiv jok, da jo je največkrat potrebno vzet ven in jo pomirit in šele nato počasi zaspi. Ta naša "rutina" traja od pol ure do 45 minut. Groza user posted image . Pa po novem je samo mama dobra za uspavanje, če poskuša tata je še huje in se sploh ne pomiri. Zadnje dni je pa še prehlajena in imam občutek, da je samo še huje. Sicer pa sva ji danes zamenjala košek za posteljo ampak se ni večerna rutina nič spremenila. Saj potem ko zaspi spi in se do jutra zbudi samo enkrat za hranjenje, ampak kaj ko je zvečer taka muka.
Zobki - ne vem naša se slini ko polž in če ne bi imeli slinčka, bi se lahko preoblačile vsake pol ure (tako samo zamenjamo slinček). Par dni nazaj sem ji dala grizalo in je sedaj najboljša igrača. Si ga tlači v usta in se z njim igra, ne vem pa ali zato ker jo mučijo zobki ali samo zato ker ji je zanimivo user posted image
Čukica želim ti da se čim prej pozdraviš

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
9.6.2011 22:38:22   
Nina33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.12.2010

d3lfink4
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Neža/Eva
rojstvo: 1880 g/2180 g ,43 cm/43 cm

3.1.2011
lil_
(PDP 23.2.2011)user posted image user posted image Loti/Neli
rojstvo: 1830 g/1740 g ,43 cm/43 cm
2.mesec: 3150 g/2920 g, 48,5 cm/48 cm
3.mesec: 4820 g/4440 g, 55,5 cm/ 54 cm
5.mesec: 6010 g/5600 g, 60 cm/ 57,5 cm

14.1.2011
maurica
(PDP 1.2.2011) user posted image Anže
rojstvo: 3140 g, 50 cm
1. mesec: 4590 g,
ninchi9 (PDP 3.2.2011) user posted image Alex
rojstvo: 3550 g, 52 cm
3. mesec: 6160 g, 61 cm
4.mesec: 7340 g, 65 cm

16.1.2011
HoneybeeMaja
(PDP 6.2.2011)user posted image user posted image Zoja/Maj
rojstvo: 3250 g/2500 g, 51 cm/48 cm

17.1.2011
cukica
(PDP 5.2.2011) user posted image Nejc
rojstvo: 3610 g, 53 cm
1. mesec: 4800 g, 58 cm
2. mesec: 5300 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
4,5 mesec: 6620 g, 67 cm

19.1.2011
foxylady
(PDP 4.2.2011) user posted image Tanaja
rojstvo: 3460 g, 50 cm
1. mesec: 4260 g, 52 cm
urshy
* (PDP 3.2.2011) user posted image Žana
rojstvo:
3020 g, 50 cm

21.1.2011
Zasi
(PDP 14.2.2011) user posted image Julija
rojstvo: 2680 g, 47 cm
1. mesec: 3190 g, 50 cm
2. mesec: 4260 g, 54,5 cm
3. mesec: 4920 g, 58 cm
 Lina80
(PDP 3.2.2011) user posted image Ajda
rojstvo: 2350 g, 49 cm

23.1.2011
sara1986
(PDP 5.2.2011) user posted image Ervin
rojstvo: 3630 g, 53 cm
1. mesec: 4680 g, 56 cm
2. mesec: 5630 g, 58,5 cm
3. mesec: 7330 g, 64 cm

rebeka84
(PDP 3.2.2011) user posted image Matej
rojstvo: 3040 g, 51 cm

25.1.2011
d'ori
(PDP 2.2.2011) user posted image Mark
rojstvo:
3360 g, 53 cm
IsabellaLana (PDP 22.2.2011) user posted image Lana
rojstvo:
2630 g, 48 cm
2. mesec: 4180 g, 54 cm
3. mesec: 5760 g, 59 cm
4. mesec: 6890 g, 65 cm
Vrtnica21 (PDP 6.2.2011) user posted image Nina
rojstvo: 3100 g, 49 cm

27.1.2011
trsica (PDP 14.2.2011) user posted image user posted image Nadja/David
rojstvo: 2850 g/2900 g, 47 cm/47 cm
3. mesec: 6200 g/6900 g, 62 cm/63 cm

28.1.2011
Teyla (PDP 6.2.2011) user posted image Teja
rojstvo: 3270 g, 51 cm
1. mesec: 4320 g, 54 cm 
2. mesec: 5530 g, 60 cm
3. mesec: 6620 g, 64 cm

Oxer (PDP 2.2.2011)    
user posted image Alja
rojstvo: 3620 g, 50 cm

29.1.2011
Ina5505
(PDP 12.2.2011) user posted image Maja
rojstvo: 2980 g, 50 cm
1. mesec: 3620 g, 52 cm
2. mesec: 4600 g, 57,5 cm
3. mesec: 5360 g, 61 cm

30.1.2011
Nina33 (PDP 13.2.2011) user posted image Nande
rojstvo: 2770 g, 51 cm
1,5 mesec: 4530 g, 53 cm
3. mesec: 5555 g, 58,5 cm
4.mesec: 6045 g, 61,5 cm

31.1.2011
Tamy82 (PDP 8.2.2011)user posted image Val
rojstvo: 3140 g, 52 cm

petrap
(PDP 10.2.2011) user posted image user posted image Maj/Nal
rojstvo: 2960 g/2570 g, 46 cm/51 cm
 Juxy (PDP 7.2.2011) user posted image Niklas
rojstvo: 3400 g, 53 cm
1. mesec: 4300 g, 57 cm
2. mesec: 5200 g, 60 cm
3. mesec: 6100 g, 64 cm
j6 (PDP 4.2.2011) user posted image Katja 
rojstvo: 3250 g, 51 cm 

1.2.2011
 PilotGirl7
(PDP 22.2.2011)user posted image Nik
rojstvo: 2250 g, 45 cm
1. mesec: 2900 g, 49 cm
prvičmami
(PDP 12.2.2011)   user posted image  Tjaša
rojstvo: 2430 g, 46 cm
KLARA 1
(PDP 4.2.2011) user posted image
rojstvo: 3270 g, 53 cm

2.2.2011
 Meta21 (PDP 1.2.2011)user posted image Bine
rojstvo: 4330 g, 54 cm
1. mesec: 5150 g, 59 cm
2. mesec: 6400 g, 64 cm
3,5. meseca: 7900 g, 68 cm
lola_J (PDP 10.2.2011)  user posted image Tinkara
rojstvo: 3480 g, 53 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3. mesec: 5900 g, 61 cm

3.2.2011
  hayabusa (PDP 7.2.2011)user posted image Lovro
rojstvo: 3850 g, 53 cm
marjetka
(PDP 10.2.2011)  user posted image Ažbe 
Ješa
(PDP 7.2.2011) user posted image Aleksej 
rojstvo: 3430 g, 52 cm
Grozdek
(PDP 8.2.2011) user posted image  Nika

5.2.2011
  Annai (PDP 3.2.2011) user posted image Evelyn
rojstvo: 3320 g, 52 cm

6.2.2011
 Kiara24 (PDP 2.2.2011)user posted image Zala
rojstvo: 3740 g, 53 cm
3. mesec: 6300 g, 66,5 cm
Sisi8
(PDP 3.2.2011)   user posted image  Tanaj
rojstvo: 4500 g, 55 cm

7.2.2011
 MoSoNi (PDP 4.2.2011)    user posted image Nac
rojstvo: 3470 g, 51,5 cm
1. mesec: 4115 g, 54 cm
2. mesec: 5150 g, 59 cm

8.2.2011
 Urša (PDP 8.2.2011)     user posted image  Izak 
rojstvo: 3930 g, 53 cm
Little*Miss
(PDP 8.2.2011)   user posted image  Jan
rojstvo: 3300 g, 50 cm
1. mesec: 4400 g, 53,5 cm
2. mesec: 5500 g, 58 cm
3.mesec: 6300 g, 63 cm

9.2.2011
hel32
(PDP 15.2.2011)   user posted image Maja Lucija 
rojstvo: 3800 g, 52 cm
1. mesec: 4750 g, 58 cm
2. mesec: 5660 g, 60 cm
3. mesec: 6820 g, 64,5 cm
tincha21
(PDP 6.2.2011)   user posted image Nik 
rojstvo: 3900g, 51 cm
1. mesec: 5050 g, 55 cm
2. mesec: 6030 g, 59,5 cm

10.2.2011
Mija24
(PDP 13.2.2011)   user posted image Zara 
rojstvo: 3850 g, 52 cm
Šebela
(PDP 15.2.2011)  user posted image  Klara
rojstvo: 2840 g, 49 cm
1. mesec: 3690 g, 53,5 cm
2. mesec: 4310 g, 57 cm
3. mesec: 5190 g, 61,5 cm
  Muca (PDP 26.2.2011)  user posted image Liza 
rojstvo: 3180 g, 50 cm

11.2.2011
  Antoninap
(PDP 4.2.2011)    user posted image  Brina 
rojstvo: 3680 g, 52 cm
1,5. meseca: 5020 g, 56,5 cm
3,5. mesec: 6480 g, 62 cm

12.2.2011
Suzy29
(PDP 1.2.2011)  user posted image  Matija 
rojstvo: 3550 g, 53 cm
1. mesec: 4780 g, 56 cm
2. mesec: 5620 g, 60 cm

3. mesec: 7030 g, 63,5 cm

14.2.2011
Patrisha
(PDP 11.2.2011)    user posted image  Gaia
rojstvo: 2470 g, 47 cm
1. mesec: 3790 g, 52,5 cm
2. mesec: 4500 g, 
aktak
(PDP 14.2.2011) user posted image  Ela    
rojstvo: 3400 g, 50 cm
1. mesec: 4180 g, 52 cm
2. mesec: 4860 g, 54,5 cm

16.2.2011
Jo@n
(PDP 18.2.2011)  user posted image  Tinkara
rojstvo: 3870 g, 53 cm
1. mesec: 4620 g, 56 cm
2. mesec: 5660 g, 61 cm
3. mesec: 6330 g, 64 cm

17.2.2011
lutika89
(PDP 26.2.2011) user posted image Tea 
rojstvo: 3750 g, 50 cm

18.2.2011
Vipercat
(PDP 23.2.2011)  user posted image  Nina
rojstvo: 3720 g, 53 cm
1. mesec: 4550 g, 55 cm
Tigrica86
(PDP 9.2.2011) user posted image Marcel
rojstvo: 3530 g, 51 cm
1. mesec: 4970 g, 57 cm
2. mesec: 6160 g, 61,5 cm
3. mesec: 6480 g, 64 cm

20.2.2011
Registirana
(PDP 19.2.2011)  user posted image Mark
rojstvo: 3690 g, 53 cm
1. mesec: 4850 g, 57 cm
2. mesec: 6400 g, 60 cm
3. mesec: 7120 g, 64 cm

21.2.2011
Tanjusi  (PDP 28.2.2011)  user posted image  Nika
rojstvo: 3600 g, 52 cm 

22.2.2011
valek
(PDP 21.2.2011) user posted image Kevin
rojstvo: 3970 g, 54 cm
1. mesec: 4760 g, 56 cm
2. mesec: 6180 g, 62 cm

23.2.2011
babynitka
(PDP 27.2.2011) 
user posted image  Ema
rojstvo: 3660 g, 52 cm

24.2.2011
METULJ1
(PDP 28.2.2011)
user posted image Brina 
rojstvo: 3545 g, 51 cm
1. mesec: 4180 g, 54 cm
2. mesec: 4660 g, 56 cm
3. mesec: 5390 g, 60,5 cm

25.2.2011
mateyci
(PDP 24.2.2011)
user posted image Maks 
rojstvo: 4490 g, 56 cm

27.2.2011
Misyka
(PDP 22.2.2011) user posted image  Neža
rojstvo: 3370 g, 54 cm
1. mesec: 4030 g, 56 cm
3. mesec: 5480 g, 60,5 cm

DIANE
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jošt
rojstvo: 3860 g, 54 cm
1. mesec: 4880 g, 56,5 cm
3. mesec: 5990 g, 62 cm

1.3.2011
samsara04
(PDP 24.2.2011)
user posted image Sebastian
rojstvo: 4000 g, 55 cm
1. mesec: 5000 g,
2. mesec: 6700 g, 62 cm
3. mesec: 7520 g, 64 cm

8.3.2011
biljanaI
(PDP 24.2.2011)
user posted image Anabela
rojstvo: 3820 g, 51 cm
1. mesec: 4830 g, 55 cm
2.mesec: 5520 g, 59 cm

???
peti2
(PDP 21.2.2011)
user posted image Jure
rojstvo: 3840 g, 51 cm

user posted image = 37   in     user posted image = 31

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
9.6.2011 22:46:45   
Nina33
Hoj!
Morm mal še jaz dodat user posted image .
Zobki: rastejo različno, jaz mislim, de naš le raziskuje (se strinjam glede "raziskovanja" ( . )( . ) user posted image ), pričakujem kot pri prvem pri pol leta spodnji enki user posted image . In mu pustim raziskovanje user posted image . In upam, de bo glih en tolk neproblematičen glede zob kot njegov starejši brat.
GH: čakam do dopolnjenih 6 mescev, razen če bo res nuja, poj prej
Spanje: če katerikoli od mojih dveh fantov zaspi prej ko v 15 minutah... "vriskam" od sreče. Pol ure minimum pa še poj ga velikrat kar nazaj "priklopim". Ponoči ga user posted image odnese v "dnevno" v košek, kjer baje zaspi v roku parih minut (zastopi ga, kdor ga more user posted image user posted image ). Čez dan pa takole povprečno spi ene 15 minut do pol ure - vse skupi. No, če prištejem dremanje na Joški Fišerju ( ali Jorasu user posted image ), poj še kako uro max. (visi na meni po 25-30 minut na "obrok" in zadnje 10 minut bolj blefira, a preveč tuli, če ga čem odstavit). Mah, sej bo, še vseen je mnogo, mnogo manj stresno kot je bilo pri prvem. Se pa sama sebi smilim, ko berem, kako fajn vam spijo ponoč user posted image user posted image user posted image . No, saj se bom jaz tut naspala. Enkrat user posted image .
Ideje za uspavanje: imam samo en nasvet - probaj vse, kar ti "pade na pamet" (po pameti drgač, a ne?) in upaj, de kaj pali. S starejšim sva imela ornk težave na štartu pa zdej zelo lepo spi. Celo čez dan zdaj spi v sobici (in ne več zuni v vozu user posted image ), res pa rabi švoh pol urce de zaspi. Zvečer pa mal čez 19-o rečemo Lahko noč, poj mogoče še 1x, 2x vstane, ker še vedno probuje foro z objemi, poj pa zaspi (čisto brez joka ali česa podobnega, de se ne bo bralo kt de sem s kamna user posted image ). In spi ke do šestih, polsedmih, poj pa pride knama v posteljo počakat, de je ura sedem in de lohk vstane user posted image . Zanč je /sva zaspala in potegnila do pol osmih, sem skor nebesa odkrila user posted image .
Vrtec: jaz sem vpisala samo starejšega, mali bo v "domači reji" user posted image , septembra 2012 pa upam, de bo pa sprejet user posted image . No, pa tut če ne, bomo preživeli, k ne de.
Čukica, pozdravi se user posted image user posted image user posted image . Vso srečo na izpitu in poj septembra tut sevede user posted image user posted image .
Šebela, pomoje te Teyla lohk not spravi (v FB skupino). PilotGirl in Tamy sta že dolgo pogrešani. Lohk pa meni ZS pošlješ, kako te najdem na FBju pa te kliknem. Ostale pa poj nekak najdeš user posted image .
Aktak, sem pozabila, de si s tako lepih koncev. Mam skor domotožje p Trenti, sva dolga leta vsako poletje hodila kampirat v Sočo. Še zdej razmišljam, de bi spet (kot predlani) najela hišico leseno tam, samo si ne predstavljam, kako bi starejši brat spal ponoči v isti sobi z najmlajšim user posted image Še zdej se kdaj zaradi jokanja zbudi.
Teyla, je Teja zdaj OK? Zdravje pa to?
Še eno vprašanje: tiste, ki samo dojite - a vam ponoči tut tako lepo spijo? Tako lepo, kot se kle gor ene "hvalijo" user posted image . Nande se zbudi opolnoči za en snack (zaspi med sedmo in osmo), poj bi pa on kr čez dve uri že neki žvečil, in to ne po "samo" pol ure ampak kr skoz, dokler mu ni že resno preveč in sitnari, ker ne more več požirat user posted image user posted image user posted image takrat ga moj poj odnese in frajer potem spi brez prebujanja tut 4-5 ur (oziroma do ornk jutra, ke do osmih in še malo) in ni nič kaj lačen, ko se prebudi. Tko de... Jaz bi ponoči spala user posted image . Barabica ima pa druge ideje - če ga jaz odnesem v košek, se smeje in gruli in ne bo nič s spanjem user posted image . Ima kera kakšno idejo? Pa ne tako, de že takoj zvečer (no, opolnoči ali dveh user posted image ) ostanem sama v postelji (res nečem svojega "nagnat" iz skupne postelje zaradi enga čmrla user posted image ). Sama sicer nimam občutka, de bi se zbudil, ker je lačen, ampak... Zato me pa zaniam, kako je s tem pri "samo" dojenih. Al je naš "normalen" al ne user posted image (beri: povprečen al ne, de se ne bo grdo bralo user posted image )
Grem se zrihtat še pred prigrizkom.
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.6.2011 22:53:46   
Nina33
Sem se pa razpisala user posted image user posted image user posted image . Ampak sem šele zdej vidla zadnji post user posted image in moram dodat, ane:
pri nas smo tut imeli že kao rutino za zaspat (zaspal med pitjem večerje, položen v košek v dnevni in je drnjohal pridno do polnoči), zdej (zadnji teden, dva) je pa podobno kt pr vas, aktak, s tem de jaz med njegovim najhujšim jokom dajem starejšega spat (HB ne slišim joka). In če imam srečo (danes sem jo imela), zaspi preden jaz pridem do njega user posted image , zna pa trajat tut uro in pol drgač vse skupi. Tko, de poj mama uporabi "skrito orožje" in ga še enkrat nafila user posted image . Včasih to pali, včasih pa ne.
Zdej grem pa res zrihtat se user posted image .
Mirno noč!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
10.6.2011 9:08:07   
kiara24
Smejanje- mi se ful smejimo na vsa usta pa tudi že kak haha je slišati je pa tako da ful cvili in oddaja različne glasove pri katerim se zelo nasmejim.

No jaz sem ji pa včeraj kar zmešala korenje in malo jabučka in je jedla.

Čikica- upam, da bo gripa kamlu mimo. Jao jaz bi tudi še enega kar takoj pa ga ne smem... imeti še lep čas tako da smo mi kar zaključili z otorci na žalost me je usoda pripelajla do tega.user posted image

Sem hgledala teže in velikosti pa vidima da je naša res med največjimiuser posted image že Klara je bila.

Spanje- ja pri nas je tako kot sem napisla zaspi pa sama noče zaspat če jo nosiš ali če jo imaš v naročju zaspi v zibki z dekico v roki ali pa tetra pleničko in duduico v ustih vačsih tudi brez dudice.

No zdej pa nekaj pojest pol pa ven upam, da bo danes sonček.

Ali gre katera na lunin festival v LJ???? Jutri je.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
10.6.2011 10:08:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
10.6.2011 12:06:47   
Teyla
Joj, sem včeraj pozabila.
ja, šebela, ti kar meni napiši na ZS, da te najdem na FB, pa te dodam v skupino. user posted image

Nina33 ne, Teja še ni ok. V bsitvu je še slabše. Zdaj ima nosek že kar konkretno nabit in le deloma prehoden, tako da jo moti pri dojenju in tudi pri spanju. Sem ji začela izpirat s fiziološko, pa upam, da bo kmalu bolje. Drugače vročine še vedno nima, tako da mi ni jasno od česa je tole. Tud suh zrak ne more bit, ker perilo v stanovanju sušim. Nič mi ni jasno. user posted image Upam samo, da P ne bo vztrajala pri cepljenju naslednji teden češ da je kao samo smrkanje.
Drugače pa je Teja polno dojena in tudi spi celo noč. Spat jo dam malo kasneje kot ti običajno okol 20h-21h in mi potem spi do ene 5h, ko jo nahranim in potegne še dve urci. Potem pa ni več zaspana, tako da moram vstat, ali se pa neki trudiva obe skupaj zaspat v veliki postelji in če takrat zaspi nazaj (ponavljam če user posted image ), sva lahko v postelji tudi do pol enajstih. Nimam idej za tvojega, Teja je pač tako "naravnana", nisem je jaz strenirala. user posted image
No, ko berem ostale, vidim, da je naša res ekstra pridna. Hvalabogu zaenkrat, pa upam, da ne bom z drugim otročkom vse "plačala". user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
10.6.2011 16:06:32   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Ali gre katera na lunin festival v LJ???? Jutri je.

Če bo lepo vreme, pridemo tudi mi. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
10.6.2011 20:50:57   
Urša
Ojla! Tudi jaz nisem poniknila, samo mal večkrat bo potrebno it na forum, sploh zdaj, ko bomo počasi začele uvajat hrano, bo zanimivo. Midva se še dojiva, ponoči kar vredu spi, je pa izredno zahteven čez dan, skoz bi bil na rokah, nikjer se ne zamoti, v ležalniku minimalno, isto v igralnem centru. Še v vozičku noče bit, protestira, ker ga imam še v košari. Spi zelo malo čez dan, skoraj nič. user posted image  Skratka, zelo živahen fantek. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
10.6.2011 22:12:51   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Še eno vprašanje: tiste, ki samo dojite - a vam ponoči tut tako lepo spijo? Tako lepo, kot se kle gor ene "hvalijo" user posted image .

Naš gre spat med 19.-20.uro (ponavadi) in se zbudi tam nekje ob 2h, se podojiva na hitrico in zaspi nazaj do 5-ih ali 6-ih zjutraj. Potem se previjema (ponavadi to naredi ati pred odhodom v službo user posted image ), spet na hitrico podoj in zaspi nazaj tam nekje do 8-ih ali 9-ih. Je pa vmes spal že od osmih do petih zjutraj.

Ista pesem pr nas. Je spala že po 9 ur, zdej pa že en teden neki štrajka in se ob 2h zbuja. In moj recept ne pali kr tko. Enkrat je, zdej pa že en teden štrajka in se kr zbuja. Jo probam najprej z dudo, če ne gre nosit, če še ne gre, nosit in uspavanke zraven poslušat in pet, če še to ne gre pa joška. Po izkušnjah se pa splača mal potrpet in vztrajat. Ampak če bi bla pa budna ko sova, potem pa itak ni druge kot da ga nahraniš.

Nina nebi pa rekla, da je to pogojeno z lakoto oz. da bi bli dojeni otroci ponoči lačni in bi se zarad tega zbudili. Meni ponavadi zaspi brez hranjenja in spi še ene 3 ure.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
10.6.2011 22:15:47   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ojla! Tudi jaz nisem poniknila, samo mal večkrat bo potrebno it na forum, sploh zdaj, ko bomo počasi začele uvajat hrano, bo zanimivo. Midva se še dojiva, ponoči kar vredu spi, je pa izredno zahteven čez dan, skoz bi bil na rokah, nikjer se ne zamoti, v ležalniku minimalno, isto v igralnem centru. Še v vozičku noče bit, protestira, ker ga imam še v košari. Spi zelo malo čez dan, skoraj nič. user posted image  Skratka, zelo živahen fantek. user posted image  

Tko je blo pr nas pri prvem. Zaenkrat kaže boljš, razen spanja. Spi čez cel dan ponavadi eno urco, med dojenjem mal zakinka in se pol zbudi ko jo tišči in bi podrla kupčka... Ponoči pa vseeno spi dobro, 12 ur, če ne štejem vmesnih zbujanj.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?