Tigrica86
|
hej hoj, ste me kej pogrešale se nism javla že celo večnost, pa še mal zravn tak da bom zdj mal po spominu poročala 24.5. smo meli prvo cepljenje. je bil zlo pridn, mičkeno zajamru ob pikici, se je pa zato pol ko sm ga oblačla mal bol drl drugače pa brez hujših reakcij, zatrdlina in rdečina 2 dni. dobili smo napotnico za fizioterapijo, ker se zlo nazaj zvijamo, druga je blo pa ok. pol smo dobili pošto za razvojno ambulanto (pri drugi zdravnici) kao "kontrolno", ker smo bli takoj po rojstvu na AB. Ni ugotovila nč posebnega. včeraj sma mela pa prvo fizioterapijo. so mi (ponovno) pokazal handling, da more bit medenica skoz spodvita, ponovno mama čez 14 dni. je rekla, da niti ni tolk kritično, ampak da je bolš prej začet. pa rekla je, da tisti "ta pridni in mirni otroci" velik čebljajo, ker se jim ne da migat pa baje mu preveč glavco podpiramo, pa se mu zato ne ljubi okrepit vratnih mišic obračamo se še ne, razn če mu js mal pomagam. pri previjanju je pa itak takoj iz boka na trebuhu, pa takrat ko ne bi blo treba prejšnjo nedeljo smo meli (skupni) krst bil je najmlajši pa najbolj pridn, ni niti mal jokcal, čeprav je večino časa zvedavo gledal naokol medtem ko so drugi otroci se jokali, drli in vpili mi ni nč žal, da je bil tolk mali, ker ga je blo čist na izi mirit (pa sj ga niti ni blo treba kj dost) fešto smo pa pol tud super preživel, tk da sma tud z atijem mela kj od tega je pa zdle že dva dni prava tečka, ne jest, ne spat, ne se nosit, ne ništa... vpij na vso grlo, dokler od utrujenosti ne mrkne za 15 min in jovo na novo pa še vedno ni pogruntu, zaka je flaša. ne zagrabi pa pika, pa jih mam že celo zbirko doma (plus različne luknje na cucljih) ker sm misla da je to krivo. ne vem kk bo, če bo mami kam šla pa tud men se je začel spet zbujat ponoč včeri je dobu takoj zizo, ker duda ni veljala, dans se je pa za en cajt zadovoljil z njo (nevem kk dolgo, ker nism pogledla na uro, ampak sm mu jo dala kr v spanju ) pol je pa blo treba se vstat. dans sm pa rekla, da ne dobi zize do jutra (k itak ne biom mogla da nebi). zvečer mi pa sploh noče kj dost jest kdo bi vedu zakaj tako aja, še mere: cca. 3. mesec: 6480 g, 64 cm (nam je globoka košara že skor premala, ampak vztrajamo v njej, ker je P rakla, da bi blo fajn čim dlje bit v njej in ne ve, kam se mamicam tak mudi - ona k ne ve, kk je praktično če ti ni treba skoz košare gor devat) z GH bom pa kak mesec še počakala, če bo šlo. prebrala sem vas, kaj sm hotla pa komentirat pa ne vem, ker sm mela vmes že parkrat alarm upam, da mi bo zdj uspel se bolj pogosto javljat
|