|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
6.6.2011 10:23:30   
šebela
Hoj! Res ste čveke user posted image A nina je na dopustu!!!
Obrate lahko vadiš, ko je na hrbtu jo nežno obrneš z medenico, tako kot jo verjetno obračaš pri previjanju, primeš za eno nogico in počasi obračaš, da bo s trupom sledila, potem ko bo na trebuhu boš verjetno morala popravit še rokice. Šibam!!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
6.6.2011 10:52:33   
šebela
Upam, da sem kaj razumljibo napisala! V glavnem jo počasi obrneš čez medenico, ti ji obračaš medenico ona pa ostalo....
Mi pa obvladamo v desno in levo vadimo!!user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
6.6.2011 12:07:07   
Teyla
Ja, saj jo tako obračam, ko jo dajem kravice past, ampak ona ne pogrunta. Se pa včasih obrne s trebuha na hrbet, ker ima tako veliko bučo, da jo kar zanese v eno smer in potem sledijo še ramena, rit... user posted image
Ah, hitro rastejo tile naši otročki. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
6.6.2011 12:28:46   
šebela
Bo že pogruntala Teyla, saj ima še čas! Glavno, da ji daš možnost. Verjetno se bo še prehitro začela kotalit in potem bomo mamice morale bit še bolj pozorne, da se nam kam ne odkotalijo!!!
Klara se je začela pa spet ponoči zbujat okoli 2-3h in potem ob 5-6h, pa je že spala do 5-6h skoraj en mesec. Mislite, da se mogoče ne more več tolk nasitit z mojim mlekom... sem razmišljala, da bi čez ene 14dni uvedla riževo kašico zvečer. Pa probavam ji dat čaj za pit po steklenički (zaradi prebave) in ne zna pit s flaške ( ne tommy tipe na avent), bo že!
Lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
6.6.2011 12:50:41   
Teyla
šebela čisto možno, da je bolj lačna in potrebuje več, ampak ji daj malo časa. Mogoče ima zagon rasti ali pa jo vreme mede. Morda so zboki, pa se hoče crkljat... Lahko je karkoli. user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
6.6.2011 14:02:45   
Mišyka
Vse tiste ki imate problem, ker so se vam začeli dojenčki pogosteje zbujat ponoči... pri nas že ene 2 meseca prespi celo noč, ene 8 do 9 ur. Zadnjič se je pa začela kar po enih petih urah... nahranila sem jo, potem po enih treh nočeh sem si pa rekla, da zdej je pa tega dost. Isto nama je delov tavečji ko je bil dojenček in tole je palilo in isto tudi pri njej.

Ker sem predvidevala, da se ne zbuja zaradi lakote (če je pač že toliko časa lahko prespala celo noč), sem jo vzela k sebi v naročje, jo nosila, crkljala, ji pela uspavake... ene tri četrt ure, nakar je zaspala. Spala je mal več kot eno uro, torej do 5h. Takrat sva normalno jedli. Naslednjo noč se pa ni več zbudila ob 3h, ampak lepo ob 5h. In od takrat dalje spet spi celo noč.

Ne vem, pri naših dveh očitno to deluje, probajte... rajš to, kot pa da prezgodej uvajate gosto hrano.

Šibam, alarm...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
6.6.2011 15:16:00   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Vse tiste ki imate problem, ker so se vam začeli dojenčki pogosteje zbujat ponoči... pri nas že ene 2 meseca prespi celo noč, ene 8 do 9 ur. Zadnjič se je pa začela kar po enih petih urah... nahranila sem jo, potem po enih treh nočeh sem si pa rekla, da zdej je pa tega dost. Isto nama je delov tavečji ko je bil dojenček in tole je palilo in isto tudi pri njej.

Ker sem predvidevala, da se ne zbuja zaradi lakote (če je pač že toliko časa lahko prespala celo noč), sem jo vzela k sebi v naročje, jo nosila, crkljala, ji pela uspavake... ene tri četrt ure, nakar je zaspala. Spala je mal več kot eno uro, torej do 5h. Takrat sva normalno jedli. Naslednjo noč se pa ni več zbudila ob 3h, ampak lepo ob 5h. In od takrat dalje spet spi celo noč.

Ne vem, pri naših dveh očitno to deluje, probajte... rajš to, kot pa da prezgodej uvajate gosto hrano.

Šibam, alarm...

Pri nas se je začelo dogajat isto. Potem pa Nadji dam dudico in spi dalje. David je pa brez dudice, pa sploh ne vem, kaj naj naredim. Pa že ful težek je. Težko ga nosim okol. user posted image  Se mi zdi, da mu je ful vroče, čeprav imamo skipano okno in je stalno odkrit. Oblečen je pa v pižamo z dolgimi rokavi in spodaj samo plenička. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
6.6.2011 15:26:30   
Jo@n
Teyla, dont worry, eni prej, eni kasneje... (imam izkušnje s "kasneje" pri prvem user posted image ) Ja, rotiraš pa tako čez boke, kot je že ena prej napisala, kot pri previjanju, pa potem že sami zgruntajo rotacijo.

Šebela, pri nas smo imeli budne 2-3 ure ponoči, uvedla sem večerno mlečno-riževo kašico, prvič ni vedela, kaj naj z njo počne (sem dala cucelj z veliko luknjo, da je šla kašica skoz), drugi dan je spila že 150 in je bila manj umazana user posted image Pa smo spali. Včeraj jo je rihtal očka, spila je le 70 ker se je potem kao bunila (bejž no bejž, a pr meni se pa ne?), pa smo spet dežural ponoč user posted image No, jaz in Tinkara, očka je prespal..

Jo pa po kašici pred spanjem še podojim, oz. ji ponudim, če želi..

Imam pa spet murfija na delu... ko greva ven vozičkat, se na sredi ulije in preneha s prestopom domačega praga... da o tistem, da bi morala v vrtec, pa princess še spi ne omenjam...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
6.6.2011 15:28:01   
Jo@n
Aha, sem pozabila dodat, da pri nas Mišikin recept z nošenjem in pregovarjanjem ni deloval. Al sem pa premalo dolgo vztrajala, po dveh urcah sprehajanja po staovanju sem jaz imela dost. user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
6.6.2011 18:17:56   
suzy29
Ojla punce user posted image

Nisem še čisto poniknila............. berem vas, ko lahko.......... da bi pa kaj napisala, se mi pa resnično ne da user posted image  .Z Matijem sva zellooo veliko zunaj, le ko je dež naju najdejo doma user posted image . Danes smo pri nas imeli točo. Groza user posted image , v trenutku je bilo po tleh vse belo user posted image !!!! Pa pri vas? Upam, da ni bilo prehudo.....

Drugače pa pridno rastemo, papamo in ponoči spimouser posted image . Zvečer zaspi okoli 21-ih, potem pa spi vse do 5-ih oz. 6-ih. Sem zellooo vesela, ga pa ne smem preveč hvalit, da se ne bo že danes ponoči kaj spremenilo..... Obrača se tudi že iz hrbta na bok..........

Iz vrteca smo dobili odločbo- NEGATIVNO!!! Zakaj?!? Zato, ker septembra še Matija ne bo star 11 mesecev. Imam pa že dogovorjeno privat varstvo. Tako, da je vsaj to poštimano.Uhh..... user posted image

Jp, poletje je tuuser posted image . Še malo pa gremo tudi mi na dopust. Naš prvi družinski dopust user posted image . Letos bomo šli v Ragoznico in sicer v apartma. Drugače pa smo hodili dolga leta v kamp Selce- pri Crikvenici. Je bilo vedno super fajn, upam, da bo letos tudi..........

Se še kaj oglasim......se tukaj zraven mali oglaša....................

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
6.6.2011 22:11:53   
meta21
Hej! En lep pozdrav vsem skupaj!

Mi smo se malo potepali čez vikend, smo bli v Prlekiji in zdaj k sebi prihajamo-no vsaj mamiuser posted image
To je res katastrofa, da spimo v eni sobi. Doma oba spita približno do 8h zjutraj, tam sta pa vstajala ob 6h, s tem da je Bine obe noči od 0.30 do 2.30 bedeluser posted image . Nič ni pomagalo, ne hrana, ne duda, ne crkljanje ... on je enostavno pel in se na vsa usta nasmejal vsakih 15 sekund, ko sem prišla mu dudo dat. Morala pa sem ga utišat, ker je bil tavelki tik pred tem, da se zbudi. Doma ga komot pustim, da mal gode. Sej veste, tisti zategajoči eeeeeeeeee eeeeeeeeee eeeeeeeeeuser posted image .

Drugače mu pa že kar nekaj časa mešam riževo kašico v mleko in mu dajem kar po flaši. Samo zvečer se mi ni obneslo, je spal samo do 1h, potem sem mu pa začela dajat 3 x na dan in to kar v flašo. Zadnji teden pa sem mu 3x skuhala četrt jabolka in 2 suhi slivi, zmiksala in zmešala v riževo kašico. Je pomljaskal na 1,2,3 in se kmalu po tem pokakal. To je bil tudi namen-sliva preverjeno odpre vseuser posted image

Tako, da vas mal ažuriramuser posted image . Drugač sem pa tolk lena, da se mi tud brat ne dauser posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
6.6.2011 23:04:34   
Nina33
Hoj!
Glede zbujanja ponoč: pr nas je pri prvem palil Mišykin sistem, ampak šele pri devetih mesecih user posted image . Prej smo bili tko kt Jo@n, lohk bi se celo noč šetal okol z enim kričačem, je hotu bit priklopljen pa basta.
Nandeta pa zadnje noči neki šraufa zgleda, se pogosto zbuja kriče v enih krčih, sicer se smeje poj user posted image , pokakan običajno ni (če že, poj je kakec čist običajen), se veselo priklopi in pije po 3/4 ure in več poj se pa spet krivi in stoka in napenja... Pestro v glavnem. Čez dan pa zdrži brez hrane tut 4 ure in več brez problema, buden, ker spi bolj za vzorec čez dan. V naš familji zgleda nismo neki hudi spalci user posted image . No, jaz bi bila, sploh zjutraj/dopoldne če bi otroc dal user posted image .
Aja, pa nisem na dopustu user posted image , čeprav sem zvedela, de ima bratec apartma zakupljen v Istri in so nam ponudili prosto uporabo user posted image user posted image user posted image . Še osebno zrihtam najmlajšemu pa šibamo user posted image . Za par dni, tolk de probamo mal.
Obračanje: jaz se pa to pot srečujem s "kasnejš" user posted image Se super lepo obrne na bok poj pa "kurbla" z nogo ampak mu še ne rata. Se pa trudi, vztrajen pobč. Pa ko ga okoli nosim, ni več naslonjen name s hrbtom temveč gospod sedijo lepo user posted image . Brihten otrok, zdej ko poletje not hodi se ne splača k mami stiskat, če se nečeš prilimat nanjo user posted image .
Vreme: jp, čudovito user posted image .
"Radosti": ne vem al je to od nošenja otrok al je zgolj EMŠO (eh, kje pa, no user posted image ), ampak men bo vrat preč padu... Rame sledijo, križ je pa itak že tam-tam. Dodam še un šlauf čez pas od hlač, plapolajoče nadlahti in sključeno držo... user posted image Jah, no, taka sem user posted image user posted image user posted image
Drgač smo pa tako fajn, jaz sem kr "mal" zalublena v svoje 3 fante user posted image .
Nč, nej še kera kej napiše, je bilo fajn končno mal več prebrat user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
6.6.2011 23:14:15   
Nina33
Pa še to (ne morem, de ne bi user posted image ): Teyla, ideje za "trening" najdeš v tejle knjigi, se jo zih da izposodit v knjižnici.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
7.6.2011 9:39:25   
samsara04
Nina, ja fajn, da boste lahko šli v Istro v apartma od tvojega brata, pa še prišparali kak dinar. Hvala za predlog knjigice. Mi pa nikamor na morje, ga imamo čez glavo. Bomo pa konec junija šli za cel teden na najlepše, domov na Koroškouser posted image , septembra pa za teden dni v Posočje. Tokrat ne v kamp (kot ponavadi), ampak v apartma.

Mi pa smo ravno iz cepljenja. Nekega joka ni bilo, zdaj pa pridno spi. Pri starosti 3 mesecev in 1 tedna je velik 64cm, težek pa 7520g. Zadnjič sem pojedla 2 španski breskvi in mi je po obrazu ratal cel marogast. Da ima ekstra občutljivo kožo, pa mi je itak že jasno.

Ma kak zaspan, deževen dan je danes..tapravi za kaj poštimat po stanovanju.

Lepo se mejte, lp

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
7.6.2011 10:01:17   
šebela
Hvala za nasvete glede riževe kašice.... bom še verjetno malo počakala, da bo vsaj 4 mesece stara. Samo jaz jo bom mogla zgleda dat na žličko, ker flaška ji sploh ne potegne.... ima tisti cucelj kr v ustih in se smeji. A obstajajo kaki triki, kako jih navadit (razen sladkorje - tega ne bi). No upam, da mi ne zmanjka mleka, ker potem smo res v temi.
Nina, krasno za morje, pejte in uživajte!!! Pa hvala za knjigo!
Samsara, če prideš na koroško se javi!!!
Uživajte!

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
7.6.2011 11:10:18   
samsara04
šebela, res bi se lahko dobile, ko pridem na Koroško, ti javim, ko bom goruser posted image

Tu pe je ena lepa pesmica, ki naj bi jo napisala hudo bolana najsnica...

Počasni ples (prosti prevod)

Ali si kdaj opazoval otroke na vrtiljaku?
Ali poslušal šum dežja,
ko pade na tla?
Ali si kdaj sledil neenakomernemu
prhutanju metuljevih kril?
Ali opazoval sonce,
ko izginja v noč?
Bolje bi bilo, ko bi upočasnil.
Ne pleši tako hitro.
Čas je kratek.
Glasba ne bo trajala.
Preživiš vsak dan v letu?
Ali počakaš na odgovor,
kadar vprašaš "kako si"?
Ko se dan bliža h koncu,
ali se zlekneš na posteljo
z na stotine novih vprašanj,
ki ti rojijo po glavi?
Ne pleši tako hitro.
Čas je kratek.
Glasba ne bo trajala.
Ali si kdaj rekel svojemu otroku,
"to bova napravila jutri",
ne da bi v naglici opazil
njegovega razočaranja?
Ali nisi izgubil stika
z dobrim prijateljem,
samo zato, ker ga nikoli nisi utegnil
poklicati in reči "Ciao"?
Ne pleši tako hitro.
Čas je kratek.
Glasba ne bo trajala.
V silni ihti,
da bi nekam prišel,
se ne utegneš veseliti, da sploh lahko greš.
Ko si zaskrbljen in cel dan hitiš,
je kot bi nikoli ne odprl darila . . .
Vržen proč.
Življenje ni tekma.
Upočasni.
Poslušaj glasbo.

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
7.6.2011 12:32:41   
aktak
Ja Samsara ko prideš v posočje pa javi, greva na kavico

Neposredna povezava do sporočila: 2417
7.6.2011 12:38:51   
samsara04
aktak,velja! uh, ti zavidam take lepe kraje, sploh pa Sočo!

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
7.6.2011 12:44:56   
aktak
Se strinjam, prav lepo nam je tukaj user posted image
No danes malo manj ker lije kot iz škafa in ne moreva z malo na zrak ampak saj bo kmalu bolje upam.

Mi trije gremo pa v nedeljo za par dni na Ptuj v terme, komaj čakam!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2419
7.6.2011 13:35:16   
Teyla
Nina hvala za nasvet za knjigo, to imam že napisano na seznamu, pa se nekako ne spravim v knjižnico. Lenoba sem, kaj čem. user posted image
Drugače pa jo vedno tako rotiram čez boke, ker jo večinoma dvigujem po handlingu, ampak ona je tak pasivna in ji je prav fajn. Malo prej se je obrnila s trebuha na hrbet v igralnem centru, ampak to ne štejem več, ker je vse po nesreči. Pa najprej naj bi bilo obratno, če se ne motim? Ja, se vidi tendenca tega zategovanja nazaj. Se pa nič ne sekiram, da ne bo katera mislila. user posted image Verjamem pa, da je taki "kugli" kot je ona, težko narest kakšen obrat oz gib, pa raje opazuje. user posted image user posted image

Zjutraj sva bile na telovadbi in ji je zelo všeč. Meni pa tudi, da se malo razmigam. Vidim, da vas gre kar nekaj na počitnice oz na morje. Lepo uživajte in se fajn imejte. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
7.6.2011 16:45:41   
Tigrica86
hej hoj,
ste me kej pogrešale user posted image se nism javla že celo večnost, pa še mal zravn user posted image tak da bom zdj mal po spominu poročala user posted image

24.5. smo meli prvo cepljenje. je bil zlo pridn, mičkeno zajamru ob pikici, se je pa zato pol ko sm ga oblačla mal bol drluser posted image drugače pa brez hujših reakcij, zatrdlina in rdečina 2 dni. dobili smo napotnico za fizioterapijo, ker se zlo nazaj zvijamo, druga je blo pa ok. pol smo dobili pošto za razvojno ambulanto (pri drugi zdravnici) kao "kontrolno", ker smo bli takoj po rojstvu na AB. Ni ugotovila nč posebnega. včeraj sma mela pa prvo fizioterapijo. so mi (ponovno) pokazal handling, da more bit medenica skoz spodvita, ponovno mama čez 14 dni. je rekla, da niti ni tolk kritično, ampak da je bolš prej začet. pa rekla je, da tisti "ta pridni in mirni otroci" velik čebljajo, ker se jim ne da migat user posted image   pa baje mu preveč glavco podpiramo, pa se mu zato ne ljubi okrepit vratnih mišic user posted image

obračamo se še ne, razn če mu js mal pomagam. pri previjanju je pa itak takoj iz boka na trebuhu, pa takrat ko ne bi blo treba user posted image

prejšnjo nedeljo smo meli (skupni) krst user posted image bil je najmlajši pa najbolj pridn, ni niti mal jokcal, čeprav je večino časa zvedavo gledal naokol user posted image medtem ko so drugi otroci se jokali, drli in vpili user posted image mi ni nč žal, da je bil tolk mali, ker ga je blo čist na izi mirit (pa sj ga niti ni blo treba kj dost) fešto smo pa pol tud super preživel, tk da sma tud z atijem mela kj od tega user posted image

je pa zdle že dva dni prava tečka, ne jest, ne spat, ne se nosit, ne ništa... vpij na vso grlo, dokler od utrujenosti ne mrkne za 15 min in jovo na novo user posted image pa še vedno ni pogruntu, zaka je flaša. ne zagrabi pa pika, pa jih mam že celo zbirko doma (plus različne luknje na cucljih) ker sm misla da je to krivo. ne vem kk bo, če bo mami kam šla user posted image
pa tud men se je začel spet zbujat ponoč včeri je dobu takoj zizo, ker duda ni veljala, dans se je pa za en cajt zadovoljil z njo (nevem kk dolgo, ker nism pogledla na uro, ampak sm mu jo dala kr v spanju user posted image ) pol je pa blo treba se vstat. dans sm pa rekla, da ne dobi zize do jutra (k itak ne biom mogla da nebi). zvečer mi pa sploh noče kj dost jest user posted image kdo bi vedu zakaj tako

aja, še mere: cca. 3. mesec: 6480 g, 64 cm (nam je globoka košara že skor premala, ampak vztrajamo v njej, ker je P rakla, da bi blo fajn čim dlje bit v njej in ne ve, kam se mamicam tak mudi - ona k ne ve, kk je praktično če ti ni treba skoz košare gor devat)

z GH bom pa kak mesec še počakala, če bo šlo.

prebrala sem vas, kaj sm hotla pa komentirat pa ne vem, ker sm mela vmes že parkrat alarm

upam, da mi bo zdj uspel se bolj pogosto javljat user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
8.6.2011 11:48:37   
Jo@n
Punce, jaz pa pogrešam Cukico, Maurico, ...

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
   [Brisano sporočilo]
8.6.2011 12:30:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jo@n)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
8.6.2011 12:30:16   
kiara24
O punce,

evo vas berem samo ni časa za pisanje sva skoz zunaj ali pa okol, k je sonce. trentuno k je pa dž sva pa doma in Zla lepo spi v zibki.... sem videla da ste ponoči že pridni skoraj vsi, pri nas je tako da gre spat okorg 19.30 do 20tih pa pol spi do 4 ali 5tih pa se podojim spimo do pol semih pol pa smo budni in zaspi spet okrog 8mih za kake pol ure do ene urce. Pol pa dobi flaško in gremo ven do 14tih je pol naslednja flaška, sedaj sva malo začeli s korenčkom pa ji ni najbolj všeč tako da očitno ne bo tak jedec kot je bila klara.

Vidim pa da vas že kar nekaj daje zelejbvo.... pa to eni že meso in riž.... no mi smo ravno začeli in poje tam nekje do 6 žličk pol je pa konc, tako da dobi flaško.

Na posvetovalnnici smo imeli mere 66.5cm in 6300g, tako da smo ful veliki je rekel.

Drugače smo pa skoz nekaj zabasani v nosu in pa polsedica tega je pol tudi kašelj, mormo it čimprej namorje da se spuca tole. Prestavili smo jo že v drug sedežek k je od 0-18kg tako da je sedaj vožnja veliko boljša kot prej.

Pri nas je najbolj palila flaška NUK in culej tudi že pri Klari tukaj je isto tako da mi nismo uporabljali nobenega sladkorja ali kaj pdobnega ed na začetku na dudico da jo je vzela.

Ali pri vas je kaj porivajo ven žličko ko jim dajete za jest GH.

Ja pa pasem ože kravice tako da je super.

Kaj vse ste že uvedle nisem vas tolk bral da bi bila tolk na tekočem.

Uživajte.

Moram it je alarem.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
8.6.2011 14:29:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Punce, jaz pa pogrešam Cukico, Maurico, ...

Tudi jaz. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?