suzy1111
|
živjo punce, po dolgem času se vam spet malo javljam. sem imela od zadnje objave kar ene pol urce čtiva da sem prišla na čisto z vašimi posti, kar mi je všeč, da ste dejavne na forumu v ponedeljek imama 2 IUI, pričakovanj nimam velikih in sem se odločila, da se bom pustila presenetiti, ker sem bila pri prvem preveč razočarana . drugače pa je bil prejšnji teden (jemanje tbl.) grozen, jaz imam po tem Klomifenu izrazite stranske učinke, ki se kar stopnjujejo. en od najhujših je vročina, ki me obliva, kot da bi blo zunaj 40 stopinj. Najhujše je dopoldan v službi in ponoči. Včasih se kar sred noči zbudim cela prepotena, pol pa še je tu nenormalenn apetit in moram kar paziti, drugače se kg samo nabirajo . joj ti IUI, me kar razjezi, ko se spomnim na vas in na vse druge punce ... nevem zakaj nas s tem mučijo!!! jaz bi šla kar na IVF... hvala Mija, da si nam vsaj ti dala malo upanja, ker še do sedaj nisem srečala punce, ki bi ji ta IUI dejansko uspel. Kar pa se tiče mojih foliklov, imam jih cel kup, tak da se je moja dr. samo čudila, ampak so manjše velikosti kot pri prejšnjem IUI. vse punce, ki ste se razpisale o službah - ne se sekirat!! meni je moja smart šefica prvo predlagala, da bi za UZ kar dopust koristila, da ne bi tolko na bolniške hodla ampak si rihtam kar bolniško . andreja p: za bolniško po zakonu niti ne rabiš povedat vzroka in naj jih kar muči radovednost babnice radovedne! joj me taki ljudje razjezijo, ko samo vrtajo in okrog nosijo stvari, ki jih slišijo. Najbolj pa še to slavno vprašanje, ki sma ga slišala z mojim že milijonkrat: kaj pa vidva čakata? zdaj bi že lahko imela kakšnega otroka. In ko odvrneš na to, da že bo, ipd., sploh ne odnehajo, v smislu: nista vsak dan mlajša, jaz ne vem, kaj čakata ipd.... ne ljubi pa se mi glih vsakemu razlagat, kako je na stvari, ker jih sploh nič ne briga!! joj hvalabogu, da obstaja ta forum, da si lahko malo olajšamo dušice . Kar pa se tiče dopusta, mi že hodimo dve leti v troje, in sicer midva in najina zlata kužika , razvajena in razcartlana do konca . Trenutno je ona najin . Vesper ne obupat. Kar nas ne ubije, nas naredi močnejše - Zoyi dobrodošla na forum. uff ti pa reagiraš na tablete . držim pesti za . Lenci in Ema S.: letos je tretje leto, odkar se midva trudima in včasih kar malo obupavam, tak da sta res občudovanja vredne, da sta po 7 letih tako pozitivne in optimistične cina: se pridružujem mnenju vseh ostalih punc: vidva kar , pol pa bosta vidla kako naprej. lep pozdrav vsem ostalim puncam . Uživajte na sončku pa se tipkamo
|