|
RE: Dolenjke, 4.del 8.6.2011 9:18:51
|
|
|
|
vesna_b
|
evo, danes nadaljujem, včeraj je bilo na vrsti hranjenje, potem pa postelja..... lenčy -super za selitev. uživajte vipercat-nova frizura? hm, sem firbec... mamice - vidim, da jeste že kar vse, jaz sem pa včeraj malo grešila, pa je bilo ob 4 zjutraj pestro. sem jedla včeraj jogurt, pa še malo čokolade, tisto, kinder čokolado.hm... malega napenja, da se mi prav smili. upam, da bo hitro mimo. očitno spet ne bom smela mlečnih stvari jest. ja, in resnično upam, da tistih pravih krčkov ne bomo meli... UPAM mala princeska - a mi pošlješ lahko kako slikco? na mail... drugače pa - zakaj ne??? me bi ble vesele zate , za bušija. al je luštno met malo štručko . in ne me sedaj dražit s čevapi... je mel moj zvečer sestanek, z vinogradniki, pa so mel pol malčko- pleskavice. kaj je domov pridišal.po pleskavici in čebuli. joj, so se mi sline cedile... ej, sedaj je bila v P mamica, ki jerodila 5 tednov prezgodaj- ampak fantka, tako da se tud fantje ne dajo. pismo so pa sami pobje sedaj... ej, Ana me je prav presenetila. nič ni ljubosumna, bipa malegasamo lupčkala, božala, pa kar zbudila, naj jo pogleda. ona bi seže igrala z njim... tako da moramo pazit, ker nima še občutka, ampak je pa šlo vse v pozitivo... super, res. prinaša mi pleničke, pa polne nosi v koš, potem ji tud pustim, da z robčkom ritko obriše (seveda jaz prvo), ampak je takooo nežnatakrat,da je pravlepo videti. moja princeska je. dramica - jaaaa, dohodnina. wiii, sem dobro računala, dobiva oba nazaj - bo glih za morje. sam mi gremo šele konec avgusta alipa v začetku septembra. bomo sproti videli. ooo, ti in petra boste pa kar že uživale... joj, super. vama privoščim... miška 21- joj, veš da ne vem, al je bilo 3* ali 4*, nekje po uro in pol-tukaj je kaj več: http://www.sb-nm.si/Portals/0/Content/dokumenti/razpored-MS-14032011.pdf petra - ja, no, če mi pa res ni blo nič... sem plezala na posteljo in dol ko... srnica... he he he.res, full dobr. i like it in resnično želim enako vsem, ki vasto še čaka. moj je takoj po porodu reku: Jana mamo, veš? in pa hvala ti. ti si moja carica. sem se mu prav nasmejala no, toliko za sedaj. bom sedaj kaj več se oglašala, čeprav... bomo videli, koliko bo uspelo, a ne? punce, za srečanje z vozički in brez seveda pa se "pofočkam" za čez kake 2, 3tedne...
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.6.2011 9:20:48 >
|
|
|