|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
8.6.2011 7:59:31   
Katte
Uf, Vesna. Tako hiter in lahek porod sploh obstaja??? Imaš pa res srečo user posted image . Pridni bodite pa veliko se cartajte.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.6.2011 8:01:06   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

17.06.2011
Udb - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 19 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm (KP) user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

18.07.2011 
dekle23 - 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image   

01.10.2011 
miška21 - x, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

SKUPAJ    =  8 user posted image   

št.
user posted image
: _
št.
user posted image : _
št. user posted image : 9 

št. dvojčkov user posted image user posted image = 1

user posted image  rodile so: user posted image

dramica - 21.1. - user posted image Edi
vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj
Tincy90 - 24.4.2011 - user posted image  Alis
vesna_b - 26.5.2011 -user posted image   Jan

user posted image navijačice user posted image

potty, Alex01,Mala_princeska,
lenčy, dramica, neanja duo,
ljupka, vipercat, 5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  kaminek user posted image
user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.6.2011 9:18:51   
vesna_b
evo, danes nadaljujem, včeraj je bilo na vrsti hranjenje, potem pa postelja.....  user posted image

lenčy -super za selitev. uživajteuser posted image

vipercat-nova frizura? hm, sem firbec... user posted image

mamice - vidim, da jeste že kar vse, jaz sem pa včeraj malo grešila, pa je bilo ob 4 zjutraj pestro. sem jedla včeraj jogurt, pa še malo čokolade, tisto, kinder čokolado.hm... malega napenja, da se mi prav smili. upam, da bo hitro mimo. očitno spet ne bom smela mlečnih stvari jest. ja, in resnično upam, da tistih pravih krčkov ne bomo meli... UPAM

mala princeska - a mi pošlješ lahko kako slikco? na mail... 
drugače pa - zakaj ne??? me bi ble vesele zate user posted image , za bušija. al je luštno met malo štručko user posted image . in ne me sedaj dražit s čevapi... je mel moj zvečer sestanek, z vinogradniki, pa so mel pol malčko- pleskavice. kaj je domov pridišal.po pleskavici in čebuli. joj, so se mi sline cedile...user posted image
ej, sedaj je bila v P mamica, ki jerodila 5 tednov prezgodaj- ampak fantka, tako da se tud fantje ne dajo. pismo so pa sami pobje sedaj...
ej, Ana me je prav presenetila. nič ni ljubosumna, bipa malegasamo lupčkala, božala, pa kar zbudila, naj jo pogleda. ona bi seže igrala z njim... tako da moramo pazit, ker nima še občutka, ampak je pa šlo vse v pozitivo... super, res. prinaša mi pleničke, pa polne nosi v koš, potem ji tud pustim, da z robčkom ritko obriše (seveda jaz prvo), ampak je takooo nežnatakrat,da je pravlepo videti. moja princeska je.
dramica - jaaaa, dohodnina. wiii, sem dobro računala, dobiva oba nazaj user posted image user posted image user posted image - bo glih za morje. sam mi gremo šele konec avgusta alipa v začetku septembra. bomo sproti videli.
ooo, ti in petra boste pa kar že uživale... joj, super. vama privoščim...

miška 21- joj, veš da ne vem, al je bilo 3* ali 4*, nekje po uro in pol-tukaj je kaj več: http://www.sb-nm.si/Portals/0/Content/dokumenti/razpored-MS-14032011.pdf

petra - ja, no, če mi pa res ni blo nič... sem plezala na posteljo in dol ko... srnica... he he he.res, full dobr. i like it user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in resnično želim enako vsem, ki vasto še čaka.
moj je takoj po porodu reku: Jana mamo, veš? in pa hvala ti. ti si moja carica. sem se mu prav nasmejala user posted image

no, toliko za sedaj. bom sedaj kaj več se oglašala, čeprav... bomo videli, koliko bo uspelo, a ne?

punce, za srečanje z vozički in brez seveda pa se "pofočkam" za čez kake 2, 3tedne... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.6.2011 9:20:48 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.6.2011 13:16:45   
lenčy
vesna to je bil pa res hiter porod, me spominja na mojegauser posted image in že komaj čakam na naslednji poroduser posted image (to sem rekla mojemu tri dni nazaj in resno sm mislilauser posted image )

miška21 materinska se začne prvi teden v mesecu, drugače imaš pa še ostala predavanja na razporedu, ki ti ga je dala vesna... se ti pa ne rabi tako mudit, js sm šla zadnji mesec. sicer mi je blo pa kr neki. moj pood je trajal 5x manj kukr so govorluser posted image in vse je drgač, ko imaš enkrat dete v naročju...

no ja, sm zvedla, da so nad nami ˝socialni problem˝in se kmalu selijo (upam), tako da bo potem miiiir...

sprehodi-če ne bo tako vroče, gre lahko katera z mano na marof...

danes gremo v qulandijo, še katera?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
   [Brisano sporočilo]
9.6.2011 10:57:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
9.6.2011 12:30:06   
vesna_b
lenčy - ti si faca. jaz sem mojmu par ur po prvem porodu rekla, da če tud naslednjič tako hitro rodim, da se ne bova pri dveh ustavila. no, me je še v porodni vprašal - kaj, pol bomo mela še enga, a ne? user posted image
jaaaaa, jaz bi, sam da smo preseljeni.

živka- hvala :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
9.6.2011 12:43:26   
5ra8
vesna, čakamo kakšno slikco user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
9.6.2011 13:07:31   
vesna_b
a bo ok, če dam na FB? user posted image

če katero nimam, jo pa še dodam za prijateljico...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
9.6.2011 13:24:11   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

lenčy - ti si faca. jaz sem mojmu par ur po prvem porodu rekla, da če tud naslednjič tako hitro rodim, da se ne bova pri dveh ustavila. no, me je še v porodni vprašal - kaj, pol bomo mela še enga, a ne? user posted image
jaaaaa, jaz bi, sam da smo preseljeni.

živka- hvala :)

ja js pa taka facauser posted image ker sm mu že v porodni rekla, da nikol več, čeprav je trajal sam 3 ure, ampak sm se hmal premislna. če zdj gledam nazaj, re4s ni blo tko hudo. edino kar bi spremenila, je to, da bi hodila, ker se moj mali ni spuščal... ampak glede na to, da sm imela popadke takoj na 3min in bila tud hitr odprta, me ni strah naslednjega porodauser posted image

amm js nism na FB, js hočm slikco tukiuser posted image

sm šla prej v DM bo UV indikacijsko zapestnico za otroke, a katera kej ve, za kaj se sploh gre?user posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
9.6.2011 19:59:42   
ajč.
z mano še vedno niiiič ne dogaja...še en tedn do roka... user posted image samo grooozne bolečine v križu in desnem kolku...user posted image
vesna-bi šla prec na kofetkanje kako, samo žal ne bo zneslo pri meni...user posted image drug mesec user posted image za fb ti pa na privat pošlm podatke, pa me lahk dodaš user posted image user posted image
Lenčy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sosede!!!user posted image
Katte al katera popravlja seznam- pri meni se lahko spremeni starost -(že) 20 user posted image ter kraj bivanja samo NM user posted image ...lahko pa tut počakaš da pride user posted image pa se pol use komplet spremeni user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
9.6.2011 22:07:30   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

vipercat me je čist šokirala v + vezano na njeno novo fejst frizurcouser posted image
eh dejte no, nisem user posted image samo bezgovega sirupa vsaj v službi ne smem pit ker res vsakih 5 minut samo luuulaaaaaaammmmuser posted image user posted image

dramica sam na nas je poštar pozabu, ko še nič ni dohodnine prinesel, Vida na Dursu pa pravi da je bilo odposlano user posted image  no sam čakamo eurčke user posted image

tortica za RD naše Mance in Nine (aprila nismo praznovali v večjem krogu) naročena, tako da piknik 19. junija bo pri nas jeeeeee- že študiram kake solatke bom delala in kok kg čevapov bo potrebnih user posted image

5ra8 no samo da si dobila, važno da se bo tigerček zamotil, pa pozabi ceno če je bila (pre)visoka

vesna upam, da sta s fantičkom doma in da ni prehudo za taveliko sestrico, ker dojenčka ne more nazaj v porodnišnico odnest user posted image

pa še to - že kar nekaj mamic je en mesec prezgodaj rodilo v zadnjem času - tko da ajč in udb ne prehitevat - aja pa menda so punce prehitevale na celi črti - rodile so se punčke

šibam si kosilo do konca pripravit pol pa v službo....

haha pa sem res postrižena :)))))

mala princeska čevapov pa kar veliko naredi mi bomo lačni :)

dramica ponudba za mleko še velja... če ti ni zoprno tuje mleko.meni se bo pokvarilo, ker izgleda da ga bo še dovol

miška čestitke za plusek. jaz ti za nm ne morem pomagati ker sem iz trebnjega :(

haha vesna takole ekspresen porod sem pa pri tebi kar pričakovala. si super in ne kompliceraš, tako da se  to tudi pozna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
10.6.2011 8:02:06   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: ajč.
Katte al katera popravlja seznam- pri meni se lahko spremeni starost -(že) 20 user posted image ter kraj bivanja samo NM user posted image ...lahko pa tut počakaš da pride user posted image pa se pol use komplet spremeni user posted image

ajč., ni panike. Bom popravila že zdaj. Vse najboljše za roj. dan (za nazaj), pa srečno.

Still hoping.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
10.6.2011 8:03:48   
Katte

user posted image
NICK, STAROST, NOSEČNOST PO VRSTI, ŠT. OTROK, KRAJ

17.06.2011
Udb - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , Nm user posted image
ajč. - 20 let, 1user posted image , 1user posted image , Nm user posted image

14.07.2011 
frufru - 35 let, 4user posted image , 1user posted image , Nm user posted image  

18.07.2011 
dekle23 - 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image

24.07.2011 
piccolina1983 - ? let, 1user posted image , 0user posted image , Trebnje user posted image

21.08.2011 
*dotika* - 31 let, 6user posted image , 0user posted image , Nm user posted image

x.08.2011 
lenkadolenka - x, 1user posted image , 0user posted image , Nm user posted image    

01.10.2011 
miška21 - x, 1user posted image , 0user posted image , Straža user posted image

SKUPAJ    =  8 user posted image   

št.
user posted image
: _
št.
user posted image : _
št. user posted image : 9 

št. dvojčkov user posted image user posted image = 1

user posted image  rodile so: user posted image

dramica - 21.1. - user posted image Edi
vipercat - 18.2.2011 -user posted image Nina
5ra - 9.3.2011 -user posted image Maj
Tincy90 - 24.4.2011 - user posted image  Alis
vesna_b - 26.5.2011 -user posted image   Jan

user posted image navijačice user posted image

potty, Alex01,Mala_princeska,
lenčy, dramica, neanja duo,
ljupka, vipercat, 5ra8

v pričakovanju + user posted image user posted image  :

user posted image  kaminek user posted image
user posted image  štrumfetka user posted image
user posted image  Katte user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
10.6.2011 14:16:01   
dramica
punce samo na hitrouser posted image .Rabim informacije koliko bi v nm prišlo4 ali 5 sobno stanovanje.Če katera ve okvirne info.Vem da je pomembna lokacija.Mogoče ne bi čisto staro ali pa le to obnovljeno.Hvala za pomoč,se javim kasnejeuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
10.6.2011 15:44:27   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

sm šla prej v DM bo UV indikacijsko zapestnico za otroke, a katera kej ve, za kaj se sploh gre?user posted image

Vam pa dm active beauty svet ugodnosti predstavlja novo terminal aktivnost, ki bo potekala med 8. 6. in 30. 6. 2011. Če unovčite 30 točk, vam podarimo informativno brošuro z nasveti za sončenje ter zapestnico z UV indikatorjem. Zapestnica z UV indikatorjem vam nakaže, kdaj sonce postane premočno, brošura pa z vami deli nasvete, kako zaščititi sebe in otroke.

Če je to taka ko jo mam jaz (nisem upila v dmju) se potem mora obarvat al kako že ko je sonce premoćno tam na določenem mestu.
Bom pa tud jst šla po tole pa ti sporočim ko pogledam.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
10.6.2011 18:30:10   
ajč.
Katte hvala!user posted image
dramica-nevem točno, poglej si kje na salomonu al pa nepremicnine.net... user posted image upam da najdeš kej ugodnega user posted image
joo danes sem pa tako neki čustvena na veliko...celo dopoldne prejokala...user posted image
polej pa še zvem da je kolega HB preživel hudo prometno nesrečo....menda je z njemu zdj use že OK user posted image
z mojim sva se še spričkala za čist neke malenkosti... no sj polej sva se oba zjokala in zj mava "popoldanski turnir remi-ja" user posted image
jst pa še kr čakam,čakam,čakam...nič še ne kaže da bi lumpi hotu vn...učerej jokala od bolečin v križu...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
11.6.2011 10:12:57   
miška21
ojla pozdravljene vse,

hvala za info o materinski šoli (vesna b, lenčy), ja sej res ni za hitet, samo glede na to, da imam ginekologinjo v trebnjem, MŠ pa imajo tam konec avgusta, rok pa imam 1.oktobra, mogoče bolj da grem julija v NM.

vesna b in ostale - če je katera na FB-ju, naj mi sporoči, da jo dodam, bi tud rada videla slikce:):) oz kam pošljem svoje podatke?

Sicer pa sem bila sedaj tri dni v bolnici - so me poslali kr v porodnišnico v LJ. Smo šle z kolegico v BTC, pa me je ful zvilo, zgornji del trebuha mi je ful otrdel, pa bolele so me ledvice in križ, da se še premaknit nisem mogla. Kolegica me je peljala na urgenco, od tam pa so me poslali kar v porodnišnico, k sem že v 24 tednu. Na srečo bilo vse ok z otročkom, ne znajo pa povedat kaj bi to lahko bilo, so mi pa dali napotnico za slikanje trebuha, če bi bili kakšni žolčni kamni.Sem se pa res ful ustrašila, da je kej narobe, ampak se je vse dobro izteklo. Ali je imela katera od vas kakšne takšne probleme?

Zdej bom še en teden doma, če bo katera hodila na spehod po NM dop ali po trgovinah, se ji lahk pridružim za kak kafe in čvek

dober se imejte, pa ven na sončkauser posted image user posted image

lp miška
r

miška 21

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
11.6.2011 10:15:11   
miška21
lahko katera tud meni tam v podatkih pri starosti doda 33? sem vidla, da nimam tega podatka user posted image

lp miška

miška 21

(odgovor članu miška21)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
11.6.2011 11:41:38   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: miška21

hvala za info o materinski šoli (vesna b, lenčy), ja sej res ni za hitet, samo glede na to, da imam ginekologinjo v trebnjem, MŠ pa jo tam konec avgusta, rok pa imam 1.oktobra, mogoče bolj da grem julija v NM.

Če boš šla v NM je stokrat boljša v P kot v ZD (tista je čisto za hajo, vsaj kar se poroda tiče, govorijo tako kot se je rojevalo vsaj 15 let nazaj, vključno s pasjih dihanjem itd.) Hvečjemu kakšen handling in telovadba. V P jo ma babica Metka, ki je fuuuul pozitivna, realna, in polna humorja. Začne se vsak prvi torek v mesecu (s predavanjem o EA ob 14ih) oziroma 1.četrtek v mesecu ob 15 ih

(odgovor članu miška21)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
11.6.2011 12:18:52   
lenčy
miška21 če greš konec avgusta na predavanje,ni še nič prekasno vešuser posted image sicer pa se strinjam s predhodnico, če greš v nm, pejt v porodnišnico, ne ne v ZD. metka je pa itak zakonuser posted image

ajč. js sm ful prejokala med nosečnostjo, zadnji teden mi je še tast umrl, tko da je blo kr hudo. js ti 'priporočam, da uživata še zadnje dni in se posvetita eden drugemu.

mi gremo danes na bazen, že komaj čakamouser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.6.2011 22:00:12   
vipercat
cao punce
samo na hitro vas pozdravim
za nami je zelo lep vikend. kar nekaj smo se igrali, imeli polno obiskov, ppiknik haha tudi pospraviti sem uspela in likati :)
v petek so imeli našo malčki zaključek  vrtcu. šli smo na neki ranč. bilo je fenomenalno

no midve sva jutri in pojutrišnjem doma, tako da ste vabljene na kavico... če bi mi katera delala družbo... da je ne bom sama pila )

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.6.2011 12:18:39   
dramica
vipercat hvala za povabilouser posted image saj bi kar pasalo,res se že doooolllgo nismo videl ampak z moje strani ne bo šlo imam tako močno Muser posted image in imam bolečine tako da sem bolj po do0lgemNašemu mišku pa rineta spodnji2 enikici in lahko že z žličko pošpilamo na njihuser posted image .
Za stanovanje je pa tako  da je tak težko dobit 4 sobno stanovane v nm ,vrtovi na krki so pa itak nadstandard kar avtomatsko odpade.Mah poln K. mam že vsega resuser posted image .

Uživajte punce moje jaz čakam da se mali zbudi ima južino že na mizi on pa spiuser posted image .L.P.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.6.2011 12:30:21   
lenčy
dramica k ti bi kr v mesto pršla? ja na vrtovih je res drago ampak tako lepo, ima aleks prijateljčka tam. pa spodaj je lepo igrišče, ni da ni... sj se bodo cene spustile, če mene vprašaš, ker če bodo tako visoko cilal, ne bodo nič prodal...

mi smo pa v soboto užival na bazenuuser posted image aleks je užival 100/urouser posted image čofotal je k norc, parkat se je še potunkal. sm se kr ustrašla, ne vem kako je možno pri obroču, da se mi kr nagne...

js grem kuhat, se še tipkamo...

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.6.2011 12:48:27   
vesna_b
ajč -ja le pošlji mi, pa te dodam na FB user posted image . upam, da ti hormoni ne nagajajo preveč. pa saj bo kmalu pikica pri tebi, pa bo boljše. in super, da je kolega ok.

dramica - a se selite? glede cen pa ne bi vedla.

miška- ja, jaz tudi pravim, da je boljše prej jit,ko lažje sediš. razpored sem ti jaz itak dala za P, ker Metka je res zakon!!! no, upam, da še par mesecev več ne vidiš P, tako da povej pikici, naj kar počaka. saj, potem na rok - pa ven ne bo hotel/a user posted image

vipercat- mi bomo še malo počakali. lahko pa ti prideš kaj okoli. da ti še hlače vrnem user posted image . full so prav prišle, tako da - hvala!!!user posted image

lenčy - joj, bazen. jaz bi tud... pa bomo še mal počakal user posted image . naši se tudi čisto utrga, ko pride do vode. a maš fredov obroč? sem že slišala, da se radi obrnejo, pa tud bla zraven že, ko se je. mi ga nismo uporabljal, ker mala ni marala nobenih šlaufov, smo pri enem letu štartal z rokavčki. z njimi je pa neustrašna.
aja, lenčy - slikca. bom dala. sam da pogruntam način... ker res ne znam user posted image nisem še nikoli...

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.6.2011 13:10:24   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

aja, lenčy - slikca. bom dala. sam da pogruntam način... ker res ne znam user posted image nisem še nikoli...

greš na www.shrani.si, naložiš slikce in potem link ki ti ga da, prilimaš sem :)
ali pa če jih daš v album? user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Plavalni pripomocki
maca83 RR

Uporabljajo vasi dojencki ali malcki na morju kaksne plavalne pripomocke?

Rokavcki (46%)

Obroc (4%)

Fredov obroc (38%)

Drugo (2%)

Nic (11%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!