|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
31.5.2011 22:17:34   
dramica
5ra jutri bom dop. v nm če boš utegnila mi javi na mobi ker točno ne vem kako bo.Zjutraj krenemo pred8 peljem še punci v šolo,vrtec.Niti ne vem kako se bom sestavla ker moje težave se kar ponavljajo iz dneva v dan oz.iz jutra v jutrouser posted image .Moja sistr gre pa ju3 po dolgem času v službicouser posted image .

Frufru potem ste čisto v elementu,in že komaj čakate kaj?
Punčare nočko pa lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
31.5.2011 22:50:46   
Mala_princeska
frufru delaš na projektu zidanice.si?
kok so face ti otročki, ko ujčkajo medvedke in dojenčke-punčke,....

aaa po domačem bezgovem soku se tako  lula - danes sem mislila da sem spet user posted image  no sedaj ste me pa razočarale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
31.5.2011 22:53:25   
Mala_princeska
 5ra saj si ti pri nas iskala tisti Chicco igralni center??? žal ga dobavitelj več nima, tako da se ga ne da dobiti. jaz imam tomy-ev center pri eni sorodnici v posoji, najprej je kot igralni most  ko igračke dol visijo, potem pa se uporabi kot hodulja- bom poskusila nazaj dobiti in če katera rabi po simbolični ceni prodam naprej.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
1.6.2011 21:23:42   
lenčy
evo, se oglašam iz našega glihkar vselejenga stanovanja. imamo se finouser posted image pa sm dobila lepo darilo za rojstni danuser posted image

a tudi ve po bezgovem sirupu na veliko lulate?user posted image js tuduser posted image

tolk, da sm se oglasila, lahko noč vsem!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 1729
2.6.2011 21:36:18   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

ma ve ste ene čvekeuser posted image

Danes sem pa tako dobre volje pa sama ne vem zakajuser posted image .Polna energije,sem nardila v vrtu,oprala perilo, skuhala,bila na sprehodu,brala knjigo,z malim sva imela skupno vadbo,gledala slikice,(je bil čist srečen je tako tolkel po knjigiuser posted image )bila pri sosedovih,sedaj pa šibava v šolo in vrtec po punce.
Ajč lepo da si nas opozorila da ne bo kake panike.Kako pa spiš?Jaz sem tako slabo spala zadnja2 meseca.Najej se češenj in uživaj.

5ra vesna, vipercat kaj počnejo vaši otročki?Kaj novega?Naš je začel nogice v usta dajat.

hahaha dramica, naša je tak bajsek, da nogice še vidi ne kaj šele da bi jo dalav ustta user posted image user posted image user posted image

novega, je ja - jaz sem se postrigla :) danes sem pomivala posodo in kar na enkrat sem se odločila da se grem postrišt na kratko

fru fru vaš je pa ful faca. že sedaj imaš pomočnika

mala princeska ne se hecat z ponovno nosečnostjo seddaj ko si brez otroških cunjuc user posted image . jutri pridi na jagode. spet jih imam polno. danes sem delala sladoled iz jagod in seveda se nisem mogla upret da ga ne bi jedla. upam da mali ne bo nič. dramica 5ra - jih ve že jeste?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
2.6.2011 22:59:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

dramica 5ra - jih ve že jeste?

jst jem skor večinoma vse...tud jagode sem jedla že, edin ogibam se fižolu v zrnju....drugo pa vse, sadje. zelenjavo, itd...

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
2.6.2011 23:02:15   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

5ra saj si ti pri nas iskala tisti Chicco igralni center??? žal ga dobavitelj več nima, tako da se ga ne da dobiti. jaz imam tomy-ev center pri eni sorodnici v posoji, najprej je kot igralni most  ko igračke dol visijo, potem pa se uporabi kot hodulja- bom poskusila nazaj dobiti in če katera rabi po simbolični ceni prodam naprej.....

ja jst sm bla. hvala vseen.
zdej bomo nabavili nekaj drugega smo se odločili,,...je siucer precej več denarja, ampak vseen... user posted image
dramica, jooj nisem vidla tega user posted image škoda da nisi mi sms napisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1732
3.6.2011 10:17:12   
dramica
vipercat da mi je videt tvojo punčaro.Nazadnje ko sem jo vidla je bla še mičkena štručkauser posted image .Jagode?Jaz ne dojim več zato grejo zelo v prometuser posted image .
Vesna upam da ste se lepo navadili na novo domače okolje in da veliko pančkate aha pa da nimate krčkov.

5ra vaš sinček ima kaj krčkov?Upam da ne in da lahko uživauser posted image
Ajč kaj dogajauser posted image ?

Mala princesa ja,daj no me bi ble vesele kake lepe novičkeuser posted image user posted image .

Jaz pa čakam na izvide krvi da bomo lahko začel z gh pa sam dohodnino raznaša poštaruser posted image .Pa kmal bo treba pakirat za na na morje user posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
3.6.2011 11:36:00   
Mala_princeska
vipercat me je čist šokirala v + vezano na njeno novo fejst frizurcouser posted image
eh dejte no, nisem user posted image samo bezgovega sirupa vsaj v službi ne smem pit ker res vsakih 5 minut samo luuulaaaaaaammmmuser posted image user posted image

dramica sam na nas je poštar pozabu, ko še nič ni dohodnine prinesel, Vida na Dursu pa pravi da je bilo odposlano user posted image  no sam čakamo eurčke user posted image

tortica za RD naše Mance in Nine (aprila nismo praznovali v večjem krogu) naročena, tako da piknik 19. junija bo pri nas jeeeeee- že študiram kake solatke bom delala in kok kg čevapov bo potrebnih user posted image

5ra8 no samo da si dobila, važno da se bo tigerček zamotil, pa pozabi ceno če je bila (pre)visoka

vesna upam, da sta s fantičkom doma in da ni prehudo za taveliko sestrico, ker dojenčka ne more nazaj v porodnišnico odnest user posted image

pa še to - že kar nekaj mamic je en mesec prezgodaj rodilo v zadnjem času - tko da ajč in udb ne prehitevat - aja pa menda so punce prehitevale na celi črti - rodile so se punčke

šibam si kosilo do konca pripravit pol pa v službo....

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.6.2011 11:42:11   
Udb
Princeska, me z Ajč sva zgledni nosečnici in lepo čakava :))

Neposredna povezava do sporočila: 1735
3.6.2011 12:00:36   
dramica
udb pridne punceuser posted image

sem dala slikice v album si lahko pogledate(OD KRSTA)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
3.6.2011 22:45:05   
5ra8
princesi - ja upam da bo škratu všeč, bom dala kašno slikco gor ko nabavimo.
pa še to, dons smo bli pr eni žlahti od mojga na obisku in so nam ta igralni center dali od njihovega tamalega :D zastonj user posted image še so dobri ljudje na svet user posted image

dramica, kako to da ne dojiš več?
naš zadnje čase nima več krčkov, mel jih je ene parkrat...zdej smo pa kar pridni in jih ni, čeprav mama vse je, no razn fižola :)))

dramica, kdaj grete na morje? pa kam?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
3.6.2011 22:49:10   
dramica
5ra zmanjkalo mi je mleka zaradi dieteuser posted image .Na morje gremo konec meseca v Nerezineuser posted image končno!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
3.6.2011 22:56:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

5ra zmanjkalo mi je mleka zaradi dieteuser posted image .Na morje gremo konec meseca v Nerezineuser posted image končno!

do kdaj ste dol? mi pridemo 10.7 user posted image

diete? joj luba duša no user posted image ne moreš met dieto med dojenjem user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
3.6.2011 23:01:54   
dramica
5ra ja dieta je folgala2 mes.pol je blo kar konc.Pa tud po dojenju je bil zelo kmal lačn ker ni bilo dovolj hranljivo.Škoda za dopust se bomo zmenal mi bomo tam do5.7.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
3.6.2011 23:09:03   
5ra8
škoda no res za dopust user posted image

se bomo pa kej v mestu dobile.

pol ga zdej hraniš z AM? kaj pa maš?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
4.6.2011 14:27:17   
ajč.
Dramica- nič še ne dogaja user posted image kot pravi Udb sva pridni in čakava na najin datum user posted image ...sosedu internet šteka in sm se danes kooončno lahko povezala spet user posted image

joo češnje,jagode,...mmm..nevem če sm bila katero leto tako usekana na češnje kot letos! v parih dneh sm 2 gajbice jih sama pojedla...moj čist znori ko sploh omenim češnje..pravi da sm že tako tečna s tem user posted image user posted image
danes čakam če me oči pokliče za "novo pošiljko" user posted image mmmmmmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
4.6.2011 15:44:11   
dramica
ajč lahko prideš k nam na češnjeuser posted image .Kaj pa vložene imaš tudi rada?Jaz jih moram letos spet vlagat nam vsako leto poidejo:)

5ra imal je Alernovo,potem aptamil-ADC,zdaj kombiniramaptamil z novolacom in se nam ta način še najbolj obnese po samem adc je zaprt.

mene je pa prejtle klicala iz Daichmana da so dobil moje čeveljčke in jih lahko pridem iskat.
Jaz tipkampa mali špeja kriminalko na tv in tako vriska in brca z vsemi4user posted image .Dovolj nič več tv se gremo igratuser posted image .

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
4.6.2011 17:02:51   
5ra8
midva sva bla pa zdej 2 uri na sprehodu, matr je soparno....sem šla na Loko na sladoled in je glih ena poroka dol...so se slikal pa to. user posted image

pa zmer gledam če bom kje lenčy vidla pa nkol user posted image

ajč, a kr tkole se ti švercaš z netom. cccc user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
6.6.2011 10:08:28   
lenčy
petra medva sva zdj bolj malo na loki. je tako vroče pa ga nočem imet zunaj v tej vročini. in greva samo zutraj vn, preden gre spat in po pop. po 4.,5. uri (čeprou je takrat še vedno vroče). kdaj si pa bila dol? ob kteri uri? iz katere strani pa prideš? mi smo zdj v bršljinu v stanovanju pa grem rajši proti marofu, ker je tam senca. se mi pa lahko pridružišuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
6.6.2011 10:12:57   
lenčy
mimogrede, ima katera izkušnje s sosedi v bloku? nad nami so tako glasni, da ne govorim, kaj moram poslušat, ko gredo njuni otroci spat... sm jih šla včeraj kar opozorit, da naj se ne dereta tako, zvečer naj bosta pa tudi mlo bolj umirjen al naj pa novo pojstlo nabavta. ja kaj pa naj druzga nardim, js ne mislm zdj vsak dan to poslušatuser posted image medva mava saj nov laminat, se naju ne sliši doluser posted image nad nami je pa še vse staro in takooo škripauser posted image joj keri problemiuser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.6.2011 15:45:54   
miška21
Pozdravljene vse nosečke in tiste, ki ste postale mamice v tem času (vipercat, 5ra, tincy90, vesnab - čestitam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . )kar nekaj časa se nisem oglasila na forumu, ja velik se je že zgodilouser posted image user posted image user posted image . Jest sem sedaj v 24-tednu, 1 oktobra mam rok. Imam eno vprašanje za vas glede materinske šole, sem klicala v porodnišnico NM, in se je oglasila ena zelo neprijazna medicinska sestra, ki mi ni znala nič povedat, niti koliko traja, niti kdaj, uglavnem nič. Sem pa zvedela, da naj bi potekala vsak 1. četrtek v mesecu. Kakšne izkušnje imate ve glede tega?
Sicer pa ali se kaj dobivate na čveku v nm, bi bilo fajn malo v živo počvekat,

lep dan vsem

miška21

miška 21

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.6.2011 22:36:22   
vesna_b
hvala punce, za lepe želje!!!user posted image

drugače tole - hiter po naravi... bom razložila user posted image
sicer me je že od dopoldneva mal matralo, sam niti nisem čist resno jemala. ampak ok, sem hitela, oprala vse cote, preoblekla posteljo, kosilo smo mal raztegnili, tako da smo po peti šele pospravila z mojim posodo, popadki pa so bli že močnejši. ampak ne dovolj pogosti. stuširala sem še tamalo, pa sebe seveda, tamala je še večerjala, in smo jo dala spat. neki jo je matralo, in tako sem odšla malo pred deveto v sobo, da ji povem pravljico. ko sem se hotela vsest na posteljo, sem začutila, da mi je počil mehur in da mi je začela odtekat voda. letim na wc, mojega pošljem v sobo, potem pa pride dol svak in ga iz wc-ja ven prosim,če pride en dol k tamali. moj pride iz sobe, in me sprašuje, kaj delam paniko, pa sem mu sam rekla, da če se takoj ne zrihta, da bo kmalu on delal paniko. ob 21.05 sva šla od doma, popadki pa so bili že na 3 minute. pospeški, ovinki... ajoj, sem ga nonstop "sekirala" user posted image -naj ne pospešuje tako močno, naj gre v ovinek počasi, pa kako lukno bi lahk spustil... joj, hudo. ob pol desetih pridemo na porodni oddelek, in dobim tisto seksi srajćko za oblečt, in dokler sem se preoblekla, sem predihala 2 popadka. sem rekla, da grem na wc, pa nisem smela vrat zapret, če bo treba kaj lovit. pregled vsprejemni? ma kaki. klistir? še manj. direkt v porodno sobo,tam me pogledajo, odprta 4-5cm, babica pa je že rekla, da vidi laske. ker mi je bilo vroče, je moj dobil mokro plenico, da mi je močil čelo. ob 21.40 me priklopijo na ctg, mal pred deseto odprta 6-7 cm, potem pa so imeli izmeno. pridejo druge babice, prišla je Metka, ki je bila sicer pri drugem porodu (so mel mal komplikacij),ampak se naju je spomnila, in naju prišla pozdravit, pa pravi-o tole bo do enajstih konec. ma kaki. ob 22.15 me je vse tako dol tiščalo, da nisem mogla več zadrževat. končno pride babica, me pogleda in pravi- ja gospa, tole je pa za rodit. in v naslednjem popadku- akcija. ob 22.22 se je zaslišal jok najinega lepotca. nič rezana, nič raztrgana, nič... zjutraj sem bla skor ko roža, kar za domov jit user posted image user posted image

mali je priden. je, spi in kaka, kot tapravi dec pa najbolj uživa na.... joških. v enem tednu,kar smo doma, se je zredil za SKORAJ POL KILE. ga je patronažna včeraj stehtala. rodil se je s 3880, domov smo šli s 3945 (ja, že v plusu), včeraj pa je imel na tehtnici zavit samo v bombažno pleničko 4420. mleka za izvoz... wiii user posted image

ajč, udb-resnično želim, da mata tudi ve tak porod... držim pesti user posted image - no, in seveda tudi za vse ostale, ki boste potem na vrsti

fru fru- joj sem se nasmejala. je pa faca tvoj mali. naša tud sedaj previja, pa doji svoje dojenčke...posrečenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.6.2011 22:42:42   
5ra8
vesna, to je blo pa ekpresno hitro :D
super user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ciganka, ti bi šla zjutraj že domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Hitro daj kakšne slikce tvojega lepotca user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.6.2011 7:36:11   
Udb
vesna, tale tvoj porod se pa krasno bere! :)  BRAVO! :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

raje sin ali hcerka?
TinKkara

Raje fantek ali puncka?

puncka (28%)

fantek (12%)

vseeno (53%)

kar se nimam (7%)

Število vseh glasov: 552

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!