|
RE: Dolenjke, 4.del 13.6.2011 21:23:31
|
|
|
|
vipercat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b ajč -ja le pošlji mi, pa te dodam na FB . upam, da ti hormoni ne nagajajo preveč. pa saj bo kmalu pikica pri tebi, pa bo boljše. in super, da je kolega ok. dramica - a se selite? glede cen pa ne bi vedla. miška- ja, jaz tudi pravim, da je boljše prej jit,ko lažje sediš. razpored sem ti jaz itak dala za P, ker Metka je res zakon!!! no, upam, da še par mesecev več ne vidiš P, tako da povej pikici, naj kar počaka. saj, potem na rok - pa ven ne bo hotel/a vipercat- mi bomo še malo počakali. lahko pa ti prideš kaj okoli. da ti še hlače vrnem . full so prav prišle, tako da - hvala!!! lenčy - joj, bazen. jaz bi tud... pa bomo še mal počakal . naši se tudi čisto utrga, ko pride do vode. a maš fredov obroč? sem že slišala, da se radi obrnejo, pa tud bla zraven že, ko se je. mi ga nismo uporabljal, ker mala ni marala nobenih šlaufov, smo pri enem letu štartal z rokavčki. z njimi je pa neustrašna. aja, lenčy - slikca. bom dala. sam da pogruntam način... ker res ne znam nisem še nikoli... ja potem se bo pa treba kaj oglasit ne? no ta teden sigurno ne, potem pa mogoče enkrat do konca meseca, ker potem bomo verjetno kar pikerali na morje. no saj kar se mene tiče, se ne mudi toliko, saj so to stvari z 3-4 leta, tvoj pa tudi ne bo tako hitro zrasel :) kar se tiče fredovga obroča, se res lahko prevrne. jaz mislim da bom kakšnega drugega nabavla, ali pa jo bom kar v naročju držala delke glede zdravnikov ti bo vsak rekel drugače, pa tudi zgodba je pri vsakem drugačna. mene je prvi pporod imela šekoranja. na koncu sem imela carskega ampak je vse ok porihtal. drugič sem imela napovedanega carkkega, ki ga je vodila mislim da je mencingerjeva pomočnik pa je bil pišek, pa sem še 8tednov za tem krvavela pa še malo je ostalo notri tako da??????? nikoli ne veš.
|
|
|