|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
13.6.2011 18:07:41   
dramica
vesna selimo...hm iščem mal da sem pripravljena ker se kaj hitro lahko zgodi da bomo moral odpeketat če hočmo normalmo ENKRATzaživet.Ja pa probaj slikico nalimat.

Lenčy ja nm raje kot v Trebnje in pa Šentjernej je "v igri"

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.6.2011 18:10:58   
dekle23
živjo punce :)

po dolgem res dolgem dolgem času se spet malo javlam tukaj. mi smo še vedno 3v1. ker vem da vas je tukaj že kar nekaj mamic, ki ste rodile v novomeški porodnišnici, me zanima, če bi imele možnost izbire zdravnika pri porodu, za katerega bi se odločile? sama se namreč še odločam, ali naj naravno ali naj grem na CR.... ker me malo skrbi ker sta le dva sončka, in da ja ne bi bilo s katerim kaj narobe pri porodu. vodilni je sicer z glavico dol obrnjen, drugi se pa skoz obrača, še prejšnji četrtek je bil z nogicami dol, v petek naslednji dan je bil že z glavico dol :) tako da se bo verjetno še kaj obračal v tem času, ker očitno ima še prostora. tako da dajte prosim kakšen predlog glede izbranih zdravniku pri porodu.....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
13.6.2011 21:23:31   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ajč -ja le pošlji mi, pa te dodam na FB user posted image . upam, da ti hormoni ne nagajajo preveč. pa saj bo kmalu pikica pri tebi, pa bo boljše. in super, da je kolega ok.

dramica - a se selite? glede cen pa ne bi vedla.

miška- ja, jaz tudi pravim, da je boljše prej jit,ko lažje sediš. razpored sem ti jaz itak dala za P, ker Metka je res zakon!!! no, upam, da še par mesecev več ne vidiš P, tako da povej pikici, naj kar počaka. saj, potem na rok - pa ven ne bo hotel/a user posted image

vipercat- mi bomo še malo počakali. lahko pa ti prideš kaj okoli. da ti še hlače vrnem user posted image . full so prav prišle, tako da - hvala!!!user posted image

lenčy - joj, bazen. jaz bi tud... pa bomo še mal počakal user posted image . naši se tudi čisto utrga, ko pride do vode. a maš fredov obroč? sem že slišala, da se radi obrnejo, pa tud bla zraven že, ko se je. mi ga nismo uporabljal, ker mala ni marala nobenih šlaufov, smo pri enem letu štartal z rokavčki. z njimi je pa neustrašna.
aja, lenčy - slikca. bom dala. sam da pogruntam način... ker res ne znam user posted image nisem še nikoli...

ja potem se bo pa treba kaj oglasit ne? no ta teden sigurno ne, potem pa mogoče enkrat do konca meseca, ker potem bomo verjetno kar pikerali na morje. no saj kar se mene tiče, se ne mudi toliko, saj so to stvari z 3-4 leta, tvoj pa tudi ne bo tako hitro zrasel :)

kar se tiče fredovga obroča, se res lahko prevrne. jaz mislim da bom kakšnega drugega nabavla, ali pa jo bom kar v naročju držala

delke glede zdravnikov ti bo vsak rekel drugače, pa tudi zgodba je pri vsakem drugačna. mene je prvi pporod imela šekoranja. na koncu sem imela carskega ampak je vse ok porihtal. drugič sem imela napovedanega carkkega, ki ga je vodila mislim da je mencingerjeva pomočnik pa je bil pišek, pa sem še 8tednov za tem krvavela pa še malo je ostalo notri tako da??????? nikoli ne veš.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.6.2011 22:04:49   
5ra8
jst sem mela piška pr porodu in pol pr CR, pa je blo vse OK, in zelo hitro je reagiral in predlagal Cr ko je videl da se nikamor ne premakne stanje. Tako da sem zadovoljna.

Da bi pa sama zbirala porodničarja, to pa prvič slišim? Tud to se da? user posted image

Jst sm tud za kšn kofi če bo katera po mestu hodila, četrtek dopoldne?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
14.6.2011 8:45:43   
Alex01
Pri prvem porodu (samo na "finišu") dr. Pišek, pri drugem je pa dr. Mijajlovič pogledal samo čez vrata, ko sem imela user posted image že v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image

dekle - tebi pa SREČNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , katerikoli zdravnik že bo, samo da bo vse OK! Sem pogledala tvoje slikce, kar ne morem verjet, kako se user posted image lahko še obrača v trebuščkuuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.6.2011 12:28:44   
lenčy
js pa prvič slišim, da se fredov obroč obračauser posted image kaj mi niste prej povedale, ga ne bi kupila. dvakrat se mi je malo zasukal in je kr grozn zgledalo...

dramica to si me pa kr šokirala, kje bosta imela pa pol delavnico? ker mi bi še kakšno pručkouser posted image js ti ne znam nič svetovat, vglavnem mal je bedno it iz hiše v stanovanje, ampak če sva hotla bit sama oz. sami, sva se mogla za to odločit. vidim pa, da bi se kr vsi selili na svoje. pa tolk je dela s tem...upam, da si čimprej kaj najdete, pa da bo vse potekalo brez težav...

dekle23 js tud ne vem, če lhk zbiraš zdravnika, po moje bi se mogla ti tam oglasit in vprašat. js sm mela recimo piška pri porodu, pa je sm hodu sm pa ke, pol se mi je pa na trebuh ulegu in je blo že konc. mi ni bil pa čist nč profesionalen. zdele se pa res ne morm spomnt, kaj je ves čas neki jamrouuser posted image kakorkoli že, naj vse poteka lepo in čimhitreje.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
14.6.2011 13:48:50   
dekle23
oj. mislim, da izbiraš lahko če se odločiš direkt za carski rez. ker ko sem js prišla tja z napotnico na pogovor o porodu, mi je rekla pri katerem bi rada rodila in itak sm rekla da ne vem, ker jih tut ne poznam. in tukaj se je končal ta pogovor o zdravniku :) tako da pomojm če bi se odločila direkt za CR bi dobila tako datum kot bi lahko izbrala pri komu, ampak najbrš samo v primeru da ne bi sončka kej pohitela pa hotla prej pridet, ker potem pomojm nimaš kej zbirat, ker je tist je :) samo da uštimajo pa je vse ok :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.6.2011 21:55:22   
Alex01
dekle - sva z mojim gledala slikce in je ugotovil, da pozna tvojega user posted image (sodelavca sta user posted image )

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
15.6.2011 21:51:52   
vipercat
uf ste pa fajst zgovorne :) se vidi da vesnica in mala princeska nimata več toliko časa user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
15.6.2011 22:01:11   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

uf ste pa fajst zgovorne :) se vidi da vesnica in mala princeska nimata več toliko časa user posted image

dopusti se bližajo user posted image user posted image user posted image
mi smo že v "pripravah"
še 3x gremo spat user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa na morjeeeeeeeeeee

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.6.2011 7:19:30   
Udb
Evo, z ajč sva prišle do roka! user posted image Pri meni se še nič ne dogaja, tako da zgleda bom še piknikovala ta vikend! user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.6.2011 7:45:29   
neanja duo
Ojla,dolenjkice!

po dolgem času se spet oglašam...
Najprej čestitke za vse noveuser posted image  in čimlažji porod tistim,ki še čakate.
Mi kar lepo napredujemo z našo hiško,zdaj je že elektrika,voda ,inštalacije,zamenjali smo streho.....mal mam sicer krize,ker bomo res šli,.....ampak bo že...itak danes prideš povsod kar hitro.

Ta vikend bomo malo žurali(danes ima možek 40 let),upam da se bo vreme držalo.user posted image

Lepo se imejte
Pozdravček vsem

nd

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.6.2011 9:16:55   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Evo, z ajč sva prišle do roka! user posted image Pri meni se še nič ne dogaja, tako da zgleda bom še piknikovala ta vikend! user posted image

Udb, Ajč ti je zgleda pobegnila v P, ko se ne javiuser posted image . Sej bo, verjamem, da ti je tečno, jaz sem v prvo popi..tis dobila. So me kar naprej klicali, če je že kaj, pa zakaj nisem v P,... pol sem pa mobitel izklopila, da sem mela naslednje 4 dni mir. Upam, da ne boš predolgo čakala.

Dekle, porodničarja in babice ne moreš izbirat, lahko samo datum CR in glede na to dežurnega porodničarja, ki bo izvedel CR.

Naš zaključni piknik z vrtcem je uspel. Meli smo lov za zakladom za malčke. Vzgojiteljici iz vrtca sta se prostovoljno javili, da otrokom bereta navodila in tekata z njimi sem in tja. user posted image  Atkoti so pekli čevape, bučke, gobice in hrenovke, mame smo pa v senčki čebljale... Superca je bilo. Za konec so prišli še gasilci po kombi ( smo imeli zraven gasilskega doma na jasi ob gozdičku z igrali (kaj češ lepšega) in so otrokom razkazali kombi, pa sireno so lahko vklapljali in čelade nosili, potem so pa še lonček z vodno brizgo podirali. No na koncu so bili vsi mokri in so nagci skakali in se po travi valjaliuser posted image user posted image  Mali je mrknil preden smo domov prišli. HB, da mi je user posted image  noge zmasiral, ker so bile kot slonove tace...

Lepo preživite današnji dan

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.6.2011 13:21:48   
Tincy90
Ojla!

Da se javm po dolgem času ne.user posted image mi se mamo faaaaajn, tko je fajn, ko maš otročke k se fajn razumejo med seboj- bog ve kako bo, ko bosta v puberteti.user posted image učer je mela Alisa pregled pri letu pa pol in je velka 83cm in težka 10660g, naša manekenka mala.user posted image pa cepljena je bla, ampak si nism zapomnla proti čemu.user posted image Alis je pa tud že dau prvo posvetovalnico čez (za tole ne vem, če sm že pisaka, tko da če sm se vnaprej opravičujem, da pišem 2x) in je velik 57cm in težak 5330g, je naš mali bajsek.user posted image drug tedn mamo spet tehtanje pa bomo vidl kolk smo težki pr dveh mescih. Sva pa še zmer sm na joški, ta je itak zakon ne.user posted image učer smo šli v Qlandijo mau u šoping, sm si spet dala duškauser posted image in kupila za tamalo in tamlga bodije, kiklco, kratke hlačke, kapice, štumfke- by the way tamala je začela rastt ko konoplauser posted image pa obutev v BC k se zdj splača maš kupiš 3, plačaš 2 para obutve tko da bo mela sandale za čez poletje pa dvoje teniske. Ok, pa mami pa oči sta si tud mal prvoščla pa kupila par cot.user posted image je blo fajn, sm kaaaaaaj k je tko vročeeeeeeeee.user posted image

Tiste k ste tik pred zdajci za rodit, naj bo porod čim lažji in hiter!

Vesna suprca za tak porod, huuh, bravo!user posted image user posted image

Slikice od našega korenjaka lahk vidte pa v albumu, je viden uporabnikom RR.user posted image

Bodite lepooo!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.6.2011 8:20:49   
Mala_princeska
aha Alex sej zato pa je ati še nabavljal pripomočke za na morje skupaj z Nejcem user posted image
Nejc je zdaj kratkih las, ga nisem takoj spoznala.

kam greste letos??? na Pag??? ker mi gremo 24.6.

fredov obroč- meni je bil zelo dober za čofotanje v bazenu, na morju se pa ni tako obnesel, ker lani pri 1.letu ni hotela not bit oz. morje se mi zdi manj primerno za fredovga, res je da moraš v vsakem šlaufu, obroču otroka - sploh mlajšega držat....
tko da vipercat tudi to imam za posojo user posted image fredovga....

posteljica pa taka kot jo ti želiš je v BC 139 EUR user posted image da ima dvignjen gornji del (prenosna posteljica).....hmmm mislim da je to tud del ko ga preplačaš....

imam pa še od tavelike tist obroč iz BC rumen 1,2,3 school....ko je sedaj v reklami tko da pripomočkov za plavanje še in še.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 18.6.2011 8:25:48 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.6.2011 8:23:58   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Ta vikend bomo malo žurali(danes ima možek 40 let),upam da se bo vreme držalo.user posted image

Vse najboljše novemu sosedu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo jutri tudi imeli piknik- Manca bo šla po družinskem slikanju s tortico z dedijem in babi na vikend, ker pikice okoli ust ji nočejo izginit (od ustne slinavke) si jih sam raznaša po obrazu, grdo je ker pokajo in so krvave user posted image - piknik bo pa še za Ninin RD in za Manco, pa atija....

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
19.6.2011 13:26:45   
ajč.
frufru- ne nism še nikamor pobegnila...user posted image še vedno v enem kosu..user posted image tako, najprej je hotu 3 mesce prezgodi vn pridt, zdj sm pa že čez rok...in še kr nič ne dogaja user posted image mene pa že use tako boli...user posted image

tako na hitro sem se malo javila, da veste da sem še doma user posted image upam da bo prihodnje poročilo že kej drugačno kot so bila ta do sedaj user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.6.2011 19:33:01   
Udb
Tole po roku...je pa zoprno!!! Ampak moje dete očitno še ni pripravljeno priti ven! :)

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.6.2011 21:36:10   
dramica
ajč,udb ma,verjamem da je zoprno jaz sem bila tako vesela sem bila vedno vsaj5dni prej.Bom držala pesti, upam da izvem za kako lepo novičko še ta ted.ker potem gremo na morjeuser posted image .

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
20.6.2011 21:56:07   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

dopusti se bližajo user posted image user posted image user posted image
mi smo že v "pripravah"
še 3x gremo spat user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa na morjeeeeeeeeeee

super alex, sem vesela za vas. mi gremo konemeseca :)

tale stilska preobrazba foruma mi je pa všeč- spominja me na sonček :)

vesnica kako ste? se lepo rihtata, rasteta??? 5ra pa vi?
dramica tvoj je gotovo že pravi dec

udb in ajč... čakam novice :)
nenja duo... ste pa res pridni. možeku pa vse naj,naj

tincy - naša nina je še hujša. sami šlavfki so je. pri 3 mesecih je imela 7,5kg user posted image

če slučajno katera rabi kaj cotik za male lahko pogledate tole:
http://www.mojalbum.com/vipercatr1

mala princeska - fredovga še imam od malega, pa mi ni bil všeč. ja mogoč bi bil pa tisti rumeni kaj bolje. no kar se tiče prenosne posteljice, pa se je naša babi odločila da kupi ka novo. še sedaj ne morem berjet, je kar šla in kupila tisto za 135€ user posted image user posted image  hahahaha sedaj pa gruntava kam jo bova postavile, ker imamo na moju tako malo stanovanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
20.6.2011 23:38:10   
5ra8
o super preobrazba foruma, so tud men barve všeč.

dramica, ste se pozdravli?

Alex, že uživaš na morju, še za nas čofotaj user posted image

ajč, Udb, ko bo, naj bo hitro in čimmanj boleče user posted image

vesna, kako se kaj rihtate?

Naš škrat raste, pri 3m ima 62cm in 6310g user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.6.2011 12:32:41   
lenčy
helouuser posted image
petra tvoj škratek ima nekje isto težo, kot naš pri treh mesecihuser posted image boš videla kakšen še bouser posted image

madonca tko vroče, mi pa še vedno nismo kupili baznečka, ti ti mami. greva danes kupit pa bomo čofotaliuser posted image

sm prej posparvljala previjalno, pa sm našla od mustele šamponček za temenca. če bo katera rabila, ima še rok do konca leta.

in kaj delate na te vroče dneve. medva sva bolj notr, ker ma že kr barvo in ga moram bolj pazit...

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.6.2011 12:54:46   
Udb
Punce, sm poročam, da je ajč danes rodila fantka! user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.6.2011 13:05:34   
lenčy
AJČ čestitkeeeeuser posted image upam, da je šlo hitr in da se že crkljatauser posted image še ime me zanimauser posted image

Rada te imava!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.6.2011 13:07:57   
Udb
Anej mu je ime, ostalo bo pa sama povedala. :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Katero ime za deklico?
xsandrax

Katero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)

Hana (53%)

Lina (26%)

Taja (21%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!