|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
9.6.2011 9:38:06   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

Jest sm se kr sama vpisala za morfologijo. Tko da....morfa pade 4.7.
Kar se pa otroške sobice in ostalih stvari tiče pa zaenkrat samo gledamo. Nekako sva se odločila za posteljico od Lip poljčane zato ker je 140 cm vse ostalo bova najbrž nakupila v Ikei, ker so cene še nekako sprejemljive. Voziček bom najbrž dobila. Tudi mi2 ne misliva preveč zapravljat, itak bo šlo že preveč, malo tu, malo tam pa je hitro preveč, sploh če nas še malo zanese pa sploh.

Jaz imam to posteljico in sem zelo zadovoljna. Mogoče je na začetku malo težje, ker ne gre stranica dol, ampak tudi to smo zrihtali, da smo malo nižje jo prišraufali in eno luknjo izpustili. Mi je pa všeč, ker je visoka in ni šans, da bi otrok kasneje padel vn. Pa še lepa je, jaz sem dokupila še keramičnega slončka in tako lepo paše gor. bom dala doma kakšno slikco pol gor.

Previjalno sva kupila v izi mobili za 180 eur. omara je po naročilu, ker je majhna sobica in ni šlo drugače. Bo pa treba sedaj itak razmislit o selitvi sob in naročiti nekaj novega, omare ne, posteljni sestav pa sigurno, samo to imam še cca 1 leto časauser posted image

Voziček sva dobila rabljen, z novim članom bo prevozil 4 otroke, pa je še čisto ok, lep in vodljiv. Tudi če ga ne bi dobila, bi kupila rabljenega, če spremljaš bolho se sigurno najde kaj lepo ohranjenega. Edina stvar, ki hočem vedno novo je avtosedež, tukaj se mi pa zdi varnost zelo pomembna. Kengerujčka nismo imeli, hojice tudi ne. Če že priporočam igralni center, pri nas je bil zelo v uporabi s tem, da v gugalniku ni hotela biti nič.
Banjico imam na stojalu, tudi rabljeno, ampak sem jo hitro tam pri 3m dala v tuš kabino, ker je bila v kopalnici poplava. kupila sem pa za notri stolček iz e-leclerca in je zlata vreden.

Toliko o opremi, če se še kaj spomnim pa dopišemuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.6.2011 9:47:36   
Zojatisa
Lananai- kk šikano in cart komaj čakam da bom lahko postavla za svojega-svojo kinderpet in vse ostalo.
lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.6.2011 10:35:06   
3masha
Punce meni zgleda da danes ne bo zneslo z BTC-jemuser posted image ...upam da pa kdaj drugič, sploh julij&avgust ko nimam toliko obveznosti med tednom. Zdaj je pa čista norišnica...

Glede opreme itd. - sobice mala nima svoje in vprašanje če jo bo kdaj sploh imela, ker pač živimo v najemu v 1,5 sobnem v LJ. Se moramo zelo prilagajat, tudi oprema je od lastnikov in ne smemo nč stran dat čeprav marsikaj narobe hodi...Tako da pač improviziramo. Zelo.
Previjalno smo sestavili podobno kot lananai! Homemade. Najceneje varianta.

Je pa res da sva midva vse morala kupiti skoraj, ker nama nihče ni nič dal ali posodil, razen par cotk na začetku, ki sem jih morala vrnit. Tako da smo glede na budget kupili rabljen voziček, rabljeno lupinico itd. Banjico pa novo in tudi čebriček, je precej prav prišel ker banjica toči pri tistem zamašku in smo imeli vedno poplavo, v tuš kabino ne gre...tako da bomo novega člana v čebričku od rojstva dalje kopal - kako pa še nevem:). Posteljico smo prek CSD vzeli in še par stvari. Pa je čist ok posteljica, samo kar se tiče oblek prek CSD pa NE naročat nič, ker je res zanič roba no...mi je žal da sem takrat vzela tam, ampak če bi človek bil vedež...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.6.2011 10:58:59   
Oblačka
Melona 27 in lean hvala za vse včerajšnje odgovore. Melona moram priznat, da si me kar malo prestrašila čeprav vem, da ni bil to tvoj namen in si mi hotela le dobro. Ko sem malo razmišljala in tiščanje le ni popustilo sem se odpravila kar na urgenco, ker je biu moj G na dopustu. Tam me je sprejela prijazna zdravnica in naredila vaginalni ultrazvok...Ja Lean tako kot si rekla imam nizko ležečo posteljico zato tudi tako tiščanje. Posteljica se v večini primerov do 28. t dvigne in potem nosečnost poteka normalno tako, da se bom zdaj poskusila sprostit potem bomo pa videli kako in kaj. Sm pa kljub vsem skrbem videla mojega malega, joj kako je že zrastel in tako veselo migal, da sm bla presrečnauser posted image .
Lean še nekaj bi te vprašala v katerem tednu je ta tvoja kolegica? Pas si bom pa tudi sama nabavla, če le malo omili to tiščanje je boljše kot nič.

Lp

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.6.2011 11:11:17   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Lananai- kk šikano in cart komaj čakam da bom lahko postavla za svojega-svojo kinderpet in vse ostalo.
lp

Hvala. Je vse uspel moj pripravit, ker naju je detece malo prehitelo. user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.6.2011 11:30:43   
Tjasa27
oj

ljubljančanke - katera dons pol pride v koloseja, da ne bom sama tam?

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.6.2011 11:33:27   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

lp

Hvala. Je vse uspel moj pripravit, ker naju je detece malo prehitelo. user posted image

lepo user posted image

a se dobimo jutri na kavi ali ne?????

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.6.2011 12:02:52   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Če kdo pride, sem za. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.6.2011 12:57:17   
melona27
Js ne bom mogla dans pridit v Koloseja, ker imamo doma delavce, pa mi ne bo zneslo..morm kuhat in jim streč, sm mislla da bojo prej končal, pa bojo kr do večera delal...žal..user posted image pa drugič....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.6.2011 13:38:42   
lean
Dan

oblačka moja kolegica je ravno danes rodila user posted image user posted image user posted image , dobila je tretjo deklico. Glede pasa, ona sama ga v začetku ni nabavla, pol pa ni imelo več smisla. Kot ti je rekla g., se nosečnost dviguje in tako je potem nekoliko lažje. No vam, ki nosite nizko, jaz bom pa takrat spet preživljala cel pekel, že zdaj nosim visoko tako kot pri prvi in takrat, ko se dvigne maternica, sem imela take bolečine, da sem komaj pol ure zdržala sede, bolela so me rebra, komaj sem dihala, modrca nisem mogla oblečt, na koži so se mi poznale prav prečne črte. No potem zadnji mesec se spet spusti in mi je bilo lažje. Potem pa boste spet ve trpele, skoz boste imele občutek, da boste rodile. Kaj češ to so nosečniške radosti.
Malo poglej na netu za te pasove, kdaj so priporočljivi, izkušnje, mogoče vprašaj ginek. za mnenje., ampak naj bi omilili to tiščanje navzdol.

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.6.2011 15:01:39   
Natka23

Jaz imam čas do 11.30, tak da če imate ve se lahk dobimo, če ne pa ....user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.6.2011 15:35:45   
Rakica7
twiggi - kateri trokolesnik sta pa izbrala s tvojim? Jaz sem šla v torek gledati BabyBoom v Koper (http://baby-boom.si/), kjer jih sestavljajo. Je full luškan, cena za cel komplet (košara, športni del, lupinica, torba, dežna prevleka) je 349 EUR. Ampak jih je ravno zmanjkalo, tako da jih dobijo šele avgusta. Sem pa tam videla tudi njihov štirikolesnik, ki je sicer dražji za 50 EUR (stane 399 EUR), ampak ima isto opremo, ja pa težji za dva kg in košara pride višja. Se da pa oba super skupaj sestaviti, tako da trokolesnik pride celo v prtljažnik od Twingota user posted image  Resno razmišljam, da bi kupila tega, ker prodajalka v trgovini Ajatutaja je rekla, da se dobro obnesejo. Sem lahko poskusila vozit tudi Mutsy-a (al nekaj takega), pa je bilo veliko težje, čeprav je kao boljša firma. Počakam še tja do avgusta, potem pa v lov za vozičkom user posted image  Za ostale stvari se pa še nisem odločila, upam, da bo kaj z neba padlo o kakšne kolegice user posted image

Ljubljančanke - glede na vreme je najbolje, da prestavimo današnje srečanje. Jaz tako ali tako ne bi mogla danes.

Uživajte user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.6.2011 17:47:39   
zolika
Mi lahko pomagaš?http://www.bolha.com/od-0-do-13-kg/pegperego-primo-viagio-tri-fix-oglas1275034157poznaš koga, ki jo potrebuje?

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.6.2011 18:09:25   
Zojatisa
Jst žal jutri ne bom mogla prit drug petek pa tudi ne ker drug petek imam pa pregled -G.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.6.2011 18:09:35   
twiggi
Rakica7: jaz sem naročila od babybooma 3 kolesnik sive barve na dom, samo ga prej nisem imela možnosti v živo videt, ker sem iz Maribora in v bolniški, tako da se do kopra nisem mogla odpeljat. vozek je ful fajn pa vse, ni prevlki, lepo vodljiv, ampak je bil vseeno preveliki za moj prtljažnik in sem ga mogla zaradi tega vrnit. sem pa dobila denar vrnjen, edino moj strošek je bil ta, da sem plačala poštnino. no potem sma pa šla z mojim gledat en vozek v MBju, katerga sma tudi probala v prtljažniku in je prav fajn. sma ga tudi naročila. tak da ga naslednji teden dobim.

evo naš bodoči vozek:
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-coletto-austin-3-potovalni-komplet-zelen-akcijska-cena-i873.shtml

rakica7: zanima me tudi če si probala jajčko dat na ogrodje vozičeka babybooma? nama nikakor ni šla gor, pa sma vse možne načine probala.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.6.2011 18:38:34   
jagodaaa
Pozdravljene!

midva imava že skoraj vse kar se tiče opreme. manjka le malo nogavičk in kakšen pajacek. se ne morem zadržat in sem že kar obremenila račun. pri tem pa vprašanje:
vsi mi pravijo, da se lupinica maxicosi lahko namesti na voziček pegperego. da naj bi nosilci pasali. ampak nikakor mi ne gre in ne gre! ima katera kakšno izkušnjo s tem?

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.6.2011 18:46:57   
punsha
jagodaaa, to pa prvič slišim. Imam sicer vse od PP, tako da nisem nikoli sprobavala kaj drugega gor dati. No niti slišala še nisem.
Ja sta pa res pridna z nabavo opreme user posted image .

< Sporočilo je popravil punsha -- 9.6.2011 18:48:02 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu jagodaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.6.2011 19:12:55   
_perla_
Huh, jaz sem pa ravno danes prvič kot user posted image šla v baby center.. In tam gledam, kolikoo stvari imajo.. Huuhhhh user posted image Se že kar veselim (ali pa bojimuser posted image ), ko bom nabavljala. čeprav mi bo malo lažje, ker bova kar nekaj stvari dobila. Drugače pa, sem gledala malo oblekce in sem hotla kar kupit nekaj stvari, potem sem se pa začela spraševat - katero številko pa naj vzamem? Kaj priporočate za novorojenčka - katero številko?
In tam so mi prijazne prodajalke dale še neko takšno malo zloženko, kaj je potrebno imeti pripravljeno za prihod novega družinskega člana - kaj potrebuje mami, kaj ati in seveda kaj potrebuje mali navihanček, ki pride user posted image Mi je super.. čeprav ne vem, ali naj prej kupujem umetno mleko in pa prsno črpalko in takšne stvari... Verjetno ne bom zdaj prej kupovala  in bom to kupila, če bo potrebno. Seveda upajmo, da ne bo user posted image
Drugače pa sem se odločila, da bi rada imela vse stvari pripravljene v sredini septembra - tako da bomo začeli pripravljat in gledat stvari nekje v sredini avgusta, pa tudi previjalno mizico bomo verjetno naredili kar doma - potrebno je preračunat, ali se bolj splača že kar kupit, ali pa kupit te deske in potem samo doma sestavit (tako kot bi drugače ono že narejeno itak moral doma sam sestavit user posted image ) Drugače pa - ena je dala slikice previjalne - zelo lepo!! Nekako tako si jaz želim imeti user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.6.2011 19:16:56   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, AC, morfologija, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Štajerska user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.6., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 15.6., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.6., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted imageLjubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 23.6.  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , 23.6., Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 27.6., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 10.6., Štajerska user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 8.6., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 7.7., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 4.7., Gorenjska  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 16.6., 11.7., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Ljubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.6., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.7., 4.7., Štajerska user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Savinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.6. user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , Ljubljana  user posted image user posted image
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 13.7. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.7., okolica MS user posted image
vesna91, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image  

20.11.
Zojatisa, 28 let, 17.6. Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 1.7., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 7.6., Prlekija user posted image
MojP, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted imageDomžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 10.6. user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 9.6., Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 27.6., okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6., Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6, Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.6., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 30.6.  user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 13.6., 8.7.  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 29.6., Gorenjska user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6.,  Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6.,  Trbovlje user posted image

29.11.
30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  

SKUPAJ NAS JE user posted image : 87
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
    - nosečnica.si                             - babybook.si
        - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
                   - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.6.2011 19:44:42   
twiggi
mene pa zanima kolikšen je strošek ko potegneš črto pod vsem nakupljenim, kar potrebuješ za novorojenčka? seveda mislim samo tist kar je res nujno potrebno. toliko da vem malo v naprej šparat, ker nameravam kupovati stvari tako v sredini avgusta.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.6.2011 19:53:29   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Huh, jaz sem pa ravno danes prvič kot user posted image šla v baby center.. In tam gledam, kolikoo stvari imajo.. Huuhhhh user posted image Se že kar veselim (ali pa bojimuser posted image ), ko bom nabavljala. čeprav mi bo malo lažje, ker bova kar nekaj stvari dobila. Drugače pa, sem gledala malo oblekce in sem hotla kar kupit nekaj stvari, potem sem se pa začela spraševat - katero številko pa naj vzamem? Kaj priporočate za novorojenčka - katero številko?
In tam so mi prijazne prodajalke dale še neko takšno malo zloženko, kaj je potrebno imeti pripravljeno za prihod novega družinskega člana - kaj potrebuje mami, kaj ati in seveda kaj potrebuje mali navihanček, ki pride user posted image Mi je super.. čeprav ne vem, ali naj prej kupujem umetno mleko in pa prsno črpalko in takšne stvari... Verjetno ne bom zdaj prej kupovala  in bom to kupila, če bo potrebno. Seveda upajmo, da ne bo user posted image
Drugače pa sem se odločila, da bi rada imela vse stvari pripravljene v sredini septembra - tako da bomo začeli pripravljat in gledat stvari nekje v sredini avgusta, pa tudi previjalno mizico bomo verjetno naredili kar doma - potrebno je preračunat, ali se bolj splača že kar kupit, ali pa kupit te deske in potem samo doma sestavit (tako kot bi drugače ono že narejeno itak moral doma sam sestavit user posted image ) Drugače pa - ena je dala slikice previjalne - zelo lepo!! Nekako tako si jaz želim imeti user posted image

takih stavri jaz ne bi vnaprej kupovala, to pa lahko skoči tudi fant ali mož iskat, ker glej lahk vama dojenje super steče in bo to brezvezen nakupuser posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.6.2011 19:55:26   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

mene pa zanima kolikšen je strošek ko potegneš črto pod vsem nakupljenim, kar potrebuješ za novorojenčka? seveda mislim samo tist kar je res nujno potrebno. toliko da vem malo v naprej šparat, ker nameravam kupovati stvari tako v sredini avgusta.

jah jaz, če prvič pogledam je tak okol 800€, sicer sva dobla kinedrped, sem pa vse kupla v akcija in jih spremljala od 4 meseca naprejuser posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.6.2011 21:04:46   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

hej punce!

ewo, sva sla včeraj gledat malo v trgovino za to opremo... mislim vse cene so mi se nekak ˝logične˝ (voziček, pojstlca,..) ampak nikakor pa mi ne gre v glavo kako so lahko previjalne mize tako drage? čisto vse, pa potem sem rabljene gledala-isti šmorn... ma za tak denar dobiš že orenk omaro ne pa samo komodo... mislm ne vem sej popravite me če se motim pa če so kje ceneje oz. če so kje ugodne ampak jaz ne najdem in da dam 200€ ali pa 270€ za eno komodo ki ima tri predale in zgoraj previjalno podlago-to mi je pa res preveč... 
a ma katera kako fajn idejo glede tega kak kej zimprovizirati? sem tuhtala da pač navadno komodo kupim pa pol tisto zgoraj dokupim, sam pa so vse komode dosti ožje..? no vsakega nasveta bom vesela
no drugače druge cene pa so bile sprejemljive sploh pa sva nateleta na prijazno prodajalko ko si je vzela čas in vse prikazala, opisala, povedala ,... tak da je blo še nam laikom razumljivo

no to je to, zdj pa grem v trgovino preden se vlije...
lp

Ne se smejat!
Jaz sem zimprovizirala takole, glede povijalne: Kupila sva "omaro" za pred kamp prikolico (v baldehin)... Tista, ki naj bi bila del provizoriš kuhinje; ima pa tri police in se zapre z zadrgo... Sem dala 39 € .  Nadvložek za previjanje pa imam še od prvega. Pri prvem pa sem ta povijalni nadvložek imela kar na kuhinjskem (v kuhinji je bilo toplo, svoje sobe pa ni še imel)  pultu ( je glih tako veljalo).

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.6.2011 21:06:40   
twiggi
hvala za odgovor. kaj pa zdaj ko se bodo začele razprodaje, bodo tudi na otroške stvari? kakšne izkušnje iz prejšnjih let. 

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.6.2011 21:11:11   
Jana73

Rečeno je bilo okoli 9.00. Ne pa tudi KJE (ali pa sem jaz zgrešila...?

TOREJ KJE SE DOBIMO SAVINJČANKE IN OKOLICA?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......