|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 8:57:57   
total
Jutrouser posted image evo mi smo včeri preživeli moje praznovanje,čeprav sva z dragim uživala v romantični večerijci me je začelo neki špikat ko stouser posted image ,bolečina se mi je selila v križ,pa spet v trebuh..joj,je bil moj čisto paničen.Je kr bil pripravljen na vse...user posted image
Ampak se je umirilo in upam,da tako ostane.
Še tukaj vas punce častim z user posted image in kosom user posted image ,potem pa šibamo k mojim domov bo danes ribja fešta...user posted image . Mam kar 2 dni praznovanja....user posted image user posted image user posted image .

Lepo nedeljo vam želimuser posted image


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 11:26:24   
bubu_bibi
total - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image Pa glej, še sonček je prišel nazaj. user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 12:01:11   
rakica82
Total vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image .  Pa lepo praznuj še naprej.

Špikanje se pa tudi meni pojavlja tu in tam.  Ni kaj se bližamo koncuuser posted image .

Lep dan vsem


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 12:25:52   
julijka11
total vse najlepše in vse dobro tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta mesec pa tudi mene čaka torticauser posted image

sem ga pa fasala od moje male, me je ponoči full bolelo grlo, pa potila sem se kot p..., zdaj me boli pa še glava, pritiska mi pa tudi kava ne dvigne dovolj...zdaj pa res že komaj čakam konec julija in si ne predstavljam, da bi bila noseča še 1x ali večuser posted image ...res kapo dol vsem 3 in večkratnim mamicam

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 15:38:00   
Matejita
Total, vse najboljse!  Lepo, da boste kar dva dni praznovali. No moj rojstni dan je pa avgusta, ravno fino, da vse organe postavim nazaj, potem pa gremo lahko vsi trije vsaj na kosilo user posted image .

Julijka, imas prav, smo vse bolj ali manj navelicane cakanja, da se nam pridruzijo nasi user posted image , ampak mati narava je strasno navihana in baje zabrise spomin na neprijetne trenutke nosecnosti in bolecine poroda in pravijo, da se vsakega naslednjega user posted image  prav tako veselis. No midva bova kljub temu koncala kar z Nino, zaradi starosti, kljub temu, da bi oba teoreticno zelela 2 ali 3 user posted image , imava pa v planu posvojiti enega bratca, ko bo Nina dopolnila 3 leta.


Vceraj je bil kar en fajn dan. Moram priznati, da si grem zadnje dni kar na zivce. Cel kup stvari je se treba narest in vse bi in nic ne bi. Tako bedasto brezvoljno razpolozenje. No po zajtrku sva se skipala v center mesta v perujsko restavracijo (moj dragi je bil rojen v Peruju in tam prezivel prvih 15 let). Hrana je bila odlicna user posted image , ce imate kdaj moznost, poskusite. Edina juznoameriska kuhinja, ki ne temelji na mesu. Potem sva pa sestavljala sestavljenko - to je edino, kar se mi ljubi. Zdajle sestavljava eno iz 2000 kosov, na kateri so razlicni bankovci sveta in sva ugotovila, da imava premajhno mizo. user posted image Gledala sva tudi film Jeniffer Aniston, neverjetno, kako sem vedno znova razocarana nad vsemi njenimi filmi, razen nad Moje dekle Polly, pa tako simpaticna je v Friendsih...

No danes se pa baje prikaze prijatelj na obisk, mogoce se odpraviva na zajtrk na trznico, bomo videli, kako se bo razpletel dan.

Fajn nedeljo vam zelim in cimvec lepih trenutkov vsem user posted image




_____________________________

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 17:40:56   
daška91
total - Vse najboljše in najlepše ti želim !! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo danes sem se zbudila neverjetno...user posted image , mislila sem da danjam ampak je bilo čisto zares. Nekdo je v našem kraju ob 5:00 zutraj začel spušat rakete.(mojemu sem takoj rekla '' nekdo je user posted image dobil '' ) , možnosti je veliko zakaj taka budnica user posted image . Ampak potem nisem mogla več zaspat nazaj. Tudi moj sonček me je potem pridno pozdravljal z njegovimi brckami user posted image .
Jutri zutraj imam posvetovalnico, tako da vam potem javim kako sem opravila .user posted image

(odgovor članu Matejita)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
   RE: Julijke 2011
5.6.2011 19:49:07   
bucibirba
Pozdravček tudi z moje strani!

Najprej, da ne pozabim, total vse najboljšeeee!user posted image user posted image user posted image

No, danes je bil kar tak težek dan, verjetno zaradi vremena. Mene še kar kuha user posted image . Sem pa drugače preživela lepe tri dni z mojim dragim. Je mel fraj četrtek in petek in je blo prav lušno user posted image . V petek sva se zapeljala v LJ, sem se šla poslovit "uradno"user posted image  od mojih sodelavk in sodelavcev. Je blo prav lušno vse videt spet po doooolgem cajtu. Malček sem jih presenetila s pecivom, ki sem ga jim spekla...tako, za jih malček pocartatuser posted image . So pa tudi oni mene prav lepo lepo presenetli s takooo lepim šopkom in boni za BC...ma zlati!!! user posted image
Včeraj pa sva preživela dan v Trsu pri tašči in tastu, zvečer sva še na en koncert skočila, sam nas je tak dež in toča ujela...sva bla tako mokra in premražena. Moj dragi me je objel in naredil ščit, da me ne bi tako zmočilo, tako da je bil on čisto moker in se je ful tresu bogi...ljubezen user posted image !

No, danes sem bla pa res bolj na off...dopoldne sem šla z mamo na sladoled, pa za bebico sem še nekaj nabavla v Pikapolonici, in sicer tiso proti komarjem, ki odaja vibracije (za vtičnico). Upam, da bo pomagalo, ker tistih kemikalij za vtičnice res ne bi rada uporabljala. Kupila pa sem še tisto podporno blazino, da otrok leži na boku. Po kosilu pa sva šli z mamo še na sprehod do volišča, zdaj pa čakamo rezultate user posted image .

Lep začetek tedna vsem!

< Sporočilo je popravil bucibirba -- 5.6.2011 19:55:43 >

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 9:03:43   
Suziiika
Jutro punce,

se še js oglašam po vikendu. Kak ste kaj?
Upam, da nobena nima večjih težav ali pa česa podobnega.
Meni je vsa energija ušla, začela sem se pa zares počutit nosečo -- smešno vem, ampak v enem tednu so me napadli vsi nosečniški problemi, ki obstajajo al kaj.. Spim bolj malo, enkrat na noč se moram zbudit za kake 2 urce, pa mal tv gledam, da me pol zmanka zram, diham tak težko, smrčat sm začela -- ampak to tak da vem user posted image , ker ko zadremam, se slišim, pol se pa zbudim pa prašam dragega, a sm smrčala dle? Pa on sam mhmm user posted image  Groza, pa noge mi zatekajo, uh pa kok. Prav ne morem pogledat dol, ker mam občutek ko da to niso moje noge res, sploh ne vem kaj naj naredim.. Sej počivam kolkr lahko, da ne bo pomote, me pa bolijo, vsaj dans ponoči so me, pa v mečih pa v stegnih pa ne vem kaj še vse.. user posted image
Pa kr v dnevni sma prenočila včeraj, ker nism hotla po štengah vsako uro gor pa dol, sem se pa preseljevala z enega konca kavča na drugega, ko mačka z mladimi user posted image , ker mi ni nikakor ni ratal najdit pravega položaja.

Po pravici povedano, upam, da čimpreje rodim user posted image  Je moj dragi hoto da sklenema pakt, da ne boma mela več otrok, ker pravi da mu je hudo me gledat tako user posted image , pa nočem pretiravat, samo me res tak tišči vse že da joj. Pa bejbika tud znatno manj brca zdej zadnji teden, ji je zgleda res bolj kot ne zmankalo placa user posted image .

Glede zaposlitve pred porodniško, pri meni to rihtajo danes, kr brez mene user posted image , ker v soboto nastopim porodniško, pa je treba počas.. Me bo pa kr ati zaposlil, ki ma sp, js sem samo podpisala vse, danes pa on pa računovodkinja rihtata vse. Če je možnost, zakaj pa ne, sem že parkrat rekla, vsak evro pomaga user posted image .

Sem se pa js tud češn najedla ta vikend, pa borovnic pa vsega, žejna sem ko žolna celi dan in ponoči, mam 3 0,5l flaše vode v hladilniku pa kr menjujem, ker pijem ko kamela res skos. user posted image

Grem pa danes iskat malinov čaj, pa neke instant stvari, da bom kr to kuhala ta teden - vem, ni prav tak, samo js komi 10 min za štedilniku stojim, pa bo mogl bit vredu to zdle en čas.

Je pa v petek dobo dragi sms od kolega, da mu je punca rodila, in to kr malo prezgodaj, smo se najprej čudli smsu, ker je pisalo da so dobli fanta težkega 1200 pa še neki gramov, pa 41 cm in smo bli vsi ziher, da se je ata ob vsej tej noriji, zmotil pri cifrah, pa je dragi pol klical, pa je baje fantek mal prekmalu se odloču pridit na svet, ampak je vse vredu user posted image . Tak, da js pravim, če pupa hoče, lahko počasi kr, papirji so prpravleni, cotke kolkr tojk tudi (likanje me sicer še čakauser posted image  --- zdej pa mam ko sem tak dolgo odlašala), pa sam še čakanje res.

Lep začetek tedna tudi z moje strani pa pazite na bušije in user posted image .

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu bucibirba)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 9:09:01   
mlavla
dan..

sem tudi julijka 2011..upam, da se vam še lahko pridružim oz. da me sprejmete...

rok imam 8.7.




_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 9:38:37   
MetiLu
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dobro jutro mlavljica user posted image user posted image user posted image  sem se večkrat spomnila nate, pa se nisi prej pofočkala user posted image  

Kako si? Sem te mogla prec napast, ker te že od prej poznam user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 11:20:22   
rakica82
Ojla,

kako smo kaj v tem bolj žalostnem vremenu? Vsaj pri nas je bolj tako.
evo jaz sem preživela test z glukozo, nagravžnouser posted image , ampak smo preživeli.
Danes in jutri delam še dva šihta, pol pa samo še malega drug teden pa počasi konecuser posted image . Tako, da bo počasi prišlo na vrsto pranje in pospravljanje.

Rojstni dnevi, jaz ga imam pa na prvi julijski dan, tako da bova s pikico praznovali isti mesec, pa računamo na to ,da bomo dobili še enega rakcauser posted image .
Julijka11 sem bla prepričana, da tudi ti praznuješ julija, glede na nick.

Suziika enkrat te morejo doletet tudi nosečniške težaveuser posted image , paše zraven.

Meni se tudi zdej pojavljajo stvari, ki jih prej nisem opazila, trebuh me je začel motit, ko hočem kaj pri tleh naredit, mi je prov čudno, ko me nekaj tiščiuser posted image . Ampak, ker je z razlogom je tko lepouser posted image .

Je pa moj dragi čisto navdušen nad mojim trebuhom, ker se mi je v bistvu res šele zadnje 14 dni začelo malo bolj videt. Mi skoz teži ,da morem oblečt kaj oprijetega, da se bo bolj videlo, pa tko s ponosom drugim kaže moj trebuhuser posted image , se pa pritožuje, da ni fer, ker je ravno seksi trebuh pa ga kmalu ne bo večuser posted image . je tok luštno zdej, ko se trebuh ful premika, prov skače. Men je tok lepo, da sploh ne morem nehat gledat pa božat našo pikico. Kok so to eni lepi trenutki, sem se prav zaljubila v nosečnost in te lepe stvariuser posted image .

Mlavla dobrodošla, več nas je bolj je lušnouser posted image .

Punce vsem en lep dan in božajte bušije user posted image



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
   Julijke 2011
6.6.2011 11:26:02   
medipu
živjo,
morm še jst mal pojamrat, tudi mene dajejo vse slabosti zadnjega dela nosečnosti, komaj čakam da mine, otekanje nog, utrujenost, slabo spanje, obiski WC in zgaga...

Za dodatno mero slabe volje pa skrbi moja 3-letnica, ki kr ne sliši in trmoglavi po svoje in je čist razvajena - pa še ljubosumje na prihajajočega dojenčka jo daje. Sem zadnjič v CA kupila en komplet za dojenčka in eno kiklco zanjo, pa so take solze tekle - češ, da sam za dojenčka kupujem lepe stvari in nč zanjo - pol pa smo ji dopovedoval da je ona tud dobila velik novih in lepih stvari, ki pa jih bo sedaj morala dojenčica nosit, pa se je le mal potolažla. Drugač pa se sestrce ful veseli in mi kr naprej trebuh lupčka in boža.


Total - vse najboljše in obilico zdravja tebi in bebiki.

Tud jaz bom praznovala ta teden in to okroglo 30 (sicer v nedeljo), bo moj mal piknika prpravu, ker se mi kuhat in pedenat na veliko sedaj ne da ... bomo pol ko se nam pridruži naša punca proslavljal dvojno.

Sedaj pa se grem mal družit s kavčemuser posted image , pol pa pripravit nekaj na hitro za pod zob in v vrtec po našo malo razvajenko pa spet mal počitka ...

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 11:48:14   
maca84
hej user posted image

da se še tu malo javim.....ne vem sicer kaj to je ampak zadnje dva dni me dajejo slabosti tko po obrokih,pa kr kaka vročica me oblije pa morm na hitr neki ledeno mrzlega spit da se mal umirim,pol pa ležečki za kako urco da rata ok. Pa bi zastopla da bi bla vročina,tko je pa čist znosno vreme,mislim ni sonca in ni nekih skoraj 30 stopinj zunaj. Sem že tuhtala da je pritisk al pa kej,pa ga kontroliram in si ga merim sama pa je čist lepo v mejah normale,tudi v takih trenutkih...tko da res ne vem kaj bi to bilo.user posted image

zatečene noge so bile nazadnje res posledica preveč časa stanja ko smo sušili in pospravljali mrvo,pa piknik pa sem nekaj sladkega spekla pa kruh pa mal gospodinjila pa se je prec nabralo in seveda za nosečniške noge je bilo čist preveč. No je pa zdej dost počitka ko se je vreme mal sfižilo.....

aja,malo z zamudo pa vseeno: total vse vse vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

tako zdej grem pa mal še brati knjigo Modrost rojevanja pol pa kosilce pripravit in popoldne če bo tako čudno vreme z dragim nadaljujeva pripravo otroškega cimra user posted image sva bla včeraj prov pridna......po večini vse pospravila kar je bilo treba,tri police so še za spraznit in spucat in tisti nastali kup smeti ki je sredi sobe je za odpeljati. Pa itak se bo še povečal kupček preden bova dokončala user posted image

(odgovor članu medipu)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 12:27:57   
julijka11
danuser posted image ,

mene tudi daje full utrujenost, nočni obiski wc ( pa ne pijem ravno dosti), vreme se ni zdi full naporno ( me nekaj trga po kosteh - bom šla zdaj malo pogooglat glede vpliva vremena ta teden),  moj škrat se je tudi malo umiril, moja punca pa me hoče celo zase in je trenutno mi fejst naporno; vse bi rada z mano....jedla, se preoblačla, umivala zobke, brala ipd..jaz pa čisto hinuser posted image

trebuh se mi pa danes zdi manjši, pa ne vem, ali se je tako namestil, ali pa moja presoja malo štekauser posted image

rakica82 moj nick je takšen zaradi pdp; sem bila čisto brez idej ob registracijiuser posted image

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 12:31:05   
daška91
Hoj hoj user posted image !

Evo danes sem imela posvetovalnico ! Z malčkom je vse ok, srček bije tako kot more user posted image , edino jaz bom morala na kontrolo k moji osebni zdravnici, ki imam preveč povišan pritisk in utrip user posted image . Upam da se poštima !

Imam novi PDP !! Tako da me lahko daste v seznamček !!
Nick : Daška91
starost : 19
nosečnost : 1
Otrok : Prvi otroček !! user posted image
Spol user posted image : user posted image
Naslednji pregled : 6.7.2011
Novi PDP : 24.7.2011

(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 12:59:36   
MetiLu
No, pa da še kaj napišem

Mi smo vikend kar aktivno preživeli, danes sem imela pa dopoldan fraj, pa namesto, da bi počivala, sem spet malo gospodinjila user posted image  v glavnem, počasi je stanovanje ready za prihod user posted image , samo še rjuhce za zibko sešijem, posteljninco operem in je to to. Sem si prejle rekla, da bom do PDP samo še zase investirala in se razvajala, dokler imam še čas... tako prideta na vrsto še frizer, depilacija, nohtki,...

Nosečniške tegobe tud mene dajejo, nespečnost, ki je posledica glasnih ptičev ob 4.ih zjutraj user posted image , prometne ceste user posted image user posted image , sopare na galeriji user posted image  in lulanja user posted image ; zatečene noge, otrdevanje trebuha, ki je zadnje dni spet pogostejše user posted image  mi tko dol tišči in me špika, ko da se kaj dogaja user posted image  mam tak filing, k da bo kaj ven pogledalo user posted image  je pa naša žabica še precej živahna, kljub temu, da ji počasi zmanjkuje prostora. Neverjetno pa mi je to, da imam bistveno manjši trebuh kot v prvi user posted image , ker zgleda nosim bolj zadaj, je pa čutit to na sramni kosti, križu in mehurju user posted image  no, bo že... sem lih včeraj sosedi rekla, da bi bila raj še kakšen mesec dlje noseča in bi prenašala tele težave, sam da mi ne bi bilo treba it rodit user posted image  me zadnje dni mal panika daje, še nisem čist ready z mislimi in sproščenostjo user posted image  no, nekaj časa še imam, da se pripravim na dan D user posted image .

Sva pa v petek s tamalim naredila koledar, kdaj bo prišla njegova sestrica in zdej veselo vsak dan črta kvadratke user posted image  sva ga kar velikega na risalni papir naredila in obesila na hladilnik.


Pa včeraj sva se z možekom zmenila, kako bo letos z našim dopustom; če bo vse ok in šlo po sreči, gremo 3.9. v naš priljubljen kamp Stupice v Premanturo user posted image  in da bomo poenostavili, bomo šli v mobilne hiške, ker bo s postavljanjem šotora in vse opreme prevelik zalogaj z 2 mulčki. Enega bi v vozičku mirila, ko bi drugi hotel na vsak način na čoln... v glavnem, ta projekt bova prišparala za drugo leto, letos bomo šli pa malo bolj konfortno na isto lokacijo, seveda ne brez čolna user posted image  jeeeeeeeee user posted image  Upam tudi, da bo vreme zdržalo.

Zdej grem dat pa juhico kuhat, pol pa mal ležečki, preden grem po Janeza v vrtec.

Malo z zamudo, vse najboljše Total user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 13:03:26   
bubu_bibi
Hej lepotičke, kako ste danes?

U, jaz sem danes kar dobre volje - z user posted image spiva, kuhava, se cartava, malo bereva, veliko počivava... Tako je lepo! user posted image In me celo ti izpiti ne mečejo ven, kar je zelo zelo pozitivno! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: julijka11
trebuh se mi pa danes zdi manjši, pa ne vem, ali se je tako namestil, ali pa moja presoja malo štekauser posted image


A veš, da sem jaz danes isto pomislila? Ali mogoče sem se preprosto navadila... Bušiji so zakon!

Lepo bodite, čeprav je to vreme kar čudno. Enkrat sonce, potem pa naenkrat monsun... Posledično se mi cunje sušijo že drugi dan in nič ne zgleda, da bi jim šlo na bolje... Ampak, ob vseh lepotah, ki jih danes tako čutim me prav nič ne moti! user posted image


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 14:00:11   
total
Ojla punce najprej hvala vsem za čestitke,tako tukaj kot na FBuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes bila kr pridna,sem dop. vsa okna pomila,zavesa oprala,vse pobrisala in spedenala ker čas tako hiter beži,da si počistim preden me kaj zagrabi.
Me je pa včeri zopet ful špikalo,pa izcedek sem imela noro povečan in tut bruhala sem...user posted image .Tako,da se neki po moje dogaja..bomo videli drug tedn imam 1 ctg.

Sedaj pop. bom pa res počivala in meditirala.user posted image


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 18:20:11   
škrpijonka
user posted image sem začela dopust.
Sem bila pridna in ta vikend oprala cunjice (me vreme heca) in danes zlikala in pospravila. Sedaj moram samo še torbo pripravit in sem pripravljena.
V materinski je zanimivo (7x jo imamo), jutri greva z user posted image , da dobi potrdilo. Z dieto in sladkorjem se uspešno spopadam. Kar se pa ostalih nosečniških težav tiče, razen nočnih obiskov wc-ja, lahko samo TRKAM.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 21:40:33   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dobro jutro mlavljica user posted image user posted image user posted image  sem se večkrat spomnila nate, pa se nisi prej pofočkala user posted image  

Kako si? Sem te mogla prec napast, ker te že od prej poznam user posted image


o meti..sem te prav vesela, da sva spet skupaj v čveku...


drugače pa tudi ostalim hvala za dobrodošlico..

Doma imam že dva sončka in sicer eno februarko 2008 in pa enega aprilčka 2009 user posted image

Stvari še kar nisem nič pripravila...ko pa berem mal vaše prispevke sem se zamislila, da bi bilo pa le dobro, da se spravim med cotke in pa kaj zmečem v kakšno trobo za v Puser posted image

Drugače pa moje počutje kar vredu..le težave z nizkim pritiskom imam že čez celotno nosečnost.
Jutri imam CTG in pa pregled pri G. Bom poročala kaj kaj izvemuser posted image




_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
   RE: Julijke 2011
6.6.2011 21:44:31   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: tajs

Drage moje brezposelne nosečke. vse ki imate možnost da se pri nekom zaposlite, v času nosečnosti, vam to toplo priporočam, saj je razlika v izplačilu več kot 100 eurou mesečno, mislm da tm okol 150 e. postopek mislim da ni popolnoma nč kompliciran in vam bo vzel en dan. važno je da ste zaposlene vsaj en dan pred nastopom porodniške, če se boste boljš počutile, se zaposlite dva al pa tri dni prej. ta čs k boste zaposlene boste mogle plačat nek prispevek državi (mislm da je za tri dni zaposlitve tm okol 55 e), to pa je tudi ves strošek k ga boste plačale. drugače pa vsak privatnik mesečno plačuje računovodjo, da mu ureja takšne stvari in je res najboljš se obrnt na računovodjo, mu povedat da te bo zaposliu, kir dan in bo on uredu vse papirje. vsaj tko je pr men, se pa nč bat to ni nč mim zakona, je popolnoma vse popredalčkan, če me razumete. torej moj nasvet je, pejte do računovodje, povejte mu kdaj mate pdp, zračunajte kdaj nastopte s porodniško, uredte papirje in potem na csd. po končani porodniški pa vas ta ""šef" lepo postavi na cesto. več jst ne vem, kako pa kaj, ker res vse stvari je nm uredil računovodja, mi smo samo podpisovali. upam da sm komu pomagala, pa res vm polagam na srce da če je le možno se zaposlite. 150 e vsak mesec, vsaj eno leto če ne več,..... jst ne vem no ampak se splača po mojem mnenju.


ker sem sama ravno v takšnem stanju in imam možnost, da me mož zaposli preko svojega s.p.-ja..sem preverila že kup stvari pa žal ne pridem do te cifre oz. do razlike cca. 150€ pri višini starševskega nadomestila. Bom zelo vesela če mi lahko razložiš kako prideš do tega zneska??
Danes sem klicala na CSD kakšna je višina 55% minimalne plače..in dobila da znaša bruto znesek 281, 38€...neto pa potem pride cca. 219 €
Se mi pa kar mudi s temi papiji, saj v petek že nastopim porodniški dopust. Ins e bom res odahnila, ko bo ta papirologija za manouser posted image


_____________________________

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu tajs)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
   RE: Julijke 2011
7.6.2011 8:15:16   
julijka11
jutrouser posted image ,

mene je danes nočno potenje tako zdelalo, da sem raje vstala že ob 7, čeprav sem šla spat šele ob 1 zjutraj; ne vem zakaj se potim kot user posted image ....sem sicer brala, da je lahko od user posted image  hormonov, samo ne v takšni meri, kot je pri meni...pižamo imam čisto mokro, odejo pa tuduser posted image ; se sploh ne upam odkriti, ker sem tako premočena, pa še čudno sem začela smrdetuser posted image .....sicer malo sumim tudi novo odejo, ker prej sem imela dormeo iz volne in se ne spomnim, da bi bila pod njo tako premočena, moram naredit poiskus z moževo, ker on še ima volneno...madona, nove stanejo skoraj 200€user posted image , ampak če je to to, jo grem takoj kupit

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   RE: Julijke 2011
7.6.2011 9:48:01   
rakica82
Dan,

evo za mano je še ena obupna nočuser posted image , že dva dni mi en komar leti po sobi in itak da ga čez dan ne najdem, ko grem spat pa takoj okoli mene. In včeraj sem znorela in šla spat na kavč, ker itak pri nama komarji pikajo samo mene. Pa očitno nimam sreče, ker je tudi v dnevni začelo neki letat okol mene, pa še zaspat nisem mogla. Tko ,da sem se pol ob enih spokala nazaj v sobo in itak da sem popikana. Poleg tega pa sem že drugo noč zapored spala samo par uricuser posted image . Se mi zdi, da bom en dan ta teden samo skupaj padla od utrujenosti.

Sem mogla mal pojamrat, lahko komot preskočite.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
   RE: Julijke 2011
7.6.2011 10:16:24   
Suziiika
Jutro punce user posted image

Danes sem pa spala ko anglček, seveda z obiski Wc-ja, da ne bo pomote, ampak brez drugih težav, tak da štejemo to za velik plus user posted image  Smo zaspati pa nisem mogla, so mi noge po obisku trgovine pa ene kave pri enemu kolegu, tak zatekle, da sm komi stala na njih, pa še revma al neki podobnega me je začelo stiskat v levi nogi, da ni blo šans da bi zaspala, sem že misla, da bom celo noč pokonc user posted image  
julijka11 šele zej vidim, da se tebi isto dogaja, najbrž je res vreme tud kej kriv ja..

Sem si pa v Jysku kupla neke take natikač ki so podobni kroksom, po 3 evre jih majo, za v porodnišnco, lih tok da neki mam, sicer niso mel neke vlke izbire pri št., ker grejo ven iz prodaje, pa sem pol kr 40 vzela, sej so tak sam za nataknt, pa ni panike user posted image

rakica82 ja sej maš prav, samo vprašanje časa je blo, kdaj se bo to začelo, ampak mi je še vedno smešno, ker se mi zdi, da sem čez noč postala okorna ko stara mama, pa komi kej naredim user posted image  To me malo jezi, ampak sej bo, če ne prej, po porodu ziher user posted image
Drugače pa bejži si nabavit neki prot komarjem, da te ne bo ta komar čis znerviru user posted image , ker je že tak drugih stvari miljon, ki ti preprečujejo kolkr tolk normalen spanec, naj ti ne daje komar še ene ekstra ovire user posted image
Je pa moj dragi tud čis nor na mojga bušija, me je že parkrat prašu, če bi lahko takega obdržala user posted image  sem pa rekla da s svojimi 160 cm, ni šans da nosim tako težo user posted image  Pa modrci za dojenje se mu zdijo seksi user posted image , je kr taprav. user posted image

MetiLu, za ta dopust septembra, pa bi pol sami kuhali ne? Midva boma tud če bo vse okej, septembra za kaki vikend skočla mal se ohladit, oz. se bomo user posted image .

mlavla dobrodošla tudi z moje strani user posted image  

Pa dajte mi povedat, tiste ki pijete oz. ste/boste pile malinov čaj, je vredu če si ga sladkam? Pa pijem mrzlega?

Pa še nekaj, zopet s temi mojimi pregledi, ker me je naročila komi čez 4 tedne, en teden pred rokom, pa smo pol na Fb ugotovili, da se lahko tu na Ptuju kr najavim na CTG, sicer je pol Pušenjak na forumu reko, da napotnice ne morem izkoriščat kot neko vstopnico za preglede v porodnišnici, ker majo tam tudi dovolj dela, kaj naj torej? Kr grem na ctg, pa je to to? Ne vem kaj naj naredim.. user posted image

Lep dan vam želim, pa čimveč počivajte (z mano vred) user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
   RE: Julijke 2011
7.6.2011 10:22:21   
maca84
joj rakica82  poznam to situacijo, mi je zadnjič en večer letalo eno brenčalo okrog glave zvok pa čist tanek piskajoč,prov ubijalsko na živce mi je šlo. Pa sem nekikrat zamahnla z roko okrog svoje glaveuser posted image pa mi ga je očitno ratalo "iztrebit"user posted image čeprav v temi user posted image Sicer sva pa z dragim trenutno še v vsej papirologiji ker je dobil zadnjič dohodnino in mu mene kot vzdrževanega družinskega člana sploh niso upoštevali tako da more dati ugovor in zdej poleg tistih papirjev za CSD še to urejama.

Je bil pa včeraj moj nečak (letos julija 22ga bo star 3 leta) na obisku v Trbovljah in je prov simpatičen. Mu sestra reče oz. ga vpraša kaj bo njegova teta dobila in tko navihano pove "sina". Pol mu pa jst rečem ja kaj pa če bo hčerka boš mel pa sestrično on pa nazaj oooo ne,ne teta user posted image pa će mu rečeš naj gre pogledat če dojenček že kej ven gleda prleti k meni pa mi dvigne majico in hlače mal dol potegne pa reče "mamiiiiiii,ni ni" user posted image prov tak navihanček je user posted image pa lupčka me po trebuhu in boža dojenčka user posted image   Zadnjič enkrat mi je pa skor jagodo v popek porinil ker more tudi dojenček delat ama ama,pa jagode so itak njami user posted image

aja,ko sem se ravno razpisala o njem - tiste ki že doma imate navihančke - kako ste jih privadile na kahlico? Moja sestra namreč nima več idej kako to narediti. Za lulanje ni nobenega problema,mali pove da ga lulat in grejo ampak za kakat pa pravi da se spravi v en kot ali pod mizo oz. nekam tko da ga kao noben ne vidi in se malo napenja in naredi svoje ,če ga slučajno vidi kaj počne in ga odnese na kahlico pa iz vsega skupaj ni nič in ostane vse v njem in se noče ali ne more pokakat. Skratka kako ga navadit še pri kakanju na kahlico?user posted image Bi bilo fajn da do septembra uspejo tudi to se privadit ker gre mali v vrtec in bp bistveno lažje brez plenic kot z njimi.

No pa včeraj so me vsi napadli če sem znorela. Sem namreč za h kompletku iz P za dete kupila tudi žabice. Tako kot ženske nosimo najlonke so za otroke žabe,tiste gosteje tkane al kako naj razložim. In da bo itak julijski in da mi bo zgorel. Pa sem rekla da če bo tako deževje pa kake ohladitve najbrž ne bo nič narobe če imam pripravljeno. Se spomnim da sem že tudi sama kdaj julija okrog hodila v dolgih rokavih ker je bilo pardnevno obdobje dežja in kakih večjih ohladitev pa me je zeblo. Zdej pa ne vem al sem res jst čudna al kaj?user posted image   A ni bolš da imam vsaj prpravleno kot pa da me bo pol kdo nazjal v P? Sej konc koncev se pač ne bojo otročku oblekle žabe,če bo res sonček tko kot ma za bit.

Aja pa izjava dneva spet - morjo za otročka kupvat najbolj smotane stvari ker nočva povedat kaj pričakujeva user posted image in kar je v roza in modri barvi je tko cartek vse ostali je pa čist mim,pa smotano pa grdo .....pol sem pa rekla ja bo pa pač mel grde in smotane stvari....mislm ko itak je za te tamale vse tolk cartik da je barva najmanj pomembn faktor pri izbiri,vsaj meni in itak da je vse lepo in luštkano. Sam tist princip ko hočejo izsilit da bi povedala.Kr neki user posted image Aja pa še drugi cukrček - da ja mnda ne bom tolk butasta in bom pstila da bi zanosila kmalu po rojstvu prvega otroka in mela čist malo razliko med njima. Mislm očitno so vsi taki starši največji butli na svetu (se oproščam vsem ki imate tako doma,ampak to ni moje razmišlanje) - take izjave me pa tolk razp***** da kr verjet ne morš.....midva pa oba nekako razmišlava o tem. Da če bo šlo vse kot mora biti bi imela čimbolj minimalno razliko med otroci. Ma bomo videli,še tega ni rojenega pa že o naslednjem razmišlama včas user posted image očitno sma  res mal čudna user posted image

no lepo se mejte pa božajte buškote

< Sporočilo je popravil maca84 -- 7.6.2011 10:30:51 >

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?