Suziiika
|
Jutro punce, se še js oglašam po vikendu. Kak ste kaj? Upam, da nobena nima večjih težav ali pa česa podobnega. Meni je vsa energija ušla, začela sem se pa zares počutit nosečo -- smešno vem, ampak v enem tednu so me napadli vsi nosečniški problemi, ki obstajajo al kaj.. Spim bolj malo, enkrat na noč se moram zbudit za kake 2 urce, pa mal tv gledam, da me pol zmanka zram, diham tak težko, smrčat sm začela -- ampak to tak da vem , ker ko zadremam, se slišim, pol se pa zbudim pa prašam dragega, a sm smrčala dle? Pa on sam mhmm Groza, pa noge mi zatekajo, uh pa kok. Prav ne morem pogledat dol, ker mam občutek ko da to niso moje noge res, sploh ne vem kaj naj naredim.. Sej počivam kolkr lahko, da ne bo pomote, me pa bolijo, vsaj dans ponoči so me, pa v mečih pa v stegnih pa ne vem kaj še vse.. Pa kr v dnevni sma prenočila včeraj, ker nism hotla po štengah vsako uro gor pa dol, sem se pa preseljevala z enega konca kavča na drugega, ko mačka z mladimi , ker mi ni nikakor ni ratal najdit pravega položaja. Po pravici povedano, upam, da čimpreje rodim Je moj dragi hoto da sklenema pakt, da ne boma mela več otrok, ker pravi da mu je hudo me gledat tako , pa nočem pretiravat, samo me res tak tišči vse že da joj. Pa bejbika tud znatno manj brca zdej zadnji teden, ji je zgleda res bolj kot ne zmankalo placa . Glede zaposlitve pred porodniško, pri meni to rihtajo danes, kr brez mene , ker v soboto nastopim porodniško, pa je treba počas.. Me bo pa kr ati zaposlil, ki ma sp, js sem samo podpisala vse, danes pa on pa računovodkinja rihtata vse. Če je možnost, zakaj pa ne, sem že parkrat rekla, vsak evro pomaga . Sem se pa js tud češn najedla ta vikend, pa borovnic pa vsega, žejna sem ko žolna celi dan in ponoči, mam 3 0,5l flaše vode v hladilniku pa kr menjujem, ker pijem ko kamela res skos. Grem pa danes iskat malinov čaj, pa neke instant stvari, da bom kr to kuhala ta teden - vem, ni prav tak, samo js komi 10 min za štedilniku stojim, pa bo mogl bit vredu to zdle en čas. Je pa v petek dobo dragi sms od kolega, da mu je punca rodila, in to kr malo prezgodaj, smo se najprej čudli smsu, ker je pisalo da so dobli fanta težkega 1200 pa še neki gramov, pa 41 cm in smo bli vsi ziher, da se je ata ob vsej tej noriji, zmotil pri cifrah, pa je dragi pol klical, pa je baje fantek mal prekmalu se odloču pridit na svet, ampak je vse vredu . Tak, da js pravim, če pupa hoče, lahko počasi kr, papirji so prpravleni, cotke kolkr tojk tudi (likanje me sicer še čaka --- zdej pa mam ko sem tak dolgo odlašala), pa sam še čakanje res. Lep začetek tedna tudi z moje strani pa pazite na bušije in .