|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
2.6.2011 13:03:13   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

In gospa felix vaše počutje ?user posted image

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem?user posted image  Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem.

naj ti vsaj hitro mine user posted image pa danes vsaj vročine ni user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.6.2011 13:05:46   
PERSIDA

In gospa felix vaše počutje ?user posted image

hvala na vprašanju user posted image fino, je fino, samo apetita nobenga, kilogrami še kar stojijo oz. padajo. Ampak bomo nadoknadli, v to sem prepričana user posted image ti si že iz službe?

Pa daj no jaz ne rabil tolko hrane ne kg ti jih pripeljem?user posted image  Ne ,ne še idem ja arbajtat ob 14 začnem,mi sploh ni ,pa je treba kaj hočem.

naj ti vsaj hitro mine user posted image pa danes vsaj vročine ni user posted image

Eh saj mine ko šus ne utegnem na kozlarije mislituser posted image .Bavca komaj zvečer vidim ,pa mi nekek ne diši to vse skupaj.
Ati ju pazi ,pa ima včasih kake prebliske tak,da mi krvni obtok krepiuser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.6.2011 13:45:10   
trezika

trezika kdaj se bo ,pa tvoje počutje kaj začelo spreminjat user posted image ?

user posted image

mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče user posted image user posted image user posted image user posted image sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.6.2011 14:28:54   
KOKICA32

user posted image Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela user posted image

Kaj pa jaz ne vem????? user posted image user posted image user posted image user posted image To je tudi moj plan. user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 2.6.2011 14:29:40 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.6.2011 14:32:57   
KOKICA32

Pa kaj tukaj tudi???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.6.2011 14:34:27   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image

mater imam dolgo lajtngo al kako se že temu reče user posted image user posted image user posted image user posted image sn razmišljala ko nora zakaj in sn te že mislila vprašat, če si me s katero zamenjala... trapa jaz... no, da ti odgovorim.... najprej bi rada šla malo delat, vsaj za nekaj mesecev, pač odvisno od službe, potem pa se mi lahko začne počutje spreminjat user posted image user posted image

Okej,,,,nič zamudila! user posted image Pa se ti že kaj odpira? Glede službe mislim.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.6.2011 14:36:58   
KOKICA32
Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.6.2011 15:22:18   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image Bi bila pa vesela, če bi ga odvadili pleničk tja do pozne jeseni, ker glih dveh pleničkarjev pa ne bi mela user posted image

Kaj pa jaz ne vem????? user posted image user posted image user posted image user posted image To je tudi moj plan. user posted image

jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? user posted image ja, ja, grem po tvojih stopinjah user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.6.2011 15:22:22   
felix7

Vprašanje: BEZGOV SOK! A ga res nosečnice ne bi smele piti? Je kateri kaj znano???? Jaz to prvič slišim.

to pa tudi jaz prvič slišim user posted image pa kej veš, zakaj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.6.2011 17:38:07   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, ne......

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.6.2011 17:38:40   
trezika

prvič slišim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.6.2011 18:07:19   
Najaa

trezika zakaj bi te ,pa plenička motla ,če je suha ? Ne razumem.
Vprašaj ja v vrtecu ,če res hodi pridno na kahlico nima pomena ,da je še v plenički.Če se zgodi,pa itak imaš verjetno za preoblečt.

Se strinjam. Če je že tako pridna, da ti popoldan pove, pa da v vrtcu hodi lulat, zakaj bi sploh imela plenico?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.6.2011 18:07:25   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix jaz se močno priporočam za solato. Zadnje čase si velikokrat naredim solato s tuno njami. user posted image
Kar se tiče odvajanja, eni radi močno pretiravajo. Razne variante ala od rojstva brez pleničke in tole od vaše vzg. kdaj je najprimerjenši čas, to je kr neki no. Najprimernejši čas je, ko otrok pokaže voljo in priavljenost. Naša Nika je že pokazala sam ni še pa čist pripravljena in se niti najmanj ne sekiram. Kak dan je brez plenice par ur, se mal polula na wc, mal v hlačke user posted image pol pa včasih reče, da bi bila še brez, včasih pa sama hoče plenico nazaj. Ko bo res toplo, bo tudi lažje, ko ne bo skoz enega preoblačenja.

you know where to find us user posted image

ja ja, sej se kmal vidmo. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.6.2011 18:07:29   
Najaa

Jaz tudi prvič slišim. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.6.2011 18:10:00   
Najaa
Danes sta mi pa tak živce spili... očitno luna zapoznelo vpliva. user posted image Gremo ven s kolesi, vzunaj pa se Tija niče vozit, Nika piči naprej, da moram laufat za njo.. pol Tija pade ene 500x, je tak štor včasih da grozno. Nika me ne uboga in bi kar po svoje... ma ni da ni.

Punce, jaz sem imela dve pleničkarce. Ma to res ni fajn, haha, najprej previješ večjega s temi že ogromnimi nogami in rito, pol pa tistega malega dojenčka, nežnega haha in moraš hitro prešaltat na bolj nežne gibe. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.6.2011 19:59:53   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, ne, ne......

Trezika, si ziher? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.6.2011 20:01:17   
tasa_m
Čeeeer.

Danes pa sem tak crkjena, da kar joj user posted image Počutje na nuli al še nižje user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.6.2011 20:05:14   
tasa_m

you know where to find us user posted image

No končno en pameten odgovor user posted image
Persida saj ni tebe povabla nikam, kaki pametni odgovor, Kaj  bi pa rada v tiste kraje šla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.6.2011 20:31:12   
KOKICA32

jej, jej, jej, a ti Štajerke nič ne povedo? user posted image ja, ja, grem po tvojih stopinjah user posted image

Ne, nič! user posted image

ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj je dan D?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.6.2011 20:31:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čeeeer.

Danes pa sem tak crkjena, da kar joj user posted image Počutje na nuli al še nižje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj te? Služba?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.6.2011 20:39:52   
trezika

Trezika, si ziher? user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.6.2011 20:41:06   
trezika

Čeeeer.

žal pridejo tudi takšni dnevi...hitro si odpočij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.6.2011 20:42:14   
trezika
jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat.....  upam, da bo kmalu bolje...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.6.2011 21:12:48   
tasa_m

jaz pa sem jezna, žalostna, besna, razočarana, potrta,.... pa še bi s e našel kakšen izraz.... ampak se mi danes ne da o vsem skupaj pisat.....  upam, da bo kmalu bolje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.6.2011 21:13:06   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Kaj te? Služba?

po mojem vreme user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.