metuljcek321
|
flower, še lulaš tu mač? upam, da se razmere down under uredijo ASAP populis, se pripravljaš na konkretno športanje? almera, thanks, sam v športne copate smuknem in je to to. Bom, sem ready na kakšne tekaške podvige. cuba, šum na srčku? upam, da je prehodno in čim bojl na easy ... bo pa večji lover boy ringarajka - vikend uživancije, torej, WD nanka, pridna si, pridna kot mravljica - naj se vam tudi srednješolec dobro odreže in doseže dovolj pik za vpis - močno držim pesti majuška - any better? flower - jaz sem pa ful zadovoljna zdaj, k sem blond - razen, da me narastek tu in tam pomatra ... pa se poštrihnem in je ful ok ... am happy mojček - kako je blo? ringarajka - opa, brane v akciji ... ma, da je 30 let mlajši, bi bla za kakšen hec ... mi je izredno simpatičen tip, pa predvidevam, da se ornk spozna na posteljne zadeve tims - ojej, ojej, uboga tvoja pikica - pošiljam ji KOŠ zdravja, da se tale grozljivka neha - že bere se grozno - drži se, miška mala in naj ti hrana hitro spet zapaše, da si obnoviš zaloge energije in si spet poskočna cuba, kul, da so norice v odhajanju ... ja, beda, ne, k je treba bit še doma - tud naša žabica je bla 2 tedna tista nesreča na našem koncu - ma, tko mi je srhljivo - sem danes zjutraj, k sem se peljala mimo njihove hiše, spet pomisnla, kako mora bit - džizus, ej, samo z glavo bo lahko torček migal, popolnoma odvisen od drugih celo ljubo življenje - SRHLJIVO, ne za mislit ....... užas