|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
1.6.2011 13:45:08   
katjakokol
evo mene malo sem vesela malo žalostna. glede deteta je vse ok lepo raste in brca sem pa danes tudi pila glukozo in imam malo povisan sladkor dovoljeno je do 7.8 jaz pa imam 8.5 tak da moram jutri zjutraj nazaj k diabetiku in to tesca joj joj same laufarije . drugace pa naslednji pregled 22.6

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.6.2011 15:04:04   
gerberafrau
Ojla..

jaz sem danes ze preresetala celotno spletno stran od Dormea. Narocila bom verjetno tisto lezisce Comfort, vzglavnik Memosan in prevleko Protect. To je tudi edina zadeva pri kateri se malo po domace povedano preseravam. Ampak vseeno mislim, da se ne, saj mora otrok lezati na udobnem in primernem leziscu in ne na neki plasticni "made in China" varianti. Vse ostale zadeve od vozicka, posteljice, stolcka za jest,..bomo uporabili od prvega otroka. No ja pa kaksno roza zadevo bom mogla se kupit user posted image , da bo moja deklica res prava princeska..  

Moj sinek ima danes pregled pri zobarki. Upam, da bo vse super, ker ga prvic pelje ati na pregled. Do sedaj je bilo vedno vse BP.

daska91 - v primeru, da sprasujes po sredstvih glede porodniske imas nekaj napisano v mojem prejsnjem postu. Visina mesecnega zneska se ti bo obracunala glede na visino nadomestila, ki si ga prejemala kot brezposlena oseba. Odvisno koliko casa si brezposelna. V primerih ko si takoj po zaposlitvi brezposelna imas 3-6 mesecev (odvisno od dolzine zaposlitve) visje nadometilo, kot kasneje. Ali si celo leto prejemala nadomestilo za brezposelnost v najnizjem znesku ali kako oz. ali si ze dalj casa brezposelna. No ja...drugace moras ravno tako na CSD in oddati vlogo za porodnisko. Ti bo tam itak vse razlozila.
Bos pa kot brezposelna imela zato visji otroski dodatek glede na lestvico prejemkov in glede na partnerjev zasluzek.
Ker imas PDP 4.8.2011 bos lahko kmalu oddala vlogo na CSD. Lahko jo oddas tudi 60 dni pred PDP. Torej uredi papirologijo enkrat v juniju. S seboj nesi od G potrdilo o datumu PDP in materinsko (nekateri CSD zelijo imeti kopijo..ne vem zakaj, ce imajo potrdilo G user posted image ). Hkrati ne pozabi izpolniti tam vloge za darilni paket (ali paketki ali pac denar - kakor ti bolj ustreza). So pa ponavadi na CSD zelo prijazne usluzbenke in ti bodo vse razlozile. Vsaj za tvoj konec prebivanja, vem, da so OK.  

Glede paketka meni sicer bolj ustreza denar, ker tiste zadeve, ki so v paketku ze skoraj vse imamo. Vsaj tiste vecje. Sem pa malo pogledala tudi spletno stran, kjer si sam sestavis darilni paket...pa so cene kar nekoliko visje, kakor v realnosti. No ja vsak trgovec mora imeti pac zasluzek in nabiti marzo..

Kako se boste odlocileuser posted image

cestitke user posted image  vsem za uspesne preglede...ceprav so bili nekateri prekratki - ja...me nosecke bi rade otrocka gledale cim dlje...G bi se nas pa rada vcasih cim prej znebila user posted image

film se mi je zacel..se pisemo kasneje ali pa jutri.. 

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.6.2011 17:04:22   
daška91
gerberafrau- Super si tole napisala, in hvala !! Na CSD sem si že uredila za porodniško in za paketek ! user posted image

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
2.6.2011 7:57:27   
daška91
dobro jutro ! user posted image

Danes sem pa zelo zgodna . Zbudila sem se 6:30, ko me je v nogo prijel tak krč jooj user posted image , dobro da imam dragega zraven da mi je mal nogo pomasirov. Še nikoli med nosečnostjo me ni krč pa evo ga zlomka lih dones me je.Ampak potem sm takoj dobila nasmešek na obraz ko me je moj mali sonček tako nežno brckal user posted image .

No danes imamo pa mi oblačno, občasno se pokaže sonček a se takoj skrije . Upam da ne bo dežja !!user posted image

punce ima še katera probleme z mezolčki ?? Jz sm jih na začetku nosečnosti tam v 3.mesecu imela ogromno,potem so mi zginli, in evo zdej so se mi spet spustili...Pravijo da otroček krade mamici lepoto... user posted image . Bo naš Nejc tako lep , da se bodo vse punce limale na njega user posted image . Malo hec pa more bit že navse zgodaj zutraj !! user posted image

user posted image čuvajte se , in svoje user posted image !!!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
2.6.2011 10:09:54   
vilincek
Daska,

Tudi jaz imam krce v nogah, a samo takrat, ko prevec sedim. Ce poleg sluzbe, grem se kam na obisk ali v kino, imam vedno krce v nogah zgodaj zjutraj. Sedaj se vedno prisilim,da grem vsaj 30 minut na dan hodit. Vceri je bla kr kriza, ker sem bla ful utrujena.

Danes pa sem vstala taka, kot bi me povozil vlak. Ocitno deluje sprememba vremena.Komaj cakam, da bom na dopustu.

Lepo se imejte!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
2.6.2011 11:05:27   
Katjuska986
Daška - jaz sem bila na začetku taka v glavo, da sem šla po napotnico za k dermatologu. user posted image Samo ker se čaka 6 mesecev se mi je koža lepo umirila.. Tako da sem trenutno bila pred nosečnostjo precej slabš vidt...

Drugače sem pa jaz danes tudi kot cunja.. Včeraj sem imela noro! Do 12:30 službo potem v šolo za starše do 15:00, potem kosilo skuhat pa malo pospravit.. potem pa takoj nazaj v službo pripravit za sestanek ob 20ih... Sestank pa (seveda je bila še luna) je trajal do 22:30. Pol pa vsa znervirana domov... zaspala sem pa ravno ob pol 1ih ponoč... Živ obup!!! user posted image  
Danes sem pa taka kot strah v glavo... sem si kar dopust vzela jutri...

Upam da se jutri malo naspim da malo energije nazaj dobim...user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
2.6.2011 11:09:20   
jave
Jaz sem tud danes čist adijo. včeraj sva z dragim malo po trgovinah letala, tako da sem še danes utrujena. komaj čakam da pridem iz službe, da grem mal spat user posted image

Mene pa krči predvsem zvečer dajejo, še posebaj če sam kaj več na nogah, zato se dolgih sprehodov raje kar izogibam..

Neposredna povezava do sporočila: 2532
2.6.2011 11:18:00   
Anonimen
Krčev v nogah jaz nimam, mi pa zadnja dva tedna zatekajo. user posted image Kupila sem si eno kremo, po nasvetu zdravnika, ampak mi nič ne pomaga. Tudi če masiram ne. A ima od vas katera Venitan - vam pomaga?
Sem pa imela zadnjih nekaj dni vneto grlo, prehlad, kihanje, kašljanje... Skratka sem bila kot cunja. Bolečin v mišicah in vročine, to pa ne. user posted image Danes sem malo bolje in sem že pridna ko čebelca. Včeraj pa nisem mogla k sebi prit. Mislim da je krivo to vreme - komaj se navadiš na poletno vročino, pa že lije zunaj in piha kot zmešano. Prehitre spremembe najbrž. K zdravniku nisem šla - zaradi navadnega prehlada nima smisla. Upam pa, da bo kmalu bolje, da ne bom cele noči kašljala in budila celo hišo. Malo počitka bi mi prav prišlo. user posted image

(odgovor članu jave)
  Neposredna povezava do sporočila: 2533
2.6.2011 13:29:10   
daška91
Krči: Tudi jaz drugače nimam tolk krčov...sem kar pogledala ko me je prijelo..Madonca , nehala sm pit magnezij in evo ga me je že krč obiskov...ti šment !!

Otekanje nog: Meni je moja G svetovala, da naj se vležem in dam noge v luft...in tudi za to , da naj si dajem noge v čim bolj mrzlo vodo kar se le da ... user posted image Res je da je mrzlo in to zeloooo, samo pa pomaga . Meni tudi nobene kremice ni svetovala !!

evoo...jz sm en mejčkeno slabe volje ...user posted image Ampak poskušam bit dobr volje že zaradi sončka, ki on to vse čuti če je z mamico kaj narobe. Namreč mislim da se mi spet ponavlja stara zgodba izpred let...user posted image Spet so se mi pojavili mravljinci v levi roki..GROZEN občutek. In ni tako kot bi ti zaspala roka , čisto drugače je ... !! Hrbtenica je spet obremenjena , ki mi je pred leti tudi dr.Papuga rekel (sem bila pri njem), da se mi to lahko pojavi najkasneje v nosečnosti. In evo prav je imel... Hrbtenica me boli , roka cela v mravljinciih ...od danes naprej konkretno malo bolj telovadim in se gibam ...še veliko bolj kot se !! Če vrjamete ali ne me je prav že skrbet začel user posted image !!
Aaaah moram razmišljati pozitivno in na najboljše , da bo vse spet tako kot je bilo !!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
2.6.2011 13:30:05   
Katjuska986
Kira1 - jaz imam hude probleme z otekanjem nog. Zelo pomagajo smostoječe hlačne nogavice, ki jih kupiš posebno za žile v lekarni. Sicer so 70 denske (ali več) ampak jih imam kljub vročini gor, ker imam drugače noge obupne... grozno otečene pa še žile mi potem pokajo... Nogavice pa mi je svetovala G in res pomagajo. Tudi krčev nimam čeprav zelo malo počivam čez dan...
Aja pa če boš nogavice kupila.. ko jih daš dol po večurnem nošenju, se uleži.. Ker drugače je lahko še slabše. Je treba za kake pol ure počit pol pa dalje.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
2.6.2011 13:32:56   
Katjuska986
Daška - vidim da se tebe tudi loteva vse živo zdj proti koncu nosečnosti... user posted image  upam da je to le prehodno - zaradi kakega pritiska in da bo minilo. Pa ne bodi slabe volje, da ne boš imela žalostne bebice pol.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2536
2.6.2011 13:36:17   
daška91
Maa res grozn je to .. Najprej koleno (zdej je dokaj uredu ) ,hrbtenica, roka, ....ma ni da ni user posted image !! Mah sej se bo use poštimal , k vem da se bo !!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2537
2.6.2011 14:55:36   
gerberafrau
Ojla..

daska91 - huh...upam, da mene ne spopade se kaj takega. Mi je ze to dovolj, da morem stalno pocivat. Doma so me ze tako razvadili, da se pocutim vcasih cisto brez koristno. Noge mi sicer zatekajo, ampak se ni take sile. Vsake toliko tudi jaz nosim tiste nogavice. Ampak imam obcutek, da tudi dihat ne morem ko jih imam gor. Niso ravno prijetne..ampak ok so pa koristne.

Drugace mene bolj to moti, da imam tako cudno bolecino okoli vaginalnega ustja. Kot, da bi me vse kosti tam okoli bolele. Se hodit ne smem prav hitro. Tako, da se po hisi sprehajam kot nek polz. Sploh ne vem, kako bom po porodu zopet prisla v kondicijo user posted image . Po prvem otroku je bilo super...zdej pa po vsem tem pocivanju...groza. Ze samo to, da se stusiram in namazem z oljem me utrudi.

Doma imam tudi tisto zogo za nosecke...ampak jo ne smem uporabljat. user posted image  Nic bo pa toliko bolj ponucana po porodu...takrat itak ne morem sedet na trdi podlagi.

tko miske...pri meni se je ulilo ko iz skafa...vreme za nic pametnega pocet..
grem pa mal stare recepte pregledat...danes bi kaksno domaco sladkarijo

optimisticna

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
2.6.2011 15:04:06   
gerberafrau
Uh se to okoli krem..

KIRA1 - po moje nas teli lekarnarji vcasih zelo dobro basejo s temi kremami, zakaj je kaksna dobra. Jaz ti priporocam res kaksno namakanje nog v hladni vodi s soljo in kaksno kaljico etericnega olja. Drugace pa kaksno navadno kremo (mogoce v Mullerju) za noge kupi. Jaz sem eno nabavla z lavando...pa imas tak blagodejen obcutek. Noge so cisto sproscene...

mogoce imajo kaj v DM ali Mullerju...jaz sem sicer svojo kremo narocila pri Yves Rocher..

optimisticna

(odgovor članu gerberafrau)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
2.6.2011 16:47:06   
ines82ka
Tut mene je dons krč zbudu....se mi je že en cajt nazaj tut to dogajalo pa sm šla po Magnesol pa ej blo mičken bolš...
Glede mozoljev pa jaaaaaa....Sovražm jih...Ker jih res nisem navajena, še med puberteto sem se jih kar uspešno izogibala zdej so me pa kr napadl...Vrjetn mal na to vpliva tudi vročina....

IZVIRNO SPOROČILO: daška91

dobro jutro ! user posted image

Danes sem pa zelo zgodna . Zbudila sem se 6:30, ko me je v nogo prijel tak krč jooj user posted image , dobro da imam dragega zraven da mi je mal nogo pomasirov. Še nikoli med nosečnostjo me ni krč pa evo ga zlomka lih dones me je.Ampak potem sm takoj dobila nasmešek na obraz ko me je moj mali sonček tako nežno brckal user posted image .

No danes imamo pa mi oblačno, občasno se pokaže sonček a se takoj skrije . Upam da ne bo dežja !!user posted image

punce ima še katera probleme z mezolčki ?? Jz sm jih na začetku nosečnosti tam v 3.mesecu imela ogromno,potem so mi zginli, in evo zdej so se mi spet spustili...Pravijo da otroček krade mamici lepoto... user posted image . Bo naš Nejc tako lep , da se bodo vse punce limale na njega user posted image . Malo hec pa more bit že navse zgodaj zutraj !! user posted image

user posted image čuvajte se , in svoje user posted image !!!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
2.6.2011 23:01:42   
mrcinca
Ne morem se odločit, ali bi kupila plastično previjalno mizivo, kjer je pod pokrovom tudi banjica in je na poličk bolj prostor za kremice ali za leseno previjalno, kjer je pa bolj priročno za oblačila, ker so predalniki. Malo me bega, kako na začetku funkcionira, če novorejnčka kopaš v tisti s pokrovom, se mi zdi full komplicirano ga v eni roki držat,, z drugo pa pkrov čez user posted image Kako boste ve prakticirale to umivanje in oblačenje?

(odgovor članu ines82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
3.6.2011 8:57:30   
vilincek
Mrcinica,

jaz sem kupila tako,da se banjica ven potegne in je sicer plasticna. Se je pa ne dobi v Slo, zato sva jo sla kupit v Italijo.Spodaj je se policka. Ko banjice ne rabis, jo porines pod previjalno. Otroka tako lahko odvijes, namilis in potem das v banjico, brez odpiranja. meni je super in se malo prostora zavzame, kar je bilo za naju kljucno,saj sva v bloku.

Ce se kaj rabis, mi posliji ZS.
Lepo se imejte!

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
3.6.2011 10:00:18   
mmart
Pa še moje poročilo s pregleda.
Otroček pridno raste, ima 1650 g in se pričakuje, da se bo najverjetneje rodil pred rokom. Pridno mu že poganjajo laski, kar je razlog za moje težave z zgago. UZ je izgledalo vse v redu, vse na svojem mestu. Ginekologinja je rekla, da je v pravilni legi, z glavo navzdol, v zatilni legi. MOzganči, ledvičke, srček, želodček - vse lepo po pravilih. user posted image

Slikat se pa ne pusti. Je imel vedno rokico na čelu ali pa v ustih. Pa nič zato, bo pa presenečenja za očka, mamico in sestrico. Kar se tiče načina poroda je zaenkrat še vedno opcija vaginalni porod, ker otrok ne bo pretežak, se načrtuje pod 4 kg. Sem pa že dobila napotnico za porod in delovni nalog za prevoz v bolnišnico.

Hja, smo pa že kar v 32. tednu, tako da še malo pa bomo štirje. Če bo bolj po sestrici, se vidimo že čez 6 tednov!

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
3.6.2011 10:45:23   
mrcinca
evo, sem že našla tako, da se mi zdi varno :)

http://zaotroke.enakupi.com/Kombinirana-otroska-previjalna-miza-z-leseno-komodo-Prestige-10073b-bela-s-srebrnim-robom-pr-17167.html

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
3.6.2011 10:48:44   
daška91
Jaz imam leseno previjalno, zraven bom imela pa mizico kjer bo gori banca. Zdi se mi preprosto in nič kaj komplicirano. Res da moram banco še kupit in vse ostalo kar mi še manka.

Jupiiii smo že 33.teden user posted image !!!

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.6.2011 11:46:22   
daška91
punce jaz sem tako zgubljena z to CSD , da vam povedat ne morm !! Tako mi ni nič jasno, Samo sem na začetku ,in se še zelo lovim. Jz sem brezposelna oseba in mi baje ne propada porodniška , samo starševski dodatek (cca.197€ na mesec) . Zdej bi pa vaše mnenje rabla oz. kšn predlog bilo kaj ... A je varjanta da vzame moj partner porodniško namesto mene ?? (malo smešno ...) samo po eni strani se mi ne zdi smiselno kajti on ima svoj s.p. , edino če on mene zaposli ..Oziroma ne vem več user posted image ...

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.6.2011 12:30:50   
Smrketaa
Živjo punce! Zdaj sm zasledila tole stran avgustovke 2011. Super zadeva :) Evo se vam z veseljem pridružujem. Rok imam pa 18.avgusta.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
3.6.2011 12:36:00   
daška91
Smrketaa - Dobrodošla med nas . user posted image Je to tvoja prva nosečnost ali imaš doma že kakšnega sončka ?? user posted image

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
3.6.2011 12:48:05   
Smrketaa
Živjo user posted image ! ja to je moja prva nosečnost! Ufff, ...se že prou veselim tega otročka. Edino za spol pa še nevem, noče
pokazat,...noge skup tišči user posted image !

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
3.6.2011 13:00:14   
daška91
Čestitam !! Tudi naš mišek je ves čas držal nogice skupaj , potem se je pa le pokazal da je fantek ! user posted image Se nam želiš pridružiti na facebooku, seveda če ga uporabljaš ?

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......