|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
3.6.2011 13:22:55   
Smrketaa
Seveda se bom pridružila. sam povej kam se naj prijavim user posted image

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
3.6.2011 13:45:39   
daška91
na zasebno sporočilo pošlji ime in priimek ali me dodaj ti jaz sem Daša Zupančič..potem te bomo pa dodale v skupino ki jo vidimo samo me RR avgustovke 2011 na facebooku, več tam klepetamo kot tukej user posted image

(odgovor članu Smrketaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
3.6.2011 13:48:13   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: daška91

punce jaz sem tako zgubljena z to CSD , da vam povedat ne morm !! Tako mi ni nič jasno, Samo sem na začetku ,in se še zelo lovim. Jz sem brezposelna oseba in mi baje ne propada porodniška , samo starševski dodatek (cca.197€ na mesec) . Zdej bi pa vaše mnenje rabla oz. kšn predlog bilo kaj ... A je varjanta da vzame moj partner porodniško namesto mene ?? (malo smešno ...) samo po eni strani se mi ne zdi smiselno kajti on ima svoj s.p. , edino če on mene zaposli ..Oziroma ne vem več user posted image ...

in tudi nikoli nisi bila zaposlena predvidevam - če je tako potem ti rres pripada samo starševski dodatek

tvoj partner gre pa komot na porodniško, sicer prve tri mesece ne, moraš biti ti, nato pa ni problema

škoda ker se nisi pri njemu zaposlila - na dan nastopa porodniške moraš biti v delovnem razmerju in dobiš porodniško glede na zadnjih 12 mesecev - ti jih nebi imela in bi ti vzeli minimalko, ampak bi bilo še zmeraj boljše, kot sedaj

mislim, da sedaj pa res ne moreš kaj dosti narediti, edino če se pozanimaš kako bi bilo če te sedaj zaposli mesec pred nastopom - mogoče se vseeno da. Takega primera na csd-ju sicer  nisem nikol imela,ampak mogoče se pa da.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
3.6.2011 13:50:28   
daška91
Hvala za tko lepo obrazložitev Maja ! user posted image Bomo še malo poštudirali kaj bo najbolše za naju oba ! user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
3.6.2011 16:04:45   
zolika
Hej hej!

Kako ste kaj souser posted image ? pri nas nič posebenga....16.6. imam kontrolo rasti - teden dni prej morem v laboratorij dat vodo....to je vse!
Na tem pregledu bom verjetno dobila vse papirje (napotnico, papri za CSD,...)
Drugače pa je user posted image tako živahno,da kr kaj...user posted image user posted image user posted image saj prav...le naj bo!

Jutri pa, če nam uspe, gremo v Udine...so klicali,da je prispel voziček - in ker smo se slabo razumeli so seveda voziček dostavili z lupinico user posted image za katero sem jaz rekla,da je nočem...ker mi barva ni bila simpatična - in sedaj jo morava vzet...tako,da...če še katera nima lupinice in jo kupuje ali ve morda za koga, ki jo kupuje...PEG PEREGO lupinica barva 2010 - črna z bež notranjostjo....UGODNO PRODAM!!! Prosim...pomagajate, ker imam sedaj 2 lupinici user posted image

V glavnem LEP LEEEEEEEEEEEEEP VIKEND, punce.... user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
3.6.2011 16:49:50   
daška91
zolika- imaš kako sliko lupinice, lahko ti jaz pomagam pri iskanju kupca, da povprašam še preostale punce ki pričakujejo ...user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
3.6.2011 17:57:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

punce jaz sem tako zgubljena z to CSD , da vam povedat ne morm !! Tako mi ni nič jasno, Samo sem na začetku ,in se še zelo lovim. Jz sem brezposelna oseba in mi baje ne propada porodniška , samo starševski dodatek (cca.197€ na mesec) . Zdej bi pa vaše mnenje rabla oz. kšn predlog bilo kaj ... A je varjanta da vzame moj partner porodniško namesto mene ?? (malo smešno ...) samo po eni strani se mi ne zdi smiselno kajti on ima svoj s.p. , edino če on mene zaposli ..Oziroma ne vem več user posted image ...

in tudi nikoli nisi bila zaposlena predvidevam - če je tako potem ti rres pripada samo starševski dodatek

tvoj partner gre pa komot na porodniško, sicer prve tri mesece ne, moraš biti ti, nato pa ni problema

škoda ker se nisi pri njemu zaposlila - na dan nastopa porodniške moraš biti v delovnem razmerju in dobiš porodniško glede na zadnjih 12 mesecev - ti jih nebi imela in bi ti vzeli minimalko, ampak bi bilo še zmeraj boljše, kot sedaj

mislim, da sedaj pa res ne moreš kaj dosti narediti, edino če se pozanimaš kako bi bilo če te sedaj zaposli mesec pred nastopom - mogoče se vseeno da. Takega primera na csd-ju sicer  nisem nikol imela,ampak mogoče se pa da.

jaz sem v podobno čudni situaciji. več kot 2 leti sem delala pri tem zadnjem delodajalcu, pol je šlo podjetje v stečaj, odpoved se mi je iztekla 8.5.2011. prijavila sem se na ZZZS, kjer koristim zavarovanje še 30 dni po koncu del. razmerja, teče mi del. doba itd.. z 8.6. se moram prijavit na zavod za zaposlovanje. pdp imam 11.8., torej bi morala porodniško nastopit cca. 14.7. 2011, ker pa sem bila od 29.12.2010 na bolniški, sem imela mnogo manjše dohodke kot sicer (cca. 200 EUR razlike na mesec) in mi zdaj to povprečje niža. ravno premišljujem, če obstaja kakšna opcija, da bi si višino porodniške zvišala.
niti mi ni jasno, ali mi v moji situaciji pripada nadomestilo ali samo starševski dodatek - ker porodniškega dopusta itak ne morem koristit ne, če nisem zaposlena?

partner/mož je pa zaposlen, koristil bo očetovski dopust 15 dni, pol pa še letnega, ker ima neizkoriščenega, tak da bo skoraj 1 mesec dni doma.
meni se to vse skup zdi ful komplicirano.

(odgovor članu majči22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
3.6.2011 18:25:03   
nuska23
brezaposlene punce, če vas kdo prijavi kot družinsko pomočnico imate lahko 250€ porodniške. to vama lhko naredi 1 dan pred nastopom porodniškega dopusta, plačate eno malenkost stroškov. mislim da ni evč kot 80€ in prejemate 250€ celo leto. povprašajte na socialni, zavodu za zdravstveno zavarovanje, in dursu. en vam bo ziher pomagal.

pregled je uspel. našli so mi sladkor v krvi, ampak so zdaj izvidi BP.

naslednji pregled 23.6. pol pa gas na morje

pazite na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
3.6.2011 18:31:48   
gerberafrau

Oj..

sem prej imela v mislih, da si tudi prejemala nadomestilo za brezposelno osebo do sedaj. Ker ce bi bilo tako, bi potem imela porodnisko na osnovi nadomestila za brezposelne. Ti pa si po vsej verjetnosti do sedaj prejemala samo socialno pomoc..in se to vprasanje ce si jo, glede na to, da je partner s.p. Ja potem je to cisto res, da bos prejemala samo starsevski.
Glede zaposlitve v s.p....lahko te zaposli in ti placa kao placo in prispevke, ampak moreta to uredit cim prej. Na CSD bi mogla vprasat, ce bi ti en mesec placila kaj spremenil zadevo. Glede na to, da imas ze na zacetku avgusta rok. V vsakem primeru vprasaj...Jaz sem ze imela te primere zaposlitev, ko smo nosecke zaposlili zaradi porodniske, ampak ne zadnji mesec. To je pa res odvisno potem od CSD glede na prispevke, ki bi ti jih moz placal iz naslova s.p.

upam, da sem ti kaj pomagala..

optimisticna
skupaj bova zdrzali in se kasneje igrali..
tenutno se v trebuscku bodi,
da se nam presenecenje ne zgodi :)

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
3.6.2011 20:10:20   
Anonimen
zanimivo.

pri daški91 bi mogoče to pomagalo, ker je njen mož s.p. saj nikjer ne piše da te zakonec ne sme zaposlit za določen čas - npr. 1 mesec. ali pač???? ampak ji bo po mojem vseeno moral plačat prispevke.
ne bo pa valalo za mene, ker sem ves čas imela zavarovanje (zadnji mesec na zavodu pa bom prejemala nadomestilo, oz. bi ga morala prejemat 3 mesece, pa grem prej na porodniško). :S eh, bomo že nekako preživeli. glavno da smo zdravi. user posted image

< Sporočilo je popravil KIRA1 -- 3.6.2011 20:15:20 >

(odgovor članu nuska23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
3.6.2011 23:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA1

jaz sem v podobno čudni situaciji. več kot 2 leti sem delala pri tem zadnjem delodajalcu, pol je šlo podjetje v stečaj, odpoved se mi je iztekla 8.5.2011. prijavila sem se na ZZZS, kjer koristim zavarovanje še 30 dni po koncu del. razmerja, teče mi del. doba itd.. z 8.6. se moram prijavit na zavod za zaposlovanje. pdp imam 11.8., torej bi morala porodniško nastopit cca. 14.7. 2011, ker pa sem bila od 29.12.2010 na bolniški, sem imela mnogo manjše dohodke kot sicer (cca. 200 EUR razlike na mesec) in mi zdaj to povprečje niža. ravno premišljujem, če obstaja kakšna opcija, da bi si višino porodniške zvišala.
niti mi ni jasno, ali mi v moji situaciji pripada nadomestilo ali samo starševski dodatek - ker porodniškega dopusta itak ne morem koristit ne, če nisem zaposlena?

partner/mož je pa zaposlen, koristil bo očetovski dopust 15 dni, pol pa še letnega, ker ima neizkoriščenega, tak da bo skoraj 1 mesec dni doma.

Ti pripada normalna porodniška, saj boš v obrazec vpisala dohodke iz zavoda ( nadomestilo). HB, da si se tako znašla in skoristila 30 dni na ZZZS po preteku pogodbe.user posted image Marsikakšna ne ve tega in ostane brez vsega , tako pa imaš ti polno porodniško, po porodniški pa še preostali del nadomestila koristiš, če prej ne dobiš zaposlitve.user posted image Pa četudi bi imela še 2 meseca do porodniške, na zavodu lahko dobiš bolniško, s tem, da se jo prvi mesec odvzame iz nadomestila, potem pa spet na račun ZZZS. Skratka, lahko si mirna, dobiš porodniško, res pa da bo pač manjša, ker si bila ves čas na bolniški. Vzemi to v zakup.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
4.6.2011 7:40:14   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KIRA1

Ti pripada normalna porodniška, saj boš v obrazec vpisala dohodke iz zavoda ( nadomestilo). HB, da si se tako znašla in skoristila 30 dni na ZZZS po preteku pogodbe.user posted image Marsikakšna ne ve tega in ostane brez vsega , tako pa imaš ti polno porodniško, po porodniški pa še preostali del nadomestila koristiš, če prej ne dobiš zaposlitve.user posted image Pa četudi bi imela še 2 meseca do porodniške, na zavodu lahko dobiš bolniško, s tem, da se jo prvi mesec odvzame iz nadomestila, potem pa spet na račun ZZZS. Skratka, lahko si mirna, dobiš porodniško, res pa da bo pač manjša, ker si bila ves čas na bolniški. Vzemi to v zakup.user posted image

Tako je. Pripada ti normalna porodniška glede na povprečje zadnjih 12 mesecev.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
4.6.2011 9:11:58   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 7.6., MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 6.6., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale, user posted image
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 24.6., Ljubljana, user posted image
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Velenje,
user posted image levcy,, 30, 1user posted image , 0user posted image , 9.6., Gorenjska, user posted image

8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 23.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, Novo mesto, user posted image
user posted image huda83, 27, 2user posted image , 0 user posted image , 15.6., Šmartno ob Paki

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 10.6., Rogaška Slatina, user posted image
user posted image KT, 39, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, 14.6., Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image
user posted image ines82ka, 28, 1user posted image , 0user posted image , 20.6., Škofja Loka/Železniki, user posted image
user posted image jave, 25, 2user posted image , 0user posted image , 9.6., Ljubljana

12.8.
user posted image Ina27, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image user posted image
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , 9.6., Ljubljana, user posted image
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image mami2011, 31, 1user posted image , 0user posted image , 14.6., kraj, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 23.6., Slovenska Bistrica, user posted image
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 13.6., Ptuj, user posted image
user posted image ULLA K, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, Posavje, user posted image

18.8.
user posted image Smrketaa, ?, 1 user posted image ,  0user posted image , ?, kraj

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , ? kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 7.6.., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
20.6., Novo mesto, user posted image
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , ?, Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , 15.6., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , 23.6., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , 22.6., kraj, user posted image
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , 21.6., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , 16.6., 4.7. (UZ) Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 22.6., Ptuj, user posted image
user posted image bibsic, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje, user posted image
user posted image Natz, 32, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , ?, kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 8.6., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Nova Gorica, user posted image
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image gerberafrau, 32, 2user posted image , 1user posted image , 9.6., Beljak, user posted image

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor
user posted image Larisa86, 25, 1user posted image , 0user posted image , 10.6., 12.6. (3D UZ), Nova Gorica

30.8.
user posted image delfinka3, 38, 3user posted image , 2user posted image , ?, Brezovica, user posted image

31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 28      user posted image : 21

SKUPAJ NAS JE: 85
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 4.6.2011 9:18:29 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2563
    4.6.2011 10:42:16   
    Anonimen
    Hvala ti, user posted image ampak zasluga za to gre moji svetovalki na Zavodu za zaposlovanje.user posted image Ker sem se prek spleta vpisala v evidenco iskalcev zaposlitve, me je gospa poklicala po telefonu in sem ji obrazložila mojo situacijo zaradi stečaja. Prav ona me je obvestila, da če sem še na bolniški, lahko to še mesec dni koristim - po poteku del. razmerja - iz naslova pravic.
    Moram pa pohvalit tudi gospo na ZZZSju, ki me je vpisala oz. prijavila. Zelo prijazna je bila in je pokazala dosti razumevanja za mojo situacijo. Res sem bila presenečena, ker redkokdaj naletim na "uradnike", ki brez kompliciranja takoj pomagajo z nasmehom na ustih, pa ti dajo še kakšen prijazen nasvet. Tako da dva palca gor za eno in drugo gospo.
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2564
    5.6.2011 5:32:39   
    ines82ka
    Daša, a lahko še mene dodaš v skupino na FBju? ,)
    Ines Bradesko - te že mam med prijateljicami

na zasebno sporočilo pošlji ime in priimek ali me dodaj ti jaz sem Daša Zupančič..potem te bomo pa dodale v skupino ki jo vidimo samo me RR avgustovke 2011 na facebooku, več tam klepetamo kot tukej user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2565
    5.6.2011 5:35:06   
    ines82ka
    Nam so v šoli rekl da naj bo previjalna čimvečja, če imamo to možnost - mislim da tiste z banjico spodej so tamanjše dimenzije?Men bojo doma en predalnik predelal v previjalno mizo - bo pa dimenzije 80x80 zgornja površina, banjica pa posebej....Banjico tko potem lahko postaviš kamorkoli - na mizo, omarico, pralni stroj;)

IZVIRNO SPOROČILO: mrcinca

Ne morem se odločit, ali bi kupila plastično previjalno mizivo, kjer je pod pokrovom tudi banjica in je na poličk bolj prostor za kremice ali za leseno previjalno, kjer je pa bolj priročno za oblačila, ker so predalniki. Malo me bega, kako na začetku funkcionira, če novorejnčka kopaš v tisti s pokrovom, se mi zdi full komplicirano ga v eni roki držat,, z drugo pa pkrov čez user posted image Kako boste ve prakticirale to umivanje in oblačenje?

(odgovor članu mrcinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2566
    5.6.2011 5:39:11   
    ines82ka
    Če vzame tvoj partner porodniško more potem tut on bit doma...Ti bi pa res bolj malo dobivala ja...Čeprou če si brezposelna potem tudi do sedaj verjetno nisi imela ravno nekaj velikih dohodkov?

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 2567
    5.6.2011 10:11:06   
    daška91
    Evo Ines boš dodana v skupinouser posted image .

No danes odhajam na krajši oddih k moji mami user posted image . Jutri imam pregled že navse zgodaj zutraj tako da vam potem javim !! user posted image

Lepo se imejte , čuvajte sebe in svoje zakladke !! user posted image

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2568
    5.6.2011 10:12:01   
    lili983
    Včeraj zvečer smo imeli končno malo dežja,da se je dalo malo zadihat:))evo zdaj pa spet sonček:))jaz imam pa že par dni vsake tolko dirke do wc,mi naenkrat tako na mehur pritisne da je jooj:)pa na desni strani se mi taka bunka ven naredi na trebuhu...ne vem al je to glavica al ritka in tako ven tišči...zgleda se preteguje al kaj...hecno za videt:)

(odgovor članu ines82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2569
    5.6.2011 11:41:39   
    nuska23
    punce, mene nekaj druga muči.... kako spite.....levi bok? desni bok? hrbet?  najboljš je baje na levem boku, ampak men to ne uspeva najbolj.
    pravijo da desni bok stiska naše organe, na hrbtu pa žilo pa če spimo na hrbtu baje naši pikeci lahko dobijo premalo kisika.....

ne vem kak naj spim skoz an levem boku, če me pol vse boli.

(odgovor članu lili983)
    Neposredna povezava do sporočila: 2570
    5.6.2011 11:48:50   
    lili983
    jaz se premetavam levo in desno pa tud na hrbtu včasi spim,sem se kar nekaj časa obremenjevala glede tega ampak mislim,da telo kar samo sporoči,če kaj ni prav....to za hrbet,da ni dobro sta zadnjič mama in teta samo pogledli,ko sem jima razlagalauser posted image

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2571
    5.6.2011 11:56:57   
    Anonimen
    tud jaz večkrat menjam položaj, ker mi predolgo ne paše na nobeni strani. tudi čisto na boku ne, ampak si vedno podložim odejo, da imam nogo malo privzdignjeno, pa sem obrnjena rahlo naprej.bolj me muči to, da vsako uro pa pol, do dve uri vstajam in letam na wc. :S

(odgovor članu nuska23)
      Neposredna povezava do sporočila: 2572
    5.6.2011 12:01:02   
    nuska23
    aha... no bom mela kr lepši spanec ...... ja lulanje je tud pri nas pogosto tk da sm ga vzela že za hobi. ampak jz ponavadi ko grem na wc, še dam perilo prat, pa pol sušit, tk da ne vstajam skoz sam zarad lulanja. a ste že kaj pripravljale stvari, cotke, ......

mi mamo namen naslednji vikend da to zrihtamo preden gremo na dopust. pol še pa sam uživanje pa čakanje na novega člana/članico

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2573
    5.6.2011 12:13:05   
    Anonimen
    jaz ne. ker še ne vemo kaj bo. user posted image moram počakat do 14.6. -če se bo videlo. sem si pa uspela previjalno blazino nabavit (tisto, ki se natakne na komodo). pa še poceni je bla. mam pa namen večino vsega porihtat v tem mesecu, da ne bom vse v zadnjem trenutku. user posted image

me pa veseli, da nisem edina, ki ima toliko nočnih izletov. sem se že spraševala če z mojim mehurjem kaj ne štima. user posted image pa tud jaz dajem vmes prat ali sušit, če se spomnim na to. hvala bogu da je wc prek hodnika, drgač bi me morali plačevat po kilometrih...user posted image

(odgovor članu nuska23)
      Neposredna povezava do sporočila: 2574
    5.6.2011 12:15:44   
    lili983
    nuska-midva imava skoraj vse,čakam,da me pokličejo za voziček kdaj lahko pridem po njega in po sobico še grema in je kompletno,pranje cotik in urejanje sobice pa bo še počakalo,ker se verjetno še seliva pred porodomuser posted image

(odgovor članu nuska23)
    Neposredna povezava do sporočila: 2575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......