malabudra
|
Ojla , lepo ste se razpisale Jaz sem imela danes pregled pri G po NS, pa je vse OK, za spol se tud ona ne more odločit, ampak očitno bolj kaže, da bo , zanesljivo pa tako še ni nič. Veseli bomo v vsakem primeru. Je pa tko fajn gledat UZ zdaj, ko so večji, se dejansko vse ful lepo vidi. Jaz se vedno čist raznežim. Naslednji pregled imam 21.6. Ker je vse OK, grem jutri končno lahko po več kot enem mesecu v službo. Dejansko sem noseča zelo malo delala do zdaj, pa me kar malo skrbi, kako bo. Slabosti so kakor kakšen dan, vedno bolj se dosti OK počutim, edino zvečer mi je res težko peljat psa ven. Aja, pa nimam več tko groznega apetita, da bi morala jest na 2 uri Hvala bogu, skoraj nobene hlače mi niso več prav. Sicer imam samo nekje +2 kg, ampak je rit neki zrasla Za vikend sva povedala tašči, je bila fuuul vesela in je non-stop govorila, da zdej bo pa stara mama. In takoj je raztrobila vsem naokoli. Sem mislila, da bi morala to sicer midva ursha666, super si nabavila. Jaz bom verjetno novo kupovala, da bo zdržalo še vsaj enega otroka. Še dobro, da se je tašča že ponudila, da bo dala za voziček. A ne moreš na dopustu enostavno telefona ugasnit, pa je? korinca, super za selitev! Boste lažje zadihali. Kaj pa 14-letnica pravi na dojenčka? Se veseli? kasija, hvala za informacije glede vozička. Vsekakor bomo nabavili nekaj z velikimi gumami, ker bomo vozičkali tudi po makedamu, v avto bo že moral it, ker ga imava namen menjat za karavana, najbolj me skrbi to, da imamo v bloku grozno ozek lift. dspela, še nisem šla gledat vozičkov, sem za zdaj samo malo po netu brskala, tako da Mutsyja še ne poznam. Bom pa jaz tud verjetno kaj v Italijo skočila pogledat. muca*maca, kolk lepo, da otroka že čutiš... Me, ki smo noseče s prvim, se bomo še malo načakale mufka, držim pesti, da bo sladkor v redu. sover, antibiotik moraš dobit, tud če si noseča! Vnet mehur pri nosečnicah je treba nujno zdravit, če gre vnetje naprej na ledvica, imaš lahko potem celo sranje. Niso vsi antibiotiki v nosečnosti nevarni. Pojdi še enkrat tja al pa h kakemu drugemu zdravniku. Lep sončen dan vsem!
|