khurde
|
mala dva sta fajn, hvala :) pridna, luštna, sam I ma na vsake kvatre kak izpad trme in ukazovanja in tega, pa A non stop komandira, revež sploh ne ve, kako se obrnit, da bo njej prav, ko je ona zraven pa fore ima, na način "a boš kakav?", ona reče "ne bom!", ji ga ne naredim, ona tuli "kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav, kakaaaaaaaaaaaaaaaav!!!!!!" za dopust ni še nič odločeno, razmišljam, da bi šli za kak podaljšan vikend v strunjan pa baje je babi rezervirala par dni v bohinju (majo službeno hiško). sem malo za nazaj brala. si spraševala za stolček. mi imamo trip trapa od stokke, sem dobila novega za 70 evrov (original), ker jih v sloveniji delajo in očitno zaposleni cenej dobijo (v bistvu je ta trip trap največje gospodarsko sodelovanje slovenije in norveške, sem nekje zasledila, da so eno priznanje podelil). sam dober L, da je bil toliko časa v antilopu. jaz sem I dvakrat not dala, nekje pri desetih mesecih, pa ga je prevrnila, sreča, da sem jo ujela, ker bi naprej letela če te še zanima, pogledam za kontakt, baje je še aktualen, ene dva meseca nazaj me je ena spraševala zanj