kiara24
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Poročilo zadnjih nekaj dni: V sredo pridejo iz vrtca že pred deveto pome (smo v isti hiši), da Tinej bruha in se joče in me kliče. Grem ponj z namenom, da ga odpeljem domov, mu skuham čaj in če ne bo boljše greva popoldan k njegovi zdravnici. Ko pridem je takoj še dvakrat bruhal, v avtu pa sploh ni nehal, nekaj sekund premora in spet, celo pot. Vsako minuto sem ustavljala, ker je zgledalo, kot da se davi zraven. Tak da sem kar Boštjana poklicala, a ga pobereva, ker se s takim ne upam sama vozit in smo šli k dežurnemu zdravniku, Je dal injekcijo proti bruhanju pa kar ni nehal in smo dobili napotnico za bolnico. Tam so vse skupaj zelo resno vzeli, ker je bil že res bogi, kar skup je lezel, ni mogel niti stat, tak čisto zaspan in slabo odziven je bil. Meni je bilo ful grozno. So ga prikolopili na monitor, da so spremljali "življenjske funkcije" al kako se temu reče (srčni utrip, dihanje ipd.) in mu dali infuzijo (so ga morali dvakrat pičit, ker sploh kri ni pritekla, da bi mu jo hkrati vzeli). Naredili so vse krvne preiskave, ga pregledali. Izkazalo se je, da je nek virus (kateri bo baje pokazala analiza blata, ki jo naknadno dobimo). Po dveh urah infuzije je bil že precej boljši, je odgovarjal na vprašanja, lahko je pil,... Popoldan je dobil še malo vročine in drisko. Dobesedno teklo je iz njega. Ampak HB za infuzijo, ker ga je res "spravila k sebi", zvečer (okrog desetih) so naju prestavili na infekcijsko kliniko. Čez noč mu je še tekla infuzija in zbudil se je kot prenovljen, kot da se ne bi nič zgodilo. Moj stari Tinej. Popoldan so naju odpustili. Je pa slabokrven in je dobil železo. joj Marta moralo je biti gorzno. Samo da je sedaj bolje.... Ploha- ne ni to da mouj gre.... ampak jaz sem ful čudna, me neki je... pa želodec me skoz boli... Ja drugače bom pa sama do nedelje.
|