|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
19.5.2011 8:17:56   
lumpa6
oj kako ste na ta lepi dan, mi smo ok, včeraj sta oba najmlajša fanta bila cepljena, Žak 3 dozo, Žiga pa zadnjo pred šolo.
Žak je velik pri 8 mesecih že 78cm in težak 11.8kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.5.2011 8:49:14   
Anonimen
UUU Lumpa to pa je velik fant user posted image user posted image user posted image

Mah kako smo... Lenobno, ker mi ni nikamor treba. user posted image Upam, da me ne bo pot zanesla spet v posteljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
19.5.2011 10:38:21   
katrinka
hehe...vidim da nas je kr velik mel sistematske preglede - pa vsi ful lepe mere...
ma se vidi da so na mocvirju vsi gor zrastluser posted image user posted image user posted image

sibam....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 228
19.5.2011 10:39:56   
Anonimen
Kam spet šibaš Katrinči??

Se prov pozna, da je tako lepo vreme in da se počasi bliža poletje... Ni nikjer nobene več user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 229
19.5.2011 11:05:01   
nmagk
Jest sm tuki sam sm toook lačna da ne morem pisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 230
19.5.2011 11:05:13   
sky77
Ja sonček je, pa tasrednja doma in potem kar ni več časa za računalnik.

Dejte povedat, a veste za kakšno luštno morsko destinacijo primerno za otroke. Izbiram in izbiram, pa kar ne vem kam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
19.5.2011 13:47:39   
nmagk
Kaj iščeš kamp ali apartma,istra ali dalmacija......

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 232
19.5.2011 19:02:22   
sky77
apartma, lokacija pa vseeno kje. Lahko tudi tiste hiške po kampih

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.5.2011 9:40:20   
katrinka
ziva - na fizioterapijo sm sibala....

morje - mi smo se namenili v strunjan samo bi mogla ARO PLACAT ZE ZDAVNAJ pa bom sele dons teden k moj dohodnino dubi...upam da pocaka...mamo tud apartma

sky - a pri nas al hrvaska, meni je bilo na krku fajn za otroke pa strunjan pri nas

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.5.2011 9:41:01   
katrinka
nmagk - kje je rdecko....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.5.2011 10:08:48   
nmagk
Sky pr nas v kampu jih majo hiške v Park Umagu odličen kamp tud za otroke,so pa tud letos v Maredi to je mal naprej od našga kampa,mislm pa da so 100eu na dan nism zihr loh pa uprašam gremo itak dans dol

Katrinka rdečko je pripravljen samo mi gremo na morje,naj pa zdej mal nas čakajo tko da drug teden pa bo 100% pri meni user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.5.2011 10:22:28   
sky77
nmagk prosim user posted image

šibam, imata tamaledva disko v spalnici user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 237
20.5.2011 12:34:29   
nmagk
Ok v ponedeljek ti napišem vse...

Lepo se imejte,mi še malo pa šibamo....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 238
20.5.2011 14:45:24   
nmagk

Kamp Park Umag je eden najbolj znanih kampov na Hrvaškem, ki se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo »hotela na prostem« in ponuja največ od družinskih počitnic v naravi. Kamp Park Umag je od mesta  Umag oddaljen 9 km in leži ob morju, v čudovitem zalivu in harmoničnem naravnem okolju. Poleg klasičnih kamping parcel pa boste lahko za prenočevanje najeli tudi zanimive mobilne hiške.
V kampu Park Umag so pripravili majsko akcijo najema mobilnih hišic, v kateri plačate 6 nočitev ob tem pa vam 1 nočitev podarijo. Več informacij o akciji in možnostih rezervacije izveste na dnu te novice.
Kamp Park Umag  ima več kot 2.000 urejenih parcel namenjenih kampiranju in postavitvi šotorov, počitniških prikolic in avtodomov. Vse parcele so opremljene z elektriko, številne pa imajo tudi vodo, odtok in celo priključek na satelitsko televizijo in internet. Sanitarni objekti v kampu sodijo v najvišji kakovostni razred. Pred kratkim so vse prenovili, jih uredili v modernem stilu ter prilagodili tudi otrokom ter invalidnim osebam. V kampu omogočajo tudi zelo široko izbiro gostinske ponudbe od a-la cart restavracije do picerije, lokalov ob plaži in slaščičarn.
Najem mobilnih hišic
Za vse ljubitelje udobnih počitnic v nedotaknjeni naravi in s pogledom na morje imajo v kampu na voljo tudi mobilne hišice. Nahajajo se nedaleč od plaže in obalnega sprehajališča ter omogočajo edinstvene počitnice. Hišice pomenijo popolno izbiro za vse, ki uživajo v občutku svobode v naravi ob samem morju. Mobilne hiške so popolnoma opremljene in poleg dnevnega prostora s kuhinjo (štedilnik, hladilnik, klima, TV) vključujejo še spalnico, otroško sobo, kopalnico in teraso pred hišico.
Animacija in prosti čas
Družine z otroki bodo v kampu izredno uživale, saj v kampu organizirajo bogat animacijski program za otroke vseh starosti. Postavljena imajo številna otroška igrišča, kompleks zunanjih bazenov z maketo prave gusarske ladje in adrenalinski park. Kot novost predstavljajo edinstven Eko Park, v katerem se gostje kampa lahko seznanijo z istrskim načinom življenja, običaji in avtohtonim rastlinjem. Odrasli gostje se bodo lahko ob večerih udeležili plesnih večerov ali pa sprehodili po 3 km dolg obmorski sprehajalni poti.
Ljubitelji aktivnih počitnic bodo uživali na številnih igriščih za tenis, odbojko na mivki, nogomet, balinanje in se udeležili jutranje aerobike, dopoldanske gimnastike v vodi ali pa popoldanskega pilatesa. Kolesarjem (kolesa izposojajo tudi v kampu) so na voljo številne zanimive kolesarske poti po notranjosti Istre.
POSEBNA PONUDBA - GRATIS NOČITEV V KAMPU PARK UMAG!
Ne zamudite posebne ponudbe za vaše spomladanske počitnice v mobilnih hišicah kampa Park Umag. Za 6 dnevno bivanje vam eno nočitev podarijo (plačate 6, bivate 7 dni) in dodajo še strošek zaključnega čiščenja (25€)! Ponudba velja za obdobje od 9.05.2011 do 27.05.2011.
Kako rezervirati?
Pokličite na recepcijo kampa Park Umag na telefonsko številko: +385 52 700 700 ali pošljite e-pošto na: camping@istraturist.com. Ob rezervaciji povejte, da ste informacijo o ugodnosti dobili na naši spletni strani  in navedite kodo paketa: AVTOKAMPI.SI-60

Sky evo to si preber ostalo ti povem v pon.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 239
22.5.2011 9:01:26   
katrinka
nmagk - vrjamem ko objavis sliko rdecka...hehe

kako ste zabarke...kaj kej pocnete - jaz se v bajti skrivam pred cvetnim prahom....hehe

jutr pa placamo akontacijo za morje...jupiuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 240
22.5.2011 10:03:11   
lumpa6
oj
mi smo bili na dnevu odprtih vrat slovenske vojske, otroci so navdušeni, danes pa ne vem še kaj bi delali, pomoje se bomo posvetili učenju, konec leta je pred nami

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 241
22.5.2011 20:53:00   
Anonimen
Uf! Naporen vikend... Vceraj je Ziga biu u vojasnici z babi in babotom, medtem sem jaz imela tasta, tasco in svaka na obisku, no danes pa smo zjutraj ugotovili da primorci pridejo v lj in smo sli v zivalski vrt in ceeeeel dan tam prelutali :)))

sicr je tamala bila vec kot 24 ur brez dide, pa je zdejle tok jokala da sem ji dudo dala za zaspat :( Dec se pa z Zigatom matra ;). Ugotavljam da mi v stanovanke ciki smrdijo :S. Sovrazim to :(((

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
23.5.2011 9:28:56   
katrinka
vidim da ste meli vojako obarvan vikend...hehe

ja ziva - ciki ful smrdijo po stanovanju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 243
23.5.2011 9:54:32   
nmagk
Ja moj rdečko je pripravljen,samo neki jim še manjka en papir kr skoz neki matr in ti papirji ne vem kaj bi še radi...tko da baje v sredo gremo ponj user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
23.5.2011 11:00:22   
kokoška10
Dan pa da vas še jst mal pozdravimuser posted image
Na hiter vas mal preberem,za pisat pa zmanka časa..Ta teden je bil mož doma,pa sva kar skoz neki okrog letala..
No včeri pa smo končno imeli krst,Lana ga je lepo prestala,sam da je to zanami.user posted image .Smo šli v portala na kosilo,punce portal ob dveh čist nabit od zuni in notri,ne morš vrjetpa je gosilna velika,se prav da folk ima še denar.user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 245
23.5.2011 11:03:51   
Anonimen
Jst sm pa dons čist out user posted image   Polhn kufer mam vsega user posted image   Sem še desca dons u k. poslala user posted image

NMAGK jst nevem a pride ta tvoj avto al kaj je zdej??!?! Jst bi jih že zdavni u k. poslala user posted image

Katrinči še najslabš je, če smrdijo iz nič. Od sosedov user posted image Men gre to tok na ****, da bi prepovedala kajenje na oknu user posted image

(odgovor članu kokoška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
23.5.2011 12:22:52   
katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Katrinči še najslabš je, če smrdijo iz nič. Od sosedov user posted image Men gre to tok na ****, da bi prepovedala kajenje na oknu user posted image

uf tle pa velik ne mors pomagat - je pa zlo nadlezno jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
25.5.2011 17:33:24   
lumpa6
oj bejbe, nič vs ni tle gor aste vse zunaj na lepem vremenu, lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
25.5.2011 22:42:44   
Teyla
Kaj pa drugega. Se veselo martinčkamo na soncu. user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.5.2011 8:35:04   
katrinka
mi smo se zivi...hehe, bolj sem doma k me cvetni prah orng matra....

kako ste ostale zabarkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?